Tavsiyelerin abla tavsiyesi ozaman benm için 21 yaşındaym :)Can'ım o muhabbet hep sönüyor maalesef ki. Bu durum aynı normal ve sezeryan gibi. İnsanın elinde olan durum. Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım. Mama verdiğimi duyan herkes aaa enne sütü almıyor mu dediğin de bende zevkimden mama veriyorum diyorum artık inan. Yoksa başka türlü susmuyorlar.
Lütfen şekeri 30küsürlük bir bebeğe önermeyelimCanm bebegin acken emzirmeden once. Yarim cay kasigi tane kimyon cay kasiginin ucuyla anason yine cay kasiginin ucuyla seker at bi tasim kaynat iliyinca bebegine ver. Bu tarifi esra erol paylasmisti kullandim ve farkini gordm.umarm sende de ise yarar.
Aa ilk defa görüyorum böyle bi yöntem canım ya sağol valla ama cidden kadınlar becerememişOverlok makinası ayağınıza geldi
Valla bunlar iyi becerememiş onu diyim. Bir sağa bir sola evirdi çevirdiler
1.dakikadan sonra başlat
Biz yatak üstünde daha kolay yapıyoruz.
Önceden tersten sok yatağın tepesine çık ordan silkele ucu olmadı vs va vs
Şimdi çok rahat yapıyoruz
oyotubeun önerdiklerine de bak japonlar var o çok güzel yapmış ama onların yorgan fermuarı yandaAa ilk defa görüyorum böyle bi yöntem canım ya sağol valla ama cidden kadınlar becerememiş
K kocanelifTavsiyelerin abla tavsiyesi ozaman benm için 21 yaşındaym :)
Du bakimm hemen, kolaycılıkta sınır tanımamY
oyotubeun önerdiklerine de bak japonlar var o çok güzel yapmış ama onların yorgan fermuarı yanda
Lütfen şekeri 30küsürlük bir bebeğe önermeyelim
Kırılmayın ama esra erol doktor değil ki
Şekersiz versiyonu da işe yarayacktır
K kocanelif
Kızlar millete bakmayın hiç.. Birşey demek için laf arıyorlar. Geçen komşu ile rastlastik benim oğlanın eli herzamanki gibi ağzında cak cuk emiyor. Kadin dedi ki aç bu çocuk ne veriyorsun. Emiyor sadece dedim. Yok yok olmaz nisasta ver buna bol su da ver susuz kalmasın.. Yaa sabır..yani mama veriyorum desem tam tersi dicekti..
He he diyin geçin kimse sizden daha çok düşünemez bebeginizi
Emmekten ve bez pislemekten başka birşey bilmiyorlar ki :) napacaklar başkaayy hala nişasta öneren var mıymış bu devirde
bebek milletinin sadece aç oldukları için emmediklerini bazen sırf canları istediğinden, hobi olsun diye de el, parmak, anne omuzu emdiklerini bir anlasalar...
Nişastamı Teyze efsaneymiş yaK kocanelif
Kızlar millete bakmayın hiç.. Birşey demek için laf arıyorlar. Geçen komşu ile rastlastik benim oğlanın eli herzamanki gibi ağzında cak cuk emiyor. Kadin dedi ki aç bu çocuk ne veriyorsun. Emiyor sadece dedim. Yok yok olmaz nisasta ver buna bol su da ver susuz kalmasın.. Yaa sabır..yani mama veriyorum desem tam tersi dicekti..
Sorma ya nisasta verecekmisimayy hala nişasta öneren var mıymış bu devirde
bebek milletinin sadece aç oldukları için emmediklerini bazen sırf canları istediğinden, hobi olsun diye de el, parmak, anne omuzu emdiklerini bir anlasalar...
Bebek giyiyor Can'ım. Bende tam bilmiyorum bi kaç sayfada görüp faydasını okumuştum oradan biliyorum bende. Kiraz çekirdekli patik yazsan Google bulursunO nasıl bisey canım, nerden bulabilirim, bebek mi giyiçek ben mi
Valla bende öyle yapıyorum Can'ım bol öğüt verenlere. Ever deyip geçip tekrar bildiğimi yapıyorumK kocanelif
Ne demek Can'ım. İnsan yaşayınca öğreniyor çoğu şeyi inan.Tavsiyelerin abla tavsiyesi ozaman benm için 21 yaşındaym :)
Tembel insan üretken olurDu bakimm hemen, kolaycılıkta sınır tanımam
Canim esinin ailesi yapmasa kendisi yapmak zorunda. Dinimize gore erkek kadinin ve cocuklarinin tum ihtiyaclarini karsilamak zorunda ne istersen iste almak zorunda. Kadin ise ister calisir ister calismaz kazandigi parayi istedigi gibi harcar bebegimizi emzirmek zorunda biledegiliz ama biz emzirmezsek süt anne bulmasi gerekenler de onlar. Kadinin tek gorevi erkegin cinsel yonden ihtiyacini karsilamak onda da yine erkegin kadini hoş tutmasi gerekiyor. Ama maalesef kitabini dinini iyi tanimayanlar kadina çok yükleniyor. Bunlari hatirlat kocana ve sen de rahat ol. Calisiyoruz ve paramizi istedigimiz gibi kullaniriz üstelik kendi ihtiyaclarima harcamam kocam karsilamak zorunda. Çalışan veya çalışmayan kadinlar erkegin önünde ezilmeyin azcik inanç varsa kocaniza Kurani kerimde yazilanlari anlatin Rabbim bizi yuceltmis bizi ezip de gunaha girmesinlerEşyalı evin fırını yokmuş.düne kadar olsun diyordum.sabah dedim fırınsız gitmiyorum.ben çocuklu insanım.elime kolay geliyor fırın yemekleri,ya al ya da aldır dedim.artık hiçbirşeye olsun demicem.ailesi oturduğumuz evin peşinatını vermişti.sonraki oğullarına da yapcaklar.sorumluluk edindiler...2 yıl sudan tartışsak onu hatırlattı nankör diye...hiçbirşey söylemezsem iyiyim gözünde.zaten eskisi kadar da söylemiyorum.yoruldum canım ya...
Şeker yerine bal kullaniyoruz biz. Bazen sade bal bazen propolis tarcin vs.li tek kullanimlik paket ballar var veriyoruz eline kendi dokuyor sutune. Bazen nesquik veriyoruz cikolatali süt diye ama onun da icine keçi boynuzu unu koyuyoruz su an eşit oranda koyuyoruz insallah zamanla nesquik.i sifirlayip keciboynuzunu artiririzaynı fikirdeyim, çocuğunuzu şekerle ne kadar geç tanıştırırsanız o kadar iyi hanımlar, şekersiz de içeceklerdir emin olun. ben oğluma süt, çay vb içeceklerde hiç şeker kullanmadım 8 yaşına geldi hala şekersiz içer. zaten tatlı çikolata yiyorlar -ki yememeleri en güzeli çünkü her türlü şeker çok zararlı- bari bebekken şeker girmesin vücutlarına.
Ah ne güzel demişsin arkadaşımCanim esinin ailesi yapmasa kendisi yapmak zorunda. Dinimize gore erkek kadinin ve cocuklarinin tum ihtiyaclarini karsilamak zorunda ne istersen iste almak zorunda. Kadin ise ister calisir ister calismaz kazandigi parayi istedigi gibi harcar bebegimizi emzirmek zorunda biledegiliz ama biz emzirmezsek süt anne bulmasi gerekenler de onlar. Kadinin tek gorevi erkegin cinsel yonden ihtiyacini karsilamak onda da yine erkegin kadini hoş tutmasi gerekiyor. Ama maalesef kitabini dinini iyi tanimayanlar kadina çok yükleniyor. Bunlari hatirlat kocana ve sen de rahat ol. Calisiyoruz ve paramizi istedigimiz gibi kullaniriz üstelik kendi ihtiyaclarima harcamam kocam karsilamak zorunda. Çalışan veya çalışmayan kadinlar erkegin önünde ezilmeyin azcik inanç varsa kocaniza Kurani kerimde yazilanlari anlatin Rabbim bizi yuceltmis bizi ezip de gunaha girmesinler
Bizim erkekler dini sadece 4 es helal diye bilirler. Islerine geldi mi sunnet ama diye baslarlar giciklarAh ne güzel demişsin arkadaşım
Ama yoookkkkk, Bizim erkeklere bunlardan bahsetsek din değişirler mazallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?