2016 Şubat Anneleri

veriyorum canım ben 1 damla bile olsa hâlâ emziriyorum hatta kendisi memeyi tutmak istemeyince ben ayakta emziriyorum. Bi damlada bi damladır... doğru aslında ek gıdalara da az kaldı zatenn haydi bakalım. Emzirmek en rahatı aslında :)) anında çıkarıp veriyosun ısısı kendinden ayarlı zengin içerikli bol vitaminli

Canim benim sütte cok az gün içinde uyumuyoruz hiç mama veriyorum bazen hiç süt olmuyo. Golden goat mama verdim sende biraz biraz ver istersen insan üzülüyo sütü az olunca
aptamil devam sütü veriyorum canım. Azcık bişey varsa onuda gece uyandığında emziriyorum. Gündüz yok zaten. Gerçektende üzülüyor insan... ki ben kendisi bırakmadıkça sütten kesmem derdim ama yokk nasibimiz bu kadarmış

Biz geçen hafta ailece hastaydık.. Oglusun burnu şurup kullarak 5 günde geçti ancak

benimde burnum kapalı ve deli olacam
ilaçla geçer mi ki denesem :/

Herhangi.biri kapalimi canim..? Bana dr rhinfant verdi ve okyanus suyu. Biz cok.sukur cozduk.

yattığı taraf acık diğeri kapalı oluyor
bizde fizyolojik serum kullanıyoruz içine birazda tuzlu su kaynatıp koydum 10 dakikalık faydalar tek sağlıyor

Oyle ya yine bi gun bizdeler bu sefer kimse yok kp cayi bitti bkledm bekledm kvdenin kalkacagi yok kalktm doldrmk icn kp otur kizm dedi kvdeyede kizdi snra oda bn doldururum otur otur diyo yerimden kalkana kadar ne bkledin

Canim hirilti onemli bsy degldr belki benm oglanda durdk yerfr hiriltisi oluyodu arada dun doktora dedm bakti bisey yok dedi bebeklerde olabilir daha nefes borusu tam gelsmedigi icin mi bisey dedi tam hatrlamyrm

canım sağlık ocağının verdiğini neden kullanmıyorsun?bu daha mı iyi?dr.mu önerdi

Tecrübeli bir yakinim tavsiye etti doktorumuz da kullanabilirsiniz deyince onu aldik canım. Bir de multitabs da d vitaminine ek olarak a ve c vitamini de var. Sağlık ocaginin verdigini bir hafta falan kullandik o dönemde huzursuzlandi kizim ya da bana öyle geldi bilmiyorum:)

Benim de gözüm chicco nunkinde. Civilde 349 tl şuan en uygun orası sanırım. Alsam mı diye düşünüyorum

Asidan sonra butun duzenimiz mahvoluyo ya sabaha kadar uyumadi bide gece gece yatakta donmeye cabalayp sinirleniyo bn yatagn ortasina koyuyorm ta yukaringtms kafasini besigin basligina degdryo doncem diye sonra cani aciyo tabi

Benim de gözüm chicco nunkinde. Civilde 349 tl şuan en uygun orası sanırım. Alsam mı diye düşünüyorum

Biz de geçtiğimiz hafta civilden chicco polly aldık canım, Show TV de yayınlanan merhaba bebek programından indirim kodu kazanmıştım, 349 tl yerine 279 tlye aldık, çok fonksiyonel, kullanımı rahat, eşimle ben çok beğendik, tavsiye ederim.

Dr una sor canım bize peditus verdi enjektorle 2 ml cekip sabah öğle akşam verdim

Günaydın anneler
Benim gibi öğrenci olanlar durumunuz nasıl? Benim final sınavım var perşembe ve cuma.. ne yazıkki hiç çalışmadım napıcam bilmiyorum dün mezuniyet işlemleri için kızım ve kv ile koca ünv yi talan ettik öğrenciler şokkk tabiii

CANIM belki üşümüştur ben öyle olunca göğsüne sırtına ilik zeytinyağı sürüyorum mendil koyuyorum üstüne bekliyor iyi geliyor

instagramda gördüm seni ve elif asyayı :) sınavlarında başarılar canım, ben 6 yıl önce mezun oldum, iş hayatına atıldım.

Biz bugün aldıke bebekten joie mizzy mi ne.. Chicco ile aynıydı nerdeyse bizde joie nin park yatağından memnun kalmıştık bu da iyidir dedik aldık 300tl ye. Eve geldik yatar kademesinde oturttuk oglusu cok komikti

Bana önerdiği de oydu zaten. Beğenmiştim ben de zaten. Havuç desenlisi çok cici.

Evet tatlım az kaldı ek gıdalaraa.. Bakıcı ablamız salatalık yerken istemiş cluk cluk yalamış bizimki ben doğurana kadar salatalık havuç yedim bebek aşikar :))) Sonra elinden alıncada cingar çıkarmış üstüne Ben erken dedim ama yok belliki bebek niyeti bozmuş. Şimdilik vermeyin dedim, bir iki aya bağışıklıyı iyice oturmuş olur nede olsa ..

Günaydın kızlar biz aşımızı olduk üstüne emzirdim ve uyudu ufaklık Allahtan.. Bu ay tam 500gr almışız 6400 hemşire ek gıda gereksiz dedi.. Bu arada boyumuz 62cm olmuş sanırım sizin bebeklere göre bizimki ufak biraz ama olsun napalım sonradan yetişir heralde

Kanguru(Kraft Domino) bende biraz omuz ağrısı yapıyor, normal mi kızlar?

Kollarım yorulmasın diye aldım ama bu kez de omuzlarım musdarip.

Yanlış da giymiyorum oysaki

Pamidor da yüzde elli indirim var tekstilde. Ürünler tam olarak nasıl bilemem ama uygun geldi bana. Geçen ay almıştım. Çok çok iyi değil ama zaten uç beş kez giydirip ufaliyorsa uygun almak mantıklı geliyor. Pijamalar vs oldukça uygun.

Günaydın ayrıca :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…