- 2 Nisan 2014
- 2.222
- 3.582
- 133
fenni sünnetcide yaptırdım ben canım. bakamadım ben ya çok korkuyordum bende çok şükür hemencecik iyileşti ama.7 günde hiç bi şeyi kalmadı geçti gitti. pipinin baş çevresini bi iple dikiyorlar sonra ip kendiliğinden düşüyorNasıl yapıyorlar dikişliyi zor oldu mu korkuyorum ben ya
benim bebisin pipisindeki ipler tam düşmedi canım . hepsi tamamen gitti mi senin bebisteki?Evet oda var canım ama dişler patlamaya yakın kaşınmıyorki erkenden başlıyor. Mesela elini damaklarına sür mest olmuş gibi agzı açık beklerkaşınmalar başlıyor sadece.. diş için erken tabi.
Birde bebekler herşeyi apzına götürecek zaten çünkü onlar agızları ile tanıyor herşeyi. Battaniye kıyafet kendi eli bizim elimiz herşeyielini ağzına sokması zararlı degil faydalı bile.. minik öinik mikroplarla bagışıklık güçlenmeye başlıyor.
Ben 21 günlükken yaptırdım bildiğin dikişli canım. 10 gün geçtiğinde ise tamamen düzelmişti. Dikiş alma olmadı ip eridi düştü. Hiç sıkıntı yaşamadık
benim bebis de bu aralar huysuz durduk yere ağlıyor normalde daha neşeli bi bebek. acaba dişler Kaşınmaya başlayınca mı huzursuz olup ağlıyorlar?Benim oglumda öyle bu aralar nedensiz şekilde agliyor uykusunda inliyo bugün mesela keyifli şekilde yerde oynuyodu cingiragiyla durdu sabit biyere baktii aglamaya başladı kıpkırmızı olmuştu
Evet canım ben artık hiç takmıyorum. sadece geçen gün elleri soğuktu minnosun 5 dk taktım çıkarttim o kadarKızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?
Bunu bende merak ediyorum ya. Gece falan uyku yok ağlıyor durduk yere. Neşeli çoçuk huysuz Bebek oldu ya.benim bebis de bu aralar huysuz durduk yere ağlıyor normalde daha neşeli bi bebek. acaba dişler Kaşınmaya başlayınca mı huzursuz olup ağlıyorlar?
Kızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?
Normal belki ya sen ben bi kaç kişinin bebeğinde de öyle olmuş tesadüf değildir belki deBunu bende merak ediyorum ya. Gece falan uyku yok ağlıyor durduk yere. Neşeli çoçuk huysuz Bebek oldu ya.
İlk kızıma her türlüsünü aldık su dönemde en rahatlari en hafif ve her tarafi jel olanlardan sicaklarda onları buzluga atcaz o jel soğuk olunca çok rahatlatıyor bebisleri. Cingirakli falan olanlar suCanım bizimkiler sert biraz.şu jel gibi içi sulu olanlardan mı alsam ki?
Coktaaaan. Geçen gün soğuk diye takayim dedim 5dk durdurmadı çıkarttı ne kadar sıkı olursa olsun çıkarıyorlarKızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?
Ay çok soşuk gerçekten. Sıcaklar geldi dedik ama geri kaçtılar.
Sabaha karşı 21derecydi ev. Zaten soğuktan uyumuyordur
Hasta etmesem bari çocuğu deyip doğalgazı yaktım ben üşiyorum çocuk napsın, kulaklar buz gibiydi.
Dün ark aradı. Şubat doğumlu oda. Bebeği bronşit olmuş. Kiiiiii ben mesela cıbıl gezdirrirdim o hala şapka eldiven takıyordu çift battaniyelerona rağmen üşütmüş bronşite dönmüş hastanede yatıyorlar şimdi korktum vallahi
Allah korusun bebekerimizi
Canım işte o çok sıcak tuttuğu için bebegi hasta olmuş. Sıcaga alışınca azıcık hava gelse üşütüyorlar. Birde erkek bebek sıcagı pek sevmez derler şahsen katılıyorum.
Sen iyi yapıyorsun alışmasa seninkide hasta olurdu
Benimkinin tek kattı kıyafeti bugün ben üşüyünce oğlumun altını da çift giydirdim.
Arkadaşlar salıgünü misafirlerim vardı iki çocuk vardı ve çok yaramazlardı gürültü bağrış çsğrış kuzım çok gürültüye alışkın değil son zamanlarda en ufak sese uyanıyordu kızımı sevmeye çalışıyor yanağını sıktı başını elledi dedim başını elleme anneleri sağolsun hiçbirşey demiyor sonra kuzım uyudu bir ara odanın kapısını açıp hızlıca kapattılar bir süre yapmayın diyorum yok anneler duyarsız kuzımın uyuduğu oda ile yan yana kapı açılıp kapandı kızıma baktım uyuyordu bir süre uyudu o şekilde sonra uyanmış ama ağlamıyordu beni görünce ağladı aldım misafirler gitti kuzım iki saat aralıksız ağladı uyuyor hemen uyanıyordu akşam korkmaya başladı birden kollarını açıyor gözlerini açıyor ikiliyordu gecede yaptı bunu ağladı hep arabayla gezdirdik uyudu eve geldik uyandı vw ağlamaya devam korkuyordu bende onunla ağladım kendime çokkızdım neden o çocukları engellemedim diye anneliğimi sorguladım kuzımı koruyamamış gibi hissediyorum kendimi hep kendime kızıyorum anneleri tepki göstermedi hiç ben neden birkaç kez uyarıp sustum diye kendimi yiyorum çık kötüyüm kuzım uyurken uyanırken hep ikiliyor dün gün boyu uyuyamadı ağlıyor 10 dk uyuyor hemen uyanıyor gece2 ye kadar devam etti bu o ağladı ben ağladım artık çocuklu misafir kabul etmeyeceğim çocuk yaramaz olur ama annelerinin ilgilenmesi lazım ctsi günüde çocuklu misafirim vardı ama hep çocuğun peşinden koştu ailesi benimde çocuğum var oda yaramaz olabilir ama ben ilgilenirim onunla birilerine zarar versin istemem annelerden biri kızdı çocuğuna ama diğeri saldum çayıra mevlam kayıra resmen yattı birde koltukta ohhhh o kadar kızgınımki onlara anlatamam arayıp konuşmak istiyorum ama ne ise yarar olan oldu artık çok bilinçsizler ya bebeğimi almak istedi ellerinizi yıkayın dedim neymiş çocuğun mikrobada ihtiyacı varmış bende biliyorum ams saha küçük dedim bu şekilde mikroba ihtiyacı yok dedim eve ilk girdiler hemen beşiğe koşmuşlar uyuyordu kuzım çocuklardan biri elliyor dedin uyuyor elleme uyanır annesi demez mi uyanırsa uyansın ne yapalım ya kendime çok kızıyorum çok giderken demezlermi evin hastaneye yakın hastaneye geldiğimizde geliriz ya kuzlar çık kötüyüm ben by kişiler iki teyzem ve gelini bu insanlar ilk defa evime geldiler çık uzaklarya yarım saatlik bir saatlik uzaklıkta oturuyorlar bana ben evleneli beş yıl oldu ve neden tepki göstermedim diye çok kızıyorum kendime dün kuzım yine uyanıkken uyurken korktu hep sesten etkilenmişmidir sizce ondan mı korkuyordur şimdi uyuyor korkarak uyanıyor arada olurdu böyle ama bu kadar sık değil ve uzun süre uyuyamıyor sizce doktora gitmelimiyim uyanıkken bugün tek korkmadı düne göre kızıma bir zarar gelmemiştir değilmi akşam beraber yattık kızımla birkaç gün böyle yapacağım sizce ne yapmalıyım
Kafama aksiyon kamerası takıcam
Ne ara kamerayı açsam güleç çocuk ciddiye dönüyorhiç bir anını kameraya çekemiyorum, çekicem diye bende kaçırıyorum
Kızlar benim bebis ellerini ağzına götürüyor ama hiç izlediğini incelediginı görmedim daha. hepinizin bebislerı ellerini inceliyor mu?
Kızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?
Canım altını degiştirmek iin açtığında bacaklarına bak arada kollarına ensesine bak soğuksa üşüyordur.valla ben üşüyorsam o hayli hayli üşüyordur
lojmandayız ve merkezi sistem 2 aydır kömür bitti meb bize kömür vermedi
ısıtıcı ile duruyoruz oda havayı kurutuyor, resmen yatak odasında yaşadık
merkezdeki ofis doğalgazlı 1 hafta oraya kaçtık ama geliş gidiş sıkıntı geri geldik
seneye ofisteki evde kalcam olmuyor böyle erkenden kalorifer kapatmalar
ben altına patıklı pantolon üstüne tulum giydiriyorum bazen de çorap giydiriyorum ev cok soğuk
ama dediğin gibi erkek sıcağa gelemez ama endişe etmeden de olmuyor :)
canım ya sessizliğe alıştılar mı gürültü korkunc geliyor
ben bile sessizliğe alıştım iki kalabalık misafir gelse sıkılıyorum, batıyor bana
bebeğim malesef hassas diyeceksin başka çaresi yok
tekrar düzeni oturur beğeninin merak etme
gelen misafirleride kırmadan durumu anlat en azından çok kalabalık gelmesiler yetişemiyorum de
işte onu bende yapıcam, dün deli gibi gülüyordu tlf kaldırıyorum susuyor
babası en son telefonu aldı kenara koydu öyle muhabet ettiler
ses var görüntü yok
elleri zaten göz hızzasına gelecek kadar uzamıyor o yüzden incelemesi için biraz daha zaman var bence
ohoooo :) biz 1 aylıkken attık eldivenleri şapkaları
ellerini yalayıp sallıyor elleri buz gibi oluyor ama yapacak birşey yok eldivenler fooraaa :)
Aa çok mantıklı buzdolabı işiİlk kızıma her türlüsünü aldık su dönemde en rahatlari en hafif ve her tarafi jel olanlardan sicaklarda onları buzluga atcaz o jel soğuk olunca çok rahatlatıyor bebisleri. Cingirakli falan olanlar su
Bi diş muhabbeti dönüyor belki o dönemde ya da atak haftaları oluyor onun içindeyiz mi ki diye düşünüyorum artıkNormal belki ya sen ben bi kaç kişinin bebeğinde de öyle olmuş tesadüf değildir belki de
Benim oglumda öyle bu aralar nedensiz şekilde agliyor uykusunda inliyo bugün mesela keyifli şekilde yerde oynuyodu cingiragiyla durdu sabit biyere baktii aglamaya başladı kıpkırmızı olmuştu
3ünde 3 Ayı doldurduk.6sında yani yarın hastahanede yaptırcaz
Bize doktorumuz 90-100 günler arasında yaptırabilirsiniz dedi ama biz eşimle halen karar veremiyoruz, yaptırmak mı iyi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?