2016 Şubat Anneleri

3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahu

Ne biliyim deniz ayri, cok temiz olmasi lazim denizin, herkes dikkat edermi etmezmi diye belkide onlem amacli soylemistir hic bir fikrim yok.. bu arada bizim verem asisi olan kolumuzda igne yeri kizardi :) Iyice iyilesene kadar dikkat etmemiz lazim.

Anneler merhaba

Ben haziran anne adayıyım. Dr bebişimin acele ettiğini erken geleceğini söylüyor. Bebiş biraz aşağıda başka da bir şey yok.

Benim bebişimin kafası aşağıda ama yüzü karnıma dönük. (Ultrasonla bakınca yüzü görünüyo) doktorum diyor ki normal doğum için yüzünün sırtına dönük olması lazım. Ve benisezeryana yönlendiriyor. Ben bebek zatenaşağıda yüzünü de döner diye düşünüyorum.Yani sonuçta daha kanala inmedi. Var mı benzer durum yaşamış olan. Doktoru böyle söyleyen.Bana sanki drum beni sezeryana yönlendirmekistiyor gibi geliyor. Baya güvenim kırıldı.

senin için bulduğum konuda içe dönük olmasından söz ediyor
bi oku istersen

http://www.anneoluncaanladim.com/2/dogum/2616/bebegin-durus-sekli-dogumu-nasil-etkiliyor

İnsan hiç kendi kendine felaketi çağırır mı
Ben çağırdım
Günlerdir aklımda içimde bi korku ya bu çocuk düşerse ya istemeden farketmeden düşürürsem diye
Evet biliyorum düşe kalka büyüyecekler ama simdi degil daha çok küçük diye diye bunlari kafamda düşünmemeye çalıştım ama olmadı
Hemde benim ihmalim
Nasıl döndü nasıl düştü aklım almıyor
O an yaşadığım şok anlatılır gibi değil zaten
Şimdi de nasil boyle sonuclanabilecegini dusunemedim diye vicdanim rahat birakmiyo beni içimdeki ses susmuyor

canım inşAllah birşeyi yoktur korkma,
ben 5-6 sene önce teyzemin kızı kucağımda iken bi anda nasıl oldu anlayamadığım elimden kafa üstü düştü
kuzum cok ağladıi o ağladıkca ben ağladım teyzen korkma bişy olmamıştır desede 1 hafta kendime gelemedim
şimdi maşAllah benden sağlam cin gibi, onların yapıları darbelere sanırım daha dayanıklı

Pusetin içinde kanepenin üzerindeydi uyuyodu besigine alacaktım nasıl hareket etti de puseti yle düştü bilmiyorum normalde de hareketlidir ama bukadar ini hiç beklemiyordum
Ağlamaktan başka bisey yapamadım
Allahtan öyle bi düşmeye karşı kusmasi yada bilinç kaybı olmadı ama bana da olan oldu
Oğlum iyi olsun da yeter ki
Dr da sadece 3-4 gun takip et dedi
İnşallah goremedigimiz bişey olmamıştır

3. Doz son doz mu oluyordu ya. E biz de gittik bana bi şey deme diler. Ben de olsam diyordum aslında.niye uyarmiyolar yahu
Galiba son oluyor. Bana ikinciyi vururken 3.için mayısta el bebeğin aşısı yok ama sana aşı yapıcaz demişti.
2.ay aşısı için gittiğimizde birley demedi ama. Ben gitmeden sorucam napılacağını.
Ay bir de size kan tahlili yaptı mı? Lohusa takibi için yapılması gerekiyor.
Bana sadece hemogram yaptı. Biyokimya yapmadı. Bu gidişimizde kapsamlı isteyeceğim. Vitamin falan ...
Ne biliyim deniz ayri, cok temiz olmasi lazim denizin, herkes dikkat edermi etmezmi diye belkide onlem amacli soylemistir hic bir fikrim yok.. bu arada bizim verem asisi olan kolumuzda igne yeri kizardi :) Iyice iyilesene kadar dikkat etmemiz lazim.
Belki de önlem için demiştir.
Biz zaten deniz tatili adı altında gidyoruz ama eşim sevmediği için kültür tatili oluyor bizim için :)
Ama biZ ana oğul denizde takılırız bence

Selam. Canım benim ultrasonda nasıldı hatırlamıyorum ama doğum sırasındaki kontrollerde dönüktü ve dönmesini bekleyeceklerni kendi aralarında konultuklarını duymuştum.
Sonunda yüzü olması gereken yöbe döndü.
Bir başka doktora da görün istersen.
Ancak o şekilde emin olanilrisin

Ugrasmak istemiyor belliki.. sacma bir sebep :)

Canım benimde bebeğim 32.haftada baş aşağı dönmüştü sonra 12 ocakta kanamam oldu nişan gelmiş denildi muayene sırasında 2 cm açılmamda vardı erken doğum olabilir denildi sonra doktor ultrasonla muayene etti ve iyi yüzünü gösteriyor daha başı dönmemiş dedi nitekim ben 3 şubata kadar doğurmadım 2 şubatta sancılarla gittik hastaneye ultrasonla tekrar baktığında yüzünü göstermemişti bebeğim yinede için rahat etmiyorsa özele gidiyorsun anladığım kadarıyla devlette bir doktora muayene olmanı öneririm sağlıkla bebeğini kucağına alırsın inşallah

Ya kızlar bu arada aranızda tatil planı yapan var mı yaptıysanız hangi ay gitmeyi düşünüyorsunuz? Ben çok kararsız kaldım biraz daha büyüsün istiyorum.
Valla biz ilk kizimda uc aylikken gunu birlik sileye gidiyorduk denize sokuyordum da 6 aylikken tatile ciktik bi sıķıntı olmadi,simdi yine ramazsndan sonra bol bol gideriz egzamasi var kizimin iyi gelir diye dusunuyorum tuzlu su.Eylulun basi ideal olabilir bence

Müge anlı izlemeyen bizden değildir

Yer konusu gercekten sıkıntı benım orta sehpa da cok yer kaplıyor kaldırıp atasım geliyor eşim tutuo beni
Aslında ne gerek ki tozunu alıp duruyorum anca kendime iş almışım

Oyun halısıyla işimiz bitince lidyanın dolabıyla duvar arasına sıkıstırıyorum tam sığmıyor el sallıyor ordan ama yapcak bişe yok evi bir türlü tam anlamıyla toparlayamıyorum zati Hersey tam ttertemiz ve düzenli olmuyor ütü var dünya kadar mesela

Çok teşekkür ederim :)

Ya müge den sonra ne izliyorsun

Orta sehpamı kaldırırsam içindekileri nereye tepiştircem bilmiyorum
Çekmeceli olduğu için içler dolu.

Dur sana şükredeceğin birşey söyliym
Bizim nüfus dört kişi
Erkek kardeşimde bende kalıyor.
Salonda kardeşim, oturma odasında eşim kalıyor.
Her sabah aynı görüntü. Odamdan çıkasım gelmiyor
Ütü mü
Her gün bir gömlek bir pantolon çıkarıyorlar

canım biz antalya kaşta yaşıyoruz .ben oğlumu 2 hafta sonra denize sokmaya başlayacağım.şimdiden biz de oğlumla şehir dşı gezmelerine başladık çok da seviyo.bence tedirgin olma onun için çok iyi olur sakınılan göze çöp batar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…