- 30 Ocak 2015
- 19.861
- 28.616
- 798
- 29
Canim gercekten ufak olsa tamam dicem ama degil cock 6850 kilosu daha ne olsn kvde sutun yok mu diyodu bi gun cikardm memeyi sktm fiskrdi 3 4 yerden birden sonra sutun oldgunu gornce bu seferde sutun yaramiyo mu acaba olduAyy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyo
Senin ki yine insafli davranmis
Kv demin arkadasi benimkini ufak bulunca ekledi;benim ki 40 gunlukken 10 kiloydu
Al sana kuyruklu bi yalan daha
He anacim he siz cok guzel beslemissnz biz yoggg
Sizin sütünüz bolmus bizde yoggg.
Varsa da zaten yaramiyorr varsa da civiktir.oldu
Evet yabirde bir göğsünü emzirirken digerinden sut fiskirmazsa sütun yok demekmiş ilk oglumda öğle diyolardi 2yasina kadar emdi kizimada baktılar sut var kizim kusuyo emdikten sonra kusuyomus mamadan sonra kusmuyomus sutum dokunuyomus yalan sen Ne zaman benlesin nezaman gördün sanki cocuga onlar bakiyo kaynanam gorumcem benim sutumun giybetini yapıyorlar giciklar sanki mama şirketleriyle ortaklıkları var benim hasas noktam ya onu kullaniyolar işleri düşünce totomdan ayrilmazlar ikiside......Ayy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyo
Kv demin arkadasi benimkini ufak bulunca ekledi;benim ki 40 gunlukken 10 kiloydu
Aa hadi ya erkenmis ama kuzum yaa.. ah yavrum Insallah kolay atlatir..Gunaydin kizlarr oglusun disi cikacak cok husuz mememi isiriyo sündürüyo ellerini sinirle yiyo cok agresiff saclarini yoluyo ins. Cabuk cikar
Canım birsey sorabilir miyim bende öğretmenim.sut iznini nasıl kullanıyorsun istediğin saatte mi ve o saatlerde ders boş mu geçiyor yoksa hiç dersin olmuyo muBen de öğretmenim canım doğum iznim 9 mayısta bitti başladım seminerlere kadar annemler idare ediyor süt iznim de var günde 4 saat ders güzel gidiyor şimdilik. Ben de eylülde annem baksın isterim ama zor herkesin kendi düzeni var ister istemez kendi evlerindeki gibi rahat değiller. Eylülde başımın çaresine bakıcam apartmanımda bi abla var anlaştık gibi bakarım diyor. Eve gelecek zaten aynı kattayız. Az çok tanıyorum. Bakıcını şimdiden ayarlamaya çalış canım biraz olsun tanıma fırsatın olur
Benim oglan bir yasinda 10 kilo olursa opup basima koyarim :)) sakami bunlar sisko bebekte master yapmis yalanci anneler.. ozur dilerimde :))Ayy bu 10 kilo uydurmalari bitmiyo
Acaba uzunmu surecek abilerinden buyugu cabuk cikarmisti 1 haftada disi uzayip cikmisti digeri 2 ay cikmaya 2 ay da uzamaya baslamisti ins cabuk cikar damak sisti beyazlardi ama cikan bisey yokAa hadi ya erkenmis ama kuzum yaa.. ah yavrum Insallah kolay atlatir..
Bence herseyden once saglik millet sisko bebek hayrani normal olsun yeter standardin altinda olmamasi onemli olan 1 yasinda 7 bucuk kilo olan bebeklerde gordum 15 kilo olanlarda baktigim zamn zayiflar daha atik daha hareketli oluyor zaten dunya olarak obezlikle basimiz dertte simdiden bebeklerime yuklediklerimiz ileri yaslarda bebegimizin obez birer birey olmalarina yol aciyor saglikli dengeli beslemek cok onemli yoksa bizde dayardik pirinc ununu nisastayi sisirirdim vesselam bence doyuyorsa tamamdir her cocuk ayni derecede kilo alamaz ben artik konusanlari salliyorum bana da once cocugun tombuldu zayiflattin artik bakamiyon dediler disardan yorum yapmak kolay bid bid bidd bosveriyorumm vallaBenim oglan bir yasinda 10 kilo olursa opup basima koyarim :)) sakami bunlar sisko bebekte master yapmis yalanci anneler.. ozur dilerimde :))
Keşke benim kızımda sevse eve hapsolmus durumdayım zorla bir saat duruyor sonra kuduruyor ne emıyor ne uyuyor arabasında zaten Hıc durmuyor bu havalarda evde durmak deli edıyor beni zaten yeterince bunaldım...
Canım sınıf ogretmeniysen biraz sıkıntılı oluyor bi ark.a 4leri verdiler son saatleri diger branslar giriyor ben biyoloji ogr.yim istediğim saat araliklarini kullanabilirim doğum izni bittikten sonraki ilk6ay 3saat sonraki 6ay 1.5 saat süt iznimiz var ister yarisini sabah yarısını öğleden sonra kullan istersen hepsini bi arada kullan. Ben ilk kizimda dilekceme 13.30-16.30 arası kullanmak istiyorum yazdım öğleden sonraya ders veremedilerCanım birsey sorabilir miyim bende öğretmenim.sut iznini nasıl kullanıyorsun istediğin saatte mi ve o saatlerde ders boş mu geçiyor yoksa hiç dersin olmuyo mu
selam cnm bende ayni durumdayim ... bazi gunler hic istahi yok sende de aynimi ? meme yada biberon red ettigi oluyormu ? bu ay sadece 400 g aldik . sizin kilo aliminiz nasil yavasladimi?Gunaydin kizlarr oglusun disi cikacak cok husuz mememi isiriyo sündürüyo ellerini sinirle yiyo cok agresiff saclarini yoluyo ins. Cabuk cikar
Ayy ne guzel 1ucretsiz izin isi..ben 45 gun raporla dinemi kapattim eylulde isbasi..benim bebegim zor bebek ise gitmek iyi gelcek siyiririm yoksa..uyku egitimi insallh basarili olur cnm
Günaydın sana da uyku eğitimini nasıl vermeyi düşünüyorsun bende çünkü sadece ayakta sallayıp uyutabiliyorum donenceyi biz bebek doğmadan tiny love büyülü düşler almıştım hergün hemen hemen yarım saat vakit geçiriyor orda özellikle biz yemek yerken o orda oynuyor hatta oyun halısı almadiysan oda güzel oyalıyor bebeleri ücretsiz izin konusunda çok mantıklı düşünmüşsun bende 2 yıl alicam inşallah temmuzun ortasına kadar izin rapor idare ediyor sonra ücretsiz bebegimi kendim büyütmek istiyorum sonra nasılsa bakıcı kreş derken iyice yipranacaklar olabildiğince yanında olmamiz en güzeli
Bnm oğlan da sadece memede uyuyor yada dışarı çıkınca arabasında zaten bütün gün muhabbet istiyor kucakta . aynı bna çekmiş çenesi düşük ya .tuvalete bile musade etmiyo sağolsun . su uykuyu nasıl düzene girdircez şöyle beşiğe koysam da kendi kndine uyusa o günü gorur muyuz yaaaasadevehuzurlu
Iyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum((
Kafam karışık... Ama artık karar vermem lazim. Seminer dönemine kadar rapor vs halledip seminerde okula başlayacagim. O ara annem ya da kv gelecek insallah. Ya da eşimle bir şekilde idare edeceğiz. Peki eylülde... Kafam öyle karışık ki. Karar verip calisacaksam bakıcı ayarlamam lazım yavaş yavaş. Ben hiç evde oturmuş bir insan değilim. Evde psikolojisi bozulan biriyim. Ama bebeğimi birine emanet etmek zor geliyor. Tanimadigim birine nasıl emanet edeceğim bilmiyorum. Paranoyagim sanırım. Evimizde baksin istiyorum. Eşim hafta içi bazen evde oluyor. Bu yüzden bakıcı kabul etmez. Onun evinde ona gelen giden olur ya da ne yapar tam olarak bilemem. Evde de bilemem ama işte daha güvenli kendi evimiz. Eee eşim nereye gidecekne annem ne kv gelebilir. Ki ben kv zaten sıcak bakmiyorum. İdarem soruyor eylülde başlayacak miymisim diye bir yandan... Sanırım ücretsiz izne ayrılacağım maddi sıkıntı elbet olacak ama artık onu dusunmuyorum.
Peki. Çalışan anneler planlar ne yönde?
Fen Öğrt canım teşekkür ederim bilgilendirme için SağolCanım sınıf ogretmeniysen biraz sıkıntılı oluyor bi ark.a 4leri verdiler son saatleri diger branslar giriyor ben biyoloji ogr.yim istediğim saat araliklarini kullanabilirim doğum izni bittikten sonraki ilk6ay 3saat sonraki 6ay 1.5 saat süt iznimiz var ister yarisini sabah yarısını öğleden sonra kullan istersen hepsini bi arada kullan. Ben ilk kizimda dilekceme 13.30-16.30 arası kullanmak istiyorum yazdım öğleden sonraya ders veremediler
slm cnm bir kv dusmani olarak onun dediklerine kulak bile asma derimCanim gercekten ufak olsa tamam dicem ama degil cock 6850 kilosu daha ne olsn kvde sutun yok mu diyodu bi gun cikardm memeyi sktm fiskrdi 3 4 yerden birden sonra sutun oldgunu gornce bu seferde sutun yaramiyo mu acaba oldu
Benimki de normal dogurmadigimdan kilo veremiyormusum ona taktı. Sez.karşıtı napiyim normal gelmedi ilki. Ikinci hamileligim de ikiz oldu. Kilo verememe sebebim de tiroit sorunu. Ona rağmen 1sene içinde aldigim 22kg.i vermistim insallah simdi de fazla olan 11-12kg.i yazın veririm ama kv.ler mutlaka takacak bi şey buluyorslm cnm bir kv dusmani olarak onun dediklerine kulak bile asma derimbenimmki sezaryandan sonra cene caldi basimda yok memem ufakmis da ondan sutum gelmemis de . ebe geldi onun onunde sordum alakasi yok dedi sezaryandan sonra sut gec gelebilir dedi. agzi acik kaldi kv ... bosver takma sunlari. kiskancliktan kuduruyordur benimki gibi
Bazen 9 10 gibi tatlı atistirmaliklarAnneler günaydin:)
Emziren anneler aksam en son kacta yiyosunuz biseyler?
İste ben de dikkat etmek istiyorum,, hatta 10 gibi fln yediklerim mideme dokunuyo sanirim reflümsü biseyler,, ama sütüm olmuyo gibi geliyo sdc sıvı seylerle,, yani memeler gevsek oluyo,, ben de vicdan azabi cekiyorum,, sdc yemekle mi ilgisi var acaba bu durumun?Bazen 9 10 gibi tatlı atistirmaliklarbazende oğluştan yemeği geç yiyoruz 9 da falan. ama artık dikkat edicem
Bunlar kilolu olunca meme buyuk olunca sut oluyo saniyo heralde banada bisey yemiyon ki sutun olmaz diyip duruyodu sut fiskiryo kadin anlamyo kalktm smdi yine akms ustume basima sirilsiklam cok oldugunu gorncede yaramiyo oluyo ya sabirslm cnm bir kv dusmani olarak onun dediklerine kulak bile asma derimbenimmki sezaryandan sonra cene caldi basimda yok memem ufakmis da ondan sutum gelmemis de . ebe geldi onun onunde sordum alakasi yok dedi sezaryandan sonra sut gec gelebilir dedi. agzi acik kaldi kv ... bosver takma sunlari. kiskancliktan kuduruyordur benimki gibi
Ya ben hep iyimserdim kv karsi, ama durumu cozdum.. kiskaniyorlar. Ogullarini, ufak bebeklerimizi, hayatin daha cok basinda olmamizi, gencligimizi, becerilerimizi.. kisaca herseyi kiyasliyorlar ve mutsuz olup kiskaniyorlar :)Benimki de normal dogurmadigimdan kilo veremiyormusum ona taktı. Sez.karşıtı napiyim normal gelmedi ilki. Ikinci hamileligim de ikiz oldu. Kilo verememe sebebim de tiroit sorunu. Ona rağmen 1sene içinde aldigim 22kg.i vermistim insallah simdi de fazla olan 11-12kg.i yazın veririm ama kv.ler mutlaka takacak bi şey buluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?