Ay çok soşuk gerçekten. Sıcaklar geldi dedik ama geri kaçtılar.tünaydın hatunlar
ayy ne zor bi geceydi,
oğlum ister erken uyusun ister gec 3.30 da uyanmayı alışkenlık haline getirmiş, derdi neyse artık
ev buuuuuzzzz gibi ısıtıcıda fayda etmiyor, dedim oğlan üşümesin aramızda uyusun
ortamızda bi yer ayarladık güzelce sardık sarmaladık ama gel gör ki amaaann bişy olacak korkusuyla ne sağa döndük ne sola
sabaha kadar neredeyse put gibi uyudukuyku denirse
Evet oda var canım ama dişler patlamaya yakın kaşınmıyorki erkenden başlıyor. Mesela elini damaklarına sür mest olmuş gibi agzı açık beklerErken daha diş için bebek elini fark ediyor diyende var canım bi iki gündür ellerini izliyor zaten
Ben 21 günlükken yaptırdım bildiğin dikişli canım. 10 gün geçtiğinde ise tamamen düzelmişti. Dikiş alma olmadı ip eridi düştü. Hiç sıkıntı yaşamadıkKızlar oğlunu sünnet ettirmek isteyen ya da ettiren var mi hangi yöntem daha iyi klips mi dikişli mi
Ay çok soşuk gerçekten. Sıcaklar geldi dedik ama geri kaçtılar.
Sabaha karşı 21derecydi ev. Zaten soğuktan uyumuyordur
Hasta etmesem bari çocuğu deyip doğalgazı yaktım ben üşiyorum çocuk napsın, kulaklar buz gibiydi.
Dün ark aradı. Şubat doğumlu oda. Bebeği bronşit olmuş. Kiiiiii ben mesela cıbıl gezdirrirdim o hala şapka eldiven takıyordu çift battaniyelerona rağmen üşütmüş bronşite dönmüş hastanede yatıyorlar şimdi korktum vallahi
Allah korusun bebekerimizi
Dimi terliyor belki en ufak şeyde üşüyorlar sonra.Canım işte o çok sıcak tuttuğu için bebegi hasta olmuş. Sıcaga alışınca azıcık hava gelse üşütüyorlar. Birde erkek bebek sıcagı pek sevmez derler şahsen katılıyorum.
Sen iyi yapıyorsun alışmasa seninkide hasta olurdu
Benimkinin tek kattı kıyafeti bugün ben üşüyünce oğlumun altını da çift giydirdim.
Bi ark.im da oyle söylüyordu o yüzden geceleri uyku tulumu giydirmiyorduDimi terliyor belki en ufak şeyde üşüyorlar sonra.
Haklısın erkekler sevmiyor sevmesin de zaten
Ayaklarına hep çift çorap giydiriyorum ama sırf çıkartamasın diye. Yoksa atlet üstü birer kat giydiriyorum.
Banyo yaptığı gece uzun kollu zıbın üstüne birer tane giydiriyorum. Ay inşallah üşümüyordurlar
Hasta olmasın minnoşlarımız
Ben başka aşı yok diye biliyorumKızlar 3. Ayda hangi aşı var rota Hariç ??
Benim kizimda 5 aylikken cikardi ilk disini erkenden cikarmisti buyuk ihtimal bu bebiste oyle olur.Sen mi kasiyorsun kasiyiciyla ellerine mi tutturdunBebislerin dişleri kasiniyor kizlar eller o yüzden de ağızda. Biz diş kasiyicilari çıkardık mest oldular ilk kızım da 3 aylıkken kasinmaya başlamıştı ara ara kaşıntı artıyordu 11.ayda çıkardı ilk dişini. Yaşına gelmeden 7 dişi oldu.
Canım bizimkiler sert biraz.şu jel gibi içi sulu olanlardan mı alsam ki?Bebislerin dişleri kasiniyor kizlar eller o yüzden de ağızda. Biz diş kasiyicilari çıkardık mest oldular ilk kızım da 3 aylıkken kasinmaya başlamıştı ara ara kaşıntı artıyordu 11.ayda çıkardı ilk dişini. Yaşına gelmeden 7 dişi oldu.
3ünde 3 Ayı doldurduk.6sında yani yarın hastahanede yaptırcazKızlar biz bi kaç gün sonra 3 aylık olucaz. rota aşısını 3. Aya girdiği gün mü yapıcaz, yoksa 3 aylık olmadan mı??
Aşıyı yaptıranlar nasıl yaptılar acaba?
Benim kizimda 5 aylikken cikardi ilk disini erkenden cikarmisti buyuk ihtimal bu bebiste oyle olur.Sen mi kasiyorsun kasiyiciyla ellerine mi tutturdun
Benim oglumda öyle bu aralar nedensiz şekilde agliyor uykusunda inliyo bugün mesela keyifli şekilde yerde oynuyodu cingiragiyla durdu sabit biyere baktii aglamaya başladı kıpkırmızı olmuştuKızlar benim kızım bu aralar uykusundan cani yanmış gibi ağlayarak uyanıyor nazar mi değiyor yoksa kötü rüya mi görüyor bilmiyorum ama bu aralar çok sık olmaya başladı. Eşimle 9 ay kadar ayri kalmamiz gerekiyor bi egitime gidecek ben bu yüzden biraz uzgunum acaba o da mi bunu hissediyor. Normalde cok huzurlu mutlu bi bebek böyle yapmasi çok canini sıkıyor
Kızlar biz bi kaç gün sonra 3 aylık olucaz. rota aşısını 3. Aya girdiği gün mü yapıcaz, yoksa 3 aylık olmadan mı??
Aşıyı yaptıranlar nasıl yaptılar acaba?
Kızlar geçenlerde bir arkadaş bebeginin el kaslarinin yeterince gelismediginden bahsediyordu cevap yazamadım o zaman inşallah görür. Benim kizim da pek bişey tutmuyordu dolap poşeti ver eline parmak kaslarini gelistirir hem ses çıkarması hoşuna gider dediler denedim önce poşeti eline zor veriyordum şimdi poşeti sallıyor büzüşturuyor bi elinden ötekine geçiriyor elinden zor alıyorum. İşe yariyor yani deneyebilirsiniz. Zaten birden cingirak sallamasini beklemek saçma geliyordu böyle hafif bir şeyle alıştırma yapıyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?