2016 Şubat Anneleri

Ayy ne guzel.. bizimkide sofrayi guyaa toplardi ama lavabonun icine atar benim makineye atmami beklerdi, aman elleri suya degmesin, egzamasi azmasin.. guya kendine eldiven almisti ben onu bir tek yemek yaparken gordum bir daha takmadi Hatta ilk geldiginde elleri egzama olsun diye suya soktu, deterjana soktu.. becerdi azdirdi oturdi dinlendi :))) ha ok, cocuguma bakti, evde yemek yapti.. sagolsun ama bir huzur vereydi iyiydi, gittiler en cok kendi balkonuma istedigim koseye oturmayi ozledim.. kahvemi huzurla yudumlamayi ozledim.. ha bu arada hep bir gerilim yaratirdi, annesine bagirir cagirirdi.. yemekte yapma derdik dinlemezdi. Allahim buyuk konusmayayim ama yasliliginda ben bu kadini yaslilar evine birakirim valla .. cok zalimce oldu neyse diger oglu ve gelini baksin yine yirtti bak

kizlar benim kiz 3 gundur kaka yapmiyor. bi sikintisi yok gibi ama 3 gun onceki kakasinda koyu yesil mukus vardi sonra bidaha yapmadi zaten 2 haftadir 2 gunde bir yapiyordu. offf taktim kkkasina masaj yapip duruyorum ama tik yok
Canim normal bizimkindede gecen oyle oldu.. yapti, bugun yine iki gundur yapmiyor.. ama sancisi filan yok Allahtan, anne sutu yaparmis boyle zaten takilma cok.

Evi supurebldm sadecr ve her yerim agryo camasr yikandi asiyim diye cam balkonu aciyodm cam cikti yerinden ustumr dusuyodu oylece biraktim otryrm

Valla feyz aldım senden. Ben oturmuş kadar oldum ama geçer birazdan. Eve gidince kirli çamaşırlar karşılayacak beni. Dün gece acil diye bebişinkileri yıkadım. 2 valiz daha var.

Benim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?

Benmki 4 aylik canm ama ilk ay kilo alamamsti sariliktan dolayi cok uyuyodu ilk ay 400 2. Ay 1100 3. Ay 900 4. Ayda 750 gram alms daha ne olacak
Aynen daha ne olsun Kilo alisinda bir problem yok 500 gramin altinda alirsa sıkınti diyorlar.
On kilo falan degildir ya.zaten on kilo olsa orda bi problem aramak lazim.dort aylik bir bebegin kizsa maksimum 8 erkeksede 8.250 olmasi lazim gelisim tablolarina bakarsa.yani olsa bile övünülecek bir durum degil.bide 3 aylikken on kiloymus:)

Benm esim isyerinden getrmsti sifir hic kullanilmams ilk evlendigmzde hala duruyo kraftin 2 sene oldu bi dahaki ay cikaririm kullnmak icin

Kiz bebekler erkeklwre gore daha zyf oluyo bide kiz onunki abarti tabi yaa imkansz

Erkek anneleri.. yaa kizlar benim oglan sabah ereksiyon oluyor cok erken degil mi yaaa

Benim kv.nin lenf ödemi var bacaklari benim belim kadar cok zorlanıyor iş yapmaya. O yüzden ben ondan gelip evimi temizlemesini beklemiyorum. ilk kızım da doğumdan 2gün önce araba kazası yaptı her tarafı mosmordu araba pert oldu hava yastıkları kurtardı. Doğumda zaten bi şey beklemedik kötü halde diye. Ama kızım 20günlükken 6-7saatlik yol gidip tatile gitti. Çok bozuldum. Evinde temizliği yapmıyor ama yemeğini yapıyor ne olur sanki bi kap yemek getirse misafirlere 1tepsi börek getirse. Yapamadığını beklemiyorum ama yapabildiğini de yapmıyor. Üstelik ben hamileyken çok mide bulantim olmuştu hiç gözümü acamiyordum arayip sormadı bile. Ama laf arasinda çook sonradan eşime söyledim o da gitmiş babasına söylemiş bu dogumumda kaç gün bizdeydi eve gittiğinde de yemek yapıp getirdi sarma sarmış difrizde hazır bulunsun diye.... Normalde yine bi şey demezdim de bi kez grip olduğunda gitmemisim onun lafını edince patladim eşime içimde kalanları söyledim iyi de oldu eltim grip olduğunda gider yemeğini yapar çocuklarına bakar evini toplar eltim ufacık gripte yatak döşek yatar. Kp de eltim grip olunca çiçeklerle geldi. Benim ilk dogumumda ne çiçek ne gelip gitmeler hiç bi sey yok. Ama grip olunca hemen benden hizmet beklerler simdi ikizler de doğdu hiç bi sey isteyemiyorlar cocuklardan onlara fırsat kalmiyo

Benim de egzemam var canım pril kullanınca sıkıntı olmuyor fairy ve diger det.lar benim ellerimi mahvediyor ama prille hiç bi şey olmuyor her şeyin çözümü var sen ona uygun det.lar al

Benim de egzemam var canım pril kullanınca sıkıntı olmuyor fairy ve diger det.lar benim ellerimi mahvediyor ama prille hiç bi şey olmuyor her şeyin çözümü var sen ona uygun det.lar al
Ay yok gerek kalmadi artik o alir kendine heralde

Hadi ol bakalm

Yok artk nerden anladiin coknerken kiz
E kalinlasiyor ve kalkik vaziyette oluyor.. sastim kaldim yani bayagidirda boyle ben once enfeksiyon oldu sandim ama baktim ki ufaliyor bir sonraki bez degisiminde demekki ereksiyon dedim

He canim bende yerleri elle silmedigimden normal doguramamisim

Kizlar bisey sorcam.hem biberon hem meme aliyor mu bebeklernz
Ben ramazan icin sut biriktrmeye basladm.verecem insallah.günde bir ogun de olsa sakladgm sutten.ama kasikla zor olur diyorum biberonla versem memeyi almaz mi artik.kararszim

canım malesef kısım emmediği için sütümde azaldı bitti bitecek ama ne biberon alıyor ne kaşıkla yiyor uyurken zorla beş on dk emerse oda
Anladim canim ondan mi emmiyo acaba dedim de varken emmiyomuşta azalmis demek.. Allah allah cok zor ya nasıl besliyosun ki

Benmkide annem gidene kadar geldi bize yemegini yedi yedi otrdu yine toplamadi hizmet ettrmeyi cok sever sonra teyzemgl geldi bi gun bebek gormeye hamileyken tuzlu kurabiye yapip buzluga atmstm onu cok begendler kv demesn mi benm gunum var buzluktakini verde sen yine yaparsn diye insan utanr. Ya daha 5 gun olms dogm yapali kalmadi dedim bende

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…