2016 Şubat Anneleri

sonunda benii anlayan biri yaaa kolay iş diyenleri cekime devat ediyorum bi kaç kişi geldi
bir daha tövbe gelmem peşinizden dedi

güeşlik varsa güneşin cama gelmesi daha iyi beyaz güneşliği çek sana doğal ışık olsun diyaframını yüksek tut
ben fotoğrafçıyım benim oğlumun doğru düzgün pozu yok, eşoleşek kamerayı sevmiyor hemen ağlamaya başlıyor
habersiz çek pampa modundayız

:) bizimki de maç izliyordu ahh birde kehribar i :)

Bende tv izlemesn diye cabslyrm ama nafile nerde tv bilgsayar telefon gorse gozu orda

bizim evde televizyon yok kocayla almamıştık şimdi bebek var diye almıyoruz
ama elime tlf aldığım an dikkatlice onu izliyor
hemen sesi kesiliyor, inşAllah telefondan uzak tutabilirim ya nasıl becercem bilmiyorum

kv gidiyoruz hemen tv nin önüne koyuyor izlettirme diyorum bak tehlikeli diyorum
eee nolmuş bizimkilerde tv ile büyüdü diyor, onun için hepsi salak diyesim vaaar kocama kıyamıyorum

Güneşlik olarak stor var ama kısmın karanlık oluyor.
Ahhh ahhh, bir ara çok sarmıştım ışık yapıcam falan diye ama gençlik hevesi çabuk geçti. Aslında tamda şimdi lazım o heves.
Ay çok kızacaklar başka çekmediniz mi diye
Sende habersiz çek annesi :) napacan bu minnoşların huyuna gidecez

Herkesin mazereti zaten acikmis bu meme ariyor... Özellikle kocalar. Yeni emziriyorum koyuyorum yanina 5dk sonra mizirdaniyor kocam kucagina aliyor nasil oluyorsa 2dk içinde acikiyor cocuk
Kolumu yalıyor ama gerçekten bu çocuk aç.
Eee benim memeyi niye almıyor!
Oplum git babanın kolunu yalamaya çocuk sende bulamadığı sevgiyi yalayarak almaya çalışıyor

Bizdeki son durumda bu
Ne anacı çocuklar yapmışız ya huu. Biri mi babayı istemez

Ben engellemiyorum o sevmiyor :)
Sırt üstü olduğu zaman uyumuyor ve ağlıyor bende mecburen yan yatiriyorum
Ben bu sırt üstü işine gaz angel oluyor diye düşünüyorum.
Bizde de karın ağrısı olsa yan yatar c şeklini alırız
Bence onlarda o yüzden yan rahat ediyor.
Benimki hele yüz üstü yatırsan ağızdan serumla beslesen üç gün uyanmaz

Bugün Okyanus 4 aylık oldu, seninkinin resmini görünce bir heves ettim bende çekeyim diye ama hemen unuttum nasıl bir tembellikse ilk defa kot pantalon giymişti halbuki

Bugün Okyanus 4 aylık oldu, seninkinin resmini görünce bir heves ettim bende çekeyim diye ama hemen unuttum nasıl bir tembellikse ilk defa kot pantalon giymişti halbuki
Yaa annesi nasıl kaçırırsın bufırsatı amaaa :/
Yarın çek emi o bak dudakları

ne olacak ki o deterjanlı şeyi giymiyor mu zaten

bu mukuslu kakayı ne zaman görmeye başladınız benim bebegimde 72 günlük 5 gündür kakasında mukus var birde önceden günde 1 kere yapardı şimdi her altını açtığımda kaka oluyor temizlemekten yazık poposu hafif kızarıyor kremle engellemeye çalışıyorum. benim o gune kadar yemediğim tek şey yer fıstığıydı onu tüketince ben çok afedersiniz ishal oldum acaba bebeğime de benden geçmiş ve ishal olduğu için böyle yapıyor olabilir mi?

Yerfıstığından Olabilir.bence Bizim kakamızın kıvamına göre onların kakaları da o şekilde oluyor. Biz isalsek mesela tabi ekstra durumlar dışında bence öyle oluyor.

Samantha16 keryneia melekeskisi askiminaskiyim benim kiz simdi 4.5 saatlik aclikla 110 cc yi zar zor icti. Biraz zorlayinca ictigini de kusuyor. Uc haftadir boyle cebellese cebellese iciyor mamayi. 2620 dogdu su an 5100 felandir. Yarin kontrolumuz var soracagim doktora. Ne kadar ac olursa olsun 30 cc ictikten sonrasini benim zorumla iciyor.

Benm esimde oyle diyo herkes izletyo bizde oyle buyuduk felan diye onceden blnmyoms iste smdi daha duyarli annebabalar neyin ne oldugunu bliyolar gelde anlat

Kac gundur geceuykumuz bozldu nerdeyse saat basi kalkyo emmek icn olsa oda degl iki dk oyalsnyo memede yataga koyunca zor daliyo uykuya niye boyle oldu bu cock

Bende tv izlemesn diye cabslyrm ama nafile nerde tv bilgsayar telefon gorse gozu orda
Ya bunaksam ağlıyor beyfendi.. Gerçekten bak TV açtım müzik calsin diye malum dizi çıktı çocuk sustu anında hem de.. Bizim de tlfnu takip ediyor. Büyükler TV karşısına koy kalsın diyorlar ama bende istemiyorum açıkçası. O diziyi kaldirmalarini isteyeceğim

Canım bizim ki alışmış ahh birde vurdulu kirdili bir dizi var TV de müzik için açtım Flash bellekle müzik dinleriz biz hep :)
Anam o diziyi gorunce sustu vallahi.. Nasıl uzak tutucam ki. Ben jzlemesem gelen gidene açıyorsun TV yi eşim izliyor..

hep habersiz çekimler napalım bizde öyle idare edicüğük

bizimkinin genel bi huyu, gazı hamd olsn hal ettik (dilimi ısırayım)
şşşş maşAllah diin hepiniz
şaka bi yana da mesele karın üstü duramıyor felaket ağlıyor birde kucağına alsan da sakinleşmeyip trip atıo kereta
ama zorla 3 er 4 er dakika tutup alıştırıyorum boynu için bakalım inşAllah tamamen sever

ne olacak ki o deterjanlı şeyi giymiyor mu zaten

ya benimkisi nefes alırsa ciğerleri etkilenirmi diye riske de girmek istemedim

Benm esimde oyle diyo herkes izletyo bizde oyle buyuduk felan diye onceden blnmyoms iste smdi daha duyarli annebabalar neyin ne oldugunu bliyolar gelde anlat

gecen hafta ki kontrolde doktor amca
gelişiminde sıkıntı yok amaaan ha sakin 2 saniye dahi olsa tlv izletmeyin diyince
beyfendi hem kv de hem benim annem de tv olan yerde onun yüzünü değiştiriyor
illa doktor diyecek ki anlayacaklar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…