2016 Şubat Anneleri

2 gündür kizlar bi düzen kurdu nasıl bi duzense gece 10-11 hatta 11.30da zor zar uyuyorlar gece 2şer kez uyaniyorlar en gec 5.30da uyanıp bana ıkına ıkına surpriz hazırlıyorlar mecburen kalkiyorum ve simdi 15dk.lik kestirme uykusuna yatiriyorum büyük kız da 6.30gibi kalktı bu çocuklar uykunun değerini ne zaman anlayacak beni bıraksalar bi 24 saat uyuduktan sonra her gün 15 saat uyurum çoook yorgunum çoook

Dişleri kaşınmaya başlamış annesi en güzel kaşıma aleti eli bebekler bu sayede yavaş yavaş bagışıklıklarınıda güçlendiriyor. agzına başka şeyler sokacagına elini soksun
Erken daha diş için bebek elini fark ediyor diyende var canım bi iki gündür ellerini izliyor zaten

Bebeğim 3 aylık olucak 6 kez yaptık ama eskisi gibi güzel gelmiyor canım çok yanıyor

Maşallah canım Allah kabul etsin inşallah sütümüz azalmaz da tutarız:)

Ben sezeryan oldum bende de emzirdiğim için hormonlardan dolayı acayip bir kuruluk var, canım yanıyor, isteksiz olmaya başladım, oysa gebeyken ve lohusayken kocacığı çok özlemiştim

kızlar süt sağma makınası alacagım.yani süt pompası.nasıl bir sey önerir siniz?

Kızlar oğlunu sünnet ettirmek isteyen ya da ettiren var mi hangi yöntem daha iyi klips mi dikişli mi

Kuruluk bendede var ya bende acaba sorun bende mi diyodm sezeryanla dogm yaptm bende kayganlastirici alcaktk korunmak icin o malum seylerden aldik onla oljnca acimadi zatwn dogumdan sonra 3 kere yptik

Benimki de uyku gelirse aç olsa bile emmez. Bir de emer gibi yapıp çekiyor sonra yine aynı yine ayni bu uykum var uğraşma uyut demek olmali sonra on dakika sonra uyanıp emiyor
İyi bari emiyormuş yavrucak. Bizi parmaklarında oynatıyorlar canları sağ olsun da hepsi yavaş yavaş büyüyecek inşallah. Bu arada pts rota yaptırmıştım bu aşılardan da gag geldi. Aşı sonrası daha bir huysuzluk. Yazık minnaklara

Bende oğlumun sünnetini yaptıracaktım hatta çocuk ceraahına bile gittik. Ama testisinşn biri inmediği için 6. aya kadar beklicez. Eğer inerse sdc sünnet inmezse hem sünnet hem ameliyat olacak.
Kızlar oğlunu sünnet ettirmek isteyen ya da ettiren var mi hangi yöntem daha iyi klips mi dikişli mi

Yesinler onun ellerini benmkide oyle eller agzindan cikmiyo bide ne bulrsa agzna sokuyo battaniye ustunu basini sokustryo agzna

Bende oğlumun sünnetini yaptıracaktım hatta çocuk ceraahına bile gittik. Ama testisinşn biri inmediği için 6. aya kadar beklicez. Eğer inerse sdc sünnet inmezse hem sünnet hem ameliyat olacak.
Nasıl anlaşılıyor acaba inip inmedigi ilk ay çocuk doktoru muayene edip normal demişti tekrar yukarı çıkar mi bazen biri yukarda biri aşağıda gibi görüyorum ben

Ben doguma 3 gun kalaya kadar iliskiye devam etmistik. Sonra nisanim geldi dogumdan sonra 45. Gun oldu ilk kez. bizim de 5-6lez olmustur simdiye kadar. bebegim 80 gunluk ama cok kuru sanki yirtilcakmis gobi aci hissediyorum herkes boyleyse normal.demek ko

tünaydın hatunlar
ayy ne zor bi geceydi,
oğlum ister erken uyusun ister gec 3.30 da uyanmayı alışkenlık haline getirmiş, derdi neyse artık

ev buuuuuzzzz gibi ısıtıcıda fayda etmiyor, dedim oğlan üşümesin aramızda uyusun
ortamızda bi yer ayarladık güzelce sardık sarmaladık ama gel gör ki amaaann bişy olacak korkusuyla ne sağa döndük ne sola
sabaha kadar neredeyse put gibi uyuduk uyku denirse

Benim oglaninda testisinin biri inmedi erken doğumdan ötürü. Biz ikinci gün sunnet ettirmistik. Şimdi dr ultrason cektirin bakalım testis neredeymis dedi. 9. Aya kadar inmesini bekleyeceğiz

Halleyden bi tik kucuk hakkini yemiyim kendisini hunharca yedim ama.hakkina cok saygiliyim Verirsin tabikide canim sen istedikten sonra

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…