2016 Şubat Anneleri

Canm dikkatli dua et olseydim diyosn bebegine nolcak o zaman kimyonlu su vermyi dene oda cok iyi geluyo yarim cay k. Kimyon bi kup sekerin 4de biri yarim cay bardagi su biraz kaynat suz 2 cay k. Ver yatarken ayaklarinin altina sicak su torbasi koy ama biseye sar yakmasn ayaklarni

Bende gurbetteyim canım. Bu durum bazen çok iyi bazen çok kötü maalesef ki. Neden mama&ameme veriyorum demiyorsun. Bu senin eksikliğin değil ki. Kim ister bebeğine mama vermeyi dimi ama
Canm gelde anlat bunu artk millete dedikodu malzemesi sütü yetmiyor diye belki yaşımın küçük oluşundandır biraz fazla takıyorum bu konuyu

Canm gelde anlat bunu artk millete dedikodu malzemesi sütü yetmiyor diye belki yaşımın küçük oluşundandır biraz fazla takıyorum bu konuyu
Can'ım o muhabbet hep sönüyor maalesef ki. Bu durum aynı normal ve sezeryan gibi. İnsanın elinde olan durum. Yaşın kaç bilmiyorum ama ben 28 yaşındayım. Mama verdiğimi duyan herkes aaa enne sütü almıyor mu dediğin de bende zevkimden mama veriyorum diyorum artık inan. Yoksa başka türlü susmuyorlar.

Benimki de yatırım derdinde ciddi anlamda. Evdeyim ya harcamalarim azaldı biriktirme derdinde. Bu da beni heriyor. Niye kisalim ki... Ben de internetten alıyorum

kızlar bugun bi işimiz vardı ve babaanneyi çağırdık.biberona ilk defa süt sağdım ve gittik.yavrum biberonu almamış ve çok kızmışne yapacağız peki çalısınca

Dün benimki de onu yaptı sonra zorla emdi bugunde emmeyince dedim sagayim vereyim gogsum çok dolmuştu bu seferde onu içti ve beni emmuyor şimdi de uyuttum uyansın bakalım emmezse dedim çalışmaya başlarim sağar babasına bırakır gezmeye giderim vs ama bizimki hemen terketti beni

Yaaa maşallah sana enerjine zekana

Bu arada ben nevresim bıraktım battaniye kullanıyorum

Benim de ne gün tartissam sutum azalıyor ben de eşime senin yüzünden diyoru

Ben de geçen ağlarken oğlum bana güldü dedim sacmalama bu gülen gözler senin gulmeni istiyor :) oturdum güldüm onunla :)

Bir de çevrede uzun yıllar süren evliliklerin bazılarında da ilk yıllarda kavgalar vs olmuş. Oğlum olunca kvdi sanirim bir sure kavgalar olur bebekten sonra oluyor çok takma vs demişti annem de olabilir kimdi bilmiyorum. O yüzden geçecek bu günler ve sonunda erkekler kadınların haklı olduğunu anlıyor elbet :) etrafımdaki evlilikleri inceliyorum sanırım

Tey tey teyyy. Ocak silerken aklıma düştünüz geldim tey teyyyy teyyyyy

Hah benimki kıskandı ağlıyor

Stresin etkilemedigi ne var ki sutu de azaltr hasta da eder.beni 24 umde menopoza soktu
Ilk bebeklerde yani lohusalikta daha cok sorunlar oluyor.ilk lohusalligm kabustu o zaman sutum kesiliyodu da simdi sukur daha iyi onlamda.en azndan sut kesilmiyor.bir de stres daha az ilke gore
Geciyor iste oyle böyle
Iyi ki cennet kokulu minislrrmz var.bir gülückleryle dunyamizi aydınlatan
Yoksa eslerden hayir mayir yok

teşekkür ederim güzelim tavsiyelerin için evet çoğu eşya dediğin gibi Ayıklanacak iyi olacak o bakımdan. ay pat patı hatırlattıgin iyi oldu aklımdan gitmiş. ya şehir değiştirecegim için ve su anda da başka şehirde olduğum için yani memlekette değilim zor benim için yardım edecek kimse yok. Ben eşyaları toplayıp memlekete gidecem gerisini eşim halledecek gidip ev bulacak sonra buraya dönüp eşyaları taşıtip evi yerleştirecek . bebekle gidemem ben zor olur hatta gitsemde bebisle bi şey yapamam. tabi mutfak ve özel eşyaları dizmek gene bana kalacak

O nasıl bisey canım, nerden bulabilirim, bebek mi giyiçek ben mi

C
Sancı dan süt içemiyor, gaz yapmayan biberon ve mama kullanıyorum, ben sürekli patikle geziyorum, rezene, kimyon verdim bende yedim,3 çeşit gaz damlası veriyorum.aci elma ipe masaj yapıyorum, bugün banyo yaptırdım ama yine ayni, hatta ağrı kesici verdim

Yok canım ya bu öyle bişey değil.hani haksızlık edip Kıymet anlama duruma göre değişir fakat karakter böyleyse böyle gidiyor.hep böyle devam edecek demek ki 4 Yıldır birşey değişmediğine göre...ne yapalım...dediğin gibi kızım var iyi ki...

Peki boyle bi adamla yasamaya devam mi edeceksin? Boyle huzursuz bir ortamda buyumenin bir evlat olarak ne kadar kotu oldugunu cok iyi bilirim.. Guclu ol evladini hzurrsuz mutsuz bir ortamda buyutme... Keske benim annemde meslek sahibi olsaydida ben hzursuz ve mutsuz buyumeseydim.. Sen evladina bunu dedirtme.

Evet evet at videoyu bende yaparım kolay olsun yeter
Overlok makinası ayağınıza geldi

Valla bunlar iyi becerememiş onu diyim. Bir sağa bir sola evirdi çevirdiler
1.dakikadan sonra başlat
Biz yatak üstünde daha kolay yapıyoruz.
Önceden tersten sok yatağın tepesine çık ordan silkele ucu olmadı vs va vs
Şimdi çok rahat yapıyoruz

Canm bebegin acken emzirmeden once. Yarim cay kasigi tane kimyon cay kasiginin ucuyla anason yine cay kasiginin ucuyla seker at bi tasim kaynat iliyinca bebegine ver. Bu tarifi esra erol paylasmisti kullandim ve farkini gordm.umarm sende de ise yarar.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…