ay kafayimi gomuyor ben bi kere uyandim baktim kafayi gommus anam olmusmudur diye coook korktum allah korusun yavruma ama yok akillim alnini dayamis burun acikta.. enteresan bir bebek zaten.. neyseki cok sevmedi o pozisyonu.. ellerini emmesi henuz meme aramasindan olabilir taltim ya ben tika basa doyuruyorum hic takati kalmiyor direk uyuyor zaten ben uyurken birakiyorum uyanmiyor, uyanacak hali kalmiyor kisacasi :)Peki nasıl canım. Yani biximki direk ellerini yiyor ya da kafayi yuzustu direk koyuyor ;( sanki nefessiz kalacak gibi. Evet yüz ustu çok güzel gaz çıkartıyor ben de o şekilde oyun vs oynuyorum çok etkili oluyor.
Benim doktorum ver dedi mama ile anne sutunun yapisi aynidami suyla yapilio diyoSordum Can'ım mama zaten su ile yapılıyor dedi ama tatmin olmadım
Ben arkadaşa ayarlattım on gün.kızlarr merhjaba bikaç gündür girmedim neler oldu buralarda bakcem birazdan
buarada rapor almak için doktoruma gittim doğum sonrası için vermiyorum ben mecbur kalmadıkça hastalık olmadıkça dedibende peki dedim çıktım..kadın baştan net tavır koydu ısrar edemedim oyüzden ...
siz napcaksınız var mı rapor alabilen aranızda ben başka hastane bakcam mecbur
Hay Allahım ya .. Allah sabır v3rsin sana ne diyeyim. Çok biliyorlar.
Haha çok iyiymiş bu bende diyeyim bundan sonra
Ayy benimkide dün akşam öyleydi sadece ıhh ıhh yapıyor. Ayaklarını çekmiyor ağlamoyor sadece sıkıntı yapıyordu. Uğraştım gazı çıkmadı bende saat 21 de doldurdum küveti sıcak suyla ısıttım banyoyu soktum suya... orada ses yok sanki sıkıntısı olan o degil öyle bir rahatladıki çıkardım sudan giydirdim iki kat kıyafet karnından itibarende sardım battaniyeyi uyudu
Ayrıca seninki sıcaklıyor olabilirmi acaba? Bugun benimkide uykuya geçemedi çıkardım üstünü sadece iç badisi ile uyudu. Sıcaklamış bugün garibim. Agızları yokki dertlerini söylesinler.
Ahaha o an ne dedin kocana merak ettim
Mustafa ve Melih canım
ay kafayimi gomuyor ben bi kere uyandim baktim kafayi gommus anam olmusmudur diye coook korktum allah korusun yavruma ama yok akillim alnini dayamis burun acikta.. enteresan bir bebek zaten.. neyseki cok sevmedi o pozisyonu.. ellerini emmesi henuz meme aramasindan olabilir taltim ya ben tika basa doyuruyorum hic takati kalmiyor direk uyuyor zaten ben uyurken birakiyorum uyanmiyor, uyanacak hali kalmiyor kisacasi :)
kızlarr merhjaba bikaç gündür girmedim neler oldu buralarda bakcem birazdan
buarada rapor almak için doktoruma gittim doğum sonrası için vermiyorum ben mecbur kalmadıkça hastalık olmadıkça dedibende peki dedim çıktım..kadın baştan net tavır koydu ısrar edemedim oyüzden ...
siz napcaksınız var mı rapor alabilen aranızda ben başka hastane bakcam mecbur
ücretsiz izne de ayrılcam zaten de sonuçta maaşımız nekadar yatarsa okadar iyi..onun için uğraşıyorumBen arkadaşa ayarlattım on gün.
Önceki gün işten öıkmak için iş yerine gttim. Ücretsiz verelim falan dediler, benimde aklıma yattı.
Yeni birşey daha öğrendim. Alerjiden sebep refakatçı raporu alabiliyormuşum.
Alma konusunda Başarılı olursam Onu alacağım.
Yoksa çokta çıkmayı göze almıştım. Hatta allatan arıyordum.
Snuöta iş yerini bağlamıyor ha ücretsiz almışım ha rapor almışım
heyet raporu istedim ben haftalık rapor istemedimCanım tek kat var üstündeşimdi gaz vs çıkardı. Yavrum gazi bugün çıkaramadı demek ki ;( ya ben hala su kiyafet olayini ayarlayamiyotum. Yaz gelse artık usutecegim diye korkarkarkrn yakıyor da olabilirim evet konuşsunlar artık şimdi ayağımda tekne atio duruyor )
Ne güzel isimler rabbim hayırlı ömürler versin.
Ayy kiyamam yaa insan korkuyorumyok canım gazi varmış oysa ki çıkartmıştı ;(
Canım aile hekimi verdi. Kadın dogumcuna bir hafta yaz bari diyeydin. O kadar gittin.
Aynen ne kadar giderse o kadar iyiücretsiz izne de ayrılcam zaten de sonuçta maaşımız nekadar yatarsa okadar iyi..onun için uğraşıyorum
ahhahuzurunmeraklisi anacım belim ağrıdı, alt üstü bi poz çekecem. Çekene kadar yoruldum vallahi.
Genelde nolcak canım iki deklanşöre basıyor o kadar para alıyor falan diye millet ağız yapar ya. Yokyok yok. Vallahi helal hoş olsun o paralar
Hazırlanıp çeken kadar güneş gitt, daha doğrusu güneş cama geldi.
Kalk onu ayarla derken çocuk uyandı. Emzir vs
Hadi neyse uyanık çekeyim dedim, bu kez tepişmekten örtü kırıştı.kalktım onu Ütüledim
Düzeltiyorum merdivene çıkıcam çekmek için kamerayı görünce ayaklar durmuyor tepiniyornasıl bir heyecan kamerayı görünce
Ay vallahi pertim çıktı
Ay daha iyi öyle.ahhabenimki kamerayı görünce put gibi duruyo kamerayı inceliyor
heyet raporu istedim ben haftalık rapor istemedim
84 cnm kilom.boy 164Yormak için neler yapıyosunuz mesela canım?
Benim de çok acayip saçlarım dökülüyo, evin her yeri üstüm başım saç, vallahi korkuyorum çünkü saçım yapı olarak gür ve kalın telli değil
Merak ettim canım kaç kilosun
Gerçekten sinir oldum ne kadar gevşek ve rahat insanlar var ya, terbiyesizler
Bana çok güzel fikir verdin canım çok teşekkür ederim bayıldım yaptıklarına :)
Kaka sırttan çıkmaya başlayınca ben de molfix 3+ya geçtim evde molfix 4 de var, 4 şimdilik büyük dutuyo, öncesinde 3+ kullanmak mantıklı, daha rahat oldu, molfix 3 4-9 kg idi 3+ 5-10 kg gene de farkediyo yani büyüklüğü
Cool kadın, karakterine havana gurban :)
Banyo sonradı ince tülbentle kuruluyırum, kulak çubuğu kullanmıyorum bu arada duruya geçmiş olsun canım
:) bizimki de maç izliyordu ahh birde kehribar i :)Aynen. Ben kucağıma alsam evi dolaşmak ister, zırlar. Geçen babasına verdim. Kolunun altına almış, tv izliyorlar. Çıldiriciiim.
Ya kafayı yiycem noldu bu çocuğa cok huzursuz sürekli ağlıyor arada gülüyor ama genelde hep huzursuz eşim de böyle huzursuzlugu devam ederse ücretsiz izine ayrılırsin diyo napacam ben91 günlük herseyin düzelmesi gerekirken hersey daha çok bozuldu.uykular yarım saati geçmiyor gündüz bi yerde bi sorun var sanki iğne batiyo gibi aglio
Canım hangisinin alerjen etki olduğunu anlamak için mesela mısırın dokunduğunu atıyorum tüm gün pirinç yiyip sadece Mısır değişkenini kullanarak mı anlıyorsun? Kaks hep mukuslu.ben keşfedemiyorum...Ş
Ay inşallah mukus yoktur. Ama anbiyotikten sonra mukus düzelmesi çok uzun sürebilyiro.
Kakada calprolaktin (yanlış yazmış olabilrm) baktırmakla bağırsak tahribatının bııyutu
tespit ettiriliyor.
Neyse soruya geleyim ben
Ben diyetle nırmal kakayı (mukussuz) gördüm. Ama uzun süreli olmuyor. Dün arkadaşların uyarısıyla hatayı anladım.
Taze patates alerjenmiş bende taze eski ne varsa öyle tükettim. Bu eski pattaes tükettiğim dönemler düzgündü.
Tabi denemeler yapıyorum. Çünkü ptates marul zeytin dışında birşeyler yemem gerek.
Masum olan şeyler deniyorum.Kuzu eti gibi.
Ama geçeniyoruz. Geçemeyince mukus devam ediyr. Geçmesi uzun sürüyor tabi
Şuan tamamen diyeti değiştirdim.
Piirnç yiyorum. Ekmek yemiyorum.
AlerjenlerimiZi belirleyemedikbu durum çok gıcık
Mısırdan şüpheliyim. Ayçiçek yağından şüoheli. Diğer süt yumurta va zaten karaliste.
Ben karbi doyduktan sonra 3 -4 çay kaşığı veriyorum ama bizim idrar yolu enfeksiyonu. Olduğu için biraz fazla veriyorum. Sende doyduğundan emin olduktan sonra 2.3 çay kaşığı verebilirsinPeki ne kadar su vermeliyim cc olarakcahilim biraz
Kaka düzelene kadar kati diyet ile gidiliyor.Canım hangisinin alerjen etki olduğunu anlamak için mesela mısırın dokunduğunu atıyorum tüm gün pirinç yiyip sadece Mısır değişkenini kullanarak mı anlıyorsun? Kaks hep mukuslu.ben keşfedemiyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?