2016 Şubat Anneleri

Bi günü baz al canım. Sabah altıda aldıktan sonra bir daha ki sabah altıya kadar bez toplamı mesela

Cnm bir de beni düşün.30 günlükken tasindim.Yardm eden olursa cabuk halloluyor.neyse ki senin ki tam tasinma degil ama yine de zor tabi.
Nasil sakinlestin mi biraz
Off biz de gergnz diye esimle kizim bugun XL huysuz.resmen hissedyolar herseyi.buyuk kizimda da esimle tartstgmda sutum kesilirdi.taşan sutum bi anda kuruverirdi
Bu psikoloji nasıl bisey ya.tamam bizden ciksin da acisi.ama bebisler etkilenince ekstra uzuluyo insan

Ahahah koptum yaa nevresimi yorgana gecirseydinnn şu an önümde nevresim ve yorgan duruyordaa
Ay vallahi diyeceği o bizimki bi yöntem bulmuş artık öyle geçiriyoruz yorganı
Silkelemek falan yok artık :)
bulursam vcideosjnu atarım

Yok kız bizden ilk milk olmaz biz öyle devam eder gideriz arada isyan sonra gene devam çok sağol canım . ya bu fitil içerde durmuyor ya ben koyuyorum geri çıkıyor ay

Hepimizin inş bol bol sütü olur Can'ım benim. Durumdan haberdar edersen sevinirim ayrıca
Ederim tabiki canm bu konu benm için okadar önemli ki anlatamam sana 1aylık oldu yawrum emzirememeye başladm doktor meme başı parçalanmş dedi şmdi yeni yeni başlıyorum emzirmeye sende hemen yardımcı oldn Allah bin kere razı olsun

@mevsimMehtap bak bu mesajlarda yazıyor. Alıntıladım ki mesajların olduğı sayfaya gitmek yorumları okumak istersin belki

Fitil biye durmuyor ya huuu. Çok mu öne koyuyorsun ittiremitor musun acaba :/

Haklisin kesinlikle
Cok bildklerini sanip bizi kucumsuyolar ama cidden yatirim da birikimden de anlamiyolar.neyden anliyorlar ki zaten bu erkekler
Benim cok bilmis esim de hic ihtyaci olmadgi ve birsey almadgi halde hic sormadan bankadaki tum altınlarimi bozdrup paraya cevirmisti.altinim da coktu hani.dugunde takilanlar filan.bi dunya para ederdi simdi.hayir insan bisey alirsa gider bozar amenna.ne zarari vardi sana.
Bugun cok sinirim erkeklere

Benimki pusetine koyduğum gibi uyku moduna geciyor
Ha bir de durduğumda başlıyor bağırmaya taksiye bindigimizde de kırmızı ışıklarda bağıriyor kızıyor zilli

Ay şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öf

Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek ((( keske ölseydim ((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.

Ay şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öf . nasıl yaptın sen?

Ben çok çektiğim için böyle post görünce hemen yazıcam diye söz verdim. Elimden geldiğince yardım etmeye çalışıyorum da ne kadar başaralı olursam artık. Benim haftaya kontrolüm var bakalım merakla bekliyorum bi ayın sonucu. Ama ne kadar kilo alırsa alsın mama takviyesi yapıcam kilo kaybetmedikçe. Sende çevreye kulaklarını kapa ve bu olaya konsantre ol canım.

Can'ım dua ederken çok dikkat et. Zaman'la geçecek bunu sende biliyorsun. Moralini yüksek tut o enerjiyi senden alıyor çünkü. Ayağını sıcak tut. Kiraz çekirdekli patik vardı onu kullanan çok memnundu onu bi dene istersen

İnşallah yeterli kiloya ulaşmıştır canm gurbette olduğum için kimsem yok zatem memlekettekilere de emziriyorum diyorum annem dahil Allah affetsin çünkü birine söylesem kulaktan kulağa sağır sultan bile duyar

Gaz sancısı çekiyor ama çıkarabiliyor mu?

Sakin ol öncelikle. Biliyorum elde değil ama gerçekten bizim tedirginliğimizi gissediyorlar.
Sadece gaz mı sorunu? Yani ağlama nedeninin gaz olduğuna emin misin?
Tipik anne lafı :/ Aç olabilir mi?
Uykusuz olabilir mi?
Etrafta Fazla uyaran var mı?
Ev havasız, sopuk veya sıcak olabilir mi?

• Doğru emdiğine emin misin? Emerken çok hava yutarlar.
• ağladıkça hava yutar gaz oluşumu devam eder. Kısır döngüye girer.
• her emzirme sonrası gazını(geğirme gazını yani) çıkartmayı ihmal etme.
• emzirdikten sonra karnına ılıtılmış havlu koy. Rahatlatacaktır.
• ayaklarına acı elma yapı ile masaj yap.
• rezene ver demiştik geçen gün, veriyor musun?
• senin gaz durumun nasıl? Yani sende de gaz var mı? Varsa yiyeceklerini gözden geçir.
• herkese farklı yiyecekler gaz yapar. Bana havuç yaparken sana dereotu yapabilir kurufasülye yapmaz mesela bunun gibi şeyleri gözlemle.
• gaz yapmayan özel mamalar var, mama tabsiye etmesem de bir iki günlük deneyebilirsin.

Bunların hepsini denemene rağmen hala gazı var mı?

Ay şimdi ben taşınacam eşyaları toplamak o kadar zor geliyor ki şu an ! kimsede yok etrafımda öf . nasıl yaptın sen?
Esyalari toplamak daha kolay ve zevkli bence.o arada ayiklams da oldum esyalari.birsuru fazlalik attim verdim hafiflettim.iki gunde toplandm ben ki esyam da coktu.ama yardma gelen de oldu yine de yuk bendeydi
Sana yardimci olacak kimse yoksa erkenden basla toplanmaya.bi liste yap hergun belirledgin yerleri topla.cekmeceleri bosaltma.bantla oyle goturuyolar.baza varsa onu da boşltmaya gerek yok.kirilack seyler icin de pat pat al
Bebegin uyudukca kendini de cok yormadan yavastan başla azar azar toplarsin.ama yerlestrme de illa biri lazim.toplanmk gibi agirdan alamiyosun.biran once dizilmesi gerekiyor evin.sagolsun bana iki teyzem ve ablam geldi.tasindgm gunun aksami butun is bitti ev yerlesti.
Gozunde buyutme cnm illa ki bitiyor.Hele esin biraz yardm ederse biter.bebegini de toplanirken yerlesirkn filan yika sık sik.uyusun uzunca.tabi banyo sonrasi uzun yatma aliskanligi varsa

Bende gurbetteyim canım. Bu durum bazen çok iyi bazen çok kötü maalesef ki. Neden mama&ameme veriyorum demiyorsun. Bu senin eksikliğin değil ki. Kim ister bebeğine mama vermeyi dimi ama

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…