2016 Şubat Anneleri

Sagol canım benimle ilgisi var mı? ağlayıp ikinmıyor ama gayet rahat çok uzun süre oldu ama öf
Tabi cnm bizde kabızlık varsa onlarda da oluyor demisti dr
Onun icin bagrsak calistrci şeyler tuketmeli ona da sadece zeytinyagi icirebilirsn.eger zorlanmiyosa 10 gune kadar yapmamalari da normalmis sadece anne sütüyle beslenen bebeklern

Sagol canım. 11 gün oldu bugünle sadece emziriyorum anne sütü alıyor yani.su andada zorlanmıyor.

Emdigi kadar emiyordu zorla emziriyordum ya da kimsenin olmadigi zamani bekliyorduk canim birileri konusunca dahas cok dikkati dagiliyordu. Yazik gittigimiz yerlerde kimse konusamiyordu emsin diye

Iyi valla hem aglatsin kirsin incitsin.sonra da aglama kırılma.ne bu kalp degil tastan mi yani tasidgin.esine cok sinirlendm ya.agzina kürekle vurasim var

Ne kadar Can'ım bebiş senin maşallah. Ben mamayı bırakmaya çalıştığım için bu dönemde benden ayırmıyorum ama dün çokkkkkk zorlandım o yüzden
Canm mamayı nasıl bıraktırıyosun.. Bende sütüm artsın mamayı bırakıyım diyorum ama nerden nasıl başlıycamm bilmiyorum

Canım çok üzüldüm yasadiklarina ne desek bos Allah yardimcin olsun sakin bi an kolla ve neye uzuldugunu seni anlamasi gerektiginj anlat vee madem kocan esya istiyor al gitsin en axindan git her seyin en pahalisini goster bunlari begendim al de. Kendi dusunsun. Millet memur hatta ogretmen es ister seninki de sana mi sovuyor

Tamamcanım teşekkürler

Canim daha neler anne kadar iyi düşünen kimse yok bu hayatta. Zaten bunu anne olunca anlamadik mi esin ne derse desin umursama erkekler bir anneyi anlayamaz. Sen yavrunu çok seviyorsun ve sevgin bile yeter ona. Hamileyken cektiklerimiz dogum sirasinda yasadiklarimiz onlara bakarken yaptigimiz fedakarliklari erkekler anlayamaz. Bugun annem yok eşim evde kafayı yedi. Ikizler uyumuyor büyük kız da delirdi haliyle. Esim de her yaptigina kizmaya başladı. Evin normal hali halbuki

Canm mamayı nasıl bıraktırıyosun.. Bende sütüm artsın mamayı bırakıyım diyorum ama nerden nasıl başlıycamm bilmiyorum
Canımm kademeli olarak azaltıp bi nevi emzirme kampı yapıyorum mamanın yerini sütüm daha da artsın diye. Facede emziren anneler grubu var ben oradan yardım aldım. Ben 3 aylık daha yeni olacak bebeğime 120 cc mama veriyordum şuan 50cc ye düşürdüm. Bakalım aylık kontrolde ne kadar kilo almış görücem haftaya. Sende o gruba üye ol istersen ya da tam detaylı ne kadar verdiğini ve kilo oranlarını yazarsan bende de yardımcı olurum. Orada tüm yorumları ve postları okuduğumdan bayağı bilgi edindim çünkü

Kiyamam canım benim... Sığınacak liman mi arıyorsun bir gulusleri yeter canım benim. Bos ver... Bir de ailenle iletişimini artık yansıtma eşine boş ver. Ben iki tarafı da birbirine iyi anlatırım. Çünkü ben affederim de iki taraf belki affedemez diye... İngilizce ye mutlaka açık bulunur canım. Nerdesin ki olmuyor açık. İnşallah olur canım. Olmazsa da bir yıl ayrıl ücretsiz e. Arkadaş ayrıldı esi çok zorlandı :) yalvarıyor başla diye :)))

Her daim yaz. İçine atma canım...

120ccyi bir seferde mi içiyordu

maiii canim guzek bi isin ve evladin var ayakta kalmaya gucunde sen egildikce o büküyor seni.. Kambur olmus sırtında adam.. Evladınada yazık bence o evlada yazıksa oyle bir babasi oldugu icin olsa gerek. Azla yetinmeyi bilen bir annesi var. Of cok sinirlendimmm. Ezdirme kendinii..

Evet bi seferde içiyordu.
Evet gerçekten çokmuş çevremdekiler de bana ver ver dediler ama bir seferde en fazla 60 verdim tomrisin emzirme notları var onları okudum şu an günlük en fazla 120 veriyorum 40 cc 3 kere uyursa o kadar bile içmiyor gece sagarsam öğlen veriyorum tok tutuyor

Oo senin bırakman daha kolay canım. Tomrisi bildiğine göre o grubu da biliyorsundur sen. Beni gece emmediği için ve maalesef ki ilk doktorum yanlış yönlendirdiği için bu mana çoğaldı. Sen verdiğin öğünde her seferinde de 10cc azalta. Mesela 30&40&40 ver bugün. Yarın 30&30&40 bu böyle gitsin. Sonrasında zaten vermenin bi anlamı yok o miktar bebeği uzatır ne kısaltır. Milleti de çok dinleme boşver. Gece niye sağım yapıyorsun bu Arada?

maiii canım yazdıklarını okudum ben de öğretmenim çok şükür ki ilk atamada Ankara ya ailemin yanına atandım ve burada evlendim benim eşim de asgari ücretle çalışıyor ben onun 2 katı kazanıyorum ev kirası cart curt hep benim cebimden çıkıyor ben bunları yaparken beyefendi borç para alıp babasına vermiş arabasının modelini yükseltsin diye onu duyduğum an dank etti benim ailem in durumu bu kadar kötüyken ben kendi evim diye kimseye para vermezken beyefendi benden gizli işler çeviriyormuş yani diyeceğim o ki kesin ve net tavrıni biz onlara değil onlar bize bakmak zorunda sen ne kadar maddi olarak destek okuyorsan onlar o kadar rahat ve vurdumduymaz oluyor şimdi hiç umurumda değil bir tek kirayı veriyorum oturuyorum anneme babama veriyorum kendime harcıyorum kaba oluyor ama biz eşek oldukça sırtımıza binen çok oluyor

Canım ilk uyuduğunda uzun uyuyor 3 saat filan yani uyanıp emiyor ama boşaltmiyor ben de sağiyorum gündüz veriyorum düzenli mama vermiyorum ben bugün daha hiç içmedi mesela sürekli uyumak istiyor ayağımda duruyor öyle

Düzenli sağım yapılmadığın da sütün azaldığını okumuştum Can'ım ben. Zaman'la Memiş'ler terbiye olurmuş o Zaman sağlamana gerek kalmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…