Bi günü baz al canım. Sabah altıda aldıktan sonra bir daha ki sabah altıya kadar bez toplamı meselaCANIM ya şu bez işini anlayamıyorum ben kaç saatte o ağırlığa erişmesi gerekiyor ki nasıl hesaplıyorsunuz ben bazen çok dolu bez görüyorum bazen yapmış ama hafif aç mi bırakıyorum yoksa çocuğu
Ebet ben şoklara devam
kocam endişeli hastahaneye mi gitsek diyor
oğlum geceden beri emip uyuyor
az uyanik kalsa ağlıyor. 8de emzirdim Saat 10 anneme verip 3 saatligine cekime gittim geldigimde hala uyuyordu zorula uyanip emdi
Dünden beri insan içine çıkıp durduk ve iki kucaklansa tahammül etmiyor yırtarcasina viyakliyip ağlıyor. Uyumayan evladim neden bugün uyanmiyor
müdahalesiz uyumayı benden ötürü değil kendisi uyuyormusbskn [/QUO
ahhaaaa bende de oldu bu durum ama 1 kere... kızım 2 gün uyudu gece gündüz lan dedim noluyooo doktora mı gitsek napsak bu böyle uyumazdi
Bnu dediğim akşam sabaha kadar uyumadı.. demez olaydım dedim kendime
Hepimizin inş bol bol sütü olur Can'ım benim. Durumdan haberdar edersen sevinirim ayrıcaTamam canm o yöntemibskn söylemişti sağolsun.. Vallahi çok mutlu oldum inşallah sütüm artarda mamayı keserim Sağol canm benm inşallah bol bol sütün olur
Cnm bir de beni düşün.30 günlükken tasindim.Yardm eden olursa cabuk halloluyor.neyse ki senin ki tam tasinma degil ama yine de zor tabi.Kızlar kime cevap verdim kime veremedim bilmiyorum ama çok teşekkürler.yazmak çok iyi geldi.bir taraftan evi toparlıyorum.bir taraftan bebiş.yarı Taşınma gibi bişey oldu.hele mutfaktan nerdeyse herşeyi götürüyorum.oyhhh...zor olacak bebekle ama yapılır yavaş yavaş.
Ay vallahi diyeceği oAhahah koptum yaa nevresimi yorgana gecirseydinnnşu an önümde nevresim ve yorgan duruyordaa
Yok kız bizden ilk milk olmazDeğişik anacım :) aman yediğinin kıymetini biliyor
Benimki daha emzirirken başlıyor lıkr lıkırdanmaya :) aha yedikeri çıkıyor diyorum
Dur o yazanı bulup bakıcam mesajlarına o mesajı bulayım atarım buraya doktora danışırsın eğer ilaç ise...
Tabi canımmm, onların kıymet tırnakta başlıyor. Bizimde böbreği satsalar kocam sağolsun deriz
Böyle Diyenlere taç takılmamış ama bizim kafa basmıyor o işlerebelki ilk oluruz kız
Süt arttırmaya çalışanları okuyunca dua ediyorum sizlere.Afra48
birde yardım eden yok diyince içim cız ediyorelimden gelen dua etmek.
inanın keşke olabilse gelip ev işinize yardım edesim geliyor. Benim evimi bilmem neler götüryor olsa dayardımcı olmak isterdim
Ederim tabiki canm bu konu benm için okadar önemli ki anlatamam sana 1aylık oldu yawrum emzirememeye başladm doktor meme başı parçalanmş dedi şmdi yeni yeni başlıyorum emzirmeye sende hemen yardımcı oldn Allah bin kere razı olsunHepimizin inş bol bol sütü olur Can'ım benim. Durumdan haberdar edersen sevinirim ayrıca
canım benim bal konusunda sinirlenmeden tekrar tekrar anlat Allah korusun alerjik reaksiyon sonuçları ciddi olabilir internetten doktor linki aç dinlet mutlaka vardır balın neden zararlı olduğunu anlatan anlasa bence o da yapmaz yine zararlı ama bari reçel versin bir daha çocuğun önemli ve küstürmemek istiyorsan ne kadar bunalsan da bir çözüm bulman gerekiyor
bir de kabızlık için bizim kız da aynı durumdaydı en son 10 gün kaka yapmayınca doktora gittik kızın poposunda ufak bi çatlak olmuş ondan yapmıyor olabilir dedi doktor bize magnezyum verdi müshil etkisi yapıyor ama duphalak gibi şeker değil ve gaz yapmıyor beş gün kullan sonra bir gün ver bir gün verme dedi poposu içinde rivanollu su ile yıkıyorum biraz poposunda bekletip medicasol krem sürüyorum bir de sadece anne sütü alıyor diye su vermiyordum kakası sulansın diye 20-30 cc su içir ki zorlanmasın dedi ilaca akşam başladık ertesi gün öğlen hiç zorlanmadan rahatça yaptı bugün 5. gün ve sabahtan beri az az 3 kere yaptı maşallah istersen doktoruna sor ilacın ismini vereyim istersen eczaneye ama duphalak içeriği de şeker olduğu için ve gaz sancısı yaptığı için ben vermek istememiştim
ay cok sevindim cnm bebisinjn kendi basina kaka yapmasina. ins benim ki de yapar..
duphalac iyi hosta, gaz yapmasi mahvetti bizi. bu gece 2saat uyuyamadik gazdan. gozlerim kan canagina dondu. bebegim bitap...
ilacin ismini yazabilirmsn cnm.
damla mi surup mu o?
ne kadar olcu de veriyorsun?
bir de o rivwnollu suyu popoyu distan mi yikiyorsun?
kremi de ice dogru mu suruyorsun?
Haklisin kesinlikleCanim erkeklerin yatirim cokda umrunda olmuyir. Cunku pek kafalari basmiyor, sen bence en guzelkiyafetlerjni giyip bir guzel makyaj yap aksam seni cok guzel gorsun ama yuzune bile bakma. Ve bundan sonra hep oyle davran. Bakimini yap.istedigin kiyafeti al.
Benimki pusetine koyduğum gibi uyku moduna geciyorBen ilk 10-13 günlükken öıkmıştım sling ile.
Belki ondan belki gezenti anasına çekti ondan doşarıya çıkabiliyorum. Tek veya birikeriyle.
Amaaaaa pusetle çıktıysam yanıma illa ki slingi alıyorum. Çünkü huysuzluğu başlayonca ona atıyorum, mecbur uyuyor onda.
Haaa bir de şöyle bir anım var. Çocuk uyuyordu, akşama misafir gelecekti. Markete çıktım mahalledekine.
Uyudu uyandı, emecek ya, alllahhhhh yırttı mahalleyi. Markette kasadaki adam salladı puseti, ğoşetleri pusete koydum . sokakta gelirkende kucağıma aldım. Puseti de göbeğim ile ittire ittire geldim. Slingi almadığıma çok pişman olmuştum.
Ay şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öfCnm bir de beni düşün.30 günlükken tasindim.Yardm eden olursa cabuk halloluyor.neyse ki senin ki tam tasinma degil ama yine de zor tabi.
Nasil sakinlestin mi biraz
Off biz de gergnz diye esimle kizim bugun XL huysuz.resmen hissedyolar herseyi.buyuk kizimda da esimle tartstgmda sutum kesilirdi.taşan sutum bi anda kuruverirdi
Bu psikoloji nasıl bisey ya.tamam bizden ciksin da acisi.ama bebisler etkilenince ekstra uzuluyo insan
Ay şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öf . nasıl yaptın sen?Cnm bir de beni düşün.30 günlükken tasindim.Yardm eden olursa cabuk halloluyor.neyse ki senin ki tam tasinma degil ama yine de zor tabi.
Nasil sakinlestin mi biraz
Off biz de gergnz diye esimle kizim bugun XL huysuz.resmen hissedyolar herseyi.buyuk kizimda da esimle tartstgmda sutum kesilirdi.taşan sutum bi anda kuruverirdi
Bu psikoloji nasıl bisey ya.tamam bizden ciksin da acisi.ama bebisler etkilenince ekstra uzuluyo insan
Ben çok çektiğim için böyle post görünce hemen yazıcam diye söz verdim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum da ne kadar başaralı olursam artık. Benim haftaya kontrolüm var bakalım merakla bekliyorum bi ayın sonucu. Ama ne kadar kilo alırsa alsın mama takviyesi yapıcam kilo kaybetmedikçe. Sende çevreye kulaklarını kapa ve bu olaya konsantre ol canım.Ederim tabiki canm bu konu benm için okadar önemli ki anlatamam sana 1aylık oldu yawrum emzirememeye başladm doktor meme başı parçalanmş dedi şmdi yeni yeni başlıyorum emzirmeye sende hemen yardımcı oldn Allah bin kere razı olsun
Can'ım dua ederken çok dikkat et. Zaman'la geçecek bunu sende biliyorsun. Moralini yüksek tut o enerjiyi senden alıyor çünkü. Ayağını sıcak tut. Kiraz çekirdekli patik vardı onu kullanan çok memnundu onu bi dene istersenKızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek((( keske ölseydim ((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.
İnşallah yeterli kiloya ulaşmıştır canm gurbette olduğum için kimsem yok zatem memlekettekilere de emziriyorum diyorum annem dahil Allah affetsin çünkü birine söylesem kulaktan kulağa sağır sultan bile duyarBen çok çektiğim için böyle post görünce hemen yazıcam diye söz verdim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum da ne kadar başaralı olursam artık. Benim haftaya kontrolüm var bakalım merakla bekliyorum bi ayın sonucu. Ama ne kadar kilo alırsa alsın mama takviyesi yapıcam kilo kaybetmedikçe. Sende çevreye kulaklarını kapa ve bu olaya konsantre ol canım.
Gaz sancısı çekiyor ama çıkarabiliyor mu?Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek((( keske ölseydim ((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.
Esyalari toplamak daha kolay ve zevkli bence.o arada ayiklams da oldum esyalari.birsuru fazlalik attim verdim hafiflettim.iki gunde toplandm ben ki esyam da coktu.ama yardma gelen de oldu yine de yuk bendeydiAy şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öf . nasıl yaptın sen?
Bende gurbetteyim canım. Bu durum bazen çok iyi bazen çok kötü maalesef ki. Neden mama&ameme veriyorum demiyorsun. Bu senin eksikliğin değil ki. Kim ister bebeğine mama vermeyi dimi amaİnşallah yeterli kiloya ulaşmıştır canm gurbette olduğum için kimsem yok zatem memlekettekilere de emziriyorum diyorum annem dahil Allah affetsin çünkü birine söylesem kulaktan kulağa sağır sultan bile duyar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?