2016 Şubat Anneleri

Aboo nasil kv deymis öyle
Masallah turunun tek ornegi :)

kizlar benim kiz 3 gundur kaka yapmiyor. bi sikintisi yok gibi ama 3 gun onceki kakasinda koyu yesil mukus vardi sonra bidaha yapmadi zaten 2 haftadir 2 gunde bir yapiyordu. offf taktim kkkasina masaj yapip duruyorum ama tik yok
Cnm anne sutu alan bebekler 10 gune kadar yapmamalari normalmis.benim ki de haftada bir yapiyor.takma kafaya.

Canım patlamadımı daha o zaman yinede diş olabilir. Beyaz kabarcık olup patlıyor
Canım ben 6 sene önce hiçfe öyle çok para vererek almadım. Eminönünde bir dükkanda görüp girip almıştım. Benden sonra 3 çocuk dolaştı yine geri aldım.
Hala saglam ben çok memnundum benimkide kademeli ama koymak için az daha büyümesini bekliyorum. Temizlemesi kolay olanlardan al tavsiye ederim. Çünkü çook kirleniyor. Kademeli olması çok çok önemli degil aslında 6 aydan sonra rahat rahat oturacak. Ama olurda uyuya kalırsa içinde kalabiliyor o yüzden kademeli olması iyi oluyor.
Erkek anneleri.. yaa kizlar benim oglan sabah ereksiyon oluyor cok erken degil mi yaaa
Canım çişi geldiğinde hep öyle dikilecek zaten sünnet olunca o görüntü nisbeten azalıyor. He birde ürperince üşüyünce kalkıyor. Benim oğlanı gece tuvalete kaldırdığımda birden ürperiyordu tüyleri diken diken oluyordu. Pipişde havaya

Kizlar bisey sorcam.hem biberon hem meme aliyor mu bebeklernz
Ben ramazan icin sut biriktrmeye basladm.verecem insallah.günde bir ogun de olsa sakladgm sutten.ama kasikla zor olur diyorum biberonla versem memeyi almaz mi artik.kararszim
Canim bben ilk zamanlar cok sagip verdm hicte emmemezlik yapmadi ama degisir bebekten bebege simdide arada biberonla veryrm unutms biberonla icmeyi beceremiyo

Canim bben ilk zamanlar cok sagip verdm hicte emmemezlik yapmadi ama degisir bebekten bebege simdide arada biberonla veryrm unutms biberonla icmeyi beceremiyo
Ya zaten bi ogun tek veririm.onun dsnda meme verirm de iste biberonla icmk rahatmis diye mememi birakir diye korkuyom.
Evet bu bebikler farkli birbirlerinden.

= benim kayinvalide

Sen tecrubelisin taabiii.. ben babasina sordum aa dokunma elleme kapat dedi

Yuhhh yaa yuzsuzluge bak. Benimki de ikizlerde geldi ama arada sinir etti. Kocam otururken annemden istedi çayını. Kp de olduğundan ben başka odada emziriyordum o anda orda olsaydım kocama derdim kalk sen doldur annem çok yoruldu bugün diye. Ama kp olmadığında ayni yerde emziriyorum gidip kendi alıyor çayını

Bide misafirin yaninda soyluyo insan utanir yaa benm gunum var goturuyum sen yaparsn dedi direk kp cayi bitiyo oturuyodu annem dolduruyodu annemede kizdm sen niye dolduruyosn anne diye kenara cekip ee kendime doldrcam smdi almasam ayip olur diyodu olursa olsun dedm

Hadi canımm maşallah benim kızım da ilk günden beri almıyor. 3 emzik denedik sonuç hüsran. Bu saatten sonra da alıyorsa ne güzel, bi daha deneyeyim,çok fena gaza geldim

E kalinlasiyor ve kalkik vaziyette oluyor.. sastim kaldim yani bayagidirda boyle ben once enfeksiyon oldu sandim ama baktim ki ufaliyor bir sonraki bez degisiminde demekki ereksiyon dedim
Çişi gelince yapıyorlar öyle ama bilemedim benim ki sünnet de öyle oldu doktor güldü kaçın çiş yapacak diye

Hadi canımm maşallah benim kızım da ilk günden beri almıyor. 3 emzik denedik sonuç hüsran. Bu saatten sonra da alıyorsa ne güzel, bi daha deneyeyim,çok fena gaza geldim
Benimkide smdi almamaya basladi 5 gunlukken vermstm emiyodu ne guzel simdi zar zor agzina tepiyorm

Kizlar bisey sorcam.hem biberon hem meme aliyor mu bebeklernz
Ben ramazan icin sut biriktrmeye basladm.verecem insallah.günde bir ogun de olsa sakladgm sutten.ama kasikla zor olur diyorum biberonla versem memeyi almaz mi artik.kararszim
Benim ki alıyor biberon ile mama da veriyorum süt sağıp onu da veriyorum içiyor ama hangi biberon olduğu önemli ben dr.browns kullandım bir süre emmeyi bırakıyordu hemen onu kaldırdım vermedim lansinoh ile veriyorum şimdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…