2016 Şubat Anneleri

İronik..memnun olmadı zaten hep mükemmeliyetçiliğinden oluyor bunlar.değmez de işte insan bir raddesine sonra yeter diyor.Allah sabır versin bize ne diyelim...oturduğum yer sanki memleketim.ben de Doğuda görev yaptım taa dağ köyünde.iyi ki öyle bir yerde değiliz.nolurduk bilmem.

Ben de sagdikca göğüs boşaldıkca artar diye biliyorum her yerde farkli bir şey yazıyor ya
Evet meme boşaldıkça terbiye olur ve bebeşin istediği kadar süt üretimi yapar. Ben o sayfada okudum. Eğer çalışan anne dğilseniz sağım yapmayın diyor. Memeler çok dolduğun de Bebek ön sütü fazla almasın diye meme rahatlayana kadar elle sağım yapın yazılmıştı.

Eşyalı evin fırını yokmuş.düne kadar olsun diyordum.sabah dedim fırınsız gitmiyorum.ben çocuklu insanım.elime kolay geliyor fırın yemekleri,ya al ya da aldır dedim.artık hiçbirşeye olsun demicem.ailesi oturduğumuz evin peşinatını vermişti.sonraki oğullarına da yapcaklar.sorumluluk edindiler...2 yıl sudan tartışsak onu hatırlattı nankör diye...hiçbirşey söylemezsem iyiyim gözünde.zaten eskisi kadar da söylemiyorum.yoruldum canım ya...

Ay vallahi daraldım. Gidip benimkinden özür dilicem
Birincisi evet yazık ettin sen için değil , babasından ötürü !
Ay kusura bakma bende benimkine kızgınım da azcık acımasız olabilirim.

Tamam İçerlemiş olabilir ama şuanki şartlar geçici neden büyütüyor ki.
Ay vallahi erkeklerin lohusa tribi daha çekilmez oluyor. Takma sen dik dur. Analığına laf ettrme !
Çok bilşyorsa analık yapsın. Elimizden gelen bu.
sen dik dur, salma kendini. Ve gerçekten ailenle ilgili konularda hatalı da olsalar laf söyletme.
Açık kapı vermemek gerek eşlere eşlerin ailelerine. Çünkü en ufak şeyde bunu kullanıyorlar. Bende yapıyordum eşime başta ama artık yapmamak için çaba gösteriyorum.

Yan komşumuz da her gün aileleri için kvga ediyorlar.
Bir gün gidip ayıracam ailenizi işin içine sokmayın siz başka bir ailesiniz artık yolunuza bakın diye.

İlişki konusunda valla geçen okumuşsundur. Çoğumuz sarıkız, karakız, alacakız sütçü ineği modundayız. Aklımızın ucundan birşeylerin geçmesi için destekçi olmaları gerekiyor.
Ben her sefermde böyle söylüyorum.

Valla arkanda koskoca şubat anneleri var hiç kimsen yoksa önce Rabbin var. Sonra elinde kapı gibi ana duası var
Hiç unutmam babm bir gün yüklü bir miktar para geçiyor eline. Annem o paradan bir künye almasını istiyor. Cimri babam almıyor ve annemi çok kötü kırıyor. Babam evden çıkarken annem "inş o para ile eve gelmezsin" diyor.
Çok şükür babam eve gelebiliyor ama para gelmiyor parayı çaldırıyor
İşin komiği cüzdan 8 sene sonra bulunuyor :/
Tabiki doğru dua etmek lazım! Annem yaptığı hatayı farketti ama kırık kalp ile yapılan duaların geri çevrilmediğine inanırım ben:/

Bol bol dua et :)

Son düzenleme:
Ben de öyle dedim haykırarak.taklidimi yapıyor Karşımda.hareketlere bak kadın gibi dedim.keşke sen de biraz kadın olsan dedi.herkes çocuk doğuruyormuş.onunla kadın olunmuyormuş.beni hırpaladıktan sonra(tokam Kırıldı hatta) dedim sen erkek misin...bu tavrınla mı adam olduğunu sanıyorsun dedim...

Benimkisi için tahminin var mı
Çok komplike bişey değil

Bizimki yarım gün yapamayınca kıvrım kıvrım kıvrandı
Seninkini düşünemiyrum.
Zeytinyağı içirmeyi denedin mi? Çay kaşığı ile versen?
Bir de kralice vardı o bir ilaç kullanmıştı :/
Ondan versen?

Canm mamayı nasıl bıraktırıyosun.. Bende sütüm artsın mamayı bırakıyım diyorum ama nerden nasıl başlıycamm bilmiyorum

https://instagram.com/p/BFE2d3gkWSW/
Mamayı bilmiyrum ama Biberon bıraktırma yöntemi olarak bunu okudum sabah, çok mantıklı geldi.

bskn seni görünce hep baskın kelimesi aklıma geliyo herhalde çok dominant bu kadın diyorum :)

Keske uzaklasabilecegin biryer olsa. Cok sabirlisin once onu soyleyeyim. Ben maas kartimida alip, adami paralar, ardindan evden yollardim. Yollayamiyorsam o isteyken cocugumuda alir cikar giderdim gerekirse bir otel e. Birkac gun akli basina gelsin diye. Ama muhtemelen ben adami yollardim. Ben gitmezdim. O zaman gorsun kadinligi.

Hirpalayarak mi erkek olacagini sanmis. Kendisi gorevlerini yapsinda sonra senden beklesin

Neyse sen gaza falan gelme. Ben biyle sacma seylere tahammul edemiyorum sadece.

Gözümde canlandırdım anlattığını...ya adam zâten geç giriyor eve.nerden başladı merkezde işe.eve yakın tarafta çalışıyordu.kıdem verdiler.üç Kuruş daha fazlası için yorgunluğunun ceremesini bana çektiriyor.
Ben sırf kenarda birşeylerimiz olsun diye sağa sola borç takacağımıza yatırım yaptırdım ona hep.gidip lüks araç alacağına ev aldırdım şimdi 2 katı kardayız şu an satsak.önceden her ay bluz alırdım kendime veya başka bişey.ben evim için eski hayatımdan nasıl vazgeçiyorsam o da buna Kıymet verecek.kadınlık yatakodasında olmuyor.hala kızgınım da kusura bakma canım...birşey anlatırsın gözü telefondadır.iletişim yok.sonra kalkmış bana elimi bile tutmuyor diyor.sen önce yine sineklenecek çöpler balkonda bi ben demeden at Şunları her sabah.evle ilgisi yok.akşam yemeğinde bile telefonda birileriyle iş konuşuyor.yetmiyor bana da anlatıyor.gıkımı çıkartmadım ya..
Ah sorma zaten ailem bunları onun gözü önünde yaşatmasaydı böyle olmazdı...

Büyük ihtimal izne ayrılırım ben de canım.inşallah olur ama hiç açılmadı şimdiye kadar.aynen canım ya kızım iyi ki var.kucağıma aldım onun omzunda Ağladım.birlikte oynadık sonra artık oyuncaklara tepki veriyor...temeli bozuk yere bina diktik galiba ama iyi ki var.iyi ki benimle...

Biz ne çok hata yapıyoruz, günümüzü gün edecektik o olacaktı:/
Tırnağı kırılınca acile giden kadınlardan olmadık diye bunlar. Evimizi düşündük diye :/
Geç değil hiç birley için. Dik durup güçlü kadınlar güçlü anneler olacağız.
Tırnaklarımızı da dibinden kesip kırılmasına mahal vermiyoruz o kadınlar komik oluyor zaten bize ters

Kızla burda sizden duyuyorum avm ye gidenler var bebekleriyle ben de bugün çok sıkıldım avm yakin hava fena değil gideyim dedim eşim de ordaydi bi yemek yeriz değişiklik olur dedim ama gitmemele gelmem bir oldu resmen. Yemeği doğru düzgün bitiremeden bizim kiz ciyak ciyak ağlamaya başladı bebek odasında da sakinlestiremedik taksiyi beklerken uyudu. Bi saate geri evdeydik. İnanılmaz nazar alıyor dışarı çıkmak işkence oluyor napicam bilmiyorum eve hapsolduk resmen

Afra48 bende mamayı bırakıp anne sütüne ağırlık veriyorum facede emziren anneler grubu var oradan yardım aldım ve bayağı mamayı azalttım bakalım tartı ne dicek

Bol bol oku çıkınca ve Bebek arabasında uyanık olsa bile yüzünü kapat Can'ım.

mükemmelliyetciyse en iyisini yapsın sunsun sana madem. aynen bende konuşmadıgimda ve her şeye evet olur dediğimde anlasiyoruz zıt bi şey dedim mı ben çok kötüyüm:) onların ailesinin yaptığı pek kıymetli oluyor canım

Ebet ben şoklara devam
kocam endişeli hastahaneye mi gitsek diyor

oğlum geceden beri emip uyuyor
az uyanik kalsa ağlıyor. 8de emzirdim Saat 10 anneme verip 3 saatligine cekime gittim geldigimde hala uyuyordu zorula uyanip emdi

Dünden beri insan içine çıkıp durduk ve iki kucaklansa tahammül etmiyor yırtarcasina viyakliyip ağlıyor. Uyumayan evladim neden bugün uyanmiyor

müdahalesiz uyumayı benden ötürü değil kendisi uyuyormus bskn

Afra48 bende mamayı bırakıp anne sütüne ağırlık veriyorum facede emziren anneler grubu var oradan yardım aldım ve bayağı mamayı azalttım bakalım tartı ne dicek
Canm face hedabım yokki .. Allah rızası için bana da yardım et lütfen Ben son 2 haftadır 150cc veriyorum Bugün tam 3 aylık olduk 6Şubat doğumlu 2750 doğdu yawrum pazartesi gidecez tartıya en son 3.5kilo civarıydı 10 Nisanda.
Benm meme başım parçalanmış şimdiye kadar onu iyi etmekle uğraştığım için emziremedim ama şükürki emzirmeme rağmen sütüm kesilmedi Bin şükür.. Şimdi arttırmak için uğraşıyorum kızım çok yaramaz ve tekim şuan kamp yapamyorum ama çok yakın zamanda annem gelecek ozaman yapıcam .. Şimdilik rezene içiyorum incir ve dereotu yiyorum inşallah hepinizin sütü bol bol olursa mama vermeyiz
https://instagram.com/p/BFE2d3gkWSW/
Mamayı bilmiyrum ama Biberon bıraktırma yöntemi olarak bunu okudum sabah, çok mantıklı geldi.
Hemen okuyorum canm çok sağol

Canım bizim sağdaki hiç inmiyo soldakininde bi iki kere kaybolduğunı gördüm o kadar. 6 aya kadar bekleyelim dedi. Kimi dr 1 yaşa kadar bekliyor kimi beklemek istemiyor. Gerçi bizimkinin pipi ucuda dar o yüzden en kısa zamanda sünnet olması şart. Olmuşken ikisini
bir arada çıkaralım dedi.

Canım dışarda ağlayınca ben slinge ya da kanguruya bağlıyorum.uyuyor.belki sende de işe yarar.

Kızlar kime cevap verdim kime veremedim bilmiyorum ama çok teşekkürler.yazmak çok iyi geldi.bir taraftan evi toparlıyorum.bir taraftan bebiş.yarı Taşınma gibi bişey oldu.hele mutfaktan nerdeyse herşeyi götürüyorum.oyhhh...zor olacak bebekle ama yapılır yavaş yavaş.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…