2016 Şubat Anneleri

Açık renk cnm. Ben çiftli sistem perde yaptırdım. Storunuda karartma istedim. Aynı mekanızmada hem tül hem stor. Renk seçeneği yoktu o yüzden. Benim komşum lacivert fon yaptırdı gündüz çekince oda kapkaranlık oluyor.

çalkantılar oluyor evliliklerde canım üzme kendine bundan sonra her şey çok güzel olcak öyle düşün ve inan. bi evde iki lohusa olunca :) eşlerimızde lohusa çünkü:) bizden çok hatta:) öyle durumların yaşanması çok normal. allahıM çocuklarımızı bizlere bağışlasin onlar için güçlü olmalıyız

aman dış mi o:) ay yerim onu nasılda açmış ağzını

Yikama olayı cok sorun oluyor ya. Salonumda oturma odamda bi sürü store var iki odada da zebra var. Onlari eskir eskimez normal perdeye cevircem. Pzt verdim yikamaya hala gelecek Allah.tan en üst katta oturuyoruz yoksa evin içi kamuya açık hale gelecek

Ay yandık desene. Ben de seneye falan daha iyi olur diyordum. Bizim ki de sabah ezanla kalkıyor. Odasına panjur yaptırırım ben de gece sanar kalkmaz belki
Ay ben odama kahverengi kalın güneş geçirmeyen perde aldım . odaM çok güneş alıyor diye. bebisim iyi hoş karanlık sanıp uyuyordu sonra hata yaptığımin farkına vardım çünkü bu defa gündüz ışık var diye hiç uyumuyordu :) zor alıştırdım gündüz de uyutmaya

Amin insallah herseyin hayirlisi. Cok tesekkur ederim.

O ağzını yerim ne tatlı açmış

Evet yıkaması zor oluyor. Ben küçükleri balkonda kendim yıkıyorum. Kalın fon yaptır ışık istemiyorsan. Stordan daha iyi. Birde kırışmayan olsun bide ütü derdi çıkmasın :)

Amin canim cok sagol. Gecti sayilir simdiliknhersey yolunda. Evet hersey yavrularimiz icin tabi bizde onemliyiz. Dusundum cok fazla hem cocuklarim icin hde kendim icin bi sans daha verdim umarim iyi olur. Allahim herkesin yuvasina huzur versin.

Amin canim cok sagol. Gecti sayilir simdiliknhersey yolunda. Evet hersey yavrularimiz icin tabi bizde onemliyiz. Dusundum cok fazla hem cocuklarim icin hde kendim icin bi sans daha verdim umarim iyi olur. Allahim herkesin yuvasina huzur versin.
iyi yapmışsın canım her zamn ikinci bi şans verilmeli kesinlikle katılıyorum. tabiki bizde önemliyiz kendimizi de düşünmemiz lazım hayırlısı olsun canım . amin evlerimizde bol huzur ve mutluluk olsun

Orta yolu bulmak zor yani :) bizim ki aydınlıkta olsa güneşte olsa saati geldi mi kalkar

iyi yapmışsın canım her zamn ikinci bi şans verilmeli kesinlikle katılıyorum. tabiki bizde önemliyiz kendimizi de düşünmemiz lazım hayırlısı olsun canım . amin evlerimizde bol huzur ve mutluluk olsun
Amin canim ya cok sagol tekrardan. Cok onceden yazmayi dusundum yazamadim ve suan pisman oldum. Keske daha once yazsaymistim. Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sizlerle konusmak iyi geliyor iyiki varsiniz guzel tatli anneler.

kızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı

koltugun düz ise haliyi desenli al ama koltuk kumasi desenli ise hali sade iyi olur bence

Düz al canım madem koltuklar iki renk olacak halı da desen olmasın. Hatta Bence hersey tek renk olmalı :)

esim grip olmustu bana da bulaştı hatta ondamn beter oldum çocuğa bulasmaz inşallah zaten havalar tuhaf nasıl giydircemi sasiyorum tek citcitli atlet uzun kol badi bir de pantolon giydiriyorum ev 26.5 - 27 derece az mi sizce ? eli yüzü sicak diye heralde usumuyordur diyorum yanilmiyorumdur umarim

Kızlar bebegim iki gündür memede homurdaniyor hem kendini geri çekiyor hem de emmek istiyor neden acaba bilgisi olan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…