2016 Şubat Anneleri

:)) canım ben dereotu ve zeytinyağı,ekmek,domates,Reçel yedim.sen bunları da mı eledin?

Ya yorulmak değil de bir derdi var ne bulamadım. Yirmi dk uyuyor

Yana dönmeye çalışıyor ama gozler gidiyor :) yüz ustu hiç uyutmadim öyle mi uyutsaydim dedim
Canım evet gazdır...ne yesek devam ediyor...ben biraz azalır diyordum eti sütü kesince de...ateş gaz kadar ağlatmadı yavrumu...yüzüstü uyutacaksan yanından hiç Ayrılma...dizinin üstüne büyük yastığın üstüne yatırıp pış pış hafif salla istersen.rahatlar belki...
Bizim de gündüz uykularında hayır yok,hasta uyusun diye 2 saat onunla yattım kucağımda,öyle uyuyor ancak gündüz.

Ya kafayı yiycem noldu bu çocuğa cok huzursuz sürekli ağlıyor arada gülüyor ama genelde hep huzursuz eşim de böyle huzursuzlugu devam ederse ücretsiz izine ayrılırsin diyo napacam ben 91 günlük herseyin düzelmesi gerekirken hersey daha çok bozuldu.uykular yarım saati geçmiyor gündüz bi yerde bi sorun var sanki iğne batiyo gibi aglio

Geçmiş olsun canjm. Bjr de Sut alerjisi sende mj çıkmıştı.? Nasıl teşhis koymuşlardi.bizde de mukislu kaka devam.bakalım ne olacak
Kakada gizli kana baktılar canım.mukuslu kakasını örnek alıp hastaneye götürdüm.hemen çıktı zaten maalesef...inşallah yoktur zira çok zor oluyor.az önce difirizdeki sarmaları akşam için yaptım.kıyma olduğunu unutmuşum ağzıma attığımı geri çıkardım.oturdum sebze yedim :) yani zor oluyor biraz.

Gündüz daha az uyuyorlar artık canım ya...gaz da huzursuz ediyo demek ki...ama gündüz uykusunu da alsın diye ben kucağımda en az 1 saat tutarak uyutuyorum.yatırınca Uyanıyor.

Gündüz daha az uyuyorlar artık canım ya...gaz da huzursuz ediyo demek ki...ama gündüz uykusunu da alsın diye ben kucağımda en az 1 saat tutarak uyutuyorum.yatırınca Uyanıyor.
Sözde gaz üç ay olunca bitecekti ya ağlamasa sorun değil uyumasin iğne batmış gibi ağlayınca bende korkuyorum bi şey mi var diye

Ya yorulmak değil de bir derdi var ne bulamadım. Yirmi dk uyuyor

Yana dönmeye çalışıyor ama gozler gidiyor :) yüz ustu hiç uyutmadim öyle mi uyutsaydim dedim
Bende yuz ustu yatiriyorum canim, belkide bu yuzden hic gaz sorunu yasamiyoruz.. cok rahat uyuyor kendi kendine gazinida cikariyor, en uygun pozisyonumuz bu elleriyle kendinide uyandirmiyor daha uzun uyuyoruz bu yuzden

Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye
Ayyy aynen ya bu kocalar yokmu bu kocalar.. ben cumartesi bebek benleyken, temizlik bende, ev toplama bende, bebek bende, yemek bende.. vee gelir aa ama iste soyleydide boyleydi birseyler eveler geveler.. gecen cumartesi yarim gun calistim, hic bir sey yapamamis! birak onu bebege bile yetememis :))) Bir geldim ikisinin saci basi daginik cebellesmisler herhal

Hayırlı cumalar

Sana da :) bu arada ikizlerin ismi ne merak ettim :)

Ay bir link atmıştım ya tekrar atasım geldi
https://instagram.com/p/BDwG03UIwnC/

Bayılıyorum bu kıza
Al kovanı gel

Harika ya :)) çorba veriyorum diyeceğim bir daha olursa :)

Canım biz antibiyotik kullandım ve sonrası mukus başladı ( bir buçuk ay sürdü. Bunun ilk haftası geçer dedim sonra uç hafta diyet yaptım sonra bir Dr a uydum iki hafta önce diyeti bozdum. Su anda sulu gibi ama mukus yok gibi sukur.

Onu da kabul etmedi. Kırk dk filan uyudu uyandı. Uyumak için çıldırıyor ama yok bugün dalamiyor uykuya ayağımda şimdi

Benim oğlum da öyle. Sukur çok büyük sıkıntılar olmadı biz de ama bir şeylerin farkına vardıkca aksilesti bu çocuk :) aglama gazdan sanırım. Bizimki de bazen çok ağlayarak uyaniyor

Bende yuz ustu yatiriyorum canim, belkide bu yuzden hic gaz sorunu yasamiyoruz.. cok rahat uyuyor kendi kendine gazinida cikariyor, en uygun pozisyonumuz bu elleriyle kendinide uyandirmiyor daha uzun uyuyoruz bu yuzden

Peki nasıl canım. Yani biximki direk ellerini yiyor ya da kafayi yuzustu direk koyuyor ;( sanki nefessiz kalacak gibi. Evet yüz ustu çok güzel gaz çıkartıyor ben de o şekilde oyun vs oynuyorum çok etkili oluyor.

Hiiiiç bırakamam valla. 5 dakika sonra azcık mızmızlansa ne diyor bil bakalım? "Bu çocuk aç mı?!"
Hay Allahım ya .. Allah sabır v3rsin sana ne diyeyim. Çok biliyorlar.
Ay bir link atmıştım ya tekrar atasım geldi
https://instagram.com/p/BDwG03UIwnC/

Bayılıyorum bu kıza
Al kovanı gel
Haha çok iyiymiş bu bende diyeyim bundan sonra
İşte ben de onu yapıp hemen yatirmadim oyun halisina bıraktım salıncağı var onda salladim gezdirdim konuştum vs vs uykusu var deli gibi ama dallamıyor bizim sorun o (
Ayy benimkide dün akşam öyleydi sadece ıhh ıhh yapıyor. Ayaklarını çekmiyor ağlamoyor sadece sıkıntı yapıyordu. Uğraştım gazı çıkmadı bende saat 21 de doldurdum küveti sıcak suyla ısıttım banyoyu soktum suya... orada ses yok sanki sıkıntısı olan o degil öyle bir rahatladıki çıkardım sudan giydirdim iki kat kıyafet karnından itibarende sardım battaniyeyi uyudu
Ayrıca seninki sıcaklıyor olabilirmi acaba? Bugun benimkide uykuya geçemedi çıkardım üstünü sadece iç badisi ile uyudu. Sıcaklamış bugün garibim. Agızları yokki dertlerini söylesinler.
Ahaha o an ne dedin kocana merak ettim

Mustafa ve Melih canım

Ş
Ay inşallah mukus yoktur. Ama anbiyotikten sonra mukus düzelmesi çok uzun sürebilyiro.
Kakada calprolaktin (yanlış yazmış olabilrm) baktırmakla bağırsak tahribatının bııyutu
tespit ettiriliyor.

Neyse soruya geleyim ben
Ben diyetle nırmal kakayı (mukussuz) gördüm. Ama uzun süreli olmuyor. Dün arkadaşların uyarısıyla hatayı anladım.
Taze patates alerjenmiş bende taze eski ne varsa öyle tükettim. Bu eski pattaes tükettiğim dönemler düzgündü.
Tabi denemeler yapıyorum. Çünkü ptates marul zeytin dışında birşeyler yemem gerek.
Masum olan şeyler deniyorum.Kuzu eti gibi.
Ama geçeniyoruz. Geçemeyince mukus devam ediyr. Geçmesi uzun sürüyor tabi

Şuan tamamen diyeti değiştirdim.
Piirnç yiyorum. Ekmek yemiyorum.
AlerjenlerimiZi belirleyemedik bu durum çok gıcık
Mısırdan şüpheliyim. Ayçiçek yağından şüoheli. Diğer süt yumurta va zaten karaliste.

:)) canım ben dereotu ve zeytinyağı,ekmek,domates,Reçel yedim.sen bunları da mı eledin?

Ben önceden arada yetmediğini anladığımda 60cc veriyordum ama salı kontrolde çok az kg aldığı için doktor günde 3 kez 60cc çok rahat içer artık dedi ben 2 kez veriyorum olan sütümde bitmesin diye mama olarakta evolvia veriyordum kabız yaptı sma aldık simdi aptamil hiç almadım canım benim kızım 3300 doğdu simdiye kadar sadece 1750gr aldı senin bebiş kaç kg doğdu şimdi kaç kg ?

Bende prematil ile başladım 30 cm 3 saatte 1
Şimdi patlamış 1 alıyoruz sadece 90cc yapıyorum 3 saat yetiyor bazen 60 yiyorlar Özakman 1 buçuk saate açıkıyorlar artık belli değil

Bende prematil ile başladım 30 cm 3 saatte 1
Şimdi patlamış 1 alıyoruz sadece 90cc yapıyorum 3 saat yetiyor bazen 60 yiyorlar Özakman 1 buçuk saate açıkıyorlar artık belli değil
Of telefon hep düzeltmişşşş
Tekrar yazayım

Prematil aldık önce 30 cc 3 saatte bir
Şimdi aptamil 1 alıyoruz 60 alırsa birbucuk saate açıkıyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…