3 aylık bile çıkaran varmış ya ben de korkuyorum erken çıkarmasından. Bişey olacağından değil de ısıracak emerken onu düşünüyorum:) bizimkinde de var bir beyaz noktacık ama parmağıma sertlik gelmiyo henüz bakalımValla az once bardagi agzina soktum ama dili yuzunden bi isiramadi hafif dokundurdugumda sesi.anlamadim
Dis icin erken ama bilemedim o nedir. Dayisi 5aylikken cikarmis belki ona cekmistir
Benim oğlum 3.5 aylık iki dişini birden çıkardı bende 3aylik cikarmisim annem beni olcem zannetmiş okadar ateslenip hasta olmuşum ama ben oğlum da öğle birşey yaşamadım sadece biraz huzursuzlandi şimdi kizim 3aya yeni girecek sanki oda erken cikarcak gibi inşallah ateslenmez3 aylık bile çıkaran varmış ya ben de korkuyorum erken çıkarmasından. Bişey olacağından değil de ısıracak emerken onu düşünüyorum:) bizimkinde de var bir beyaz noktacık ama parmağıma sertlik gelmiyo henüz bakalım
Herhalde 8sene olunca birşey oluyo bizde 8senelik evliyiz bizde sorunlar yaşadık ben ayrilalim bile dedim eşime h amileydim ama şimdi biraz biraz daha iyiyiz heralde ilişki monotonlasiyor çok mutluyum diyemem ama kabullendim oda çaba sarfediyo buda beni mutlu ediyo galiba bütün erkekler aynı fazla birşey beklemeli iki cocugum var onları huzurlu bir evde büyütmek istiyorum O yuzden sorun çıkarmak istemiyorum allah herkesin yuvasına huzur versinAh canim inan hep ayni sorunlar elle tutulur hic bisey yok. Tek elde kalan kalp kirginligi ve malesef hep ustune toprak atiyoruz. En sonunda dayanamadim ben gittim sukur ailemde yanimda oldu ama kopamiyoruz esimle ne olursa olsun. Inanmazsin biz ben 17 yasindayken sevgili olduk o askere gitti bekledim geldi evlendik ve 8.yilimiza girdik evliligimizin. Yani artik tukendikmi tukettikmi bilmiyorum kiyamiyoruz birbirimize ama haddinden tazla kiriyoruz. Hakkimizda hayirlisi diyelim allahim kimsenin yuvasini bozmasin saglik huzur mutluluk daim olsun. Cocuklarimiz da etkileniyo 6 yasinda oglum var o da hergun baba anneme soyle anneannemgilde bu kadar uzun kalmayalim kalirsakta sen gel dio ben evimizi seviyorum diyor anneme saril diyo o da anliyo yani. Bakalim esim cabaliyo bende tabi cabaliyorum. Biraz susmamiz lazim sanirim. Bizde az degiliz.
Sağol canım bende pazartesi giderim o zamanBnde bebişim 2 aylıkken kanal yaptırdım hemde iki dişimi bi sıkıntı olmadı korkma cnm yarım yarım çalışcm dedi birgün bir dişi yaptı öbür dişimide sonraki gün yaptı 1 saat emzirmedim sonra emzirmiştim bi sıkıntı olmadı geçmiş olsun diş çok zor
En iyi sen anlarsın annesi. Ben bazen o üstteki badiyide çıkarıp uyutuyorum. Yani tek iç badisi ile.. çünkü emerken terliyor aıkıntı yapıyor gazı varmış gibi kıvranıyor. Üzerini çıkarıyorum uyuyor çocuk. Demek bunalıyor. zaten emerken bir sürü efor sarfediyorlar. Sen duruma göre ayarlarsın merak etmeesim grip olmustu bana da bulaştı hatta ondamn beter oldum çocuğa bulasmaz inşallah zaten havalar tuhaf nasıl giydircemi sasiyorumtek citcitli atlet uzun kol badi bir de pantolon giydiriyorum ev 26.5 - 27 derece az mi sizce ? eli yüzü sicak diye heralde usumuyordur diyorum yanilmiyorumdur umarim
Merak etme geçici bir durumBenimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
Canım diş olmasada bir süre sonra ısırmaya başlayacaklar çünkü dişleri kaşınırken ısırdıklarında rahatlıyorlar galiba. Birde meme ağızlarındayken o agızları bir sag bir sol kaydırmıyorlarmı sorma3 aylık bile çıkaran varmış ya ben de korkuyorum erken çıkarmasından. Bişey olacağından değil de ısıracak emerken onu düşünüyorum:) bizimkinde de var bir beyaz noktacık ama parmağıma sertlik gelmiyo henüz bakalım
Ay evet yaa uzata uzata bir hal oluyor bizim cadı kuş da :) ağzında meme arkaya bakmaya çalışıyo kopart kızım rahatla diyorum ben de :) :)En iyi sen anlarsın annesi. Ben bazen o üstteki badiyide çıkarıp uyutuyorum. Yani tek iç badisi ile.. çünkü emerken terliyor aıkıntı yapıyor gazı varmış gibi kıvranıyor. Üzerini çıkarıyorum uyuyor çocuk. Demek bunalıyor. zaten emerken bir sürü efor sarfediyorlar. Sen duruma göre ayarlarsın merak etmekolları ensesi soğuk olursa giydr. Ana bu havalarda uzun iç bafi üzerine uzun kol fazla olur
Merak etme geçici bir durum
Canım diş olmasada bir süre sonra ısırmaya başlayacaklar çünkü dişleri kaşınırken ısırdıklarında rahatlıyorlar galiba. Birde meme ağızlarındayken o agızları bir sag bir sol kaydırmıyorlarmı sormabildiğin kaşıma aleti sanıuorlar bizi
Ayy ne güzel benimkiler uyanıp uyanmaktan yorgun düştü gökçe 4.30gibi kalktı 6.30da ağlaya ağlaya uyandırdı herkesi. Sus kızım uyucaksan uyu artık dedim biraz yüksek sesle. Sustu ve saatlerce sallayip uyutamadigimiz cocuk 1dk.da uyudu. Hanımefendi uyuyor ben de büyük kızımla ilgileniyorum kahvaltıyı çoktan yaptık çay içip kendime gelmeye çalışıyorumGünaydın kızlar benim oğluş yeni uyandı :)) Hayal ettiğim gibi olmadı Allahtan
Ilk bebismi cnm..duzelir o hormonlarin etkisi de buyuk..ya bizim 2.bebis .bende hic aramiyorum yani olmasa da olur..bana kotü sozler soyleyerek sogutuyor..tabi bende dirdir ederek onu.oysa ikimizde tahsilliyiz disardan bakinca gayet guzel mutlu aile tablosu..var bi hizursuzluk..okutsam diyorum kendimizi.buraya tayin olali 3 yil oldu ..3 yil cok kotu sıkıcı gecti..evi degistirelim diyo bu ev ugursuz geldi diyor esim..tasincam bende yakin zamanda ..Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
Tuhh ya okadarda olmaz hakket balkona ciksin.cok yazik bebislere hasta olurlarKizlar dun babamlara geldim evimden 40 dk uzak yakin bi sehirde hemde iki cocugumla hemde otobusle.En son hamileyken gelmistim kiziyor ramazan gelmeden geleyim dedim hem banada degisiklik olur.Ama sagolsun babam cocuklarin yaninda sigara iciyor ev dumanalti.Kucugu kesinlikle ayni oda da durdurmuyorum surekli baska oda da.Ama buyuk kizim 2 yasinda geziyor evin icinde zatrn hasta yavrularim.Gozumun icine baka baka da yakilmazki.Oyle bir muptela ki sigaraya aman Allahim.Bugun ablama topuklamayi dusunuyorum yarinda evime geri doncem.Sonrada hergun esimi tanidigim hergune sukredicem cunku bu adam cok fena.Dunden beri zor sabrettim esim bilse ki ortam boyle beni birdaha yollamaz.
Hihi evet ya bende diyorum ya bırakda bak yok hem meme emecek hem bakacakAy evet yaa uzata uzata bir hal oluyor bizim cadı kuş da :) ağzında meme arkaya bakmaya çalışıyo kopart kızım rahatla diyorum ben de :) :)
Yazık ya miniklere Allah imne anlayissiz bu ailelerKizlar dun babamlara geldim evimden 40 dk uzak yakin bi sehirde hemde iki cocugumla hemde otobusle.En son hamileyken gelmistim kiziyor ramazan gelmeden geleyim dedim hem banada degisiklik olur.Ama sagolsun babam cocuklarin yaninda sigara iciyor ev dumanalti.Kucugu kesinlikle ayni oda da durdurmuyorum surekli baska oda da.Ama buyuk kizim 2 yasinda geziyor evin icinde zatrn hasta yavrularim.Gozumun icine baka baka da yakilmazki.Oyle bir muptela ki sigaraya aman Allahim.Bugun ablama topuklamayi dusunuyorum yarinda evime geri doncem.Sonrada hergun esimi tanidigim hergune sukredicem cunku bu adam cok fena.Dunden beri zor sabrettim esim bilse ki ortam boyle beni birdaha yollamaz.
Seninki gibi oğlum olsa 3 tane daha yaparımGünaydın kızlar benim oğluş yeni uyandı :)) Hayal ettiğim gibi olmadı Allahtan
Seninki gibi oğlum olsa 3 tane daha yaparımMaşallah
He işte öyle diyorsun ikincisini yapıyorsun bam başla çıkıyorSeninki gibi oğlum olsa 3 tane daha yaparımMaşallah
Dun 18:30' tan bu yana uyuyor iki defa iki göğüsümü birden emdi tamam dedim uyanıcak, yok yok iyice mayıştı :)Ayy ne güzel benimkiler uyanıp uyanmaktan yorgun düştü gökçe 4.30gibi kalktı 6.30da ağlaya ağlaya uyandırdı herkesi. Sus kızım uyucaksan uyu artık dedim biraz yüksek sesle. Sustu ve saatlerce sallayip uyutamadigimiz cocuk 1dk.da uyudu. Hanımefendi uyuyor ben de büyük kızımla ilgileniyorum kahvaltıyı çoktan yaptık çay içip kendime gelmeye çalışıyorum
Aynı bizim oğlan ağlamayı hiç sevmiyorAh tırmıkım benimde bir arkadasm var 1 ay arayla doğurduk bebegını gördükçe bu bebekse benım ki ne diyorum birde yakınıyor aglıyor diye, cocuk aglamayı bılmıyor öyle cocugum olsa 5 tane yaparım diyorum bendeLidya yı her görüyor ay yok benm cocugum usluymus dıyor şaşırmış
Geç değilmi 12 canım ya öyle alışırsa öyle gider. 20-21h gibi uyumalı bebekler hem gecede size kalmış olur yani8bucuk gibi uyandı oğlum güzelce güldük eğlendik emzirdim salladim uyuyo şuan yarim saat oldu..gündüzler uzadı bebişler çok uyuyo... öğlen 2 3 gibi uyutuyorum 6 gibi uyanıyor bikere uyanıyor emip tekrardan yatıyoraksamda biz ne zaman yatarsak ozaman sabit 12gibi dalıyor uykuyaa
Sorma cam acmaktan bi hal oldum.oglen ablam gelcek hemen onlara gecicem,adama cok normal geliyo anormal birsey oldugunun farkinda bile degilTuhh ya okadarda olmaz hakket balkona ciksin.cok yazik bebislere hasta olurlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?