2016 Şubat Anneleri

koltugun düz ise haliyi desenli al ama koltuk kumasi desenli ise hali sade iyi olur bence

Düz al canım madem koltuklar iki renk olacak halı da desen olmasın. Hatta Bence hersey tek renk olmalı :)

desensiz düz gri kenarlarında ki kol koyduğumuz yer de krem
aslında kararsızım acaba orasıda mı gri olsa

bende gribim burnumu bağlıyorum oğlumun yanına gidince cok sıkıcı bi durum
çok geçmiş olsun canım

Kızlar bebegim iki gündür memede homurdaniyor hem kendini geri çekiyor hem de emmek istiyor neden acaba bilgisi olan var mı

bizimki hep öyle
hele o eller ve ayaklar yerinde durmuyor emzirmek işkence resmen
sürekli kığır kıpır nedendir bilmem

Gazdir belki de

canım düz renk al bence..hatta mavi al..halının kendi rwnginden deseni olursa da olur..mesela eskitme halılardan falan

Evet yıkaması zor oluyor. Ben küçükleri balkonda kendim yıkıyorum. Kalın fon yaptır ışık istemiyorsan. Stordan daha iyi. Birde kırışmayan olsun bide ütü derdi çıkmasın :)
Ayy valla ya. Ne alırsam temizliği kolay olsun ütüsü olmasın diye bakıyorum zamandan tasarruf edip o dk.lari uyuyarak değerlendirmek lazım

Amin canim ya cok sagol tekrardan. Cok onceden yazmayi dusundum yazamadim ve suan pisman oldum. Keske daha once yazsaymistim. Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sizlerle konusmak iyi geliyor iyiki varsiniz guzel tatli anneler.
sende iyiki varsın canım Teşekkürler:) burada konuşup dertlesmek inan terapi gibi geliyor iyiki de öyle bi forum var iyiki de aynı ayda doğum yapmışız hanımlar bu Gurubu seviyorum

Canım zevkin nasıl bilmiyorum ama en azından çocuğun büyüyene kadar desenli al bence. Oturma odamda açık renk az desenli halim vardi kaldırdım kv.den terasin kapali kismina sermek için aldığım eski tip halilari seriyorum ikizler sürekli kusar kusma bitiyor yedirme icirme olayı başlıyor 2.5 yaşındaki kızım cok güzel yiyordu tabaksiz egilmeden hiç bi şey yemezdi ama ikizler dogduktan sonra huyu degisti ikizlerden mi kaynaklanıyor anneanne babaanne gibi yardimcilarimin kızımın huyunu bilmediklerinden istemeden kızın alışkanlıklarını degistirdiler.simdi her yere döküyor her seyi. Onu birak boyalar kalemler her seye yetiyor. Desenli halida hic bi sey belli olmuyor

sende iyiki varsın canım Teşekkürler:) burada konuşup dertlesmek inan terapi gibi geliyor iyiki de öyle bi forum var iyiki de aynı ayda doğum yapmışız hanımlar bu Gurubu seviyorum
Ayy bence de iyi ki varsınız yoksa cocuk sallayıp emzirirken yeterince sabredemezdim

Sen hepsini gri yap bende cok ıstıyorum ama kolları deri olurmu acaba?

canım düz renk al bence..hatta mavi al..halının kendi rwnginden deseni olursa da olur..mesela eskitme halılardan falan

salonum (homeofisim ) koyu mavi rengi o yüzden oturma odası farklı olsun dedim kumas olarak orda giri güzeldi
pembe ve mor görmekten gına geldi :)

lojmandaki halım gri - kahvemsi açık renkli ve desenli ama kaliteli bişy değil (kv de vermişti idareten)
ama bu eve güzel alayım diyorum işte halı özürlüyüm gözüm yumuşak yünlü bişyde

Sen hepsini gri yap bende cok ıstıyorum ama kolları deri olurmu acaba?
adam deri yapayım mı dedi sevmiyorum deriyi o yüzden istemedim

Hangi damlaları kullanıyorsun bizim baya azaldı ama damlaları bırakmayı denedim henüz o kıvama gelmemişiz

Sadece sab simplex canım, sen?

Valla bebekle misafr cok zor.evi topla temzle ikramlik hazrla.servis yap
Bebek olmasa bile yorucu bebekle kat kat artırıyor zorlugu.mumkunse gelmesnler ya.benim de misafrden peltim cikiyor.elleri dolu gelseler ne guzel olur

Aynen canım ya

su yakın zaman da ki ben değildim, 1 ay öncesi ise evet o bendim kanal tedavisi yaptırdım

bana ve anneme göre diş doktora göre değil
bekleyip göreceğiz
Peki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorum

Peki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorum

doktorumuz bişy demedi, ilk 2 saat emzirmedim 1 seferlik mama verdim sonrasında emzirdim elhamdulillah bi sıkıntı olmadı , antibiyotik kullandığımda ishal olmuştu sonra ilaç ile kendine gelmişti, kanal tedavisinda iğneden sonra bi ishal durumu olmadı

Bnm doktor da 3.4 saat emzirme dedi canım. Dış ağrısı da çok zor oluyor

Kızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah

Bana da dis gibi geldi eşime gösterdim oda diş dedi :) hayırlı olsun bir tebrik te benden olsun ogluşuna

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…