- 4 Mart 2015
- 1.766
- 2.119
- 83
- 35
Sorma sifir anlayis resmen nikotine battikYazık ya miniklere Allah imne anlayissiz bu aileler
Ayni seyleri yasiyoruz hep evet bi caba var eslerde ama hep boylemi olacak. Bana bir suru sey sayiyor yapmiyosun falan die diyorum sen napiyosun hic oyle bakiyo susuyo. Benimki biraz ders aldi gibi gidemem sandi ve gittim o da sok oldu. Insallah hersey yolunda gider. Hepimizin cocugu var cocuk olunca bi baska duusunuyor insan. Allahim yuvalarimiza zarar verdirtmesin mutlu huzurlu bi sekilde yasayalim artik.Herhalde 8sene olunca birşey oluyo bizde 8senelik evliyiz bizde sorunlar yaşadık ben ayrilalim bile dedim eşime h amileydim ama şimdi biraz biraz daha iyiyiz heralde ilişki monotonlasiyor çok mutluyum diyemem ama kabullendim oda çaba sarfediyo buda beni mutlu ediyo galiba bütün erkekler aynı fazla birşey beklemeli iki cocugum var onları huzurlu bir evde büyütmek istiyorum O yuzden sorun çıkarmak istemiyorum allah herkesin yuvasına huzur versin
Dun 18:30' tan bu yana uyuyor iki defa iki göğüsümü birden emdi tamam dedim uyanıcak, yok yok iyice mayıştı :)
Bu arada kazamız mübarek olsun oğlum artık bıraktığımız yerde olmuyor.. Saolunun ortasına oyun halısını altınada pike serdim yuvarlansın rahatça diye.. bir geldim tv ünitesinin yanına kadar gelmiş korkum tutunup kalkması.. Vayyy ben nerelereee gidem çok erken böyle şeyler için yaaa
Ah canim ya yazik o cocuklara. Benim babamda cok fazla icicidir sigara ama asla evin icinde icmez cocuk olmasa bile. Keske uyarsaydin ama aslinda biliyorlar zararli oldugunu dusunmeleri lazim.Kizlar dun babamlara geldim evimden 40 dk uzak yakin bi sehirde hemde iki cocugumla hemde otobusle.En son hamileyken gelmistim kiziyor ramazan gelmeden geleyim dedim hem banada degisiklik olur.Ama sagolsun babam cocuklarin yaninda sigara iciyor ev dumanalti.Kucugu kesinlikle ayni oda da durdurmuyorum surekli baska oda da.Ama buyuk kizim 2 yasinda geziyor evin icinde zatrn hasta yavrularim.Gozumun icine baka baka da yakilmazki.Oyle bir muptela ki sigaraya aman Allahim.Bugun ablama topuklamayi dusunuyorum yarinda evime geri doncem.Sonrada hergun esimi tanidigim hergune sukredicem cunku bu adam cok fena.Dunden beri zor sabrettim esim bilse ki ortam boyle beni birdaha yollamaz.
yok canim tek atlet ve ustune bi uzun kollu giydiriyorum geneldr iyi gibi ama bu havalrdan tereddüte düşuyorum sürekli ben grio oldum sanırım ogluma da bulasti inşallah çabuk atlatiriz yaaEn iyi sen anlarsın annesi. Ben bazen o üstteki badiyide çıkarıp uyutuyorum. Yani tek iç badisi ile.. çünkü emerken terliyor aıkıntı yapıyor gazı varmış gibi kıvranıyor. Üzerini çıkarıyorum uyuyor çocuk. Demek bunalıyor. zaten emerken bir sürü efor sarfediyorlar. Sen duruma göre ayarlarsın merak etmekolları ensesi soğuk olursa giydr. Ana bu havalarda uzun iç bafi üzerine uzun kol fazla olur
MAsallaH oglusunaDun 18:30' tan bu yana uyuyor iki defa iki göğüsümü birden emdi tamam dedim uyanıcak, yok yok iyice mayıştı :)
Bu arada kazamız mübarek olsun oğlum artık bıraktığımız yerde olmuyor.. Saolunun ortasına oyun halısını altınada pike serdim yuvarlansın rahatça diye.. bir geldim tv ünitesinin yanına kadar gelmiş korkum tutunup kalkması.. Vayyy ben nerelereee gidem çok erken böyle şeyler için yaaa
bende de var oyle bir baba canım seni çok iyi anlıyorum evde kedileri var sokaktan aldılar asi vs yok ben de esim de tiksiniyoruz ama 2yildir vazgecemedi ben sokaga at demiyorum bakacak birilerine versin yok neymis oğlumuz bizim icin neyse onun icin d e o kedi oymus bir yil olacak baba evine gitmeyeli gönder kilini tüyünü temizleyin geleyim cok sıkıldim diyorum yok umru değil cocugumun agzi hep acik kilini tuyunu yutsa ben naparim onunki inatsa benimki de inat gitsin bakalım nereye kadar gidecekKizlar dun babamlara geldim evimden 40 dk uzak yakin bi sehirde hemde iki cocugumla hemde otobusle.En son hamileyken gelmistim kiziyor ramazan gelmeden geleyim dedim hem banada degisiklik olur.Ama sagolsun babam cocuklarin yaninda sigara iciyor ev dumanalti.Kucugu kesinlikle ayni oda da durdurmuyorum surekli baska oda da.Ama buyuk kizim 2 yasinda geziyor evin icinde zatrn hasta yavrularim.Gozumun icine baka baka da yakilmazki.Oyle bir muptela ki sigaraya aman Allahim.Bugun ablama topuklamayi dusunuyorum yarinda evime geri doncem.Sonrada hergun esimi tanidigim hergune sukredicem cunku bu adam cok fena.Dunden beri zor sabrettim esim bilse ki ortam boyle beni birdaha yollamaz.
Canım sürünerek gidiyor, bu arada oyun halısına tutunarak kendi gücüyle ayakta kalabiliyor ama çok izin vermiyorum omurgasına yük binmesin diye..Maşallah Can'ım oğluna epey hareketli desene , döne döne mi gelmiş Oraya kadar. Dikkat et madem gözün üstünde olsun.
Benim kızım da gece 12, 1 den aşağı uyumaz. 8, 9 da uyusa bile uyanır iki üç saat oyalanıp anca uyur. Düzen Nasıl oturtulur, Nasıl uzun uyunur bi bilsem ben de keşke
Teşekkürler canım :) Ay kızlar ilgi manyağı olurlar ama onlarla oynaması çok güzel oluyor, biraz daha büyüsün sen bile keyif alırsın hihiMAsallaH oglusunabenim kizimda bir cadi ki anlatamam beni haytetlere dusuruyor. Bide ikinci benim oglum cok usluydu hic yormadi beni ama kiz anaaammm cok fena
Canım akşam 6 dan sonra ne olursa olsun uyutma ve bebegini yor. Oyun oyna hoppala yaptır. Ayaklarının üzerine bastır konuş onunla oyuncaklarla oynat. Mmasal hikaye uydur şarkılar söyle gerekirse kucagına al dolaştır. Mızıldasada uyutma. Saat 8.30- 9 oldumuda ışıkları kapat loş bir ışıkta sessinide alçaltarak artık gece oldu birazdan uykuya geçecegiz sende sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaksın de.. evet sabaha kadar uyumaz ama bilinç altına mesaj gönderMaşallah Can'ım oğluna epey hareketli desene , döne döne mi gelmiş Oraya kadar. Dikkat et madem gözün üstünde olsun.
Benim kızım da gece 12, 1 den aşağı uyumaz. 8, 9 da uyusa bile uyanır iki üç saat oyalanıp anca uyur. Düzen Nasıl oturtulur, Nasıl uzun uyunur bi bilsem ben de keşke
Evet şu havalar bir düzene girseydi iyiydi.yok canim tek atlet ve ustune bi uzun kollu giydiriyorum geneldr iyi gibi ama bu havalrdan tereddüte düşuyorum sürekli ben grio oldum sanırım ogluma da bulasti inşallah çabuk atlatiriz yaa
Naptiysam erken uyumuyor dogdu dogali öyle 11 12 gibi uyuyor gece yetiyoAynı bizim oğlan ağlamayı hiç sevmiyor
Geç değilmi 12 canım ya öyle alışırsa öyle gider. 20-21h gibi uyumalı bebekler hem gecede size kalmış olur yani
Ben hala erken yatamam ama hamileliğimde daha erken uyku bastırıyordu kaçta uyuyodum unuttum :))Naptiysam erken uyumuyor dogdu dogali öyle 11 12 gibi uyuyor gece yetiyobebis olmadanda genede o saati buluyodu yatmamiz
Canım sürünerek gidiyor, bu arada oyun halısına tutunarak kendi gücüyle ayakta kalabiliyor ama çok izin vermiyorum omurgasına yük binmesin diye..
Sana tavsiyem uyku düzeni için hergün yarım saat erken yatır bir haftanın sonunda 21'da yatmış olur :))
Canım akşam 6 dan sonra ne olursa olsun uyutma ve bebegini yor. Oyun oyna hoppala yaptır. Ayaklarının üzerine bastır konuş onunla oyuncaklarla oynat. Mmasal hikaye uydur şarkılar söyle gerekirse kucagına al dolaştır. Mızıldasada uyutma. Saat 8.30- 9 oldumuda ışıkları kapat loş bir ışıkta sessinide alçaltarak artık gece oldu birazdan uykuya geçecegiz sende sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaksın de.. evet sabaha kadar uyumaz ama bilinç altına mesaj gönderama yumuşak ve alçak ses tonuyla ışıklar loşkende bir 5 dk falan sohbet et sakinleşsin. Hadi bakalım uyuyalım de emzir falan. Nasıl uyutuyorsan birkaç gün aynı şeyleri yapsan alışmaya başlar. Gece 12 de uyansa bile kesinlikle ışıkları açma kesinlikle gülüp oynama. Sadece bak ona elini tut. Seni görsün korkmasın. Hatta mümkünse hemen emzir belki hemen dalar uykuya.. inana bana sabırla aynı şeyleri yaparsan alışıyor.
Öyleki büyüyüp 4.5 yaşına bile gelse o saatte uykusu geliyor. Oğlum 6 yaşında hala en geç 10da yatar. Ama küçükken sabırla hep 9 da yatırdım. Bazı günler ışıkları bile kapattık yattık. Oğlum uyuyunca biz eşimle kalktık. Öyle öyle alıştı.
Evet şu havalar bir düzene girseydi iyiydi.İnş hemen geçer hastalığınız geçmiş olsun.
Sağol canım, yaa sorma zaten çok dikkat çekiyor ufaklığa kocaman bir tane nazarlık takmam şart oldu :/Önerini dikkate alıcam canım, inş düzene gireriz :))
Bu arada oğlunun gerçekten maşallahı var, epey erken başlamışHerkesin yanında söyleme nazar değer mazallah .
Canımm yaa ne güzel uzun uzun detaylı anlatmışsın. Aslında gün içinde onunla oyunlar oynayıp, şarkılar söylüyorum. Yoruyorum da epey. Yine de uykularımız kısa oluyor. Gece 12 den sonra tam uykuya geçiyor.
Ama bu dediğin sırayla deniycem, hatta bu akşam başlayayım. Herhalde bu kadar uğraşmaya düzene girer. Çok teşekkür ederim önerilerin için canım
Bende çok ağlıyor diyince kimse inanmıyordu ta ki gelip şahit olana kadar :) komşular falan ağlayan bebek diyorlarAh tırmıkım benimde bir arkadasm var 1 ay arayla doğurduk bebegını gördükçe bu bebekse benım ki ne diyorum birde yakınıyor aglıyor diye, cocuk aglamayı bılmıyor öyle cocugum olsa 5 tane yaparım diyorum bendeLidya yı her görüyor ay yok benm cocugum usluymus dıyor şaşırmış
Ayy benimki bambaşka çıkacaksa yapayım hemenHe işte öyle diyorsun ikincisini yapıyorsun bam başla çıkıyor
Önerini dikkate alıcam canım, inş düzene gireriz :))
Bu arada oğlunun gerçekten maşallahı var, epey erken başlamışHerkesin yanında söyleme nazar değer mazallah .
Benm oglanda ayni ya 12de yataraa 5 6 saat araliksiz uyuyo ama 11 bucukta bile yatsa en fazla 2 yada 3 saat
Canımm yaa ne güzel uzun uzun detaylı anlatmışsın. Aslında gün içinde onunla oyunlar oynayıp, şarkılar söylüyorum. Yoruyorum da epey. Yine de uykularımız kısa oluyor. Gece 12 den sonra tam uykuya geçiyor.
Ama bu dediğin sırayla deniycem, hatta bu akşam başlayayım. Herhalde bu kadar uğraşmaya düzene girer. Çok teşekkür ederim önerilerin için canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?