- 30 Ocak 2015
- 19.854
- 28.579
- 798
- 29
Ya butun umitlerim hayallerim yikildiHiiççaslında hiç degilde herhalde bir 9.10 yaşlarında uyurlar. Ablamın kızları birazbiraz uyumaya başladı daha yeni benim oğlan 6 yaşında saat 7 iyi geçirmiyor. Çok nadir 8 de kalkıyor.
Sagol bilgilendirme için. Benimde içim içimi yiyordu hemşire bana d vit veriyorsun degilmi diye soruyordu bende evet arada diyordum. Ama düzenli ver diyor ısrarla halbuki hiç vermiyorum. Carlson vitamini istedim USA dan gelirse ondan verecegim inş.
Canım dişe benziyor çay kaşığının tersi ile minik minik vur bakalım tık tık yapıyormu yapıyorsa dişdir. Gözün aydın
Yapmıyorsa yumuşaksa bilemeyecegim
Aman kalsn iyy midem bulandikv hızlı başlamış biftekleartık kurbandada bi işkembe çorbasının tadına baksın nolcek der
salonum (homeofisim ) koyu mavi rengi o yüzden oturma odası farklı olsun dedim kumas olarak orda giri güzeldi
pembe ve mor görmekten gına geldi :)
lojmandaki halım gri - kahvemsi açık renkli ve desenli ama kaliteli bişy değil (kv de vermişti idareten)
ama bu eve güzel alayım diyorum işte halı özürlüyüm gözüm yumuşak yünlü bişyde
adam deri yapayım mı dedi sevmiyorum deriyi o yüzden istemedim
Sadece sab simplex canım, sen?
Aynen canım ya
Kızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah
Bnde bebişim 2 aylıkken kanal yaptırdım hemde iki dişimi bi sıkıntı olmadı korkma cnm yarım yarım çalışcm dedi birgün bir dişi yaptı öbür dişimide sonraki gün yaptı 1 saat emzirmedim sonra emzirmiştim bi sıkıntı olmadı geçmiş olsun diş çok zorPeki canım emzirme filan dedi mi. Kanal tedavisi yaptırdıktan hemen sonra emzirdin mi bende dişçiye gideceğim ama bebeğime bir zararı olur diye korkuyorum
canım acaba devlet hastanesinde yapılmıyormu bu tahlil ama deseydi bana burda yapılmıyor diye artık doktorlarada güvenmiyorum antibiyotiklere karşı tahlil yapılmış bazılarında duyarlı bazılarında direndi yazıyor ne anlama geliyor bunlar biliyormusun birde benim kuzım genelde gürültülü kaka yapıyor ve bazen sümükümsü gibi oluyor sence bunlar şüphelenmem için yeterli sebepmi sen tecrübelisin bu konudaAh çok zahmet olmuş sana. Çok güzel bilgiler. Sağolasınbiz zaten geç geçicez ek gıdaya
Nasıl yokmuş testi yaa.
Gaita da redüktan madde bakılıyor kaktoz intoleransı için.
Bunun pozitif çıkması halinde laktazm damla başlatılıyor.
Bir çok özel hastanede doktor istemi olmadan da bakılır. Aklında şüphen varsa yaptır. Sonuöta kan aldırma gibi can acıtı birşey değil
Yok canım ondan değildir. ben hiç almıyorum kucağıma. Hee tabi bazı zamanlar varkiiii ciyak ciyak dönğyorum eve.
mesela bir gün öahalledeki markete gittim.
Anam markette daha başladı ağlamaya. Sonra dönüş yokunda kucağıma aldım. Puseti de göbeğimle ittim
Boşa mı göbek yaptım
Ama ben başta evdeyken pısetin anakucağına yatırıyordum.
Acaba puseti mi yadırgıyor:/ evde pusetle dolaştırsan belki alışır:/
Kızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah
Bana da dis gibi geldi eşime gösterdim oda diş dedi :) hayırlı olsun bir tebrik te benden olsun ogluşuna
Deri hic kullanıslı degıl zaten şimdi ki aklım olsa hepsni aynı kumaştan yaptırırdım
canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadıkCanim tahlilde bakılan unsurları yazıyorum.
pH
Dışkıda Redüktan madde
Steatokrit
Bakılanar bunlar umarım faydalı olur. Ayrıca bu tahlil üniversite hastanesinde yapıldı hani belki her yerde yapılmıyor dur
Ah canim inan hep ayni sorunlar elle tutulur hic bisey yok. Tek elde kalan kalp kirginligi ve malesef hep ustune toprak atiyoruz. En sonunda dayanamadim ben gittim sukur ailemde yanimda oldu ama kopamiyoruz esimle ne olursa olsun. Inanmazsin biz ben 17 yasindayken sevgili olduk o askere gitti bekledim geldi evlendik ve 8.yilimiza girdik evliligimizin. Yani artik tukendikmi tukettikmi bilmiyorum kiyamiyoruz birbirimize ama haddinden tazla kiriyoruz. Hakkimizda hayirlisi diyelim allahim kimsenin yuvasini bozmasin saglik huzur mutluluk daim olsun. Cocuklarimiz da etkileniyo 6 yasinda oglum var o da hergun baba anneme soyle anneannemgilde bu kadar uzun kalmayalim kalirsakta sen gel dio ben evimizi seviyorum diyor anneme saril diyo o da anliyo yani. Bakalim esim cabaliyo bende tabi cabaliyorum. Biraz susmamiz lazim sanirim. Bizde az degiliz.Triplimelek Megi senin adina sevindim.Allah mutluluk versin..bizde gittikce kotuye gidiyoruz sanki ya ..hep atisiyoruz bazen esim cok kirici oluyor benim cenemde durmuyor..oglumun yaninda kaba sozler sarfediyor yazik oda duymuuo gibi yapiyo sorunlu cocuklar gibi ..ottan bojtan sebepler biximkiler..mesela hali alcaktim ben sinra vazgectim sıkisigz diye.gitmis supriz olsun aliim demis hatta olcu istedi benden.bende yanlis olcmusum ordan tartistik..hic tahammulumz yok ..ben gercekten cenebazim ama oda bazen sorumsuz ...bu ara maddiyatta sıkısik hepten bunaldik..oluyor herevde
kullandıklarım chicco phsio.. ve avent gece parlayan emzik dikkat edin alırken ay bilgisine.Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütünAllah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem;
park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)
elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Denedin mi canım sayfaları okuyamayabilirim de merak içindeyim :)diş ise tebriklerinizi kabul ediyorumdeğil ise o beyazlık nedir onu bulmak lazım ve dr amca bilemedi neymiş
ahh ahh zor uyuttum uyansın çay bardağı ile deniyim zira kaşıkla denedim bişy anlamadım
Denedin mi canım sayfaları okuyamayabilirim de merak içindeyim :)
Bence koltuklar gri kenarlari kremse halini da duZ krem al cok hos olurkızlar bişy sorcam ben 3 haftaya taşıncm ya koltuklarımı kaplatmaya verdim
krem yeşil olan renkleri düz gri kenarları hafif krem olarak değiştiriyorum
yeni halı alıcam sizce duz bişy mı alsam desenli bişy mı
Bu durumda benim kızım 4gibi uyanmisti uyuttugum zaman saat 6yı geciyordu maaleseg. Insallah senin öyle olmazKızlar biz benim oğlanı bugün çok yorduk ve 18:30 gibi uyudu ve hala uyuyor.. Benim sorum ise şu... Taklibi kaç gibi uyanır sabah
Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildirTriplimelek Megi senin adina sevindim.Allah mutluluk versin..bizde gittikce kotuye gidiyoruz sanki ya ..hep atisiyoruz bazen esim cok kirici oluyor benim cenemde durmuyor..oglumun yaninda kaba sozler sarfediyor yazik oda duymuuo gibi yapiyo sorunlu cocuklar gibi ..ottan bojtan sebepler biximkiler..mesela hali alcaktim ben sinra vazgectim sıkisigz diye.gitmis supriz olsun aliim demis hatta olcu istedi benden.bende yanlis olcmusum ordan tartistik..hic tahammulumz yok ..ben gercekten cenebazim ama oda bazen sorumsuz ...bu ara maddiyatta sıkısik hepten bunaldik..oluyor herevde
Normal bi şey canım doğumla birlikte vücuttaki hormon dengemiz şaştı üstüne bi yorgunluk. Ben de bazen sinir oluyorum ne kadar yoruldugumu görmüyor mu neden iliskiye girmek istiyor neden bencillik yapıyor diye düşünüyorum ama erkeklerin doğası bu. Adam yine iyi dayanıyor max haftada 1defa oluyor artık. Onun bile hali kalmıyor çoğu zamanBenimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?