- 29 Mart 2016
- 48
- 31
- 3
- 38
Cok guzel anlatmissn.cok doğru.biz onlara emanetiz aslnda ve Peygambermz emanetinize iyi bakin diye buyurmustrCanim esinin ailesi yapmasa kendisi yapmak zorunda. Dinimize gore erkek kadinin ve cocuklarinin tum ihtiyaclarini karsilamak zorunda ne istersen iste almak zorunda. Kadin ise ister calisir ister calismaz kazandigi parayi istedigi gibi harcar bebegimizi emzirmek zorunda biledegiliz ama biz emzirmezsek süt anne bulmasi gerekenler de onlar. Kadinin tek gorevi erkegin cinsel yonden ihtiyacini karsilamak onda da yine erkegin kadini hoş tutmasi gerekiyor. Ama maalesef kitabini dinini iyi tanimayanlar kadina çok yükleniyor. Bunlari hatirlat kocana ve sen de rahat ol. Calisiyoruz ve paramizi istedigimiz gibi kullaniriz üstelik kendi ihtiyaclarima harcamam kocam karsilamak zorunda. Çalışan veya çalışmayan kadinlar erkegin önünde ezilmeyin azcik inanç varsa kocaniza Kurani kerimde yazilanlari anlatin Rabbim bizi yuceltmis bizi ezip de gunaha girmesinler
Can'ım 6 aya kadar bebekleri oturtmayın dedi doktorum. Göğüs kafesinin orada kemik gibi bi çıkıntı varmış 3 ay itibari ile oturtursan o belirginleşirmiş. Kalıcı bi durum değilmiş ama bebeği rahatsız edermişKızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?
Ya bir gece bizde kalkıp birşey mi oldu çocuğa demiştikbilirim o duyguyu
Ey gidi gün!
Çocuk ayların yorgunluğunu atıyor bırak uyusun
Ağzına memeyi sokuştur arada
ahhaaaa bende de oldu bu durum ama 1 kere... kızım 2 gün uyudu gece gündüz lan dedim noluyooo doktora mı gitsek napsak bu böyle uyumazdi
Bnu dediğim akşam sabaha kadar uyumadı.. demez olaydım dedim kendime
Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek((( keske ölseydim ((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.
Kızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?
Eee Emzikci anası varbugün arkadaşıma misafirliğe gittik
emziğimizi evde unuttuk eyvah eyvaaahh uyukuya dalmak için 5 dakika emdiği şey olmayınca
uyumadı kereta, vıgg vııggg ııhh ııhlı geçti, emziksiz yapamıcaz ankalışan
Allahtan sadece uykuya dalmak için istiyor sadece
Uzun sürecek sandın dimiouuu demek arada her bebeğe oluyormuşgeeeeeeldiiiii geçti o saatler
delirmeye devam
canım benim ya inşAllah atlatırsın, dilersen doktora götür belki kulak iltihabıdır oda cok zormuş
bizimkide malesef kalkma heveslisi :)
doktorumuza sordum 4cü ayın sonuna doğru oturtmaya başla o zamana kadar da 45 derecelik açı ile hafif durabilirler dedi
Aynen öyle. İşlerine geldikleri gibi hemen yönlendiriyorlar.Bizim erkekler dini sadece 4 es helal diye bilirler. Islerine geldi mi sunnet ama diye baslarlar giciklar
Eee Emzikci anası varbirini bırakır diğerini alır
Uzun sürecek sandın dimi
Aynen öyle. İşlerine geldikleri gibi hemen yönlendiriyorlar.
Yatak mevzusunu da hemen dile getirrler,
Nasıldı o ??? kocası isteyince kadın hayır diyemiyor muymuş
İstemesini bilirsen niye hayır desin
Hemen işi kılıfına uyduruyorlar
Canım tane kimyon,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı bir bardak suda 10 dk demleyip süzdükten sonra bebeğine 4-5 çay kaşığı verip kalanını sen iç,hergün yap yalnız işe yarıyor diye miktarı çoğaltma fena ishal yapıyor bizde çok işe yaradı gaz damlalarından bin kat iyi,ben birazda toz kimyon koyuyorum gaz konusunda hayat kurtarıyor resmen bebek içinde zararı yok.Kızlar nolur bisey diyin, kızım 35 günlük hep ağlıyo gaz sancısından, tüm ilaçları kullandım, masaj da yaptım, gaz yapmayan mama aldım ama hala ayni, kızım sut icemito ağrıdan, sancilaniyo, bende hep ağladım ne olucak boyle nolur bisey söyleyin ne zaman geçecek((( keske ölseydim ((( keske benim Sancım olsa da o iyi olsa.
Canim erken daha en azindan 4.5 aylik olsunlar onlar her seye cabuk heves ediyorlar biz oturtur gini yapiyoruz yurutur gini yapiyoruz belinden tutarak dedigin gibi çok mutlu oluyorlarKızlar oğlum iki gündür yattığı yerden doğrulmaya çalışıyor ellerimi tutarak.Oturunca da çok mutlu oluyor.Ellerini bırakınca kıyamet kopuyor.Oturmak istiyor sürekli.Destekle oturuyorum bir iki dakika ama oturtmak için çok mu erken?
Sağol bitanem hemen deneyecegim.Canım tane kimyon,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı bir bardak suda 10 dk demleyip süzdükten sonra bebeğine 4-5 çay kaşığı verip kalanını sen iç,hergün yap yalnız işe yarıyor diye miktarı çoğaltma fena ishal yapıyor bizde çok işe yaradı gaz damlalarından bin kat iyi,ben birazda toz kimyon koyuyorum gaz konusunda hayat kurtarıyor resmen bebek içinde zararı yok.
Arkadaşımın oğluda çok gazlı bir bebek onada söyledim işe yaramış dün arayıp teşekkür etti sende dene istersen inşallah kurtulursunuz gazdan
Canım kaynamış suya koyup bekleticem mi yoksa kaynaticammi onlarla. Ah inşallah çare olur.Canım tane kimyon,anason,rezene hepsinden birer çay kaşığı bir bardak suda 10 dk demleyip süzdükten sonra bebeğine 4-5 çay kaşığı verip kalanını sen iç,hergün yap yalnız işe yarıyor diye miktarı çoğaltma fena ishal yapıyor bizde çok işe yaradı gaz damlalarından bin kat iyi,ben birazda toz kimyon koyuyorum gaz konusunda hayat kurtarıyor resmen bebek içinde zararı yok.
Arkadaşımın oğluda çok gazlı bir bebek onada söyledim işe yaramış dün arayıp teşekkür etti sende dene istersen inşallah kurtulursunuz gazdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?