2016 Şubat Anneleri

Ay yandık desene. Ben de seneye falan daha iyi olur diyordum. Bizim ki de sabah ezanla kalkıyor. Odasına panjur yaptırırım ben de gece sanar kalkmaz belki
Işık gecirmeyen store perdeler var bu yaz ben de ondan yaptirsam diyorum ama geç kalkinca da öğlen yatirmasi sıkıntı oluyor öğlen uykusu gecikince gece uyumak istemiyor zincirleme uyku düzeni bozuluyor ama çok güneş aliyor çocuk odası kararsızım hala

Canım sert birseyle dokun Oray'a bir bak bakalım ses gelecek mi sanırım diş gözün aydın

Arkadaşlsr kımsenın lafını dınleyıp bebege bırsey vermeyın ben gecen cok ısrar ettiler dıye bır cay kaşıgı kadar zeytın yagı verdım eşim cok kızdı beklerın bagırsak florasını bozuo sonra bır ıshal bor kabız oluyorlar sakın bır daha yapma dedı.

Ben yaptırtırdım cnm . Karartma stor. Benim çocuk odasıda direk sabah güneşi alıyor. Faydası oluyor ama panjur gibi tam karanlık olmuyor. Şimdi yatmıyor odasında bizimle yatıyor ama seneye görcez. Olmadı panjur yaptırcam.

Bana dr her mamada 1 damla zerin yagi ver demişti. Sin günler se vermiyorum.

Ben sabah kalktgnda cok kotu oluyorm yaaerkenden uyaniyo ne zaman 9a 10a kdar uyucak
Hiiçç aslında hiç degilde herhalde bir 9.10 yaşlarında uyurlar. Ablamın kızları birazbiraz uyumaya başladı daha yeni benim oğlan 6 yaşında saat 7 iyi geçirmiyor. Çok nadir 8 de kalkıyor.
Sagol bilgilendirme için. Benimde içim içimi yiyordu hemşire bana d vit veriyorsun degilmi diye soruyordu bende evet arada diyordum. Ama düzenli ver diyor ısrarla halbuki hiç vermiyorum. Carlson vitamini istedim USA dan gelirse ondan verecegim inş.
Canım dişe benziyor çay kaşığının tersi ile minik minik vur bakalım tık tık yapıyormu yapıyorsa dişdir. Gözün aydın
Yapmıyorsa yumuşaksa bilemeyecegim

Çay bardağıyla su içirir gibi ağzına götür bardağı canım diş ise çıt çıt ses çıkacak alt damağı değdikçe :)

Geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girer. Evliliklerde dönem dönem böyle sorunlar olabiliyor. Bu dönemlerimiz hiç sağlıklı karar verme zamanı değil. Lohusalıktan çıksakta ruh halimiz tam oturmuş değil. En azından benim için öyle :) hakkınızda hayırlısı olsun.

Yok yok sanırım o değildi ya parmaklarını izlemeydi ya da yuvarlanma diye hatırlıyorum:) izlemeye başladı fark ettim sağa sola da yuvarlanıyor artık:)
ikisininde etkisi olmustur canım ay büyüduklerini görmek ne güzel ama geçen günler rüya gibi oluyor o anıları da unutmak istemiyorum

ya canım o doktor dile benzemiyor demişte madem doktor olmuş ne olduğunu da söyleseydi ya
bana diş gibi göründğ canım çay kaşığıyla test et..tıktık ederse hayırlı olsun

kv hızlı başlamış biftekle artık kurbandada bi işkembe çorbasının tadına baksın nolcek der

bilmiyorum benimde kafam cok karisik açıkçası. gayet kg alımı normal ve sadece anne sütü ile besleniyor bebeğim. ama güvendiğim bi dr ve bunu söyledi Of kafam cok karisik

Canim insallah her sey yoluna girer yavrularinla esinle musmutlu günlerin olur

Koyu renk mi yaptirdin acik renk mi beyazlari da varmış ama ben mor almayi düşünüyordum gerci yikatmaya gonderdim store.larimi. makinede kayboluyor diye bi sürü parçasını çıkardılar. Gelince onları takması var bi de. Ben en iyisi normal koyu renk perde alayım cocuk odası perdesi sık sık yıkamak gerekir

Ay bırak kafayı yemiş :)1 kg almasını istemiş ne ya istemekle olmuyor:) 600- 900 arası normal değerlerse neden konuşuyor onu anlamadım bence herkes çatlak

Canım sert birseyle dokun Oray'a bir bak bakalım ses gelecek mi sanırım diş gözün aydın

Canım dişe benziyor çay kaşığının tersi ile minik minik vur bakalım tık tık yapıyormu yapıyorsa dişdir. Gözün aydın
Yapmıyorsa yumuşaksa bilemeyecegim

Çay bardağıyla su içirir gibi ağzına götür bardağı canım diş ise çıt çıt ses çıkacak alt damağı değdikçe :)

ya canım o doktor dile benzemiyor demişte madem doktor olmuş ne olduğunu da söyleseydi ya
bana diş gibi göründğ canım çay kaşığıyla test et..tıktık ederse hayırlı olsun

diş ise tebriklerinizi kabul ediyorum değil ise o beyazlık nedir onu bulmak lazım ve dr amca bilemedi neymiş
ahh ahh zor uyuttum uyansın çay bardağı ile deniyim zira kaşıkla denedim bişy anlamadım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…