2016 Şubat Anneleri

Tavsiyelerin abla tavsiyesi ozaman benm için 21 yaşındaym :)

Lütfen şekeri 30küsürlük bir bebeğe önermeyelim
Kırılmayın ama esra erol doktor değil ki
Şekersiz versiyonu da işe yarayacktır

kızlar merhaba
ben de 2016 27 şubatta anne oldum
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah

Kendime bir blog sayfası açtım.
Gebelik, doğum, lohusalık ve annelikte yaşadıklarımı yazıyorum.
Epey badire atlattım o yüzden faydalanacağınızı düşünüyorum.
Okursanız çok mutlu olurum.

Sevgiler
Ceren

Son düzenleyen: Moderatör:
Aa ilk defa görüyorum böyle bi yöntem canım ya sağol valla ama cidden kadınlar becerememiş

Tavsiyelerin abla tavsiyesi ozaman benm için 21 yaşındaym :)
K kocanelif
Kızlar millete bakmayın hiç.. Birşey demek için laf arıyorlar. Geçen komşu ile rastlastik benim oğlanın eli herzamanki gibi ağzında cak cuk emiyor. Kadin dedi ki aç bu çocuk ne veriyorsun. Emiyor sadece dedim. Yok yok olmaz nisasta ver buna bol su da ver susuz kalmasın.. Yaa sabır.. yani mama veriyorum desem tam tersi dicekti..
He he diyin geçin kimse sizden daha çok düşünemez bebeginizi

Lütfen şekeri 30küsürlük bir bebeğe önermeyelim
Kırılmayın ama esra erol doktor değil ki
Şekersiz versiyonu da işe yarayacktır

aynı fikirdeyim, çocuğunuzu şekerle ne kadar geç tanıştırırsanız o kadar iyi hanımlar, şekersiz de içeceklerdir emin olun. ben oğluma süt, çay vb içeceklerde hiç şeker kullanmadım 8 yaşına geldi hala şekersiz içer. zaten tatlı çikolata yiyorlar -ki yememeleri en güzeli çünkü her türlü şeker çok zararlı- bari bebekken şeker girmesin vücutlarına.

ayy hala nişasta öneren var mıymış bu devirde
bebek milletinin sadece aç oldukları için emmediklerini bazen sırf canları istediğinden, hobi olsun diye de el, parmak, anne omuzu emdiklerini bir anlasalar...

bebek milletinin sadece aç oldukları için emmediklerini bazen sırf canları istediğinden, hobi olsun diye de el, parmak, anne omuzu emdiklerini bir anlasalar...
Emmekten ve bez pislemekten başka birşey bilmiyorlar ki :) napacaklar başka ahhhahhhh. Anlayaxaklar ama onlar da
Babanem bana, e bebeğin shpw daki proframını izlwrken koş koş bak biz böyle böyle yapıyırz ama yanlışmış diye çağırdığında anladım ki birşeyler değişecek
Babanem ben bunu biliyordum ama size nasıl diyeceğimi bilmiyordum dedim :) çok şükür anlatılıyor bir yerlerde anlamak isteyene tabi

Nişastamı Teyze efsaneymiş ya
Amann insan takıyor napalm nerde düşüncee

Sorma ya nisasta verecekmisim bir de bol su aaa valla susuzluktan ölür bebeğin dedi benim oğlan birde zayıf olsa kimbilir neler onerecekti

Valla bende öyle yapıyorum Can'ım bol öğüt verenlere. Ever deyip geçip tekrar bildiğimi yapıyorum

Canim esinin ailesi yapmasa kendisi yapmak zorunda. Dinimize gore erkek kadinin ve cocuklarinin tum ihtiyaclarini karsilamak zorunda ne istersen iste almak zorunda. Kadin ise ister calisir ister calismaz kazandigi parayi istedigi gibi harcar bebegimizi emzirmek zorunda biledegiliz ama biz emzirmezsek süt anne bulmasi gerekenler de onlar. Kadinin tek gorevi erkegin cinsel yonden ihtiyacini karsilamak onda da yine erkegin kadini hoş tutmasi gerekiyor. Ama maalesef kitabini dinini iyi tanimayanlar kadina çok yükleniyor. Bunlari hatirlat kocana ve sen de rahat ol. Calisiyoruz ve paramizi istedigimiz gibi kullaniriz üstelik kendi ihtiyaclarima harcamam kocam karsilamak zorunda. Çalışan veya çalışmayan kadinlar erkegin önünde ezilmeyin azcik inanç varsa kocaniza Kurani kerimde yazilanlari anlatin Rabbim bizi yuceltmis bizi ezip de gunaha girmesinler

Şeker yerine bal kullaniyoruz biz. Bazen sade bal bazen propolis tarcin vs.li tek kullanimlik paket ballar var veriyoruz eline kendi dokuyor sutune. Bazen nesquik veriyoruz cikolatali süt diye ama onun da icine keçi boynuzu unu koyuyoruz su an eşit oranda koyuyoruz insallah zamanla nesquik.i sifirlayip keciboynuzunu artiririz

Ah ne güzel demişsin arkadaşım

Ama yoookkkkk, Bizim erkeklere bunlardan bahsetsek din değişirler mazallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…