- 30 Ocak 2015
- 19.855
- 28.579
- 798
- 29
Benim oglanda oyle 12de yatinca 5 6 saat uyuyo ama 11 buçukta bile yatsa en fazla 2 saat uyuyoÖnerini dikkate alıcam canım, inş düzene gireriz :))
Bu arada oğlunun gerçekten maşallahı var, epey erken başlamışHerkesin yanında söyleme nazar değer mazallah .
Canımm yaa ne güzel uzun uzun detaylı anlatmışsın. Aslında gün içinde onunla oyunlar oynayıp, şarkılar söylüyorum. Yoruyorum da epey. Yine de uykularımız kısa oluyor. Gece 12 den sonra tam uykuya geçiyor.
Ama bu dediğin sırayla deniycem, hatta bu akşam başlayayım. Herhalde bu kadar uğraşmaya düzene girer. Çok teşekkür ederim önerilerin için canım
maşallah canımKızlar bebeğinin gündüz uykusu uzayan varmı? 4 saattir yatıyor ufaklık anlamadım gitti niye bu kadar uyudu ki.. ses mes takmıyor Bir haftadır uzun uyuyordu ama bugün daha bir uzadı :/
Rica ederim canım gün içinde yorulurda önemli olan akşam oldumu dediğim gibi 6 dan sonra uyutma kısada olsa şekerleme yaptırma o zaman saat 8e kadar iyice mıyışır zatenÖnerini dikkate alıcam canım, inş düzene gireriz :))
Bu arada oğlunun gerçekten maşallahı var, epey erken başlamışHerkesin yanında söyleme nazar değer mazallah .
Canımm yaa ne güzel uzun uzun detaylı anlatmışsın. Aslında gün içinde onunla oyunlar oynayıp, şarkılar söylüyorum. Yoruyorum da epey. Yine de uykularımız kısa oluyor. Gece 12 den sonra tam uykuya geçiyor.
Ama bu dediğin sırayla deniycem, hatta bu akşam başlayayım. Herhalde bu kadar uğraşmaya düzene girer. Çok teşekkür ederim önerilerin için canım
Anneler merhaba. Hamilelik süreci sonrasında bebişlerinizi sağlıkla kucağınıza aldınız inşallah güle güle büyütünAllah bizlere de nasip etsin inşallah Ben 30 haftalık hamiş olarak kısmetse Ağustos annesi olacağım Sizler artık tecrübeli olduğunuz için birkaç konuda yardım isteyeceğim Bebişim için birkaç eksiğimiz kaldı ama hangilerini alacağımıza karar veremedik. Sizlerin yardımına ihtiyacım olan konulara gelirsem
park yatak için hangi yatağı almalıyız? (sünger mi pamuk mu)
elektrikli süt sağma makinası gerekli mi hangisini tavsiye edersiniz?
ateş ölçer için piyasada çok marka model var sizler hangi markayı kullanıyorsunuz ve tavsiyeniz ne olur?
Biberon için aklımda 3 marka var. Madela calma-dr Brown-avent! Hangisini tercih etmeliyiz? Ayrıca biberon olarak bir arkadaşım şimdiden Suavinex Marka biberon ve emzik seti getirdi J bu markayı kullanan var mı nasıldır acaba!
Emzikte maalesef zebil gibi marka ve model var birde kullanım ayları var. Tercihimiz ne olmalı? (kauçuk mu silikon mu iyi olur yeni doğan için)
Biraz fazla sordum ama seçim yapabilmek için tecrübelerinize güveniyorum.Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim kızlar
Günaydın herkese , büyüme atağı olmasını umduğum oğlumun huyduzluklarına emmek iistememe de eklendi, böylei bişiey yaşadınızmı çekiştirip bırakıyo yada kafasını çeiviriyo, 13 gFtalık olucak , ağzından memeyi çkarıp yumruğunu emiyo cok diye kucağumda ,emmeyi bırakır diye korkuyorumm
Ananem çocuk doymuyor sütün az diyip beni dellendirmeyi başardı
Ya huuu sütleri sağıp sağıp süt kardeşe veriyoruz diyoruz gene yok
Mısır nişastasıyla mama yap diyor
Mamalar sütler de dolapta dursun
Çocuk az az sık sık emici napayım
Eger erken kapanma gibi bir ihtimal varsa once dr git sonra kullanmaya basla derim bu kan ilaci meselesine gelince ben kullanmayi dusunmuyorum 6. Ayda tahlil yaptirip ona gore baslayacagim bosu bosuna o igrenc tattaki damlayi vermek istemiyorumKızlar selam. Size bir sorum var bebeğinizin bingildagi ne durumda? Doktor benim kizima bi bucuk ay önce erken kapanabilir yaza d vitaminini keseriz dedi şuanda dört aylik oldu tam kapanmadi ama az bi aciklik kalmış. Multitabs kullaniyordum bu hafta bitti almak istemedim acaba alsam mi önce doktora mi gotursem. Bide sağlık ocağı vegaferon verdi kullanıyor musunuz ne kadar vermek gerekir hiç açıklama yapmadi ebe
Ya canım iyi doyunca uyuması gerek, emziriyomusun bu arada? Benimki fazla emdi ve bildiğin bayıldı.. kalktım yanından gözlerini açtı ama kıpırdayamadı bile hemen uyudu :)maşallah canımbırak uyusun işte, yazma böyle bak ne iyi düzene giriyodur belki uykusu :) benimkinde kuş uykusu var. Bi uyuyo en fazla 20 dakika sonra uyanıyor
Benim gökçe de öyle bilge daha saga sola donmekten baska bi sey yapmıyor da gökçe 360derece her taraftan her yöne gidiyorDun 18:30' tan bu yana uyuyor iki defa iki göğüsümü birden emdi tamam dedim uyanıcak, yok yok iyice mayıştı :)
Bu arada kazamız mübarek olsun oğlum artık bıraktığımız yerde olmuyor.. Saolunun ortasına oyun halısını altınada pike serdim yuvarlansın rahatça diye.. bir geldim tv ünitesinin yanına kadar gelmiş korkum tutunup kalkması.. Vayyy ben nerelereee gidem çok erken böyle şeyler için yaaa
benimki azaldi onceden uyuyordu hergun 3-4 saat simdi sabahlari kisa uyuyor öğle vakti eger uyursa 2-3 saat hic uyumadigi tum gündüzü 1 saat uykuyla gecirdigi de oluyor keyfine kalmisKızlar bebeğinin gündüz uykusu uzayan varmı? 4 saattir yatıyor ufaklık anlamadım gitti niye bu kadar uyudu ki.. ses mes takmıyor Bir haftadır uzun uyuyordu ama bugün daha bir uzadı :/
Yok ya iyice azaldı gunduz uykulari en fazla bi saat uyuyo arada uyudugu oluyo 3 4 saat 2 gun once disari cikardm biraz dolastik geldik az bisey uyudu kalknca banyo yaptrdm biraz oyaladm evi topladm emzrdm 3 saat uyuduKızlar bebeğinin gündüz uykusu uzayan varmı? 4 saattir yatıyor ufaklık anlamadım gitti niye bu kadar uyudu ki.. ses mes takmıyor Bir haftadır uzun uyuyordu ama bugün daha bir uzadı :/
Oh ne guzel bizimkide cok seviyo disariyi hic sesini cikarmiyo disari cikinca oyle etrafi izliyoBugün de tasdiklemis olduk benim kızlar dışarıyı seviyor evden 5bucukta çıktık yeni geldik 7-8 arası sürekli mizmizlayan ağlayan bebeler parkta abileri ablaları izledi ablamiz da parkta kudurdu şu an babası banyo yaptırıyor ben de kızları emziriyorum bundan sonra eve girmem arkadaş yaparim meyveli pirinç unlu mamayi alırım yanıma ara ogunlerini dışarda yediririm bugünkü gibi alırız termosumuzu içeriz kahvemizi parkta. Artık kahve dünyaları starbakslar out park coffee.ler in
Ne yapsak bu bebeleri,ben bugün erkenden uyutmaya çalışıyorum. Bakalım becerebilecek miyimBenim oglanda oyle 12de yatinca 5 6 saat uyuyo ama 11 buçukta bile yatsa en fazla 2 saat uyuyo
Bende denicem uyutmamaya calstm ama smdi uyudu durmadi kundak yapmicam cabuk uyansn diyeNe yapsak bu bebeleri,ben bugün erkenden uyutmaya çalışıyorum. Bakalım becerebilecek miyim
Benmde dun vardi kahvaltida misafirim evde tek.olmaktan sklmsm cok iyi geldiKızlar bugun misafirlerim geldi kahvaltıya bi güzel ağırladım Allah ın izni ile çok mutluyum
Canım bebişi iyice yordum, emzirdim, şu an loş ışıkta ayağımda sallıyorum. Kulağına gereken mesajları da ilettimRica ederim canım gün içinde yorulurda önemli olan akşam oldumu dediğim gibi 6 dan sonra uyutma kısada olsa şekerleme yaptırma o zaman saat 8e kadar iyice mıyışır zatenbirde önemli olan gece uyandığında ışıkları yakmaman
Ben az da olsa yumuşatıcı kullanıyorum . Dalinin bebekler için olan yumuşatıcısından katıyorum. Genelde çift durulama yaptırıyorum bir de canım.Birde iki sorum var kızlar
Bebeişlerin kıyafetlerini dalan rozy ile yukıyorum temiz oluyo ama havlu bambu olmasına ragmen çook sert oluyor anu artık tek yıkayıp az miktarda yumusatıcı atmayı düşünüyorum sizce zararı olur mu siz napıyorsunuz
Bi de bizim ikizler haftada 2 gün kaka yapardı şimdi 3 gündür hergün hatta bazen 2 kez bile yapıyorlar ama 2 gündür baya cıvık ishal gibi değil ama cıvık hardal rengi normal mi
Şimdiden teşekkürler
Canim dogum yardımı olan 300tl yi bende aldim. Bu analik parasi ve rapor parasi dediginiz nedir calismayan annelere mi veriliyor ? Rica etsem aciklayabilir misin ?
İyi çok şükür canım:) kolturuyoruz işteRenas da iyidir inşallah. Sünnetten sonra nasıl oldu toparladı mı?
yeminler olsun ki bir tel saçım dökülmüyordu.
Üç gün önce görümcem geldi. Veeee
"Aaa bu kadar az yemeğle iyiy saçın dökülmüyor" dedi. İki gündür ev süpürğyorım saç topluyorum resmen
Not: kendisinde saç çok çok az!
Çözüm bulan birir bana da desin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?