- 28 Eylül 2015
- 5.409
- 15.254
- 248
Kizlar yarin disciye gitcem bi arkadasim sutun kesilir yaptrma dedi dogru mu yaa her gum heer gunde basima vuruyo agrisi
gününüz aydın olsun hatunlar
kv iki gün önce aradı cok kötü rüya gördüm hakkınızda oğlunuz nasıl iyi mii dedi
o günde burnundan kustu oğlum, o günden beri cok pimpiriklendim sürekli etrafında geziyorum
aklıma girdi uyuz
Ben bu ruyasini anlatanlara cok gicik oluyorum ya.. seni uzmek istemese, oyle demez.. kizim sizi ruyamda gordum, ozlemisim, nasilsiniz!! Insanin psikolojisini bozmak icin bilerek yapiyorlar gibi geliyor bana. Izin verme tersle bir daha bana anlatma de ben olsam kizardimgününüz aydın olsun hatunlar
kv iki gün önce aradı cok kötü rüya gördüm hakkınızda oğlunuz nasıl iyi mii dedi
o günde burnundan kustu oğlum, o günden beri cok pimpiriklendim sürekli etrafında geziyorum
aklıma girdi uyuz
Ara ara bizimki de ararsen de onu ara anne rüyamda seni ölmüş gordum çok iyi değildi vs de :) korkut :)
Ben bu ruyasini anlatanlara cok gicik oluyorum ya.. seni uzmek istemese, oyle demez.. kizim sizi ruyamda gordum, ozlemisim, nasilsiniz!! Insanin psikolojisini bozmak icin bilerek yapiyorlar gibi geliyor bana. Izin verme tersle bir daha bana anlatma de ben olsam kizardim
Algilamasi icin terslemen gerekiyor iste.. terslemek derken kalbini kir demiyorum tabi :) .. ben olsam Annecim ben sevmem ruya anlatilmasini, iyi kotu ne gorursen bundan sonra icinde sakla de.. o anlar :)biz birbirimizi aramıyoruzkocamı arıyor ona söyler yada bişy olursa ona sorar
çok nadir bişy söyleyeceği varsa telefona ister beni o da kısa sürer muhabetimiz (çok da güzel oluyor)
yanımdayken yine kocama anlatıyor, bende annene söyle kötü rüyalar anlatılmaz dua okusun sağa sola üflesin dedim
ama kv bunu algılarmııııı, sanmıyorum
Ne kadar sacma seyler var yaNe biliyimmm bence lohusanın anası gitti bakmaya kızana her misafir gidişinde kızının kalkmasına kıyamayıp böyle bir yalan uydurdu :)))
Gidiyorm 3te dismin agrisindan mi blmiyorm her yerm agrimaya basladiNeden kesilsin ki. Ya benim aklim gercekten almiyor. Biyolojik bir sey degil mi bu sut nasil hop diye kesilsin? Ben gittim disciye dolgu yaptirdim canim bisey olmadi. Curuk disle durmak daha tehlikeli git kurtul canim. Birisinin sutu kesilmistir neden diye dusunurken disciye gittigi gelmistir boyle kalmistir. Herkes bisey diyor herkese gore sutun kesilmesine sebep bisey var.
Gule gule deme sutun kacar, disciye gitme kesilir, sakiz cigneme yagi gider :s ee napalim yani. Hepsinide yaptim valla suan bir sorun yok
Gidiyorm artk ya sutun neyden kesilcegi belli olmazben kanal tedavisini 2 hafta önce yaptırdım, son bi işlem daha yaptırcam
hamd olsun sütüm etkilenmedi diyen kişi aşırı korkudan sütün etkilenebileceğini düşünmüş olabilir
Bende bondigo var canim gayet guzel tavsiye ederimGünaydıııın :) kızlar oyun Halısı alıcam bugün.arada kaldım.kullanan varsa önerebilir mi? 1.bondigo 2.playgro mutlu orman 3.tekmele oyna çeşitlerinden biri sizce?
Hosgeldin canim ozledik seniKızlar günaydın nasılsınız tontikler nasıl. Bayağıdır giremiyorum iş yerini taşıdık evi taşıdık derken uzun zaman oldu. Bizim cimcime 3 ay 12 günlük oldu. Çok geveze çok yaramaz dişleri kaşınmaya başladı diş etleri de beyazlaştı elleri hep ağzında. Konuşmaya çalıştığı sırada çıkardığı anneye benzer kelimeler yüzünden babamız sürekli baba dedirtmeye çalışıyor.Çıngırakla oynamayı çok seviyoruz bütün gün başım şişiyor Çok fazla ilgi istiyor gündüz uykumuz bayağı azaldı gece çok güzel uyuyor artık ev temizliğini gece yapıyorum ben Ilk ay kalça ultrasonunda kemikleri tam gelişmemişti 3. ayda tekrar gel dediler gittik sağ tarafta yine 1.5 cm kadar geri kalmış ara bez yapıyorum sürekli doktor geçer korkma dedi ama endişeleniyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Benm kvdeyle kp de ogluna bisey dicegi zaman beni ararlarbiz birbirimizi aramıyoruzkocamı arıyor ona söyler yada bişy olursa ona sorar
çok nadir bişy söyleyeceği varsa telefona ister beni o da kısa sürer muhabetimiz (çok da güzel oluyor)
yanımdayken yine kocama anlatıyor, bende annene söyle kötü rüyalar anlatılmaz dua okusun sağa sola üflesin dedim
ama kv bunu algılarmııııı, sanmıyorum
Nasil yani tarhana corbasi mi veriyosn canm erken degil miKızlar günaydın nasılsınız tontikler nasıl. Bayağıdır giremiyorum iş yerini taşıdık evi taşıdık derken uzun zaman oldu. Bizim cimcime 3 ay 12 günlük oldu. Boyumuz 59 cm kilomuz 6100 kg. Çok geveze çok yaramaz dişleri kaşınmaya başladı diş etleri de beyazlaştı elleri hep ağzında. Hala meme delisi ben çekmeden bırakmıyor biberon almıyor haftada bir biraz tarhana veriyorum günde 3 4 kaşık da su veriyorum kaşığa alışması için. Konuşmaya çalıştığı sırada çıkardığı anneye benzer kelimeler yüzünden babamız sürekli baba dedirtmeye çalışıyor.Çıngırakla oynamayı çok seviyoruz bütün gün başım şişiyor Çok fazla ilgi istiyor gündüz uykumuz bayağı azaldı gece çok güzel uyuyor artık ev temizliğini gece yapıyorum ben Ilk ay kalça ultrasonunda kemikleri tam gelişmemişti 3. ayda tekrar gel dediler gittik sağ taraf yine 1.5 cm kadar geri kalmış ara bez yapıyorum sürekli doktor geçer korkma dedi ama endişeleniyorum. Siz neler yapıyorsunuz?
Ben de özledim sizlerii :) Gelin kızın çok yaramaz senin oğlana kök söktürecek gibi hep ilgi istiyorHosgeldin canim ozledik seni.. benim gelin nasil bakemm ahahaha Sabah kizimla ilgilen zaten ne ev isi alala Bizde iyiyiz cok sukur
Algilamasi icin terslemen gerekiyor iste.. terslemek derken kalbini kir demiyorum tabi :) .. ben olsam Annecim ben sevmem ruya anlatilmasini, iyi kotu ne gorursen bundan sonra icinde sakla de.. o anlar :)
Günaydıııın :) kızlar oyun Halısı alıcam bugün.arada kaldım.kullanan varsa önerebilir mi? 1.bondigo 2.playgro mutlu orman 3.tekmele oyna çeşitlerinden biri sizce?
Benm kvdeyle kp de ogluna bisey dicegi zaman beni ararlaresimde oyle annemgili arada soyle der bisey olunca telefonda hic konusmazlar
Canım bende 2 yaşına kadar sallayarak yada yanına yatarak uyuttum memeden kesildikten bayagı bir sonra kendi başına uyumasına alıştırdım çokda kolay alıştı. O yüzden bu oğlumuda bebekken ağlatmak istemiyorum.Ay deme iki yaşından sonra naz niyaz çekemem gerçi arabalı yatak alıcam sever yatar heralde :)))
Erken tabii ama sindirim sistemini güçlendirebilmek için başladım sindirimi en kolay göceli yoğurt tarhanası olduğu için onu veriyorum haricinde de sadece su veriyorum şimdilik ama çok fazla beklemeyi düşünmüyorum 4. ay bittiğinde de kaşık mamasına geçeceğim.Nasil yani tarhana corbasi mi veriyosn canm erken degil mi
Günaydıııın :) kızlar oyun Halısı alıcam bugün.arada kaldım.kullanan varsa önerebilir mi? 1.bondigo 2.playgro mutlu orman 3.tekmele oyna çeşitlerinden biri sizce?
Heeee esler alinmamali tabi.. aynen hee hee'ye devam o zaman :)))onu yaptım da anlamadı üstelik eşim alındı anneme saygısızlık ediyorsun diye
en güzeli yav he he diyip gecmek :)
bizde bandigo orman arkası tekmeli var ve mununuz şimdilik :)
ayyy çok şükür laubali değiliz çünkü hemen otokontrole gecio
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?