2016 Şubat Anneleri

Ya bi çeşit yemek yapcam altı üstü 40 kere mutfağa giriyorum daha yemek yok ortada, henüz fırına atma aşamasına geçemedim kız durmuyo, 6 da babası gekcek, bugün de geceye kalcak akşam yemeği uff

Kafama aksiyon kamerası takıcam
Ne ara kamerayı açsam güleç çocuk ciddiye dönüyor hiç bir anını kameraya çekemiyorum, çekicem diye bende kaçırıyorum

Nasıl yapıyorlar dikişliyi zor oldu mu korkuyorum ben ya
fenni sünnetcide yaptırdım ben canım. bakamadım ben ya çok korkuyordum bende çok şükür hemencecik iyileşti ama.7 günde hiç bi şeyi kalmadı geçti gitti. pipinin baş çevresini bi iple dikiyorlar sonra ip kendiliğinden düşüyor

benim bebisin pipisindeki ipler tam düşmedi canım . hepsi tamamen gitti mi senin bebisteki?

Kızlar benim bebis ellerini ağzına götürüyor ama hiç izlediğini incelediginı görmedim daha. hepinizin bebislerı ellerini inceliyor mu?

Benim oglumda öyle bu aralar nedensiz şekilde agliyor uykusunda inliyo bugün mesela keyifli şekilde yerde oynuyodu cingiragiyla durdu sabit biyere baktii aglamaya başladı kıpkırmızı olmuştu
benim bebis de bu aralar huysuz durduk yere ağlıyor normalde daha neşeli bi bebek. acaba dişler Kaşınmaya başlayınca mı huzursuz olup ağlıyorlar?

Canım bizimkiler sert biraz.şu jel gibi içi sulu olanlardan mı alsam ki?
İlk kızıma her türlüsünü aldık su dönemde en rahatlari en hafif ve her tarafi jel olanlardan sicaklarda onları buzluga atcaz o jel soğuk olunca çok rahatlatıyor bebisleri. Cingirakli falan olanlar su

valla ben üşüyorsam o hayli hayli üşüyordur
lojmandayız ve merkezi sistem 2 aydır kömür bitti meb bize kömür vermedi
ısıtıcı ile duruyoruz oda havayı kurutuyor, resmen yatak odasında yaşadık
merkezdeki ofis doğalgazlı 1 hafta oraya kaçtık ama geliş gidiş sıkıntı geri geldik
seneye ofisteki evde kalcam olmuyor böyle erkenden kalorifer kapatmalar

ben altına patıklı pantolon üstüne tulum giydiriyorum bazen de çorap giydiriyorum ev cok soğuk
ama dediğin gibi erkek sıcağa gelemez ama endişe etmeden de olmuyor :)

canım ya sessizliğe alıştılar mı gürültü korkunc geliyor
ben bile sessizliğe alıştım iki kalabalık misafir gelse sıkılıyorum, batıyor bana
bebeğim malesef hassas diyeceksin başka çaresi yok
tekrar düzeni oturur beğeninin merak etme
gelen misafirleride kırmadan durumu anlat en azından çok kalabalık gelmesiler yetişemiyorum de

Kafama aksiyon kamerası takıcam
Ne ara kamerayı açsam güleç çocuk ciddiye dönüyor hiç bir anını kameraya çekemiyorum, çekicem diye bende kaçırıyorum

işte onu bende yapıcam, dün deli gibi gülüyordu tlf kaldırıyorum susuyor
babası en son telefonu aldı kenara koydu öyle muhabet ettiler
ses var görüntü yok

Kızlar benim bebis ellerini ağzına götürüyor ama hiç izlediğini incelediginı görmedim daha. hepinizin bebislerı ellerini inceliyor mu?

elleri zaten göz hızzasına gelecek kadar uzamıyor o yüzden incelemesi için biraz daha zaman var bence

Kızlar eldivenlerinizden kurtuldunuz mu?

ohoooo :) biz 1 aylıkken attık eldivenleri şapkaları
ellerini yalayıp sallıyor elleri buz gibi oluyor ama yapacak birşey yok eldivenler fooraaa :)

Canım altını degiştirmek iin açtığında bacaklarına bak arada kollarına ensesine bak soğuksa üşüyordur.

İlk kızıma her türlüsünü aldık su dönemde en rahatlari en hafif ve her tarafi jel olanlardan sicaklarda onları buzluga atcaz o jel soğuk olunca çok rahatlatıyor bebisleri. Cingirakli falan olanlar su
Aa çok mantıklı buzdolabı işi emiyo bi taraftan da yazamıyorum :)))
Yumuşak da alim o zmn

Benim oglumda öyle bu aralar nedensiz şekilde agliyor uykusunda inliyo bugün mesela keyifli şekilde yerde oynuyodu cingiragiyla durdu sabit biyere baktii aglamaya başladı kıpkırmızı olmuştu

Evet benim ki de buna benzer şekilde oluyor bazen. Öyle korkacak ses gürültü kavga falan da olmuyor neden böyle yapıyorlar anlamadım. Eşimi sürekli uyarıyorum çocuk var sakin konuş diye. Hep de yanindayim bebegimin aglatmamaya çalışıyorum mutlu bi bebek olsun diye ama nedensiz de agliyorlqr sanırım

3ünde 3 Ayı doldurduk.6sında yani yarın hastahanede yaptırcaz

Bize doktorumuz 90-100 günler arasında yaptırabilirsiniz dedi ama biz eşimle halen karar veremiyoruz, yaptırmak mı iyi?

Bugün doktorumuz 90 günlük olmasına az kalmış yaptırmanızı tavsiye ederim dedi de ne Zaman yapalım diye sormayı akıl edemedim.
Aynen o kararsızlık bizde de var, eşim yaptırmayalım diyor, benim de kafam karmakarışık

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…