:)) canım ben dereotu ve zeytinyağı,ekmek,domates,Reçel yedim.sen bunları da mı eledin?Ay bak birde o kısım var dimi. Biz bi 3almıştık sonra geri döndüm 2ye. O ne öyle totosu kocaman oluyor ama bezin %50si temzi kalıyordu.
Eşime bu fiyat olayını söyleyip acelemiz ne diyip geri dönmüştüm 2ye
Bu gazla 1e döner benimki
Kahvaltıda pirinç pilavı yedim
Ööyykkk
Canım evet gazdır...ne yesek devam ediyor...ben biraz azalır diyordum eti sütü kesince de...ateş gaz kadar ağlatmadı yavrumu...yüzüstü uyutacaksan yanından hiç Ayrılma...dizinin üstüne büyük yastığın üstüne yatırıp pış pış hafif salla istersen.rahatlar belki...Ya yorulmak değil de bir derdi var ne bulamadım. Yirmi dk uyuyor
Yana dönmeye çalışıyor ama gozler gidiyor :) yüz ustu hiç uyutmadim öyle mi uyutsaydim dedim
Kakada gizli kana baktılar canım.mukuslu kakasını örnek alıp hastaneye götürdüm.hemen çıktı zaten maalesef...inşallah yoktur zira çok zor oluyor.az önce difirizdeki sarmaları akşam için yaptım.kıyma olduğunu unutmuşum ağzıma attığımı geri çıkardım.oturdum sebze yedim :) yani zor oluyor biraz.Geçmiş olsun canjm. Bjr de Sut alerjisi sende mj çıkmıştı.? Nasıl teşhis koymuşlardi.bizde de mukislu kaka devam.bakalım ne olacak
Gündüz daha az uyuyorlar artık canım ya...gaz da huzursuz ediyo demek ki...ama gündüz uykusunu da alsın diye ben kucağımda en az 1 saat tutarak uyutuyorum.yatırınca Uyanıyor.Ya kafayı yiycem noldu bu çocuğa cok huzursuz sürekli ağlıyor arada gülüyor ama genelde hep huzursuz eşim de böyle huzursuzlugu devam ederse ücretsiz izine ayrılırsin diyo napacam ben91 günlük herseyin düzelmesi gerekirken hersey daha çok bozuldu.uykular yarım saati geçmiyor gündüz bi yerde bi sorun var sanki iğne batiyo gibi aglio
Sözde gaz üç ay olunca bitecektiGündüz daha az uyuyorlar artık canım ya...gaz da huzursuz ediyo demek ki...ama gündüz uykusunu da alsın diye ben kucağımda en az 1 saat tutarak uyutuyorum.yatırınca Uyanıyor.
Bende yuz ustu yatiriyorum canim, belkide bu yuzden hic gaz sorunu yasamiyoruz.. cok rahat uyuyor kendi kendine gazinida cikariyor, en uygun pozisyonumuz bu elleriyle kendinide uyandirmiyor daha uzun uyuyoruz bu yuzdenYa yorulmak değil de bir derdi var ne bulamadım. Yirmi dk uyuyor
Yana dönmeye çalışıyor ama gozler gidiyor :) yüz ustu hiç uyutmadim öyle mi uyutsaydim dedim
Ayyy aynen ya bu kocalar yokmu bu kocalar.. ben cumartesi bebek benleyken, temizlik bende, ev toplama bende, bebek bende, yemek bende.. vee gelir aa ama iste soyleydide boyleydi birseyler eveler geveler.. gecen cumartesi yarim gun calistim, hic bir sey yapamamis! birak onu bebege bile yetememis :))) Bir geldim ikisinin saci basi daginik cebellesmisler herhal
Ayy böyle bilmiş kocaların bırakacaksın kucagına çıkacaksın evden akşama kadar bakalım ne yapacak?
Hay Allahım ya sütün kalitesimi
Doktor içinden demiştir Allah bu kadına yardım etsin diye
Hayırlı cumalar
Ay bir link atmıştım ya tekrar atasım geldi
https://instagram.com/p/BDwG03UIwnC/
Bayılıyorum bu kıza
Al kovanı gel
bskn canım bugün anyibiyotik başlayalı 1 hafta oluyor mukuslu kaka devam. Bugün yine kaka verdik. Salmonella mikrobu bitiyor ve mukus ediyorsa süt alerjisinden suphelenicem dedi. Yarın çıkacak sonuç. Kanda cikmazmis alerji enuz.Diyet yaparsın kaka duzelir se alerji vardır dedi. Bizde tek belirti mukus. Hapsuruk öksürük huzursuzluk bazen popoda kızarıklık oluyor ama bunlar her bebekte var sanki. Kilo alımı da iyi. 3425 doğdu suan 3 buçuk aylık 7300 kg. Bilemedim ki. Bir de diyetle geçti mi sizdeki mukus? Yani ne durumdasin iz suan?
Canım evet gazdır...ne yesek devam ediyor...ben biraz azalır diyordum eti sütü kesince de...ateş gaz kadar ağlatmadı yavrumu...yüzüstü uyutacaksan yanından hiç Ayrılma...dizinin üstüne büyük yastığın üstüne yatırıp pış pış hafif salla istersen.rahatlar belki...
Bizim de gündüz uykularında hayır yok,hasta uyusun diye 2 saat onunla yattım kucağımda,öyle uyuyor ancak gündüz.
Ya kafayı yiycem noldu bu çocuğa cok huzursuz sürekli ağlıyor arada gülüyor ama genelde hep huzursuz eşim de böyle huzursuzlugu devam ederse ücretsiz izine ayrılırsin diyo napacam ben91 günlük herseyin düzelmesi gerekirken hersey daha çok bozuldu.uykular yarım saati geçmiyor gündüz bi yerde bi sorun var sanki iğne batiyo gibi aglio
Bende yuz ustu yatiriyorum canim, belkide bu yuzden hic gaz sorunu yasamiyoruz.. cok rahat uyuyor kendi kendine gazinida cikariyor, en uygun pozisyonumuz bu elleriyle kendinide uyandirmiyor daha uzun uyuyoruz bu yuzden
Hay Allahım ya .. Allah sabır v3rsin sana ne diyeyim. Çok biliyorlar.Hiiiiç bırakamam valla. 5 dakika sonra azcık mızmızlansa ne diyor bil bakalım? "Bu çocuk aç mı?!"
Haha çok iyiymiş bu bende diyeyim bundan sonraAy bir link atmıştım ya tekrar atasım geldi
https://instagram.com/p/BDwG03UIwnC/
Bayılıyorum bu kıza
Al kovanı gel
Ayy benimkide dün akşam öyleydi sadece ıhh ıhh yapıyor. Ayaklarını çekmiyor ağlamoyor sadece sıkıntı yapıyordu. Uğraştım gazı çıkmadı bende saat 21 de doldurdum küveti sıcak suyla ısıttım banyoyu soktum suya... orada ses yok sanki sıkıntısı olan o degil öyle bir rahatladıki çıkardım sudan giydirdim iki kat kıyafet karnından itibarende sardım battaniyeyi uyuduİşte ben de onu yapıp hemen yatirmadim oyun halisina bıraktım salıncağı var onda salladim gezdirdim konuştum vs vs uykusu var deli gibi ama dallamıyor bizim sorun o(
Ahaha o an ne dedin kocana merak ettimAyyy aynen ya bu kocalar yokmu bu kocalar.. ben cumartesi bebek benleyken, temizlik bende, ev toplama bende, bebek bende, yemek bende.. vee gelir aa ama iste soyleydide boyleydi birseyler eveler geveler.. gecen cumartesi yarim gun calistim, hic bir sey yapamamis! birak onu bebege bile yetememis :))) Bir geldim ikisinin saci basi daginik cebellesmisler herhal
Mustafa ve Melih canımSana da :) bu arada ikizlerin ismi ne merak ettim :)
Harika ya :)) çorba veriyorum diyeceğim bir daha olursa :)
Canım biz antibiyotik kullandım ve sonrası mukus başladı( bir buçuk ay sürdü. Bunun ilk haftası geçer dedim sonra uç hafta diyet yaptım sonra bir Dr a uydum iki hafta önce diyeti bozdum. Su anda sulu gibi ama mukus yok gibi sukur.
Onu da kabul etmedi. Kırk dk filan uyudu uyandı. Uyumak için çıldırıyor ama yok bugün dalamiyor uykuyaayağımda şimdi
Benim oğlum da öyle. Sukur çok büyük sıkıntılar olmadı biz de ama bir şeylerin farkına vardıkca aksilesti bu çocuk :) aglama gazdan sanırım. Bizimki de bazen çok ağlayarak uyaniyor
Ay inşallah mukus yoktur. Ama anbiyotikten sonra mukus düzelmesi çok uzun sürebilyiro.bskn canım bugün anyibiyotik başlayalı 1 hafta oluyor mukuslu kaka devam. Bugün yine kaka verdik. Salmonella mikrobu bitiyor ve mukus ediyorsa süt alerjisinden suphelenicem dedi. Yarın çıkacak sonuç. Kanda cikmazmis alerji enuz.Diyet yaparsın kaka duzelir se alerji vardır dedi. Bizde tek belirti mukus. Hapsuruk öksürük huzursuzluk bazen popoda kızarıklık oluyor ama bunlar her bebekte var sanki. Kilo alımı da iyi. 3425 doğdu suan 3 buçuk aylık 7300 kg. Bilemedim ki. Bir de diyetle geçti mi sizdeki mukus? Yani ne durumdasin iz suan?
:)) canım ben dereotu ve zeytinyağı,ekmek,domates,Reçel yedim.sen bunları da mı eledin?
Kakada gizli kana baktılar canım.mukuslu kakasını örnek alıp hastaneye götürdüm.hemen çıktı zaten maalesef...inşallah yoktur zira çok zor oluyor.az önce difirizdeki sarmaları akşam için yaptım.kıyma olduğunu unutmuşum ağzıma attığımı geri çıkardım.oturdum sebze yedim :) yani zor oluyor biraz.
Ben önceden arada yetmediğini anladığımda 60cc veriyordum ama salı kontrolde çok az kg aldığı için doktor günde 3 kez 60cc çok rahat içer artık dedi ben 2 kez veriyorum olan sütümde bitmesin diye mama olarakta evolvia veriyordum kabız yaptı sma aldık simdi aptamil hiç almadım canım benim kızım 3300 doğdu simdiye kadar sadece 1750gr aldı senin bebiş kaç kg doğdu şimdi kaç kg ?Bebisi mama ile buyuten hanimlara bir sorum olacak. Ogunde kac cc icerse yeter? Benim kiz cok dengesiz ya zorla iciriyorum. Bir de hangi mamayi kullaniyorsunuz? Biz aptamil kullaniyoruz ama acaba tadini mi sevmiyor anlamadimmama icirmek iskence oldu resmen sacimi basimi yoluyorum sinirden
Ayni degil canm damakliyi tutmuo oglum akide damakliyi tutuyo akide damaklinin ince kismi daha uzun.MaqameT eşime eczaneden weebaby damaklı aldırdım canım akide yokmuş eczacı bu da aynı demiş bi de bunu denicem tutmazsa da artık kasmıcam
Bende prematil ile başladım 30 cm 3 saatte 1
Şimdi patlamış 1 alıyoruz sadece 90cc yapıyorum 3 saat yetiyor bazen 60 yiyorlar Özakman 1 buçuk saate açıkıyorlar artık belli değil
Kaynayip sogutulmus olarak su vermelisin cunki anne sutu bebegn su ihtiyacini karsiliyor fakat mamada bu olmuyor canm. Doktoruna da sorabilirsin.Sadece mama veren annelere soruyorum su verdiniz mi hiç bebeğinize ben hiç vermedim
Sordum Can'ım mama zaten su ile yapılıyor dedi ama tatmin olmadımKaynayip sogutulmus olarak su vermelisin cunki anne sutu bebegn su ihtiyacini karsiliyor fakat mamada bu olmuyor canm. Doktoruna da sorabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?