8de yemeye çalışıyorum ama benimkiler 8gibi uykusuzluktan deliriyorlar uyutana kadar da 10u buluyor maalesefAnneler günaydin:)
Emziren anneler aksam en son kacta yiyosunuz biseyler?
canım malesef kısım emmediği için sütümde azaldı bitti bitecek ama ne biberon alıyor ne kaşıkla yiyor uyurken zorla beş on dk emerse odaSütün var mi canm?
Benm gormcemin kizi 5 yasinda 25 kilo obur gorumcemin oglu 8 yasinda 21 kilo kizi kilolu baya yarin buyuyunce nasl zyflatcam diye ugrasirlar smdi konsmasi kolayBence herseyden once saglik millet sisko bebek hayrani normal olsun yeter standardin altinda olmamasi onemli olan 1 yasinda 7 bucuk kilo olan bebeklerde gordum 15 kilo olanlarda baktigim zamn zayiflar daha atik daha hareketli oluyor zaten dunya olarak obezlikle basimiz dertte simdiden bebeklerime yuklediklerimiz ileri yaslarda bebegimizin obez birer birey olmalarina yol aciyor saglikli dengeli beslemek cok onemli yoksa bizde dayardik pirinc ununu nisastayi sisirirdim vesselam bence doyuyorsa tamamdir her cocuk ayni derecede kilo alamaz ben artik konusanlari salliyorum bana da once cocugun tombuldu zayiflattin artik bakamiyon dediler disardan yorum yapmak kolay bid bid bidd bosveriyorumm valla
Anneler günaydin:)
Emziren anneler aksam enGcta yiyosunuz biseyler?
Ben de öğretmenim, doğum iznim bitti. Bu dönemi raporla kapatmayı düşünüyorum. Sadece yıllık rapor hakkımı kullansam bile kapatamıyorum. O yüzden heyet raporu arayışındayım. İki gün sonra rapor hakkım bitiyor, heyette kolay verilmiyor. Ne yapacağımı şaştım. Maddi açıdan zorlamasa ücretsiz izin en güzeli.Kafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
Peki. Çalışan anneler planlar ne yönde?
Biz de mi öyle olcaz yaa benimki de oğluna trip atti kaç defa sen bunu yemiyordun evlenince niye yemeye basladin diyeYa ben hep iyimserdim kv karsi, ama durumu cozdum.. kiskaniyorlar. Ogullarini, ufak bebeklerimizi, hayatin daha cok basinda olmamizi, gencligimizi, becerilerimizi.. kisaca herseyi kiyasliyorlar ve mutsuz olup kiskaniyorlar :)
Ee kilolu olunca bunlara artisi ne olmus merak ediyorumBenm gormcemin kizi 5 yasinda 25 kilo obur gorumcemin oglu 8 yasinda 21 kilo kizi kilolu baya yarin buyuyunce nasl zyflatcam diye ugrasirlar smdi konsmasi kolay
Biz bu ay sadece 100 gr aldik bizde alerji var diyette kacak olursa emmeme kusma ishal oluyor ee boyle alincada kilo almiyor zaten artik cok kg almazlarselam cnm bende ayni durumdayim ... bazi gunler hic istahi yok sende de aynimi ? meme yada biberon red ettigi oluyormu ? bu ay sadece 400 g aldik . sizin kilo aliminiz nasil yavasladimi?
gecmis olsun . verirsin takma ben kilo almadim yoksa neler derdi bilemem. benimkinin derdi huzur bozmak dogumdan sonra bile oglusunun yaninda mizladi durdu yok ben o gelince surat asiyormusum da...duzgun konussun asmam ayrica sezaryan dikislerim cok agriyordu sozde eve 2 kisi getirecekti 8 9 kisi getirirdi misafirlige. ustelik dedikodu yapmaya gelmisler hihi hahaha gulmeler 2 3 saat oturmalar dogumdan 7 gun sonra basladi canavar lanet olsi kadin ...sabrim kalmadi esime soledim annene sole evime kimse getirmesin diye bana telde kopuduu konusmadim 1 ay ne guzeldi yaa tatilll :))) . . konussun dursun ben takmiyorum yaninada tek basima bile gitmem esimle giderim. samimide degilim kendi kasindi elalem gelino gelmiyor desinBenimki de normal dogurmadigimdan kilo veremiyormusum ona taktı. Sez.karşıtı napiyim normal gelmedi ilki. Ikinci hamileligim de ikiz oldu. Kilo verememe sebebim de tiroit sorunu. Ona rağmen 1sene içinde aldigim 22kg.i vermistim insallah simdi de fazla olan 11-12kg.i yazın veririm ama kv.ler mutlaka takacak bi şey buluyor
Gozun aydinmi desem tuh mu desemKizlar ufak bir kanamam basladi sanirim regl oluyorum
Ay amaaan kv kafalarina gore takiliyorlar.. biz boyle olmayiz yaa.. gormus etmis insanlariz ben hayatta SIKMAM oglumu nede karisini.. mutlu olsunlar yeterkiBiz de mi öyle olcaz yaa benimki de oğluna trip atti kaç defa sen bunu yemiyordun evlenince niye yemeye basladin diyeben de veriyordum cevabını ben her şeyi ortak zevkimize göre yapıyorum yiyor dedim kv.m kimseyi umursamaz kendi istediği gibi yapar her şeyi dogal olarak da eşim az yer orda
alerji oldugu nasil belli oluyor ki doktor kandan test mi yapiyor? biz istahsizlik icin gittik hemogramla idrar tahlili yapti birsey cikmadi. mama degistirdik simdi biraz daha fazla iciyor gibiBiz bu ay sadece 100 gr aldik bizde alerji var diyette kacak olursa emmeme kusma ishal oluyor ee boyle alincada kilo almiyor zaten artik cok kg almazlar
Ya sorma cok hizli olduGozun aydinmi desem tuh mu desem
Ek gıdaya erken gecmek zorunda olan biri olarak söylüyorum hiç bi şeyden korkmayın gökçe verdiğim her şeyi yiyordu fakat bilge yemiyordu ilk önce sebze suyu veya çorbası vermeye çalışıyordum en son bir iki gündür meyve püresi vermeye başladım bilge şapur şupur yedi yemek ayırt edecek corbalari icmeyecek diye düşünüyordum akşam sebze çorbası verdim ilk defa onu da yedi kaşığı gördükçe ağzını açtı o yüzden telaş yapmayın hatta emzik almayan bilge kuş gece emzikle uyudu emzik düştükçe ağladı verdim sustu
HızlımıYa sorma cok hizli oldu
Hadi ya ikinciyi ha :)) gecikmisim o zaman caaanimHızlımıben ikinciyi oldum bitti bu smile ı yeni gördüm kullanmak istedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?