2016 Şubat Anneleri

Can'ım ben de tekim inan yardım edenim yok ama bebiş için ev yemek ütü herşeyden vazgeçtim. O gece uyurken yapıyorum çoğu şeyi inan. Benimde 2600 doğdu ve em son 4350 oldu iki aylıkken en baştan beri mama+ meme yaptım. Günde kaç öğün veriyorsun Can'ım mamayı. Onu bana söyler misin ?

Canm hep mama günde 5 6 kere falan

işin tuhaf tarafı kıvranmıyor ıkınıp kendini zorlayıp aglamiyor anlamadım gitti normal bi durum mu? bak seninki kıvranmis durmuş ama benim bebis gayet rahat duruyoronun yerine ben kıvranıyorumne ilacı ki? zeytinyağı içirmeyi denemedim. bugun gene yarım fitil verecem. dün zar zor yarımin yarısını koyabildim ancak çok zor ya

Canim erkeklerin yatirim cokda umrunda olmuyir. Cunku pek kafalari basmiyor, sen bence en guzelkiyafetlerjni giyip bir guzel makyaj yap aksam seni cok guzel gorsun ama yuzune bile bakma. Ve bundan sonra hep oyle davran. Bakimini yap.istedigin kiyafeti al.

kızlar bugun bi işimiz vardı ve babaanneyi çağırdık.biberona ilk defa süt sağdım ve gittik.yavrum biberonu almamış ve çok kızmışne yapacağız peki çalısınca

bskn seni görünce hep baskın kelimesi aklıma geliyo herhalde çok dominant bu kadın diyorum :)

Ben seninkinin çocuğunun ismi diye düşünmiştüm.

Benimkisi baskın değil de başkan dan geliyor
Yeri geldiğinde baskın pardon cazgırımdır ama

Bende firkan ı merak etmişimdir. Hatta onun için furkan diye aklımda kalıyor veeee büyük oğlunun isminin furkan olduğunu uydurdum kendi hayl dünyamda
Kimbilir ne alakasızdjr

Ya bir gece bizde kalkıp birşey mi oldu çocuğa demiştik bilirim o duyguyu
Ey gidi gün!

Çocuk ayların yorgunluğunu atıyor bırak uyusun
Ağzına memeyi sokuştur arada

Canim kendini hiç bi şeyden mahrum etme almak istediğini o anda al erkekler böyle fedakarlıktan anlamıyor inan bana. bende düşündüm durdum hep hiç birini göremedi. sen gününü gün et kendini mutlu et istediğinı al yapacağını yap gerisini o düşünsün.

maiii bence de yap bunu
bende yapıcam:) bugün saçlarımı tepeden de toplamamıştım, kendimi şımartasım vardı :)

Aman benimkinin vereceği tepki şu olacak
"Ooo süslendiğine göre çocuk usluydu anlaşılan, keşke süsleneceğine nevresimi yorgAna geçirseydin"

ama o kadınlar kıymetli oluyor bize de dediğin gibi dipten kesmek düşüyor alem kızsin seviyorum seni

Canm hep mama günde 5 6 kere falan
O zaman şöyle yapalım canım. Mamayı kademeli olarak ilk gün 140&150&150&150&150&150 ikinci gün 140&140&150@150&150&150 üçüncü gün 140&14&140&150&159&150 olarak günde 10cc. Üç günde 30cc azaltmış olacaksınız ben bu sıralamayı bi yere not aldım karıştırmamak için sende öyle yap istersen. Birde bu mamayı gün içine yayıp gece sadece emzirirsen prolaktıin hormonu gece daha çok salgılandığdan gece emzirmeye ağırlık ve Can'ım. Gece yanında yatırarak emzirşrsen daha rahat edersin bu süreçte ben öyle yaptım çünkü. Gündüzde mamadan önce ve sonra aralarda sürekli meme teklif et Can'ım kamp olarak ben öyle yapıyorum. Bu süreç uzun ve yeri gelince çok yorucu ama inan bi sure sonra mama yapmamın ne kadar zor olduğunu kavrıcaksın özellikle geceleri. Ev işi gücü dert etme. Yemeğe ağrılık veremiyorum inan ama o sayfadan öğrendiğim yemek falan hikaye sütü en çok emzirmek artırmış.

Ben ilk 10-13 günlükken öıkmıştım sling ile.
Belki ondan belki gezenti anasına çekti ondan doşarıya çıkabiliyorum. Tek veya birikeriyle.

Amaaaaa pusetle çıktıysam yanıma illa ki slingi alıyorum. Çünkü huysuzluğu başlayonca ona atıyorum, mecbur uyuyor onda.

Haaa bir de şöyle bir anım var. Çocuk uyuyordu, akşama misafir gelecekti. Markete çıktım mahalledekine.
Uyudu uyandı, emecek ya, alllahhhhh yırttı mahalleyi. Markette kasadaki adam salladı puseti, ğoşetleri pusete koydum . sokakta gelirkende kucağıma aldım. Puseti de göbeğim ile ittire ittire geldim. Slingi almadığıma çok pişman olmuştum.

Canm ozaman bitene kadar sürekli 10cc 10cc azaltıp sadece geceleri mi emziriyim.. Yoksa artmasına bağlı olarak mı azaltıyım mamayı.. Sanırım mamayı bırakmak çok uzun zaman alacak Çok sağol canm benm Allah senden razı olsun

Can'ım orada belirttim günde 10 cc olarak azalt. Çünkü bi andan azaltmak bebeğim kilo kaybetmesine sebep olur. Bu süreçte çişli bezi 4-5 yumurta ağırlığında olup olmadığını kontrol et. Birde biberonu paced boottle feeding yöntemi ile var. YouTube yaz çıkar Nasıl olacağı canım. Geceleri enzirmek sütü daha çok attırtırdınız için gece sadece emzirmeyi önermişti sayfa bende öyle yaptım ama gün içinde de sürekli teklif ettim. Sende ver her fırsatta. Allah sende de razı olsun Can'ım inş ikimizde sadece emziren anne oluruz.

Değişik anacım :) aman yediğinin kıymetini biliyor
Benimki daha emzirirken başlıyor lıkr lıkırdanmaya :) aha yedikeri çıkıyor diyorum

Dur o yazanı bulup bakıcam mesajlarına o mesajı bulayım atarım buraya doktora danışırsın eğer ilaç ise...

ama o kadınlar kıymetli oluyor bize de dediğin gibi dipten kesmek düşüyor alem kızsin seviyorum seni

Tabi canımmm, onların kıymet tırnakta başlıyor. Bizimde böbreği satsalar kocam sağolsun deriz
Böyle Diyenlere taç takılmamış ama bizim kafa basmıyor o işlere belki ilk oluruz kız
Süt arttırmaya çalışanları okuyunca dua ediyorum sizlere. Afra48
birde yardım eden yok diyince içim cız ediyor elimden gelen dua etmek.
inanın keşke olabilse gelip ev işinize yardım edesim geliyor. Benim evimi bilmem neler götüryor olsa da yardımcı olmak isterdim

CANIM ya şu bez işini anlayamıyorum ben kaç saatte o ağırlığa erişmesi gerekiyor ki nasıl hesaplıyorsunuz ben bazen çok dolu bez görüyorum bazen yapmış ama hafif aç mi bırakıyorum yoksa çocuğu

Canım dışarda ağlayınca ben slinge ya da kanguruya bağlıyorum.uyuyor.belki sende de işe yarar.

Kucagima aldim ama sakinlesmedi canım ya öyle böyle değil cani yanmış gibi agladi. Uykusu gelince zar zor sizdi ama ben taksiyi cagirmistim eve döndüm apar topar

Ahahah koptum yaa nevresimi yorgana gecirseydinnn şu an önümde nevresim ve yorgan duruyordaa

Tamam canm o yöntemi bskn söylemişti sağolsun.. Vallahi çok mutlu oldum inşallah sütüm artarda mamayı keserim Sağol canm benm inşallah bol bol sütün olur

Saol Can'ım böyle destek olman bile yeter. Sllah razı olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…