- 30 Temmuz 2015
- 818
- 2.271
- 63
2 gündür sütüm azaldı..
Suyu her zamankinden cok içiyorum gun ıcınde rezene cayı mutlaka ıcıyorum medela pompa aldım 60 cc yi zor çıkardım göğsümdenpompa yapınca zor süt geliyor elimde sıkınca 5-6 delikten birden süt cıkıyor bu elle sıkınca gelenemi inanmalı pompayla cıkanamı?
Hersey yolunda kafama taktığım hiç bırsey yok ama neden böyle oldu durup dururken..?
Oyuncuanne, pedagoganne, evdeoyunvar hatirladiklarim. Zaten cocuk etkinlik yazarsan bi sürü sayfa resim çıkar canım her oyunu insan yapamiyor ama yapilabilecek bi sürü cok kolay etkinlik varİnstagramda hangi sayfalar canım yazabilirmisn
Canim merak etme gunu gununu tutmuyor.. benimde sut var ama saginca cikmiyor iki kere sagiyorum ikincisinde daha iyi geliyor, sanki tikaniyor gibi ilk sagdigimda.. bazen daha az bazen daha cok belli olmuyor yani..2 gündür sütüm azaldı..
Suyu her zamankinden cok içiyorum gun ıcınde rezene cayı mutlaka ıcıyorum medela pompa aldım 60 cc yi zor çıkardım göğsümdenpompa yapınca zor süt geliyor elimde sıkınca 5-6 delikten birden süt cıkıyor bu elle sıkınca gelenemi inanmalı pompayla cıkanamı?
Hersey yolunda kafama taktığım hiç bırsey yok ama neden böyle oldu durup dururken..?
Insallah alisirlar benim büyük kız yatagina yatiyordu ben de basinda duruyordum hatta tabletten Kuran da okuyordum onun uyumasini beklerken. Ama sonralari oyuna döktü işi. Yataktan çıkıp çıkıp giriyor benimle cee oyunu oynamaya çalışıyor daha neler neler yatağın kenarında dört dönüyordum çıkmasın diye o da bi o tarafa bi bu tarafa gidip oyun oynuyordu benimle.3-4 saat uyutmaya çalıştığımı biliyorum nihayet dayanamadım 2yaşında sallamaya başladım
Aynen oyle ben sagdiktan sonra ustune bebegi doyuruyorum dusun yani.. pompa bir yerden sonra cekmiyor :/Hicbir pompa bebekler kadar iyi çekemez sütü. Pompaya aldanip da moralini bozma boşuna.
Canım canını sıkma boşa. Bebeklerimiz büyüyor ve sütümüz az da olsa daha yoğun geliyor ve ark.ların dediği gibi bebekler cok güzel vakumluyor benimki yanlışlıkla mememin yan tarafını tuttu çok canım yandi. Meme ucunun acimadigina aldanma2 gündür sütüm azaldı..
Canım ben bugün çıktım dışarı üzerine kısa kollu iç badi üzerine kısa kollu tişört giydirdim. İlk defa tişört giydirdim minnoşuma.. kolları sıcacık. Yaz gelmiş İstanbula yadışarda ince uzun kollu penye hırka giydirdim. Evde tişörtlü duruyor.
Gece 2 battaniye çok canım. Ben akşam cam bile açtım.
Yok canım bende öyle yapıyorum hatta bazen biraz daha kalın yani orta kalınlıkta bi battaniye ile örtügümde oluyor hataya göre
Canim terlemiyorsa ve sirti beli soğuk degilse sorun yok. Havalar bi tuhaf zaten bizim burda sabahtan beri güneşi göremedik yağmur geliyor uzun kollu giydirdim yineben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Aynen oyle ben sagdiktan sonra ustune bebegi doyuruyorum dusun yani.. pompa bir yerden sonra cekmiyor :/
Canım havalara göre giydireceksin sıcakken ince,soğukken kalın. Bugün hava serin kısa kollu iç badi üzerine ince uzun kollu giydirdim. Üzerinde penye battaniye örtülü. Camlar kapalı. Hava çok ısınırsa duruma göre cam açıyorum.ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi
Piapolya da var canimİnstagramda hangi sayfalar canım yazabilirmisn
Canim terlemiyorsa ve sirti beli soğuk degilse sorun yok. Havalar bi tuhaf zaten bizim burda sabahtan beri güneşi göremedik yağmur geliyor uzun kollu giydirdim yine
Canım havalara göre giydireceksin sıcakken ince,soğukken kalın. Bugün hava serin kısa kollu iç badi üzerine ince uzun kollu giydirdim. Üzerinde penye battaniye örtülü. Camlar kapalı. Hava çok ısınırsa duruma göre cam açıyorum.
Sen onun annesisin bebeginin üşüyüp üşümediğini anlarsın canım. Kollarına ensesine burnuna bak. Çokçokda kalın giydirme sıcaklarda pişiyor bunalıyor bebekler sanki gazı varmış gibi kıvranıyorlar.
Canim degisiyor.. Gunduz hala SIK emiyoruz.. iki saatte bir 80-100cc arasi, bazen cok uykusu varsa yatmadan 2x80cc :) kisaca 8:30'tan 18'e kadar 500cc hupletmis oluyor.keryneia sütü sağıp içirdiğinizde bir öğünde kac cc içiyor?
Canım sen doktora gittin mi bu sorun içinAynen Can'ım bizde de uyanıkken kızılca kıyamet kopuyor, bugün ağlayacaktım nerdeyse. Ne yaptıysam almadı, aç olduğunu biliyorum, en son kaşıkla verdim ben de. Demin uyandı uyku sersemi emzirdim, çok mutluyum şu aninş geçecek canım
Bebegimin alt dudak içi yer yer kan oturmuş yailk defa böyle birşey görüyorum. Kendi ellerini emerken tırnakları ile mi yaptı acaba? Yada bazen dudaklarını emmeye çalışıyor o zaman damaklarının arasınamı sıkıştı acaba?
Ayy kafayı yiyecegim sanki yere düşüp dudagını patlatmış çocuk gibi olmuş
Evet. Bir şey çıkmadı. Adet düzenleyici vereyim dedi bende süte geçer mi dedim o zaman devam ederse 1 ay sonra gel dedi
Ben pompaya hiç güvenmiyorum ve 2 aydır kullanmıyorum da. Aman aman bir sütüm olmadı hiç ama pompada 40 cc çıkıyor, bebeğimi emzirirsem 2 saat acıkmıyor. Bebişlerimizin çeneleri kuvvetlendiği ama pompa hep aynı vakumda. Bence güzelce çekiyor bebekler.
Canim merak etme gunu gununu tutmuyor.. benimde sut var ama saginca cikmiyor iki kere sagiyorum ikincisinde daha iyi geliyor, sanki tikaniyor gibi ilk sagdigimda.. bazen daha az bazen daha cok belli olmuyor yani..
Canım canını sıkma boşa. Bebeklerimiz büyüyor ve sütümüz az da olsa daha yoğun geliyor ve ark.ların dediği gibi bebekler cok güzel vakumluyor benimki yanlışlıkla mememin yan tarafını tuttu çok canım yandi. Meme ucunun acimadigina aldanma
Bebegimin alt dudak içi yer yer kan oturmuş yailk defa böyle birşey görüyorum. Kendi ellerini emerken tırnakları ile mi yaptı acaba? Yada bazen dudaklarını emmeye çalışıyor o zaman damaklarının arasınamı sıkıştı acaba?
Ahh kuzummm.. bence dudagini emmis gece annesi, emzigi filanmi dustu acaba..Bebegimin alt dudak içi yer yer kan oturmuş yailk defa böyle birşey görüyorum. Kendi ellerini emerken tırnakları ile mi yaptı acaba? Yada bazen dudaklarını emmeye çalışıyor o zaman damaklarının arasınamı sıkıştı acaba?
Canım bnm sürekli geliyor kesilmiyor bende
Birşey cıkmamasına sevindim canım ama ben adetle alakalı oldugunu sanmıyorum bir daha olursa o gun içinde girecegım doktora insallah o haldeyken bakması daha netleştirir gibi geliyor..
Moral bozmaya birebir bu pompalar ama önceden daha fazla sagardım
İki kere üst üste mi deniyorsun beklıyormusun canım?
Öğün atlanmamalı asla.. Nasıl diyet yapıyorlar emzirirken ben anlamadı:/
Bide gittim en iyisini aldım aman güzel çeker diye sonuç hüsran umarım dediğiniz gibidir kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?