- 28 Eylül 2015
- 5.411
- 15.255
- 248
koltugun düz ise haliyi desenli al ama koltuk kumasi desenli ise hali sade iyi olur bence
Düz al canım madem koltuklar iki renk olacak halı da desen olmasın. Hatta Bence hersey tek renk olmalı :)
esim grip olmustu bana da bulaştı hatta ondamn beter oldum çocuğa bulasmaz inşallah zaten havalar tuhaf nasıl giydircemi sasiyorumtek citcitli atlet uzun kol badi bir de pantolon giydiriyorum ev 26.5 - 27 derece az mi sizce ? eli yüzü sicak diye heralde usumuyordur diyorum yanilmiyorumdur umarim
Kızlar bebegim iki gündür memede homurdaniyor hem kendini geri çekiyor hem de emmek istiyor neden acaba bilgisi olan var mı
Gazdir belki dedesensiz düz gri kenarlarında ki kol koyduğumuz yer de krem
aslında kararsızım acaba orasıda mı gri olsa
bende gribim burnumu bağlıyorum oğlumun yanına gidince cok sıkıcı bi durum
çok geçmiş olsun canım
bizimki hep öyle
hele o eller ve ayaklar yerinde durmuyor emzirmek işkence resmen
sürekli kığır kıpır nedendir bilmem
:) kurulu saat gibiler ya :) aynenOrta yolu bulmak zor yani :) bizim ki aydınlıkta olsa güneşte olsa saati geldi mi kalkar
canım düz renk al bence..hatta mavi al..halının kendi rwnginden deseni olursa da olur..mesela eskitme halılardan falankızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı
Gazdir belki de
Ayy valla ya. Ne alırsam temizliği kolay olsun ütüsü olmasın diye bakıyorum zamandan tasarruf edip o dk.lari uyuyarak değerlendirmek lazımEvet yıkaması zor oluyor. Ben küçükleri balkonda kendim yıkıyorum. Kalın fon yaptır ışık istemiyorsan. Stordan daha iyi. Birde kırışmayan olsun bide ütü derdi çıkmasın :)
sende iyiki varsın canım Teşekkürler:) burada konuşup dertlesmek inan terapi gibi geliyor iyiki de öyle bi forum var iyiki de aynı ayda doğum yapmışız hanımlarAmin canim ya cok sagol tekrardan. Cok onceden yazmayi dusundum yazamadim ve suan pisman oldum. Keske daha once yazsaymistim. Hepinize iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim sizlerle konusmak iyi geliyor iyiki varsiniz guzel tatli anneler.
Canım zevkin nasıl bilmiyorum ama en azından çocuğun büyüyene kadar desenli al bence. Oturma odamda açık renk az desenli halim vardi kaldırdım kv.den terasin kapali kismina sermek için aldığım eski tip halilari seriyorum ikizler sürekli kusar kusma bitiyor yedirme icirme olayı başlıyor 2.5 yaşındaki kızım cok güzel yiyordu tabaksiz egilmeden hiç bi şey yemezdi ama ikizler dogduktan sonra huyu degisti ikizlerden mi kaynaklanıyor anneanne babaanne gibi yardimcilarimin kızımın huyunu bilmediklerinden istemeden kızın alışkanlıklarını degistirdiler.simdi her yere döküyor her seyi. Onu birak boyalar kalemler her seye yetiyor. Desenli halida hic bi sey belli olmuyorkızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı
Ayy bence de iyi ki varsınız yoksa cocuk sallayıp emzirirken yeterince sabredemezdimsende iyiki varsın canım Teşekkürler:) burada konuşup dertlesmek inan terapi gibi geliyor iyiki de öyle bi forum var iyiki de aynı ayda doğum yapmışız hanımlarbu Gurubu seviyorum
desensiz düz gri kenarlarında ki kol koyduğumuz yer de krem
aslında kararsızım acaba orasıda mı gri olsa
bende gribim burnumu bağlıyorum oğlumun yanına gidince cok sıkıcı bi durum
çok geçmiş olsun canım
bizimki hep öyle
hele o eller ve ayaklar yerinde durmuyor emzirmek işkence resmen
sürekli kığır kıpır nedendir bilmem
Ayy bence de iyi ki varsınız yoksa cocuk sallayıp emzirirken yeterince sabredemezdim
canım düz renk al bence..hatta mavi al..halının kendi rwnginden deseni olursa da olur..mesela eskitme halılardan falan
Canım zevkin nasıl bilmiyorum ama en azından çocuğun büyüyene kadar desenli al bence. Oturma odamda açık renk az desenli halim vardi kaldırdım kv.den terasin kapali kismina sermek için aldığım eski tip halilari seriyorum ikizler sürekli kusar kusma bitiyor yedirme icirme olayı başlıyor 2.5 yaşındaki kızım cok güzel yiyordu tabaksiz egilmeden hiç bi şey yemezdi ama ikizler dogduktan sonra huyu degisti ikizlerden mi kaynaklanıyor anneanne babaanne gibi yardimcilarimin kızımın huyunu bilmediklerinden istemeden kızın alışkanlıklarını degistirdiler.simdi her yere döküyor her seyi. Onu birak boyalar kalemler her seye yetiyor. Desenli halida hic bi sey belli olmuyor
adam deri yapayım mı dedi sevmiyorum deriyi o yüzden istemedimSen hepsini gri yap bende cok ıstıyorum ama kolları deri olurmu acaba?
Hangi damlaları kullanıyorsun bizim baya azaldı ama damlaları bırakmayı denedim henüz o kıvama gelmemişiz
Valla bebekle misafr cok zor.evi topla temzle ikramlik hazrla.servis yap
Bebek olmasa bile yorucu bebekle kat kat artırıyor zorlugu.mumkunse gelmesnler ya.benim de misafrden peltim cikiyor.elleri dolu gelseler ne guzel olur
Peki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorumsu yakın zaman da ki ben değildim, 1 ay öncesi ise evet o bendimkanal tedavisi yaptırdım
bana ve anneme göre diş doktora göre değil
bekleyip göreceğiz
Peki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorum
Bnm doktor da 3.4 saat emzirme dedi canım. Dış ağrısı da çok zor oluyordoktorumuz bişy demedi, ilk 2 saat emzirmedim 1 seferlik mama verdim sonrasında emzirdim elhamdulillah bi sıkıntı olmadı , antibiyotik kullandığımda ishal olmuştu sonra ilaç ile kendine gelmişti, kanal tedavisinda iğneden sonra bi ishal durumu olmadı
Bana da dis gibi geldi eşime gösterdim oda diş dedi :) hayırlı olsun bir tebrik te benden olsun ogluşunaoğlum beni bugün cok zorladı ama sanırım benim yüzümden
saat 1 de emzirdim aldık onu sanayiye ofis için ıvır zıvır bakmaya gittik
yolda ara ara hem emzirdim hemde uyuttum ama eve geldiğimizden beri çok mızmız
zor uyuttum şimdi
bu arada alt çenesinde beyaz bi nokta var doktora gösterdim diş mi diye benzemiyor dedi
ama 1 haftadır var ve cok huysuz acaba ne ola hafif tırtırlı gibi yada bana öyle geldi
Kadin dogumcunu arayip sor istersen icin rahat ederBende pazartesi gitmeye karar verdim canım çok ağrıyor
Yandik o zaman yaa tuhgenç oldukları zaman:) çocukluk çağında da erkenden kalkıyorlar. çevremde tanık olduğum çoğu çocuk öyle:) daha çok uykusuz günler çekeceğiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?