2016 Şubat Anneleri

Ayni seyleri yasiyoruz hep evet bi caba var eslerde ama hep boylemi olacak. Bana bir suru sey sayiyor yapmiyosun falan die diyorum sen napiyosun hic oyle bakiyo susuyo. Benimki biraz ders aldi gibi gidemem sandi ve gittim o da sok oldu. Insallah hersey yolunda gider. Hepimizin cocugu var cocuk olunca bi baska duusunuyor insan. Allahim yuvalarimiza zarar verdirtmesin mutlu huzurlu bi sekilde yasayalim artik.

Maşallah Can'ım oğluna epey hareketli desene , döne döne mi gelmiş Oraya kadar. Dikkat et madem gözün üstünde olsun.

Benim kızım da gece 12, 1 den aşağı uyumaz. 8, 9 da uyusa bile uyanır iki üç saat oyalanıp anca uyur. Düzen Nasıl oturtulur, Nasıl uzun uyunur bi bilsem ben de keşke

Ah canim ya yazik o cocuklara. Benim babamda cok fazla icicidir sigara ama asla evin icinde icmez cocuk olmasa bile. Keske uyarsaydin ama aslinda biliyorlar zararli oldugunu dusunmeleri lazim.

yok canim tek atlet ve ustune bi uzun kollu giydiriyorum geneldr iyi gibi ama bu havalrdan tereddüte düşuyorum sürekli ben grio oldum sanırım ogluma da bulasti inşallah çabuk atlatiriz yaa

MAsallaH oglusuna benim kizimda bir cadi ki anlatamam beni haytetlere dusuruyor. Bide ikinci benim oglum cok usluydu hic yormadi beni ama kiz anaaammm cok fena

bende de var oyle bir baba canım seni çok iyi anlıyorum evde kedileri var sokaktan aldılar asi vs yok ben de esim de tiksiniyoruz ama 2yildir vazgecemedi ben sokaga at demiyorum bakacak birilerine versin yok neymis oğlumuz bizim icin neyse onun icin d e o kedi oymus bir yil olacak baba evine gitmeyeli gönder kilini tüyünü temizleyin geleyim cok sıkıldim diyorum yok umru değil cocugumun agzi hep acik kilini tuyunu yutsa ben naparim onunki inatsa benimki de inat gitsin bakalım nereye kadar gidecek

Canım sürünerek gidiyor, bu arada oyun halısına tutunarak kendi gücüyle ayakta kalabiliyor ama çok izin vermiyorum omurgasına yük binmesin diye..

Sana tavsiyem uyku düzeni için hergün yarım saat erken yatır bir haftanın sonunda 21'da yatmış olur :))

MAsallaH oglusuna benim kizimda bir cadi ki anlatamam beni haytetlere dusuruyor. Bide ikinci benim oglum cok usluydu hic yormadi beni ama kiz anaaammm cok fena
Teşekkürler canım :) Ay kızlar ilgi manyağı olurlar ama onlarla oynaması çok güzel oluyor, biraz daha büyüsün sen bile keyif alırsın hihi

Canım akşam 6 dan sonra ne olursa olsun uyutma ve bebegini yor. Oyun oyna hoppala yaptır. Ayaklarının üzerine bastır konuş onunla oyuncaklarla oynat. Mmasal hikaye uydur şarkılar söyle gerekirse kucagına al dolaştır. Mızıldasada uyutma. Saat 8.30- 9 oldumuda ışıkları kapat loş bir ışıkta sessinide alçaltarak artık gece oldu birazdan uykuya geçecegiz sende sabaha kadar mışıl mışıl uyuyacaksın de.. evet sabaha kadar uyumaz ama bilinç altına mesaj gönder ama yumuşak ve alçak ses tonuyla ışıklar loşkende bir 5 dk falan sohbet et sakinleşsin. Hadi bakalım uyuyalım de emzir falan. Nasıl uyutuyorsan birkaç gün aynı şeyleri yapsan alışmaya başlar. Gece 12 de uyansa bile kesinlikle ışıkları açma kesinlikle gülüp oynama. Sadece bak ona elini tut. Seni görsün korkmasın. Hatta mümkünse hemen emzir belki hemen dalar uykuya.. inana bana sabırla aynı şeyleri yaparsan alışıyor.
Öyleki büyüyüp 4.5 yaşına bile gelse o saatte uykusu geliyor. Oğlum 6 yaşında hala en geç 10da yatar. Ama küçükken sabırla hep 9 da yatırdım. Bazı günler ışıkları bile kapattık yattık. Oğlum uyuyunca biz eşimle kalktık. Öyle öyle alıştı.
yok canim tek atlet ve ustune bi uzun kollu giydiriyorum geneldr iyi gibi ama bu havalrdan tereddüte düşuyorum sürekli ben grio oldum sanırım ogluma da bulasti inşallah çabuk atlatiriz yaa
Evet şu havalar bir düzene girseydi iyiydi. İnş hemen geçer hastalığınız geçmiş olsun.

4 aylıkken ek gıdaya başlama taraftarı olan var mı. Benim sütüm kesildi sayılır. Mama kullanıyoruz ama çabuk acıkıyor kızım. Birde çevremde birkaç kişi 4. Aydan sonra azıcık yoğurt, meyve püresi yedirmeye başlarsan ek gıdaya daha iyi alışır iştahlı olur vs. dedi. Düşünceniz nedir kızlar?

Aynı bizim oğlan ağlamayı hiç sevmiyor

Geç değilmi 12 canım ya öyle alışırsa öyle gider. 20-21h gibi uyumalı bebekler hem gecede size kalmış olur yani
Naptiysam erken uyumuyor dogdu dogali öyle 11 12 gibi uyuyor gece yetiyo bebis olmadanda genede o saati buluyodu yatmamiz

Naptiysam erken uyumuyor dogdu dogali öyle 11 12 gibi uyuyor gece yetiyo bebis olmadanda genede o saati buluyodu yatmamiz
Ben hala erken yatamam ama hamileliğimde daha erken uyku bastırıyordu kaçta uyuyodum unuttum :))
Ama gece deliksiz uyurdum bir tek çişe kalkıyodum

Önerini dikkate alıcam canım, inş düzene gireriz :))
Bu arada oğlunun gerçekten maşallahı var, epey erken başlamış Herkesin yanında söyleme nazar değer mazallah .

Canımm yaa ne güzel uzun uzun detaylı anlatmışsın. Aslında gün içinde onunla oyunlar oynayıp, şarkılar söylüyorum. Yoruyorum da epey. Yine de uykularımız kısa oluyor. Gece 12 den sonra tam uykuya geçiyor.
Ama bu dediğin sırayla deniycem, hatta bu akşam başlayayım. Herhalde bu kadar uğraşmaya düzene girer. Çok teşekkür ederim önerilerin için canım

Kızlar bebeğinin gündüz uykusu uzayan varmı? 4 saattir yatıyor ufaklık anlamadım gitti niye bu kadar uyudu ki.. ses mes takmıyor Bir haftadır uzun uyuyordu ama bugün daha bir uzadı :/

Sağol canım, yaa sorma zaten çok dikkat çekiyor ufaklığa kocaman bir tane nazarlık takmam şart oldu :/

Bende çok ağlıyor diyince kimse inanmıyordu ta ki gelip şahit olana kadar :) komşular falan ağlayan bebek diyorlar şimdi şimdi biraz daha iyi şükür

He işte öyle diyorsun ikincisini yapıyorsun bam başla çıkıyor
Ayy benimki bambaşka çıkacaksa yapayım hemen

Kızlar selam. Size bir sorum var bebeğinizin bingildagi ne durumda? Doktor benim kizima bi bucuk ay önce erken kapanabilir yaza d vitaminini keseriz dedi şuanda dört aylik oldu tam kapanmadi ama az bi aciklik kalmış. Multitabs kullaniyordum bu hafta bitti almak istemedim acaba alsam mi önce doktora mi gotursem. Bide sağlık ocağı vegaferon verdi kullanıyor musunuz ne kadar vermek gerekir hiç açıklama yapmadi ebe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…