2016 Şubat Anneleri

Ya butun umitlerim hayallerim yikildi

Deri hic kullanıslı degıl zaten şimdi ki aklım olsa hepsni aynı kumaştan yaptırırdım

Peki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorum
Bnde bebişim 2 aylıkken kanal yaptırdım hemde iki dişimi bi sıkıntı olmadı korkma cnm yarım yarım çalışcm dedi birgün bir dişi yaptı öbür dişimide sonraki gün yaptı 1 saat emzirmedim sonra emzirmiştim bi sıkıntı olmadı geçmiş olsun diş çok zor

Triplimelek Megi senin adina sevindim.Allah mutluluk versin..bizde gittikce kotuye gidiyoruz sanki ya ..hep atisiyoruz bazen esim cok kirici oluyor benim cenemde durmuyor..oglumun yaninda kaba sozler sarfediyor yazik oda duymuuo gibi yapiyo sorunlu cocuklar gibi ..ottan bojtan sebepler biximkiler..mesela hali alcaktim ben sinra vazgectim sıkisigz diye.gitmis supriz olsun aliim demis hatta olcu istedi benden.bende yanlis olcmusum ordan tartistik..hic tahammulumz yok ..ben gercekten cenebazim ama oda bazen sorumsuz ...bu ara maddiyatta sıkısik hepten bunaldik..oluyor herevde

canım acaba devlet hastanesinde yapılmıyormu bu tahlil ama deseydi bana burda yapılmıyor diye artık doktorlarada güvenmiyorum antibiyotiklere karşı tahlil yapılmış bazılarında duyarlı bazılarında direndi yazıyor ne anlama geliyor bunlar biliyormusun birde benim kuzım genelde gürültülü kaka yapıyor ve bazen sümükümsü gibi oluyor sence bunlar şüphelenmem için yeterli sebepmi sen tecrübelisin bu konuda

Kızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah

Bizimki de 7,30 da uyudu 8gibi uyandi esim basinda 15 dk eee ee yapti uyudu hala da uyuyor
Esim bi kac kez gidip durttu korktu uzun uyumasina
Ama bbugun yoruldu epey
Bizimkisi 1saate uyanir
Bana da dis gibi geldi eşime gösterdim oda diş dedi :) hayırlı olsun bir tebrik te benden olsun ogluşuna

Ayy heycanlandim valla
Deri hic kullanıslı degıl zaten şimdi ki aklım olsa hepsni aynı kumaştan yaptırırdım

Bende sevmiyorum ya o yuzden hic bakmadim bile

canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadık

Eveeeeet 1saate kalmadan esim gidip durttu cocugu ve uyandirdi
Bari emzirreyim altini degistireyim belki bir daha uyur

Ah canim inan hep ayni sorunlar elle tutulur hic bisey yok. Tek elde kalan kalp kirginligi ve malesef hep ustune toprak atiyoruz. En sonunda dayanamadim ben gittim sukur ailemde yanimda oldu ama kopamiyoruz esimle ne olursa olsun. Inanmazsin biz ben 17 yasindayken sevgili olduk o askere gitti bekledim geldi evlendik ve 8.yilimiza girdik evliligimizin. Yani artik tukendikmi tukettikmi bilmiyorum kiyamiyoruz birbirimize ama haddinden tazla kiriyoruz. Hakkimizda hayirlisi diyelim allahim kimsenin yuvasini bozmasin saglik huzur mutluluk daim olsun. Cocuklarimiz da etkileniyo 6 yasinda oglum var o da hergun baba anneme soyle anneannemgilde bu kadar uzun kalmayalim kalirsakta sen gel dio ben evimizi seviyorum diyor anneme saril diyo o da anliyo yani. Bakalim esim cabaliyo bende tabi cabaliyorum. Biraz susmamiz lazim sanirim. Bizde az degiliz.

kullandıklarım chicco phsio.. ve avent gece parlayan emzik dikkat edin alırken ay bilgisine.
avent biberon ama dr brown iyi emzirmeyi düşünüyorsanız acelesi yok biberonun asla ilk zamanlar biberon vermeyin gerekirse mama vermeniz kaşık alın onu kullanın yoksa biberonda emme de daha az yoruldukları için sizi bırakır biberondan emmek ister.
wee manuel süt sağma makinası 35 tl ye alıpta memnun kaldığım bir ürün elektroniklerde de avent ve medela iyi ben mobilya beşik kullandığım için pamuk yatak aldım ama park yataklarda üst katın taşıma kapasitesi düşük olduğu için ince yatak almanız lazım normal yatakları tasımaz üst kat. ateşölçer kulaktan ölçenler daha iyi sanırım ben onu henüz almadım

diş ise tebriklerinizi kabul ediyorum değil ise o beyazlık nedir onu bulmak lazım ve dr amca bilemedi neymiş
ahh ahh zor uyuttum uyansın çay bardağı ile deniyim zira kaşıkla denedim bişy anlamadım
Denedin mi canım sayfaları okuyamayabilirim de merak içindeyim :)

Denedin mi canım sayfaları okuyamayabilirim de merak içindeyim :)

Valla az once bardagi agzina soktum ama dili yuzunden bi isiramadi hafif dokundurdugumda sesi.anlamadim
Dis icin erken ama bilemedim o nedir. Dayisi 5aylikken cikarmis belki ona cekmistir

Bence koltuklar gri kenarlari kremse halini da duZ krem al cok hos olur

Kızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah
Bu durumda benim kızım 4gibi uyanmisti uyuttugum zaman saat 6yı geciyordu maaleseg. Insallah senin öyle olmaz

Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir

Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
Normal bi şey canım doğumla birlikte vücuttaki hormon dengemiz şaştı üstüne bi yorgunluk. Ben de bazen sinir oluyorum ne kadar yoruldugumu görmüyor mu neden iliskiye girmek istiyor neden bencillik yapıyor diye düşünüyorum ama erkeklerin doğası bu. Adam yine iyi dayanıyor max haftada 1defa oluyor artık. Onun bile hali kalmıyor çoğu zaman

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…