- 9 Mayıs 2012
- 1.049
- 899
- 323
aynen bende valla aslında havaar sıcakladı hergun yıkasak yeri ama vaktım olmuyo yetısemıyorumIyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum((
Canım şaka gibi ama doktorunuz son yapılacak işi başta yapmış.canım tahlil sonuçlarımı ekliyorum antibiyotiklere karşı alerji varmış acil doktoru öyle dedi idrar yolu iltihabı varmış antibiyotik verdi bize tedirginim yanında biriyle muhabbet ediyordu doktor
Bende öğretmenim canım. Dün bitti benimde iznim. Bu hafta ve okul kapanana kadar raporla halledeceğim. Semineri bir şekilde çözeceğiz eşimle. Peki ya eylülKafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
Peki. Çalışan anneler planlar ne yönde?
Ben de öğretmenim canım doğum iznim 9 mayısta bitti başladım seminerlere kadar annemler idare ediyor süt iznim de var günde 4 saat ders güzel gidiyor şimdilik. Ben de eylülde annem baksın isterim ama zor herkesin kendi düzeni var ister istemez kendi evlerindeki gibi rahat değiller. Eylülde başımın çaresine bakıcam apartmanımda bi abla var anlaştık gibi bakarım diyor. Eve gelecek zaten aynı kattayız. Az çok tanıyorum. Bakıcını şimdiden ayarlamaya çalış canım biraz olsun tanıma fırsatın olur
Bende öğretmenim canım. Dün bitti benimde iznim. Bu hafta ve okul kapanana kadar raporla halledeceğim. Semineri bir şekilde çözeceğiz eşimle. Peki ya eylülücretsiz izin düşünüyorum kızımın damlaları dr masraflarımızla birimizin maaşı yavrumuza. Kalanı da bize gibi bir şey şu amda. Kv yok annem baska sehirde ben yalnizim burda. Guvenilir bakici olsun benim ecimde baksin istiyorum kizimin duzeni bozulmasin diye. Ama insan nasil tanimadigi birine emanet eder. Allah iyi insanlarla karsilastorsin kanayan yarama dokundun
Ben hergun yıkıyorum canim sıcak artık zıbınla bile dursa kıpır kıpır oldugu için terliyo kıyamıyorum bes dk hemen yıkıyorum rahatlıyo bazen 2günde bir nadiren yaniIyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum((
Maşallah daha nolsunIste bende onu anlamyrm bende dedm 10 kilo olsa cock obez olur anlat anlatablrsen benmkide az almadi ilk ay sadece az aldi 2. Ay 1100 3. Ay 900 bu ayda 750 gr alms
Canim benim sütte cok az gün içinde uyumuyoruz hiç mama veriyorum bazen hiç süt olmuyo. Golden goat mama verdim sende biraz biraz ver istersen insan üzülüyo sütü az oluncamalesef benim süt kesildi sayılır dibini sıyırıyoruz
Canim eltim kullaniyo aventin buhar pisirici mi nasıl geciyosa artık yeşil bi makinesi var 300tl olmasi lazim ebebekte. Herşeyi , meyvesini, sebzesini yani pürelerini hep onda buharlar yapar cok kolay pratik diyo yani kendin hazirla zaten 1yasina girecek daha bir kere hazir mama vermedi ne gerek var ..Zaten her şeyin hazırına bakıyorum dr.ların daha erken vermeyin dediği her şey var ama dr.lar da hep hazır mama öneriyor anlamadım dr.'ları. Inek sütü verme diyorlar önerdikleri mamanin icinde inek sütü var muz verme diyorlar 4.ay kavanoz mamalarinda muz var... Dolaylı yoldan her şeyi yiyeceklerine en azından ben evde taze taze hazirlayayim öyle yesinler
Sütün var mi canm?canm çok tşk ederim bu hafta başka bir doktora daha gideceğim olmazsa özel hastanede yapıyorlarsa orda yaptırayım tek özel hastane var burda bakalım ya neden emmek istemiyor kızım bir türlü bulamadık
Ben de aynı durumdayım ailem ve eşimin ailesi uzak. Bulunduğum yerde pek kimseyi tanımıyorum apartmandaki abla doğum sonrası ziyaretime geldi öyle tanıştık. İnş gönlüne göre biri çıkar karşına Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsınİşte bir karar verebilsem... Buraya yeni tasindim. Pek kimseyi tanımıyorum.. Eve gelme olayı anlattığım gibibaşka eve gitmesini istemiyorum. İyi baslamissin canım. Benim de o zaman bitti. Bakacak kimse olmayınca rapor aldım. Seminer bile sıkıntı zorlayacaj herkes gelmek için. yoksa eşimle idare edeceğiz .
Ah canım zor vallahi ben seminerlere kadar raporluyum sonra da kv bakmak istiyor ama eve her gün nasıl gelecek bilmiyorum ben de her gün çocuğu çıkarmak istemiyorum özellikle kışın asla çıkaramam annem de burada ikisi bakar artık ben de bazen ücretsiz izin alayım diyorum ama hem maddiyat hem de psikolojik durumum buna müsait değil seminerlere gideceğim bakalımKafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
Canim hepsini ayarladiginda ancak bitiyor kafada ki sorular.. Ben simdiye kadar memnun kaldim diyebilirim, bebek mutlu bakici mutlu.. Kv iken beni gorunce bana atiliyordu daha ufak olmasina ragmen derdini anlatiyordu hic hosuma gitmiyirdu dugrusu :/Kafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
Bende artik ona donucem kiyamam buyumesini fln etkilemesin deBen hergun yıkıyorum canim sıcak artık zıbınla bile dursa kıpır kıpır oldugu için terliyo kıyamıyorum bes dk hemen yıkıyorum rahatlıyo bazen 2günde bir nadiren yani
Ayy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyoDun sehirdisindan gorumcem geldi 5 dk goruyum disari cikta dedi gidiyolarms ciktm bu cock hic kilo almams diyo doktor bakiyo tartyo almasa mamaya baslayalm der onunki 3 aylikken 10 kiloyms abartma dedm 10 kilo olsa cock obez olur 3 bucuk kilo dogan cocuk 3 ayda nasl 10 kilo olcaksa cocuk 7 kiloya yakin benm arkadaşlarımın bebekleri 9 aylik da daha 7 bucuk felan olmslar
Ben de aynı durumdayım ailem ve eşimin ailesi uzak. Bulunduğum yerde pek kimseyi tanımıyorum apartmandaki abla doğum sonrası ziyaretime geldi öyle tanıştık. İnş gönlüne göre biri çıkar karşına Allah hayırlı insanlarla karşılaştırsın
Ah canım zor vallahi ben seminerlere kadar raporluyum sonra da kv bakmak istiyor ama eve her gün nasıl gelecek bilmiyorum ben de her gün çocuğu çıkarmak istemiyorum özellikle kışın asla çıkaramam annem de burada ikisi bakar artık ben de bazen ücretsiz izin alayım diyorum ama hem maddiyat hem de psikolojik durumum buna müsait değil seminerlere gideceğim bakalım
Canim hepsini ayarladiginda ancak bitiyor kafada ki sorular.. Ben simdiye kadar memnun kaldim diyebilirim, bebek mutlu bakici mutlu.. Kv iken beni gorunce bana atiliyordu daha ufak olmasina ragmen derdini anlatiyordu hic hosuma gitmiyirdu dugrusu :/
sessizyazar canım bebekler kendievlerinde daha sakin oluyor zaten annesi yanında olmayacak ev de değişince terkedilmislik duygusu hissedermis ve daha çok huysuzlanirmis insallah senin evinde bakacak bi bakıcı bulursun ark.larının bildiği sevdiği birileri yok mu. Ben haziran seminerine büyük kızımı alıp gidicem çünkü annem 3 çocuğu birden idare edemez bakicimiz eylülde başlayacak annemle birlikte bizim evimizde bakacaklar büyük kızım da krese başlayacak senin ailenden biri gelebirse ilk bir ay bakicinin yaninda dursun bakiciyi gozlemlesin yoksa sen okul baslamadan 15-20gün önceden cağır gözlemle. Hem bebeğin de bakıcıya alışmış olur
Ayy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyo
Senin ki yine insafli davranmis
Kv demin arkadasi benimkini ufak bulunca ekledi;benim ki 40 gunlukken 10 kiloydu
Al sana kuyruklu bi yalan daha
He anacim he siz cok guzel beslemissnz biz yoggg
Sizin sütünüz bolmus bizde yoggg.
Varsa da zaten yaramiyorr varsa da civiktir.oldu
Ben ücretsiz izne ayrıldım canım eylüle kadar. Eylül ayında baslayacagım ise 2 ay kesin annem bakacak 9 aylik olmuş olacak bebeğim. bakabilirse 1 yaşına kadar bakacak Küçük bi ihtimal bu . 9 aydan sonra ya bakici ya kreş ne yazık ki. benimde içim el vermiyor kime güvenip de verecem hiç bilmiyorum. ama baslamam lazım eylül ayında maddi anlamda zorluk çekeriz daha fazla da ücretsiz izin alamam.Kafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?