2016 Şubat Anneleri

Valla az once bardagi agzina soktum ama dili yuzunden bi isiramadi hafif dokundurdugumda sesi.anlamadim
Dis icin erken ama bilemedim o nedir. Dayisi 5aylikken cikarmis belki ona cekmistir
3 aylık bile çıkaran varmış ya ben de korkuyorum erken çıkarmasından. Bişey olacağından değil de ısıracak emerken onu düşünüyorum:) bizimkinde de var bir beyaz noktacık ama parmağıma sertlik gelmiyo henüz bakalım

Benim
Benim oğlum 3.5 aylık iki dişini birden çıkardı bende 3aylik cikarmisim annem beni olcem zannetmiş okadar ateslenip hasta olmuşum ama ben oğlum da öğle birşey yaşamadım sadece biraz huzursuzlandi şimdi kizim 3aya yeni girecek sanki oda erken cikarcak gibi inşallah ateslenmez

Herhalde 8sene olunca birşey oluyo bizde 8senelik evliyiz bizde sorunlar yaşadık ben ayrilalim bile dedim eşime h amileydim ama şimdi biraz biraz daha iyiyiz heralde ilişki monotonlasiyor çok mutluyum diyemem ama kabullendim oda çaba sarfediyo buda beni mutlu ediyo galiba bütün erkekler aynı fazla birşey beklemeli iki cocugum var onları huzurlu bir evde büyütmek istiyorum O yuzden sorun çıkarmak istemiyorum allah herkesin yuvasına huzur versin

Sağol canım bende pazartesi giderim o zaman

En iyi sen anlarsın annesi. Ben bazen o üstteki badiyide çıkarıp uyutuyorum. Yani tek iç badisi ile.. çünkü emerken terliyor aıkıntı yapıyor gazı varmış gibi kıvranıyor. Üzerini çıkarıyorum uyuyor çocuk. Demek bunalıyor. zaten emerken bir sürü efor sarfediyorlar. Sen duruma göre ayarlarsın merak etme kolları ensesi soğuk olursa giydr. Ana bu havalarda uzun iç bafi üzerine uzun kol fazla olur
Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
Merak etme geçici bir durum
Canım diş olmasada bir süre sonra ısırmaya başlayacaklar çünkü dişleri kaşınırken ısırdıklarında rahatlıyorlar galiba. Birde meme ağızlarındayken o agızları bir sag bir sol kaydırmıyorlarmı sorma bildiğin kaşıma aleti sanıuorlar bizi

Ay evet yaa uzata uzata bir hal oluyor bizim cadı kuş da :) ağzında meme arkaya bakmaya çalışıyo kopart kızım rahatla diyorum ben de :) :)

Günaydın kızlar benim oğluş yeni uyandı :)) Hayal ettiğim gibi olmadı Allahtan
Ayy ne güzel benimkiler uyanıp uyanmaktan yorgun düştü gökçe 4.30gibi kalktı 6.30da ağlaya ağlaya uyandırdı herkesi. Sus kızım uyucaksan uyu artık dedim biraz yüksek sesle. Sustu ve saatlerce sallayip uyutamadigimiz cocuk 1dk.da uyudu. Hanımefendi uyuyor ben de büyük kızımla ilgileniyorum kahvaltıyı çoktan yaptık çay içip kendime gelmeye çalışıyorum

Kizlar dun babamlara geldim evimden 40 dk uzak yakin bi sehirde hemde iki cocugumla hemde otobusle.En son hamileyken gelmistim kiziyor ramazan gelmeden geleyim dedim hem banada degisiklik olur.Ama sagolsun babam cocuklarin yaninda sigara iciyor ev dumanalti.Kucugu kesinlikle ayni oda da durdurmuyorum surekli baska oda da.Ama buyuk kizim 2 yasinda geziyor evin icinde zatrn hasta yavrularim.Gozumun icine baka baka da yakilmazki.Oyle bir muptela ki sigaraya aman Allahim.Bugun ablama topuklamayi dusunuyorum yarinda evime geri doncem.Sonrada hergun esimi tanidigim hergune sukredicem cunku bu adam cok fena.Dunden beri zor sabrettim esim bilse ki ortam boyle beni birdaha yollamaz.

Benimki de bambaska resmen sogudum kocamdan bana dokununca tuylerim dikiliyo resmen uZun zamandir beraber olmuyorum da hergun sansini deniyor.. Cocuktan dolayi mi acaba bilemiyorum insallah kalici bisey degildir
Ilk bebismi cnm..duzelir o hormonlarin etkisi de buyuk..ya bizim 2.bebis .bende hic aramiyorum yani olmasa da olur..bana kotü sozler soyleyerek sogutuyor..tabi bende dirdir ederek onu.oysa ikimizde tahsilliyiz disardan bakinca gayet guzel mutlu aile tablosu..var bi hizursuzluk..okutsam diyorum kendimizi.buraya tayin olali 3 yil oldu ..3 yil cok kotu sıkıcı gecti..evi degistirelim diyo bu ev ugursuz geldi diyor esim..tasincam bende yakin zamanda ..

Tuhh ya okadarda olmaz hakket balkona ciksin.cok yazik bebislere hasta olurlar

Yazık ya miniklere Allah imne anlayissiz bu aileler

Seninki gibi oğlum olsa 3 tane daha yaparım Maşallah

Ah tırmıkım benimde bir arkadasm var 1 ay arayla doğurduk bebegını gördükçe bu bebekse benım ki ne diyorum birde yakınıyor aglıyor diye, cocuk aglamayı bılmıyor öyle cocugum olsa 5 tane yaparım diyorum bende Lidya yı her görüyor ay yok benm cocugum usluymus dıyor şaşırmış

8bucuk gibi uyandı oğlum güzelce güldük eğlendik emzirdim salladim uyuyo şuan yarim saat oldu..gündüzler uzadı bebişler çok uyuyo... öğlen 2 3 gibi uyutuyorum 6 gibi uyanıyor bikere uyanıyor emip tekrardan yatıyor aksamda biz ne zaman yatarsak ozaman sabit 12gibi dalıyor uykuyaa

Dun 18:30' tan bu yana uyuyor iki defa iki göğüsümü birden emdi tamam dedim uyanıcak, yok yok iyice mayıştı :)

Bu arada kazamız mübarek olsun oğlum artık bıraktığımız yerde olmuyor.. Saolunun ortasına oyun halısını altınada pike serdim yuvarlansın rahatça diye.. bir geldim tv ünitesinin yanına kadar gelmiş korkum tutunup kalkması.. Vayyy ben nerelereee gidem çok erken böyle şeyler için yaaa

Aynı bizim oğlan ağlamayı hiç sevmiyor

Geç değilmi 12 canım ya öyle alışırsa öyle gider. 20-21h gibi uyumalı bebekler hem gecede size kalmış olur yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…