2016 Şubat Anneleri

Valla seni tebrik ediyorum tek başına ikizler artı bi çocuk ben yardımcı abla var yanımızda yine yetişemiyorum bir tanesi çok mızmız hasta hep onla ilgileneyim istiyor
Diğerde içleniyor
Annem var benim yanimda da. Ikizler dogdugundan beri yanimda kaliyor ama biz esimin memlekete geldik anneannesi vefat etti gelmisken 1 hafta kaldik annem yanimda olmayinca geberdim. Temizlige de birilerini cagiriyorum ama cocugun oldugu yer temiz durur mu benim büyük kiz da 2.5 yasinda daha. O da hep ilgi bekliyor bebekler uyursa ilk isim onunla ilgilenmek oyun oynamak. Diger türlü ne iş yaptiriyor ne de rahat duruyor

Aman surwkli dagiliyosa yatak niye toplicaksn smdi dayanamadm yine kalktm topladm evi
Ayy biz de yarin sabah yola cikcaz 3 makine camasir attim evi supurdum yemek koydum cocuklari yikadim ben yikandim zaten ara ara cocuk emzirip oynayip uyutuyoruz sizinkiler de öyle mi bilmiyorum sanki beni taniyorlar kim konusursa konussun onlarla beni bulup onlari alacakmisim gibi heyecan yapiyorlar

Ne zamandır pazara cikamiyodum özlemişim pazardan sebze Meyve almayi bi tuhaf hissettim kocaya devrettim bebisi ayy sagdigim sütü icirmis altini deistirmis bulasiklari halletmis dahaaaa ne istim saolsun esim pek becerikli ayol

Kızlar dunden beri oğlum huzursuz bugün fark ettim ki kakasi puturlu yeşildi. Mama kullanmıyorum hasta mı acaba ya (

Beni babasini taniyo canm ozellikle başkasının kucagndan bunaldiysa skldysa beni gorur gormez atiliyo resmen gelmek icin cabaliyo

Ne zamandır pazara cikamiyodum özlemişim pazardan sebze Meyve almayi bi tuhaf hissettim kocaya devrettim bebisi ayy sagdigim sütü icirmis altini deistirmis bulasiklari halletmis dahaaaa ne istim saolsun esim pek becerikli ayol
Masalalh esine ben 10 dk bak desem mizirdaninca hemen al annesi al oglun acikmis

sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi hissettim valla aynı benim kızımdan bahsetmissin tek eksiği var benim kızımın huysuzlugu akşam 7 de başlıyor 10 a kadar sürekli ağlıyor 10 da yatıyor zaten

Sırt üstü yatmasını ne için engelliyorsunuz.

84 cnm kilom.boy 164

Canım kilo dediğin nedir ki... Veririz inşallah ben de karamsardım da şimdi daha pozitifim, zamanla vereceğime inanıyorum

Ben 62yle hamiş kalıp 79la doğuma girdim şimdi 66.5 kiloyum 4 5 kg versem her kıyafetime sığıcam

Beni babasini taniyo canm ozellikle başkasının kucagndan bunaldiysa skldysa beni gorur gormez atiliyo resmen gelmek icin cabaliyo
Ayy evet ya. Bi kızım daha olduğundan bu heyecanları yasamam saniyordum ama bana öyle bakıp atildiklarinda gurur duyuyorum çok hosuma gidiyor

Allahımmmm kızlar yeni evdeyiz 2 gündür,taşındık diyim ben ona artık.böyle bir eşya yığını ve yorgunluk olamaz.artı bebeğin ateşi artı bu adamın tv ile Mücadelesi ne zaman bitecek ? Zaten tüm enerjimi alıyor.sinmedi içime diye diye başta sevimli gelen evden beni de soğuttu.bir de bebiş eklenince e etraf zaten darma duman...içim sıkıldı!!!!! Çocuk kucağımda uyudu.bensiz durmuyor .fakat ter içindeyim.duşa giresim var! Of sabaha kadar uğraşır şimdi takır tukur çocuğu da uyandıracak ya....sopaya yatırıp ayaklarının altına vurup vurup gülesim var...ahahaa şuna bakııın ne komik diye aptal aptal bağırasım var

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…