- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Açık renk cnm. Ben çiftli sistem perde yaptırdım. Storunuda karartma istedim. Aynı mekanızmada hem tül hem stor. Renk seçeneği yoktu o yüzden. Benim komşum lacivert fon yaptırdı gündüz çekince oda kapkaranlık oluyor.Koyu renk mi yaptirdin acik renk mi beyazlari da varmış ama ben mor almayi düşünüyordum gerci yikatmaya gonderdim store.larimi. makinede kayboluyor diye bi sürü parçasını çıkardılar. Gelince onları takması var bi de. Ben en iyisi normal koyu renk perde alayım cocuk odası perdesi sık sık yıkamak gerekir
çalkantılar oluyor evliliklerde canım üzme kendine bundan sonra her şey çok güzel olcak öyle düşün ve inan. bi evde iki lohusa olunca :) eşlerimızde lohusa çünkü:) bizden çok hatta:) öyle durumların yaşanması çok normal. allahıM çocuklarımızı bizlere bağışlasin onlar için güçlü olmalıyızHerkese selam güzel anneler...en son doğum haberimi vermiştim sizlere bir dahada yazamadim ne yazikki. En mutlu günümdu kizimi kucagima aldigim an ama sadece 40ima kadar surdu mutlulugum. Esimle bosanma karari alana dek, cok kotu bi 3 ay geçirdim. Sizleri takip ettim ama yazamadim. Sizlerle herseyi paylastik bunuda yazmak istedim. Suan iyiyiz yada öyle görmek istiyorum 3 ay ayri kaldik cok üzüldüm ama 2 evladim icin tekrar deniyoruz. Kusura bakmayin uzun oldu...
aman dış mi o:) ay yerim onu nasılda açmış ağzınıoğlum beni bugün cok zorladı ama sanırım benim yüzümden
saat 1 de emzirdim aldık onu sanayiye ofis için ıvır zıvır bakmaya gittik
yolda ara ara hem emzirdim hemde uyuttum ama eve geldiğimizden beri çok mızmız
zor uyuttum şimdi
bu arada alt çenesinde beyaz bi nokta var doktora gösterdim diş mi diye benzemiyor dedi
ama 1 haftadır var ve cok huysuz acaba ne ola hafif tırtırlı gibi yada bana öyle geldi
Yikama olayı cok sorun oluyor ya. Salonumda oturma odamda bi sürü store var iki odada da zebra var. Onlari eskir eskimez normal perdeye cevircem. Pzt verdim yikamaya hala gelecek Allah.tan en üst katta oturuyoruz yoksa evin içi kamuya açık hale gelecekAçık renk cnm. Ben çiftli sistem perde yaptırdım. Storunuda karartma istedim. Aynı mekanızmada hem tül hem stor. Renk seçeneği yoktu o yüzden. Benim komşum lacivert fon yaptırdı gündüz çekince oda kapkaranlık oluyor.
Canım dişi ağrıyan sen miydin
aman dış mi o:) ay yerim onu nasılda açmış ağzını
Ay ben odama kahverengi kalın güneş geçirmeyen perde aldım . odaM çok güneş alıyor diye. bebisim iyi hoş karanlık sanıp uyuyordu sonra hata yaptığımin farkına vardım çünkü bu defa gündüz ışık var diye hiç uyumuyordu :) zor alıştırdım gündüz de uyutmayaAy yandık desene. Ben de seneye falan daha iyi olur diyordum. Bizim ki de sabah ezanla kalkıyor. Odasına panjur yaptırırım ben de gece sanar kalkmaz belki
Amin insallah herseyin hayirlisi. Cok tesekkur ederim.Geçmiş olsun. İnşallah herşey yoluna girer. Evliliklerde dönem dönem böyle sorunlar olabiliyor. Bu dönemlerimiz hiç sağlıklı karar verme zamanı değil. Lohusalıktan çıksakta ruh halimiz tam oturmuş değil. En azından benim için öyle :) hakkınızda hayırlısı olsun.
O ağzını yerim ne tatlı açmışoğlum beni bugün cok zorladı ama sanırım benim yüzümden
saat 1 de emzirdim aldık onu sanayiye ofis için ıvır zıvır bakmaya gittik
yolda ara ara hem emzirdim hemde uyuttum ama eve geldiğimizden beri çok mızmız
zor uyuttum şimdi
bu arada alt çenesinde beyaz bi nokta var doktora gösterdim diş mi diye benzemiyor dedi
ama 1 haftadır var ve cok huysuz acaba ne ola hafif tırtırlı gibi yada bana öyle geldi
Amin canim insallah. Tek dilegim o zor gunler gecirdim ama iyiye gidiyoruz gibi. Cok tesekkur ederim.Canim insallah her sey yoluna girer yavrularinla esinle musmutlu günlerin olur
Evet yıkaması zor oluyor. Ben küçükleri balkonda kendim yıkıyorum. Kalın fon yaptır ışık istemiyorsan. Stordan daha iyi. Birde kırışmayan olsun bide ütü derdi çıkmasın :)Yikama olayı cok sorun oluyor ya. Salonumda oturma odamda bi sürü store var iki odada da zebra var. Onlari eskir eskimez normal perdeye cevircem. Pzt verdim yikamaya hala gelecek Allah.tan en üst katta oturuyoruz yoksa evin içi kamuya açık hale gelecek
Amin canim cok sagol. Gecti sayilir simdiliknhersey yolunda. Evet hersey yavrularimiz icin tabi bizde onemliyiz. Dusundum cok fazla hem cocuklarim icin hde kendim icin bi sans daha verdim umarim iyi olur. Allahim herkesin yuvasina huzur versin.çalkantılar oluyor evliliklerde canım üzme kendine bundan sonra her şey çok güzel olcak öyle düşün ve inan. bi evde iki lohusa olunca :) eşlerimızde lohusa çünkü:) bizden çok hatta:) öyle durumların yaşanması çok normal. allahıM çocuklarımızı bizlere bağışlasin onlar için güçlü olmalıyız
iyi yapmışsın canım her zamn ikinci bi şans verilmeli kesinlikle katılıyorum. tabiki bizde önemliyiz kendimizi de düşünmemiz lazım hayırlısı olsun canım . amin evlerimizde bol huzur ve mutluluk olsunAmin canim cok sagol. Gecti sayilir simdiliknhersey yolunda. Evet hersey yavrularimiz icin tabi bizde onemliyiz. Dusundum cok fazla hem cocuklarim icin hde kendim icin bi sans daha verdim umarim iyi olur. Allahim herkesin yuvasina huzur versin.
Orta yolu bulmak zor yani :) bizim ki aydınlıkta olsa güneşte olsa saati geldi mi kalkarAy ben odama kahverengi kalın güneş geçirmeyen perde aldım . odaM çok güneş alıyor diye. bebisim iyi hoş karanlık sanıp uyuyordu sonra hata yaptığımin farkına vardım çünkü bu defa gündüz ışık var diye hiç uyumuyordu :) zor alıştırdım gündüz de uyutmaya
Amin canim ya cok sagol tekrardan. Cok onceden yazmayi dusundum yazamadim ve suan pisman oldum. Keske daha once yazsaymistim. Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sizlerle konusmak iyi geliyor iyiki varsiniz guzel tatli anneler.iyi yapmışsın canım her zamn ikinci bi şans verilmeli kesinlikle katılıyorum. tabiki bizde önemliyiz kendimizi de düşünmemiz lazım hayırlısı olsun canım . amin evlerimizde bol huzur ve mutluluk olsun
koltugun düz ise haliyi desenli al ama koltuk kumasi desenli ise hali sade iyi olur bencekızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı
kızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?