Annem var benim yanimda da. Ikizler dogdugundan beri yanimda kaliyor ama biz esimin memlekete geldik anneannesi vefat etti gelmisken 1 hafta kaldik annem yanimda olmayinca geberdim. Temizlige de birilerini cagiriyorum ama cocugun oldugu yer temiz durur mu benim büyük kiz da 2.5 yasinda daha. O da hep ilgi bekliyor bebekler uyursa ilk isim onunla ilgilenmek oyun oynamak. Diger türlü ne iş yaptiriyor ne de rahat duruyorValla seni tebrik ediyorum tek başına ikizler artı bi çocuk ben yardımcı abla var yanımızda yine yetişemiyorum bir tanesi çok mızmız hasta hep onla ilgileneyim istiyor
Diğerde içleniyor
Ayy biz de yarin sabah yola cikcaz 3 makine camasir attim evi supurdum yemek koydum cocuklari yikadim ben yikandim zaten ara ara cocuk emzirip oynayip uyutuyoruz sizinkiler de öyle mi bilmiyorum sanki beni taniyorlar kim konusursa konussun onlarla beni bulup onlari alacakmisim gibi heyecan yapiyorlarAman surwkli dagiliyosa yatak niye toplicaksn smdi dayanamadm yine kalktm topladm evi
uğraşmaya devam edeceğim valla tanıdık bulsam garanti zaten de..Allah yardımcım olsun aminHii heyet sıkıntı canım cokkk zor ve tanıdık olmalı
uğraşmaya devam edeceğim valla tanıdık bulsam garanti zaten de..Allah yardımcım olsun amin
Beni babasini taniyo canm ozellikle başkasının kucagndan bunaldiysa skldysa beni gorur gormez atiliyo resmen gelmek icin cabaliyoAyy biz de yarin sabah yola cikcaz 3 makine camasir attim evi supurdum yemek koydum cocuklari yikadim ben yikandim zaten ara ara cocuk emzirip oynayip uyutuyoruz sizinkiler de öyle mi bilmiyorum sanki beni taniyorlar kim konusursa konussun onlarla beni bulup onlari alacakmisim gibi heyecan yapiyorlar
Canim yaptırdım çok şükür bi şey çıkmadı sorun nerde anlamadimCanjm idrarini nasıl yapıyor, azalma var mı.. Veya kokuyor mu idrarı.. Kokuyor ise bir tahlil yaptir derim
Masalalh esine ben 10 dk bak desem mizirdaninca hemen al annesi al oglun acikmisNe zamandır pazara cikamiyodum özlemişim pazardan sebze Meyve almayi bi tuhaf hissettimkocaya devrettim bebisi ayy sagdigim sütü icirmis altini deistirmis bulasiklari halletmis dahaaaa ne istim saolsun esim pek becerikli ayol
Merhaba güzel anneler..Doğumdan sonra giremez oldum. Hepi topu 10 kere yazmışımdır. gazlı bir bebeğiniz varsa zaman başlarda geçmek bilmiyor o günler size haftalar gibi geçiyor.. Ama şimdi bakıyorumda neler cektim hiç hatırlamıyorum sanırım lohusalık psikolojisiyle beraber çok ağır geçti halim. Gazına Alıştığımdan mı yoksa hafiflediğinden mi bilmem daha iyiyiz diyebilirim.. En azından gündüz.
Gazlı bebeği olan annelere sorum var gece uyku düzeni nasıl?
Biz 9-10 gibi yatıyoruz 2 saatte bir sesler cıkartıyoruz el ayakları oynatıyoru gözler hiç açılmıyor bu sırada. Emzik veriyorum tutup atıyor son care emziryorum bazen 2 dk bazen düzgün emmeyle sakinleşip gazını cıkartıcam diye kaldırıyorum bazen cıkartıyo bazen cıkartmıyor öylece yatırıyorum. Ama bu 2 saat sabaha kadar sürüyo artık sabaha karşı 4 te sesler ıkınma sesine dönüşüyo.. Sırf o ıkınması uyandırıyo diye sinirleniyo yine de göZünü açmıyor altını açmaya calısırsam cıldırıyo uyanacak diye kendisi uyanana kadar emziriyorum böyle sabah oluyo 7 acılıyo gözler ve hemen patırtılar, ardından kakası geliyor. Sırf sakinleşsin diye gece emzirmekten yoruluyorum üstelik düzgün emme de değil sanırım benim sıcaklıgımı istiyor. Şimdilik gazı var diye önemsemiyorum ama alışınca nasıl değiştirebilicsm bunu bilmiyorum şimdiden yapabilceğim vereceğiniz tavsiye var ise uygulamayı düşünüyorum. Uykuyu bu kadar severken 2 saatte bi gözünü açmadan o sesleri nasıl cıkartıyor anlamıyorum
sanki bu yazıyı ben yazmışım gibi hissettim valla aynı benim kızımdan bahsetmissin tek eksiği var benim kızımın huysuzlugu akşam 7 de başlıyor 10 a kadar sürekli ağlıyor 10 da yatıyor zatenMerhaba güzel anneler..Doğumdan sonra giremez oldum. Hepi topu 10 kere yazmışımdır. gazlı bir bebeğiniz varsa zaman başlarda geçmek bilmiyor o günler size haftalar gibi geçiyor.. Ama şimdi bakıyorumda neler cektim hiç hatırlamıyorum sanırım lohusalık psikolojisiyle beraber çok ağır geçti halim. Gazına Alıştığımdan mı yoksa hafiflediğinden mi bilmem daha iyiyiz diyebilirim.. En azından gündüz.
Gazlı bebeği olan annelere sorum var gece uyku düzeni nasıl?
Biz 9-10 gibi yatıyoruz 2 saatte bir sesler cıkartıyoruz el ayakları oynatıyoru gözler hiç açılmıyor bu sırada. Emzik veriyorum tutup atıyor son care emziryorum bazen 2 dk bazen düzgün emmeyle sakinleşip gazını cıkartıcam diye kaldırıyorum bazen cıkartıyo bazen cıkartmıyor öylece yatırıyorum. Ama bu 2 saat sabaha kadar sürüyo artık sabaha karşı 4 te sesler ıkınma sesine dönüşüyo.. Sırf o ıkınması uyandırıyo diye sinirleniyo yine de göZünü açmıyor altını açmaya calısırsam cıldırıyo uyanacak diye kendisi uyanana kadar emziriyorum böyle sabah oluyo 7 acılıyo gözler ve hemen patırtılar, ardından kakası geliyor. Sırf sakinleşsin diye gece emzirmekten yoruluyorum üstelik düzgün emme de değil sanırım benim sıcaklıgımı istiyor. Şimdilik gazı var diye önemsemiyorum ama alışınca nasıl değiştirebilicsm bunu bilmiyorum şimdiden yapabilceğim vereceğiniz tavsiye var ise uygulamayı düşünüyorum. Uykuyu bu kadar severken 2 saatte bi gözünü açmadan o sesleri nasıl cıkartıyor anlamıyorum
Sırt üstü yatmasını ne için engelliyorsunuz.normalde kucakta 10 dakika sallamayla uyuyor, şimdi günde 5-6 denememde 3-4 kez müdahalesiz uyuyor
uyanır uyanmaz emzirmiyorum bi 5- 10 dakika muhabet ediyoruz sonra emziriyorum oyun oynuyoruz daha sonra oyun halısına koyuyorum tekmelediği için yoruluyor orda ses tonu gülmesi hafif surat ekşiyince uyku moduna geçiyoruz
yatağa yan yatıyıp iyice sarıyorum sırt üstüne yatmasın diye arkasında duruyorum emzik veriyorum arada da şşş yapıyrum
ortalama 30 dakika sürekli emziğini atıyor, onu attıkca gözleri açılıyor o atıyor ben veriyorum o atıyor ben veriyorum derken pes edip uyuyor , inşAllah zamanla bu süre kısalacak ve emzik vermekle uğraşmayacağım diye umud ediyorum :)
Bende tv izlemesn diye cabslyrm ama nafile nerde tv bilgsayar telefon gorse gozu orda:) bizimki de maç izliyordu ahh birde kehribar i :)
Kız beni strese soktun84 cnm kilom.boy 164
Severken iyiii Aglayincadaa baksalaryaa hemen açıkmis tabii canımMasalalh esine ben 10 dk bak desem mizirdaninca hemen al annesi al oglun acikmis
84 cnm kilom.boy 164
Aynen uyuyunca da cok uyudu uyandrda biraz seviyim diyo 2 dk sevp birkyo sonra ugras dur geri uyutmak icinSeverken iyiii Aglayincadaa baksalaryaa hemen açıkmis tabii canım
Sırt üstü yatmasını ne için engelliyorsunuz.
Ayy evet ya. Bi kızım daha olduğundan bu heyecanları yasamam saniyordum ama bana öyle bakıp atildiklarinda gurur duyuyorum çok hosuma gidiyorBeni babasini taniyo canm ozellikle başkasının kucagndan bunaldiysa skldysa beni gorur gormez atiliyo resmen gelmek icin cabaliyo
Masalalh esine ben 10 dk bak desem mizirdaninca hemen al annesi al oglun acikmis
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?