2016 Şubat Anneleri

Iyi geceler annisler
Kac gunde bir yikiyorsunuz bebisleri ? Ben yogunluktan bazen 3 gunde bir yikayabiliyorum ((

doktor bize gün aşır yıka dedi ama evimiz çok soğuk bu yüzden malesef 3günde bir yıkıyoruz
bu haftada gecsin gün aşır yıkayacagım yazında hergün yıkarım sanırım

Gunaydin kizlarr oglusun disi cikacak cok husuz mememi isiriyo sündürüyo ellerini sinirle yiyo cok agresiff saclarini yoluyo ins. Cabuk cikar

biz hala muallaktayız ya :/
eşim diş değil diyor ben ise 2 haftadır aynı nokta varsa diştir diyorum
komşum diş olsaydı 1 gecede patlardı böyle beklemezdi diyor annem diştir diş diyor
poooooffff

Kizlar ufak bir kanamam basladi sanirim regl oluyorum

deme hiç deme bende tam 3cü ayımda oldum hiç hazır değildim moralim bozuldu
gecen yıl 14 mayısta en son adet oldum ve bu sene ilk adetim 14 mayıs

canım sağlık ocağının verdiğini neden kullanmıyorsun?bu daha mı iyi?dr.mu önerdi

Benimkiler de yumuşak canım bende süt yok artık herhalde diyodum. ama süt var.bence artık yumuşak yada sert olmasıyla alakası yok sütün vardır.

Ee kilolu olunca bunlara artisi ne olmus merak ediyorum
Hic bisey goruntu olarakta hos durmuyo kusura bakmasn ayrica cock kilolu ama saglikli mi beslenyo hayir durmadan cikolata surup yiyo ekmegine seker yiyo daha 5 yasinda cocgn disleri yapildi bu yasta kilo aldrmak kolay bende istesem mama da veriririm sisiririm cocugu ama ne gerek var anne sutu yetiyoken aylik 700 800 civari kilosunuda aliyo fazlasina hic gerek yok

bendede ayni kizim ilk basta biberondan 30 cc iciyor sonra biberonu attiriyor. agzina tekrar verdigimde bagiriyor cirpiniyor agliyor biberonu gormek istemiyor sonra uyuyor ay basindada bole yapmisti iki hafta cok guzel icmisti tekrar basladi.

Merhaba kızlar,

5 günlüğüne Trabzon'dan Bursa'ya gittik aile düğünü için. Bebeğimin şaftı kaydı resmen. Uyku saati, mama saati, gece uykusu hak getire. Dün gece evimizde uyuduk 20 kere kalktık heralde. Aynı 40. günleri gibi zırt pırt uyandı. Sabah bakıcısına bıraktım "Bugün çok uğraştıracak." seni diyerek. Öğle arası bir gittim ki eski düzene devam etmiş. 5 gündür kucakta uyuyan bebem eskisi gibi pışpışlayarak uyumuş. Bakalım bu gecemiz nasıl geçecek. Yorgunluktan ölüyorum. Evde bir ton çamaşır yıkanacak. Yemek yok, temizlik bekler. Yandım anam yandım.

Canım birsey sorabilir miyim bende öğretmenim.sut iznini nasıl kullanıyorsun istediğin saatte mi ve o saatlerde ders boş mu geçiyor yoksa hiç dersin olmuyo mu
Ben branş öğretmeniyim canım süt iznimi kendi istediğim saatlerde kullanıyorum ona göre program yaptılar. Sabah 3-4 öğleden sonra 6-7 dersim var.

Ana bende ayin sonunda olurdum genelde yine oyle denk geldi :) saka gibi

Ay amaaan kv kafalarina gore takiliyorlar.. biz boyle olmayiz yaa.. gormus etmis insanlariz ben hayatta SIKMAM oglumu nede karisini.. mutlu olsunlar yeterki .. bana yazliga gelirler iste ne guzel ahaha
Babamın dayisinin 3oğlu 1kızı vardı kızı bekardi oglanlar evli. Gelinlerin biri çalışmıyordu kv hiç bir gelini ayırt etmeden bütün yaz onların kisliklarini hazirlardi mantı yapar difrizlerini doldururdu çocuklarına bakardı. Yazın tatile gelinler gelirdi bi bardak tasimazlardi kv yemekleri hazırlar oğulları sofrayı hazırlar balkonda yer icerler denize giderlerdi kv evde onların arkalarını toplar akşam yemeklerini hazır ederdi turşusu tarhanasi eristesi mantisini hazirlar yollardi artık yakın oturmuyoruz ama büyük ihtimal hala aynı böyle kv.ler de var bize niye denk gelmezz

Yılmadan denemek lazım tabi ama emzıgı 4.5 aylıkken Nasıl aldı ona sasırdm
Ben de çok şaşırdım baktım elini kolunu yalıyor verdim emziği ilk başta dişi kasindigindan ısırdı evirdi çevirdi bi baktım emiyor ve öyle uyudu bi ara sesi geldi emzigi düşürmüş verdim sustu ben ŞOOKKKK

alerji oldugu nasil belli oluyor ki doktor kandan test mi yapiyor? biz istahsizlik icin gittik hemogramla idrar tahlili yapti birsey cikmadi. mama degistirdik simdi biraz daha fazla iciyor gibi
Alerji belirtileri vardi diyet yapinca gectigini gordum boyle anladim test yapmadilar olsa da cikmayabiliyormus

Benimkiler doyunca ağzını mühürlüyor zaten. Doyduysa ne gerek var çocuğu zorlamaya. Benim 2.5 yasindaki kızım yaklaşık 1senedir hemen hemen aynı kiloda 15kg. Ve dr.lar çok iyi diyor. Maalesef abur cubursan tamamen uzak tutamiyorum ama karnını yemekle iyice doyurduktan sonra getiriyorum kahvemi abur cuburumu önce seviniyor sonra bi iki ısırıp bırakıyor. Genelde abur cubur yerine evde yapıyorum ama 3 cocukla her zaman kek börek yapılmıyor

Aynen oyle canm benm oglan ne zman meme versen kabul ediyodu ama simdi doydugunu biliyo almiyo agliyo zorlayinca

Oyle kvde mi varms benm kvdede alir ama onun kisliginida hazrlarm kendi kisligimida gecen yaz 70 sise menemenlik yaptm ona tek basima oyle bende alirim malzemeyi tursumu kendim kurdum onunkileride hazrladm kendi aksam gelince kurdu yapragida birlikte bastik manti eristedr unlu mamuller dukkanlari var orda yaptryo sofra kurup kaldrmaya gelince bi bardagi alipta koymaz bende oraya gtsem yemegini bulasigini bana toplatir kendide buraya gelse ayni 1 aydir her gun yemege geliyorlar di mutfaklari yapilyodu 12ye kadar ev topla cocugu uyut namaz kil yorgunluktan ayakta duramiyodm

Evi supurebldm sadecr ve her yerim agryo camasr yikandi asiyim diye cam balkonu aciyodm cam cikti yerinden ustumr dusuyodu oylece biraktim otryrm

Ben daha olmadm ya olcaak gbi agrilarim oluyo ama tik yok olacaksa olsun
Bende usuttum sandim belimi filan.. kasiklarim agriyodu hafiften buymus oysaki sebebi.. ilk ay cok olmam heralde demi ben daha hazir degildim ama yaa :/

kizlar benim kiz 3 gundur kaka yapmiyor. bi sikintisi yok gibi ama 3 gun onceki kakasinda koyu yesil mukus vardi sonra bidaha yapmadi zaten 2 haftadir 2 gunde bir yapiyordu. offf taktim kkkasina masaj yapip duruyorum ama tik yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…