2016 Şubat Anneleri

Ben pompaya hiç güvenmiyorum ve 2 aydır kullanmıyorum da. Aman aman bir sütüm olmadı hiç ama pompada 40 cc çıkıyor, bebeğimi emzirirsem 2 saat acıkmıyor. Bebişlerimizin çeneleri kuvvetlendiği ama pompa hep aynı vakumda. Bence güzelce çekiyor bebekler.

Hicbir pompa bebekler kadar iyi çekemez sütü. Pompaya aldanip da moralini bozma boşuna.

Canim merak etme gunu gununu tutmuyor.. benimde sut var ama saginca cikmiyor iki kere sagiyorum ikincisinde daha iyi geliyor, sanki tikaniyor gibi ilk sagdigimda.. bazen daha az bazen daha cok belli olmuyor yani..

Insallah alisirlar benim büyük kız yatagina yatiyordu ben de basinda duruyordum hatta tabletten Kuran da okuyordum onun uyumasini beklerken. Ama sonralari oyuna döktü işi. Yataktan çıkıp çıkıp giriyor benimle cee oyunu oynamaya çalışıyor daha neler neler yatağın kenarında dört dönüyordum çıkmasın diye o da bi o tarafa bi bu tarafa gidip oyun oynuyordu benimle.3-4 saat uyutmaya çalıştığımı biliyorum nihayet dayanamadım 2yaşında sallamaya başladım

Canım canını sıkma boşa. Bebeklerimiz büyüyor ve sütümüz az da olsa daha yoğun geliyor ve ark.ların dediği gibi bebekler cok güzel vakumluyor benimki yanlışlıkla mememin yan tarafını tuttu çok canım yandi. Meme ucunun acimadigina aldanma

Yok canım bende öyle yapıyorum hatta bazen biraz daha kalın yani orta kalınlıkta bi battaniye ile örtügümde oluyor hataya göre

ben kalın giydiriyor muyum giydirmiyor muyum cozemedim şimdi

Canim terlemiyorsa ve sirti beli soğuk degilse sorun yok. Havalar bi tuhaf zaten bizim burda sabahtan beri güneşi göremedik yağmur geliyor uzun kollu giydirdim yine

Canım havalara göre giydireceksin sıcakken ince,soğukken kalın. Bugün hava serin kısa kollu iç badi üzerine ince uzun kollu giydirdim. Üzerinde penye battaniye örtülü. Camlar kapalı. Hava çok ısınırsa duruma göre cam açıyorum.
Sen onun annesisin bebeginin üşüyüp üşümediğini anlarsın canım. Kollarına ensesine burnuna bak. Çokçokda kalın giydirme sıcaklarda pişiyor bunalıyor bebekler sanki gazı varmış gibi kıvranıyorlar.

Canim terlemiyorsa ve sirti beli soğuk degilse sorun yok. Havalar bi tuhaf zaten bizim burda sabahtan beri güneşi göremedik yağmur geliyor uzun kollu giydirdim yine

cok tesekkürler madem koluna beline bakayım :)

Canım sen doktora gittin mi bu sorun için

Canım tırnakları uzun mu ki? Bence parmağını emerken yanağının bir kosesınıde emme alanına cekmiştir kan oturmustur bugun emerken Bi bak bakalım yanakları çöküyormu

Evet. Bir şey çıkmadı. Adet düzenleyici vereyim dedi bende süte geçer mi dedim o zaman devam ederse 1 ay sonra gel dedi

Birşey cıkmamasına sevindim canım ama ben adetle alakalı oldugunu sanmıyorum bir daha olursa o gun içinde girecegım doktora insallah o haldeyken bakması daha netleştirir gibi geliyor..

Moral bozmaya birebir bu pompalar ama önceden daha fazla sagardım

Canim merak etme gunu gununu tutmuyor.. benimde sut var ama saginca cikmiyor iki kere sagiyorum ikincisinde daha iyi geliyor, sanki tikaniyor gibi ilk sagdigimda.. bazen daha az bazen daha cok belli olmuyor yani..

İki kere üst üste mi deniyorsun beklıyormusun canım?
Öğün atlanmamalı asla.. Nasıl diyet yapıyorlar emzirirken ben anlamadı:/

Bide gittim en iyisini aldım aman güzel çeker diye sonuç hüsran umarım dediğiniz gibidir kızlar

Canım benimkinde de vardı ve şaşılacak bir şey bu sefer ben panik yapmadim tırnakları ile yaptı dedim bir yerde vardı. Alt tarafta iç damakta gibi önde. ;(

Ahh kuzummm.. bence dudagini emmis gece annesi, emzigi filanmi dustu acaba..

Canım bnm sürekli geliyor kesilmiyor bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…