2016 Şubat Anneleri

Peki nasıl canım. Yani biximki direk ellerini yiyor ya da kafayi yuzustu direk koyuyor ;( sanki nefessiz kalacak gibi. Evet yüz ustu çok güzel gaz çıkartıyor ben de o şekilde oyun vs oynuyorum çok etkili oluyor.
ay kafayimi gomuyor ben bi kere uyandim baktim kafayi gommus anam olmusmudur diye coook korktum allah korusun yavruma ama yok akillim alnini dayamis burun acikta.. enteresan bir bebek zaten.. neyseki cok sevmedi o pozisyonu.. ellerini emmesi henuz meme aramasindan olabilir taltim ya ben tika basa doyuruyorum hic takati kalmiyor direk uyuyor zaten ben uyurken birakiyorum uyanmiyor, uyanacak hali kalmiyor kisacasi :)

kızlarr merhjaba bikaç gündür girmedim neler oldu buralarda bakcem birazdan
buarada rapor almak için doktoruma gittim doğum sonrası için vermiyorum ben mecbur kalmadıkça hastalık olmadıkça dedi bende peki dedim çıktım..kadın baştan net tavır koydu ısrar edemedim oyüzden...
siz napcaksınız var mı rapor alabilen aranızda ben başka hastane bakcam mecbur

Arkadaslar morelim sifir..sali beta degerim 1091 cikti dr 4 haftalik dedi..bide progesteron tahlili yapti.az once netten sonuca baktim 4.31 cikmis..arastirmama gore dusuk bir deger..yarin dra gostericemm..bunun yukselmesi icin ilac tedavisi falan yokmu hamilelikte..suan cok kotuyum.zaten 2 gundur peceteye sildikce kan geliyor..dr progestan ic yat dedi.

Ben arkadaşa ayarlattım on gün.
Önceki gün işten öıkmak için iş yerine gttim. Ücretsiz verelim falan dediler, benimde aklıma yattı.
Yeni birşey daha öğrendim. Alerjiden sebep refakatçı raporu alabiliyormuşum.
Alma konusunda Başarılı olursam Onu alacağım.
Yoksa çokta çıkmayı göze almıştım. Hatta allatan arıyordum.
Snuöta iş yerini bağlamıyor ha ücretsiz almışım ha rapor almışım

Canım tek kat var üstünde şimdi gaz vs çıkardı. Yavrum gazi bugün çıkaramadı demek ki ;( ya ben hala su kiyafet olayini ayarlayamiyotum. Yaz gelse artık usutecegim diye korkarkarkrn yakıyor da olabilirim evet konuşsunlar artık şimdi ayağımda tekne atio duruyor )

Mustafa ve Melih canım

Ne güzel isimler rabbim hayırlı ömürler versin.

Ayy kiyamam yaa insan korkuyorum yok canım gazi varmış oysa ki çıkartmıştı ;(

Canım aile hekimi verdi. Kadın dogumcuna bir hafta yaz bari diyeydin. O kadar gittin.

ücretsiz izne de ayrılcam zaten de sonuçta maaşımız nekadar yatarsa okadar iyi..onun için uğraşıyorum

huzurunmeraklisi anacım belim ağrıdı, alt üstü bi poz çekecem. Çekene kadar yoruldum vallahi.
Genelde nolcak canım iki deklanşöre basıyor o kadar para alıyor falan diye millet ağız yapar ya. Yokyok yok. Vallahi helal hoş olsun o paralar

Hazırlanıp çeken kadar güneş gitt, daha doğrusu güneş cama geldi.
Kalk onu ayarla derken çocuk uyandı. Emzir vs
Hadi neyse uyanık çekeyim dedim, bu kez tepişmekten örtü kırıştı.kalktım onu Ütüledim
Düzeltiyorum merdivene çıkıcam çekmek için kamerayı görünce ayaklar durmuyor tepiniyor nasıl bir heyecan kamerayı görünce

Ay vallahi pertim çıktı

Aaa bir de ekleme yapayım. oyuncakla 3yapmıştım. Sen tut onu ters yap. çok güzel kareler çekmiştim ama 3rakamı ters olmuş. Arkadaşa attım da o söyledi kalktım bir daha çektim

heyet raporu istedim ben haftalık rapor istemedim

ahha benimki kamerayı görünce put gibi duruyo kamerayı inceliyor

84 cnm kilom.boy 164

Canjm idrarini nasıl yapıyor, azalma var mı.. Veya kokuyor mu idrarı.. Kokuyor ise bir tahlil yaptir derim

Canım hangisinin alerjen etki olduğunu anlamak için mesela mısırın dokunduğunu atıyorum tüm gün pirinç yiyip sadece Mısır değişkenini kullanarak mı anlıyorsun? Kaks hep mukuslu.ben keşfedemiyorum...

Kaka düzelene kadar kati diyet ile gidiliyor.
Örneğin pirinç veya patates zeytin zeytin yağı.
Sonrasında kaka düzelirse( kiii düzelmezse o tüketilenlere de alerji vardır veya kaçak) mısır denemesi yapılıyor. Aynı ek gıdaya geçişteki gibi 3gün ve tadım ile. Önce tadım geçilirse üç gün sonrasında biraz daha fazlalaştırılıyor.
Hatta tadımları önce fırınlanmış şekilde deneniyor. Çümlü alerjenler 250derecede form değişip alerjenliğini yiririyor ve tolere edilebiliyormuş.
Sen şuan ateşi düşün ve yavaş yavaş diyetini kıs.
Sonrasında toparlasın inşallah antibiyotiksiz atlatır çünkü antibiyotik bebeğin bağırsağjnı daha da yoruyor, mukus artıyor.

Yediklerimiz süte 3saat içinde karışıyor.
Bebek de emdikten sonra 1,5 saatte sindirp atıyor
Aynı zamanda süt en erken 3 günde alerjenlerden uzaklaşıyor.
Tabi kakanın düzelmesi hmen olmuyor 6haftayı bulabiliyor.
İnşalahha sizin çabuk toparlanır

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…