2016 Şubat Anneleri

canım tahlil sonuçlarımı ekliyorum antibiyotiklere karşı alerji varmış acil doktoru öyle dedi idrar yolu iltihabı varmış antibiyotik verdi bize tedirginim yanında biriyle muhabbet ediyordu doktor
Canım şaka gibi ama doktorunuz son yapılacak işi başta yapmış.
Bu cocuğa kimse seve seve antibiyotik veya ilaç vermeye çalıştığı yok ki. Ne diye ilaç taraması yaptırmış anlamadım. Ha iyi olmuş pozitif çıkanlar var ama senin sıkıntın gıda alerjisi.
Ve bunun için
kanda total ige, specifik ler. Yani kuruyemiş balık, süt , yumurta akı, yumurta saırısı, tahıl grubu gibi gıdalara alerji olup olmadığı bakılanilir.

Gaitada ise redüktan madde(intolerans için)
Mukus,
Kan,
Gizli kan
Carlprotektin(bağırsak tahribatının bıyutu)

Gibi testler bakılabilirdi. Aaa tabi kan testlerinin sonuçları bu yaşlarda saplıklı sonuç verneyebilir :/

Bende öğretmenim canım. Dün bitti benimde iznim. Bu hafta ve okul kapanana kadar raporla halledeceğim. Semineri bir şekilde çözeceğiz eşimle. Peki ya eylül ücretsiz izin düşünüyorum kızımın damlaları dr masraflarımızla birimizin maaşı yavrumuza. Kalanı da bize gibi bir şey şu amda. Kv yok annem baska sehirde ben yalnizim burda. Guvenilir bakici olsun benim ecimde baksin istiyorum kizimin duzeni bozulmasin diye. Ama insan nasil tanimadigi birine emanet eder. Allah iyi insanlarla karsilastorsin kanayan yarama dokundun

İşte bir karar verebilsem... Buraya yeni tasindim. Pek kimseyi tanımıyorum.. Eve gelme olayı anlattığım gibi başka eve gitmesini istemiyorum. İyi baslamissin canım. Benim de o zaman bitti. Bakacak kimse olmayınca rapor aldım. Seminer bile sıkıntı zorlayacaj herkes gelmek için. yoksa eşimle idare edeceğiz .

Aynen canım... Ben de yalnızım. Kimsem yok. Yakın bir yerde olsak birkaç tanıdık olsa eşimle bakarız. Onun işi buna musait. Ama acil işi çıktığında bırakacak tek bir kisimiz yok ( ahh inşallah güzel insanlar çıkar karşımıza. Birkaç arkadaşım son anda çok iyi bakıcı ile karşılaştı.

Rabbim şifa versin. İnşallah geçecek hepsi canım. Onlar için her şey...

Iyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum ((
Ben hergun yıkıyorum canim sıcak artık zıbınla bile dursa kıpır kıpır oldugu için terliyo kıyamıyorum bes dk hemen yıkıyorum rahatlıyo bazen 2günde bir nadiren yani

Canim eltim kullaniyo aventin buhar pisirici mi nasıl geciyosa artık yeşil bi makinesi var 300tl olmasi lazim ebebekte. Herşeyi , meyvesini, sebzesini yani pürelerini hep onda buharlar yapar cok kolay pratik diyo yani kendin hazirla zaten 1yasina girecek daha bir kere hazir mama vermedi ne gerek var ..

canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadık
Sütün var mi canm?

Ben de aynı durumdayım ailem ve eşimin ailesi uzak. Bulunduğum yerde pek kimseyi tanımıyorum apartmandaki abla doğum sonrası ziyaretime geldi öyle tanıştık. İnş gönlüne göre biri çıkar karşına Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın

Ah canım zor vallahi ben seminerlere kadar raporluyum sonra da kv bakmak istiyor ama eve her gün nasıl gelecek bilmiyorum ben de her gün çocuğu çıkarmak istemiyorum özellikle kışın asla çıkaramam annem de burada ikisi bakar artık ben de bazen ücretsiz izin alayım diyorum ama hem maddiyat hem de psikolojik durumum buna müsait değil seminerlere gideceğim bakalım

Canim hepsini ayarladiginda ancak bitiyor kafada ki sorular.. Ben simdiye kadar memnun kaldim diyebilirim, bebek mutlu bakici mutlu.. Kv iken beni gorunce bana atiliyordu daha ufak olmasina ragmen derdini anlatiyordu hic hosuma gitmiyirdu dugrusu :/

sessizyazar canım bebekler kendievlerinde daha sakin oluyor zaten annesi yanında olmayacak ev de değişince terkedilmislik duygusu hissedermis ve daha çok huysuzlanirmis insallah senin evinde bakacak bi bakıcı bulursun ark.larının bildiği sevdiği birileri yok mu. Ben haziran seminerine büyük kızımı alıp gidicem çünkü annem 3 çocuğu birden idare edemez bakicimiz eylülde başlayacak annemle birlikte bizim evimizde bakacaklar büyük kızım da krese başlayacak senin ailenden biri gelebirse ilk bir ay bakicinin yaninda dursun bakiciyi gozlemlesin yoksa sen okul baslamadan 15-20gün önceden cağır gözlemle. Hem bebeğin de bakıcıya alışmış olur

Ayy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyo
Senin ki yine insafli davranmis
Kv demin arkadasi benimkini ufak bulunca ekledi;benim ki 40 gunlukken 10 kiloydu
Al sana kuyruklu bi yalan daha
He anacim he siz cok guzel beslemissnz biz yoggg
Sizin sütünüz bolmus bizde yoggg.
Varsa da zaten yaramiyorr varsa da civiktir.oldu

İnşallah sizinki de iyi olur canım. Benim apartmanda hep yaşları küçük bebekleri var

Ne güzel ikisinin de orada olmasi... Çok soğuklarda kalır olmadı... Ama evde bakılması çok daha iyi.

Canim hepsini ayarladiginda ancak bitiyor kafada ki sorular.. Ben simdiye kadar memnun kaldim diyebilirim, bebek mutlu bakici mutlu.. Kv iken beni gorunce bana atiliyordu daha ufak olmasina ragmen derdini anlatiyordu hic hosuma gitmiyirdu dugrusu :/

Maşallah canım size. Ne güzel huzurlu olması. Bak kendi bahanesiyle bile yeterince huzurlu değildi.

İşte bizim evde bakmayı kim kabul edecek ( eşim gündüzleri evde olduğu zaman oluyor. Gelmez ki bakıcı bu durumda . ailemden biri o kadar bile gelemez ( ne güzel canım ayarlamana sevindim. İnşallah çok iyi olur

Vayyy kaç kilo doğurmuş. Biz 4 kilo doguramadik da 8 kilo dogmus olmalı o halde

Ben ücretsiz izne ayrıldım canım eylüle kadar. Eylül ayında baslayacagım ise 2 ay kesin annem bakacak 9 aylik olmuş olacak bebeğim. bakabilirse 1 yaşına kadar bakacak Küçük bi ihtimal bu . 9 aydan sonra ya bakici ya kreş ne yazık ki. benimde içim el vermiyor kime güvenip de verecem hiç bilmiyorum. ama baslamam lazım eylül ayında maddi anlamda zorluk çekeriz daha fazla da ücretsiz izin alamam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…