2016 Şubat Anneleri

Canim gercekten ufak olsa tamam dicem ama degil cock 6850 kilosu daha ne olsn kvde sutun yok mu diyodu bi gun cikardm memeyi sktm fiskrdi 3 4 yerden birden sonra sutun oldgunu gornce bu seferde sutun yaramiyo mu acaba oldu

Evet yabirde bir göğsünü emzirirken digerinden sut fiskirmazsa sütun yok demekmiş ilk oglumda öğle diyolardi 2yasina kadar emdi kizimada baktılar sut var kizim kusuyo emdikten sonra kusuyomus mamadan sonra kusmuyomus sutum dokunuyomus yalan sen Ne zaman benlesin nezaman gördün sanki cocuga onlar bakiyo kaynanam gorumcem benim sutumun giybetini yapıyorlar giciklar sanki mama şirketleriyle ortaklıkları var benim hasas noktam ya onu kullaniyolar işleri düşünce totomdan ayrilmazlar ikiside......

Canım birsey sorabilir miyim bende öğretmenim.sut iznini nasıl kullanıyorsun istediğin saatte mi ve o saatlerde ders boş mu geçiyor yoksa hiç dersin olmuyo mu

Benim oglan bir yasinda 10 kilo olursa opup basima koyarim :)) sakami bunlar sisko bebekte master yapmis yalanci anneler.. ozur dilerimde :))

Aa hadi ya erkenmis ama kuzum yaa.. ah yavrum Insallah kolay atlatir..
Acaba uzunmu surecek abilerinden buyugu cabuk cikarmisti 1 haftada disi uzayip cikmisti digeri 2 ay cikmaya 2 ay da uzamaya baslamisti ins cabuk cikar damak sisti beyazlardi ama cikan bisey yok

Benim oglan bir yasinda 10 kilo olursa opup basima koyarim :)) sakami bunlar sisko bebekte master yapmis yalanci anneler.. ozur dilerimde :))
Bence herseyden once saglik millet sisko bebek hayrani normal olsun yeter standardin altinda olmamasi onemli olan 1 yasinda 7 bucuk kilo olan bebeklerde gordum 15 kilo olanlarda baktigim zamn zayiflar daha atik daha hareketli oluyor zaten dunya olarak obezlikle basimiz dertte simdiden bebeklerime yuklediklerimiz ileri yaslarda bebegimizin obez birer birey olmalarina yol aciyor saglikli dengeli beslemek cok onemli yoksa bizde dayardik pirinc ununu nisastayi sisirirdim vesselam bence doyuyorsa tamamdir her cocuk ayni derecede kilo alamaz ben artik konusanlari salliyorum bana da once cocugun tombuldu zayiflattin artik bakamiyon dediler disardan yorum yapmak kolay bid bid bidd bosveriyorumm valla

Canım birsey sorabilir miyim bende öğretmenim.sut iznini nasıl kullanıyorsun istediğin saatte mi ve o saatlerde ders boş mu geçiyor yoksa hiç dersin olmuyo mu
Canım sınıf ogretmeniysen biraz sıkıntılı oluyor bi ark.a 4leri verdiler son saatleri diger branslar giriyor ben biyoloji ogr.yim istediğim saat araliklarini kullanabilirim doğum izni bittikten sonraki ilk6ay 3saat sonraki 6ay 1.5 saat süt iznimiz var ister yarisini sabah yarısını öğleden sonra kullan istersen hepsini bi arada kullan. Ben ilk kizimda dilekceme 13.30-16.30 arası kullanmak istiyorum yazdım öğleden sonraya ders veremediler

Gunaydin kizlarr oglusun disi cikacak cok husuz mememi isiriyo sündürüyo ellerini sinirle yiyo cok agresiff saclarini yoluyo ins. Cabuk cikar
selam cnm bende ayni durumdayim ... bazi gunler hic istahi yok sende de aynimi ? meme yada biberon red ettigi oluyormu ? bu ay sadece 400 g aldik . sizin kilo aliminiz nasil yavasladimi?

Ayy ne guzel 1ucretsiz izin isi..ben 45 gun raporla dinemi kapattim eylulde isbasi..benim bebegim zor bebek ise gitmek iyi gelcek siyiririm yoksa..uyku egitimi insallh basarili olur cnm

Canım memuriyette 1 yıl içinde max 40 gün olmuyo mu, nasıl 45 aldın, heyet de mi aldın?

Benim dr bana 10 gün 10 gün alma, haftasonu boşa gider dedi, 5+5,,,diye alıyorum, 40 günü böyle üstüste 8*5 olarak alsam sorun olur mu? Aday memurum çünkü

Canım benim kız sadece memede uyuyo, uyanıkken oyun halısında, kanguruda iyice yorucam, sallamadan ve emzirmeden dönenceye baka baka unutmayı istiyorum ama ne derece başarılı olunur ki, çok da pozitif değilim

Kendi kendine uyuyan bebek varmıymış ya, bize de rastlasaymış keşke

Iyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum ((

Günaşırı yıkıyorum

Ahh ahh öyle dertliyim ki bu konuda, bu sabahın köründe yağmurlu havada bebekle hazırlanıp 4 gun rapor aldım, işyerime götürdük,eve girdik, eşim koştur koştur işe gitti umarım yetişmiştir.

Ben doğum izni sonrası 20 gün yıllık izin kullandım bugün iş başıydı 4 gün rapor aldım, haftaya da 5 gün yazdırcam, böyle 5 5 gitsin istiyorum ama çalıştığım hastane aday memur olduğum için sıkıntı yaratabilir, çok sıkıntı olursa direkt 1 yıl ücretsiz izin alıcam, biliyosun gurbetteyim, burda hiç kimsem yok aynı senin gibiyim
Allah yardımcımız olsun şu hükümetimiz çok izin verse noluyo sanki ya

Fen Öğrt canım teşekkür ederim bilgilendirme için Sağol

Canim gercekten ufak olsa tamam dicem ama degil cock 6850 kilosu daha ne olsn kvde sutun yok mu diyodu bi gun cikardm memeyi sktm fiskrdi 3 4 yerden birden sonra sutun oldgunu gornce bu seferde sutun yaramiyo mu acaba oldu
slm cnm bir kv dusmani olarak onun dediklerine kulak bile asma derim benimmki sezaryandan sonra cene caldi basimda yok memem ufakmis da ondan sutum gelmemis de . ebe geldi onun onunde sordum alakasi yok dedi sezaryandan sonra sut gec gelebilir dedi. agzi acik kaldi kv ... bosver takma sunlari. kiskancliktan kuduruyordur benimki gibi

Benimki de normal dogurmadigimdan kilo veremiyormusum ona taktı. Sez.karşıtı napiyim normal gelmedi ilki. Ikinci hamileligim de ikiz oldu. Kilo verememe sebebim de tiroit sorunu. Ona rağmen 1sene içinde aldigim 22kg.i vermistim insallah simdi de fazla olan 11-12kg.i yazın veririm ama kv.ler mutlaka takacak bi şey buluyor

Arkadaşlar merhabalar. Araştırmalar neticesinde ben biberon olarak Dr. Brown almayı düşünüyorum . Bu biberonun da 3 çeşidi var; doğal akış geniş ağızlı, doğal akış standart ve geniş ağızlı diye. Bu biberon hakkında bilgisi olan var mı hangisini almalıyım sizce.

Bazen 9 10 gibi tatlı atistirmaliklarbazende oğluştan yemeği geç yiyoruz 9 da falan.ama artık dikkat edicem
İste ben de dikkat etmek istiyorum,, hatta 10 gibi fln yediklerim mideme dokunuyo sanirim reflümsü biseyler,, ama sütüm olmuyo gibi geliyo sdc sıvı seylerle,, yani memeler gevsek oluyo,, ben de vicdan azabi cekiyorum,, sdc yemekle mi ilgisi var acaba bu durumun?

Bunlar kilolu olunca meme buyuk olunca sut oluyo saniyo heralde banada bisey yemiyon ki sutun olmaz diyip duruyodu sut fiskiryo kadin anlamyo kalktm smdi yine akms ustume basima sirilsiklam cok oldugunu gorncede yaramiyo oluyo ya sabir

Ya ben hep iyimserdim kv karsi, ama durumu cozdum.. kiskaniyorlar. Ogullarini, ufak bebeklerimizi, hayatin daha cok basinda olmamizi, gencligimizi, becerilerimizi.. kisaca herseyi kiyasliyorlar ve mutsuz olup kiskaniyorlar :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…