- 28 Eylül 2015
- 5.421
- 15.282
- 248
huzurunmeraklisi anacım belim ağrıdı, alt üstü bi poz çekecem. Çekene kadar yoruldum vallahi.
Genelde nolcak canım iki deklanşöre basıyor o kadar para alıyor falan diye millet ağız yapar ya. Yokyok yok. Vallahi helal hoş olsun o paralar
Hazırlanıp çeken kadar güneş gitt, daha doğrusu güneş cama geldi.
Kalk onu ayarla derken çocuk uyandı. Emzir vs
Hadi neyse uyanık çekeyim dedim, bu kez tepişmekten örtü kırıştı.kalktım onu Ütüledim
Düzeltiyorum merdivene çıkıcam çekmek için kamerayı görünce ayaklar durmuyor tepiniyornasıl bir heyecan kamerayı görünce
Ay vallahi pertim çıktı
Aaa bir de ekleme yapayım.oyuncakla 3yapmıştım. Sen tut onu ters yap. çok güzel kareler çekmiştim ama 3rakamı ters olmuş. Arkadaşa attım da o söyledi kalktım bir daha çektim
:) bizimki de maç izliyordu ahh birde kehribar i :)
Bende tv izlemesn diye cabslyrm ama nafile nerde tv bilgsayar telefon gorse gozu orda
Güneşlik olarak stor var ama kısmın karanlık oluyor.sonunda benii anlayan biriyaaa kolay iş diyenleri cekime devat ediyorum bi kaç kişi geldi
bir daha tövbe gelmem peşinizden dedi
güeşlik varsa güneşin cama gelmesi daha iyi beyaz güneşliği çek sana doğal ışık olsun diyaframını yüksek tut
ben fotoğrafçıyım benim oğlumun doğru düzgün pozu yok, eşoleşek kamerayı sevmiyor hemen ağlamaya başlıyor
habersiz çek pampa modundayız
bizim evde televizyon yok kocayla almamıştık şimdi bebek var diye almıyoruz
ama elime tlf aldığım an dikkatlice onu izliyor
hemen sesi kesiliyor, inşAllah telefondan uzak tutabilirim ya nasıl becercem bilmiyorum
kv gidiyoruz hemen tv nin önüne koyuyor izlettirme diyorum bak tehlikeli diyorum
eee nolmuş bizimkilerde tv ile büyüdü diyor, onun için hepsi salak diyesim vaaar kocama kıyamıyorum
Kolumu yalıyor ama gerçekten bu çocuk aç.Herkesin mazereti zaten acikmis bu meme ariyor... Özellikle kocalar. Yeni emziriyorum koyuyorum yanina 5dk sonra mizirdaniyor kocam kucagina aliyor nasil oluyorsa 2dk içinde acikiyor cocuk
Ben bu sırt üstü işine gaz angel oluyor diye düşünüyorum.Ben engellemiyorum o sevmiyor :)
Sırt üstü olduğu zaman uyumuyor ve ağlıyor bende mecburen yan yatiriyorum
Bugün Okyanus 4 aylık oldu, seninkinin resmini görünce bir heves ettim bende çekeyim diye ama hemen unuttum nasıl bir tembellikseGüneşlik olarak stor var ama kısmın karanlık oluyor.
Ahhh ahhh, bir ara çok sarmıştım ışık yapıcam falan diye ama gençlik hevesi çabuk geçti. Aslında tamda şimdi lazım o heves.
Ay çok kızacaklar başka çekmediniz mi diye
Sende habersiz çek annesi :) napacan bu minnoşların huyuna gidecez
Yaa annesi nasıl kaçırırsın bufırsatı amaaa :/Bugün Okyanus 4 aylık oldu, seninkinin resmini görünce bir heves ettim bende çekeyim diye ama hemen unuttum nasıl bir tembellikseilk defa kot pantalon giymişti halbuki
ne olacak ki o deterjanlı şeyi giymiyor mu zatenkızlar bişy sorcam şimdi bizim ev cok soğuk fanlı ısıtıcı acamama rağmen 17 derece o yüzden yatak odasında yaşıyoruz oğlumlabuharlı makine de almadık ısıtıcıda havayı kurutuyor, su kaynat getir götürde zor oluyor
oğlumun elbiselerini ütüleyeceğim, diyorum yatak odasında yapsam hem içeri ısınsa hem de buharla oda nemlense ? ama annem çamaşır deterjanlı zarar verir diyor, çamaşır sabunu ile yıkıyıp 2 kez durulamaya veriyorum
sizcede zarar verir mi ?
bu mukuslu kakayı ne zaman görmeye başladınız benim bebegimde 72 günlük 5 gündür kakasında mukus var birde önceden günde 1 kere yapardı şimdi her altını açtığımda kaka oluyor temizlemekten yazık poposu hafif kızarıyor kremle engellemeye çalışıyorum. benim o gune kadar yemediğim tek şey yer fıstığıydı onu tüketince ben çok afedersiniz ishal oldum acaba bebeğime de benden geçmiş ve ishal olduğu için böyle yapıyor olabilir mi?Kakada gizli kana baktılar canım.mukuslu kakasını örnek alıp hastaneye götürdüm.hemen çıktı zaten maalesef...inşallah yoktur zira çok zor oluyor.az önce difirizdeki sarmaları akşam için yaptım.kıyma olduğunu unutmuşum ağzıma attığımı geri çıkardım.oturdum sebze yedim :) yani zor oluyor biraz.
Yerfıstığından Olabilir.bence Bizim kakamızın kıvamına göre onların kakaları da o şekilde oluyor. Biz isalsek meselabu mukuslu kakayı ne zaman görmeye başladınız benim bebegimde 72 günlük 5 gündür kakasında mukus var birde önceden günde 1 kere yapardı şimdi her altını açtığımda kaka oluyor temizlemekten yazık poposu hafif kızarıyor kremle engellemeye çalışıyorum. benim o gune kadar yemediğim tek şey yer fıstığıydı onu tüketince ben çok afedersiniz ishal oldum acaba bebeğime de benden geçmiş ve ishal olduğu için böyle yapıyor olabilir mi?
Taniyolar annelerini artk kokumuzdan mi nerden blmyrmAyy evet ya. Bi kızım daha olduğundan bu heyecanları yasamam saniyordum ama bana öyle bakıp atildiklarinda gurur duyuyorum çok hosuma gidiyor
Aynen aynen coccgn tek derdi meme zatenHerkesin mazereti zaten acikmis bu meme ariyor... Özellikle kocalar. Yeni emziriyorum koyuyorum yanina 5dk sonra mizirdaniyor kocam kucagina aliyor nasil oluyorsa 2dk içinde acikiyor cocuk
Benm esimde oyle diyo herkes izletyo bizde oyle buyuduk felan diye onceden blnmyoms iste smdi daha duyarli annebabalar neyin ne oldugunu bliyolar gelde anlatsonunda benii anlayan biriyaaa kolay iş diyenleri cekime devat ediyorum bi kaç kişi geldi
güeşlik varsa güneşin cama gelmesi daha iyi beyaz güneşliği çek sana doğal ışık olsun diyaframını yüksek tut
ben fotoğrafçıyım benim oğlumun doğru düzgün pozu yok, eşoleşek kamerayı sevmiyor hemen ağlamaya başlıyor
hemen sesi kesiliyor, inşAllah telefondan uzak tutabilirim ya nasıl becercem bilmiyorum
kv gidiyoruz hemen tv nin önüne koyuyor izlettirme diyorum bak tehlikeli diyorum
eee nolmuş bizimkilerde tv ile büyüdü diyor, onun için hepsi salak diyesim vaaar kocama kıyamıyorum
Çok sevindim canım temiz çıkmasına inan ki... Acaba kulagi falan mj agriyor .. Uff çok zor ya böyle anlayamamaCanim yaptırdım çok şükür bi şey çıkmadı sorun nerde anlamadim
Ya bunaksam ağlıyor beyfendi.. Gerçekten bak TV açtım müzik calsin diye malum dizi çıktı çocuk sustu anında hem de.. Bizim de tlfnu takip ediyor. Büyükler TV karşısına koy kalsın diyorlar ama bende istemiyorum açıkçası. O diziyi kaldirmalarini isteyeceğimBende tv izlemesn diye cabslyrm ama nafile nerde tv bilgsayar telefon gorse gozu orda
sonunda benii anlayan biriyaaa kolay iş diyenleri cekime devat ediyorum bi kaç kişi geldi
Güneşlik olarak stor var ama kısmın karanlık oluyor.
Ahhh ahhh, bir ara çok sarmıştım ışık yapıcam falan diye ama gençlik hevesi çabuk geçti. Aslında tamda şimdi lazım o heves.
Ay çok kızacaklar başka çekmediniz mi diye
Sende habersiz çek annesi :) napacan bu minnoşların huyuna gidecez
Ben bu sırt üstü işine gaz angel oluyor diye düşünüyorum.
Bizde de karın ağrısı olsa yan yatar c şeklini alırız
Bence onlarda o yüzden yan rahat ediyor.
Benimki hele yüz üstü yatırsan ağızdan serumla beslesen üç gün uyanmaz
ne olacak ki o deterjanlı şeyi giymiyor mu zaten
Benm esimde oyle diyo herkes izletyo bizde oyle buyuduk felan diye onceden blnmyoms iste smdi daha duyarli annebabalar neyin ne oldugunu bliyolar gelde anlat
Canım bizim ki alışmış ahh birde vurdulu kirdili bir dizi var TV de müzik için açtım Flash bellekle müzik dinleriz biz hep :)
Anam o diziyi gorunce sustu vallahi.. Nasıl uzak tutucam ki. Ben jzlemesem gelen gidene açıyorsun TV yieşim izliyor..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?