- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Aboo nasil kv deymis öyleBabamın dayisinin 3oğlu 1kızı vardı kızı bekardi oglanlar evli. Gelinlerin biri çalışmıyordu kv hiç bir gelini ayırt etmeden bütün yaz onların kisliklarini hazirlardi mantı yapar difrizlerini doldururdu çocuklarına bakardı. Yazın tatile gelinler gelirdi bi bardak tasimazlardi kv yemekleri hazırlar oğulları sofrayı hazırlar balkonda yer icerler denize giderlerdi kv evde onların arkalarını toplar akşam yemeklerini hazır ederdi turşusu tarhanasi eristesi mantisini hazirlar yollardi artık yakın oturmuyoruz ama büyük ihtimal hala aynı böyle kv.ler de var bize niye denk gelmezz
Kiz o benmkindede oluyo ara ara ama cis yapcaklari zaman dikiliyoE kalinlasiyor ve kalkik vaziyette oluyor.. sastim kaldim yani bayagidirda boyle ben once enfeksiyon oldu sandim ama baktim ki ufaliyor bir sonraki bez degisiminde demekki ereksiyon dedim
Cnm anne sutu alan bebekler 10 gune kadar yapmamalari normalmis.benim ki de haftada bir yapiyor.takma kafaya.kizlar benim kiz 3 gundur kaka yapmiyor. bi sikintisi yok gibi ama 3 gun onceki kakasinda koyu yesil mukus vardi sonra bidaha yapmadi zaten 2 haftadir 2 gunde bir yapiyordu. offf taktim kkkasina masaj yapip duruyorum ama tik yok
Canım patlamadımı daha o zaman yinede diş olabilir. Beyaz kabarcık olup patlıyordoktor bize gün aşır yıka dedi ama evimiz çok soğuk bu yüzden malesef 3günde bir yıkıyoruz
bu haftada gecsin gün aşır yıkayacagım yazında hergün yıkarım sanırım
biz hala muallaktayız ya :/
eşim diş değil diyor ben ise 2 haftadır aynı nokta varsa diştir diyorum
komşum diş olsaydı 1 gecede patlardı böyle beklemezdi diyor annem diştir diş diyor
poooooffff
deme hiç deme bende tam 3cü ayımda oldum hiç hazır değildim moralim bozuldu
gecen yıl 14 mayısta en son adet oldum ve bu sene ilk adetim 14 mayıs
Canım ben 6 sene önce hiçfe öyle çok para vererek almadım. Eminönünde bir dükkanda görüp girip almıştım. Benden sonra 3 çocuk dolaştı yine geri aldım.Benim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?
Canım çişi geldiğinde hep öyle dikilecek zatenErkek anneleri.. yaa kizlar benim oglan sabah ereksiyon oluyor cok erken degil mi yaaa
Canim bben ilk zamanlar cok sagip verdm hicte emmemezlik yapmadi ama degisir bebekten bebege simdide arada biberonla veryrm unutms biberonla icmeyi beceremiyoKizlar bisey sorcam.hem biberon hem meme aliyor mu bebeklernz
Ben ramazan icin sut biriktrmeye basladm.verecem insallah.günde bir ogun de olsa sakladgm sutten.ama kasikla zor olur diyorum biberonla versem memeyi almaz mi artik.kararszim
Ya zaten bi ogun tek veririm.onun dsnda meme verirm de iste biberonla icmk rahatmis diye mememi birakir diye korkuyom.Canim bben ilk zamanlar cok sagip verdm hicte emmemezlik yapmadi ama degisir bebekten bebege simdide arada biberonla veryrm unutms biberonla icmeyi beceremiyo
= benim kayinvalideOyle kvde mi varmsbenm kvdede alir ama onun kisliginida hazrlarm kendi kisligimida gecen yaz 70 sise menemenlik yaptm ona tek basima oyle bende alirim malzemeyi tursumu kendim kurdum onunkileride hazrladm kendi aksam gelince kurdu yapragida birlikte bastik manti eristedr unlu mamuller dukkanlari var orda yaptryo sofra kurup kaldrmaya gelince bi bardagi alipta koymaz bende oraya gtsem yemegini bulasigini bana toplatir kendide buraya gelse ayni 1 aydir her gun yemege geliyorlar di mutfaklari yapilyodu 12ye kadar ev topla cocugu uyut namaz kil yorgunluktan ayakta duramiyodm
Biberonu dik tutarak icirme az az gtsn agzinaYa zaten bi ogun tek veririm.onun dsnda meme verirm de iste biberonla icmk rahatmis diye mememi birakir diye korkuyom.
Evet bu bebikler farkli birbirlerinden.
Hadi ya ayni yani= benim kayinvalide
Sen tecrubelisin taabiii.. ben babasina sordum aa dokunma elleme kapat dediCanım patlamadımı daha o zaman yinede diş olabilir. Beyaz kabarcık olup patlıyor
Canım ben 6 sene önce hiçfe öyle çok para vererek almadım. Eminönünde bir dükkanda görüp girip almıştım. Benden sonra 3 çocuk dolaştı yine geri aldım.
Hala saglam ben çok memnundum benimkide kademeli ama koymak için az daha büyümesini bekliyorum. Temizlemesi kolay olanlardan al tavsiye ederim. Çünkü çook kirleniyor. Kademeli olması çok çok önemli degil aslında 6 aydan sonra rahat rahat oturacak. Ama olurda uyuya kalırsa içinde kalabiliyor o yüzden kademeli olması iyi oluyor.
Canım çişi geldiğinde hep öyle dikilecek zatensünnet olunca o görüntü nisbeten azalıyor. He birde ürperince üşüyünce kalkıyor. Benim oğlanı gece tuvalete kaldırdığımda birden ürperiyordu tüyleri diken diken oluyordu. Pipişde havaya
Yuhhh yaa yuzsuzluge bak. Benimki de ikizlerde geldi ama arada sinir etti. Kocam otururken annemden istedi çayını. Kp de olduğundan ben başka odada emziriyordum o anda orda olsaydım kocama derdim kalk sen doldur annem çok yoruldu bugün diye. Ama kp olmadığında ayni yerde emziriyorum gidip kendi alıyor çayınıBenmkide annem gidene kadar geldi bize yemegini yedi yedi otrdu yine toplamadi hizmet ettrmeyi cok sever sonra teyzemgl geldi bi gun bebek gormeye hamileyken tuzlu kurabiye yapip buzluga atmstm onu cok begendler kv demesn mi benm gunum var buzluktakini verde sen yine yaparsn diye insan utanr. Ya daha 5 gun olms dogm yapali kalmadi dedim bende
Sen tecrubelisin taabiii.. ben babasina sordum aa dokunma elleme kapat dedi
Küçükken kontrol edemiyorlar zıtpırt dikiliyor
Bide misafirin yaninda soyluyo insan utanir yaa benm gunum var goturuyum sen yaparsn dedi direk kp cayi bitiyo oturuyodu annem dolduruyodu annemede kizdm sen niye dolduruyosn anne diye kenara cekip ee kendime doldrcam smdi almasam ayip olur diyodu olursa olsun dedmYuhhh yaa yuzsuzluge bak. Benimki de ikizlerde geldi ama arada sinir etti. Kocam otururken annemden istedi çayını. Kp de olduğundan ben başka odada emziriyordum o anda orda olsaydım kocama derdim kalk sen doldur annem çok yoruldu bugün diye. Ama kp olmadığında ayni yerde emziriyorum gidip kendi alıyor çayını
Hadi canımm maşallahBen de çok şaşırdım baktım elini kolunu yalıyor verdim emziği ilk başta dişi kasindigindan ısırdı evirdi çevirdi bi baktım emiyorve öyle uyudu bi ara sesi geldi emzigi düşürmüş verdim sustu ben ŞOOKKKK
Çişi gelince yapıyorlar öyle ama bilemedim benim ki sünnet de öyle oldu doktor güldü kaçın çiş yapacak diyeE kalinlasiyor ve kalkik vaziyette oluyor.. sastim kaldim yani bayagidirda boyle ben once enfeksiyon oldu sandim ama baktim ki ufaliyor bir sonraki bez degisiminde demekki ereksiyon dedim
Benimkide smdi almamaya basladi 5 gunlukken vermstm emiyodu ne guzel simdi zar zor agzina tepiyormHadi canımm maşallahbenim kızım da ilk günden beri almıyor. 3 emzik denedik sonuç hüsran. Bu saatten sonra da alıyorsa ne güzel, bi daha deneyeyim,çok fena gaza geldim
Benim ki alıyor biberon ile mama da veriyorum süt sağıp onu da veriyorum içiyor ama hangi biberon olduğu önemli ben dr.browns kullandım bir süre emmeyi bırakıyordu hemen onu kaldırdım vermedim lansinoh ile veriyorum şimdiKizlar bisey sorcam.hem biberon hem meme aliyor mu bebeklernz
Ben ramazan icin sut biriktrmeye basladm.verecem insallah.günde bir ogun de olsa sakladgm sutten.ama kasikla zor olur diyorum biberonla versem memeyi almaz mi artik.kararszim
Hadi ya o da kötü. Ben alsın çok istedim ama her seferinde öğürdü, hatta kustu. Sonunda pes ettim ben deBenimkide smdi almamaya basladi 5 gunlukken vermstm emiyodu ne guzel simdi zar zor agzina tepiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?