veriyorum canım ben 1 damla bile olsa hâlâ emziriyorum hatta kendisi memeyi tutmak istemeyince ben ayakta emziriyorum. Bi damlada bi damladır... doğru aslında ek gıdalara da az kaldı zatenn haydi bakalım. Emzirmek en rahatı aslında :)) anında çıkarıp veriyosun ısısı kendinden ayarlı zengin içerikli bol vitaminliOlsun azda olsa sen ver, koruyucu olur en azından.. Bende kilo alsın diye günde bir defa mama veriyorum başta sevmedi ama çok uykusu varken verince alıyor (haftasonu başladık) :))) Gerçi hafta içi bakıcımız veriyor.. ben hem daha az süt sağmış hemde bebeğe vermiş olucam.. Zaten şurda ek gıdalara ne kaldıkı, ondan sonra gelsin püreler gitsin yulaflı ezmeler :))
aptamil devam sütü veriyorum canım. Azcık bişey varsa onuda gece uyandığında emziriyorum. Gündüz yok zaten. Gerçektende üzülüyor insan... ki ben kendisi bırakmadıkça sütten kesmem derdim ama yokk nasibimiz bu kadarmışCanim benim sütte cok az gün içinde uyumuyoruz hiç mama veriyorum bazen hiç süt olmuyo. Golden goat mama verdim sende biraz biraz ver istersen insan üzülüyo sütü az olunca
Biz geçen hafta ailece hastaydık.. Oglusun burnu şurup kullarak 5 günde geçti ancak
Herhangi.biri kapalimi canim..? Bana dr rhinfant verdi ve okyanus suyu. Biz cok.sukur cozduk.
Oyle ya yine bi gun bizdeler bu sefer kimse yok kp cayi bitti bkledm bekledm kvdenin kalkacagi yok kalktm doldrmk icn kp otur kizm dedi kvdeyede kizdi snra oda bn doldururum otur otur diyo yerimden kalkana kadar ne bkledinHer şeyi gelinden bekliyorlar gelin yapamayınca gelinin annesi yapacak diye düşünüyorlar heralde. Ama annemi de kendimi de yedirtmem onlarayeri gelince söylüyorum ark.lar geldi yaşlısı genci siz yoruluyorsunuz dedi herkes kendi çayını kendi aldı falan diyorum anlıyor çakallar susuyorlar
Canim hirilti onemli bsy degldr belki benm oglanda durdk yerfr hiriltisi oluyodu arada dun doktora dedm bakti bisey yok dedi bebeklerde olabilir daha nefes borusu tam gelsmedigi icin mi bisey dedi tam hatrlamyrm10 gündğr oğlumun burnu mahvetti bizi,
fizyolojik serumda kullanıyorum, tuzlu suda kullanıyorum, odayı buharlada nemlendiriyorum, aspiratörlede alıyorum ama yok aşırı hırıltılı nefes alıyor ve geceleri en az 10 kere uyanıyorbu hep böyle mi devam edecek yaaaa
canım sağlık ocağının verdiğini neden kullanmıyorsun?bu daha mı iyi?dr.mu önerdi
Benim de gözüm chicco nunkinde. Civilde 349 tl şuan en uygun orası sanırım. Alsam mı diye düşünüyorumBenim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?
Benim de gözüm chicco nunkinde. Civilde 349 tl şuan en uygun orası sanırım. Alsam mı diye düşünüyorum
Dr una sor canım bize peditus verdi enjektorle 2 ml cekip sabah öğle akşam verdimbenimde burnum kapalı ve deli olacam
ilaçla geçer mi ki denesem :/
yattığı taraf acık diğeri kapalı oluyor
bizde fizyolojik serum kullanıyoruz içine birazda tuzlu su kaynatıp koydum 10 dakikalık faydalar tek sağlıyor
CANIM belki üşümüştur ben öyle olunca göğsüne sırtına ilik zeytinyağı sürüyorum mendil koyuyorum üstüne bekliyor iyi geliyor10 gündğr oğlumun burnu mahvetti bizi,
fizyolojik serumda kullanıyorum, tuzlu suda kullanıyorum, odayı buharlada nemlendiriyorum, aspiratörlede alıyorum ama yok aşırı hırıltılı nefes alıyor ve geceleri en az 10 kere uyanıyorbu hep böyle mi devam edecek yaaaa
Günaydın anneler
Benim gibi öğrenci olanlar durumunuz nasıl? Benim final sınavım var perşembe ve cuma.. ne yazıkki hiç çalışmadım napıcam bilmiyorumdün mezuniyet işlemleri için kızım ve kv ile koca ünv yi talan ettik öğrenciler şokkk tabiii
Biz bugün aldıke bebekten joie mizzy mi ne.. Chicco ile aynıydı nerdeyse bizde joie nin park yatağından memnun kalmıştık bu da iyidir dedik aldık 300tl ye. Eve geldik yatar kademesinde oturttuk oglusu cok komikti
Evet tatlım az kaldı ek gıdalaraa.. Bakıcı ablamız salatalık yerken istemiş cluk cluk yalamış bizimki ben doğurana kadar salatalık havuç yedim bebek aşikar :))) Sonra elinden alıncada cingar çıkarmış üstüneveriyorum canım ben 1 damla bile olsa hâlâ emziriyorum hatta kendisi memeyi tutmak istemeyince ben ayakta emziriyorum. Bi damlada bi damladır... doğru aslında ek gıdalara da az kaldı zatenn haydi bakalım. Emzirmek en rahatı aslında :)) anında çıkarıp veriyosun ısısı kendinden ayarlı zengin içerikli bol vitaminli
aptamil devam sütü veriyorum canım. Azcık bişey varsa onuda gece uyandığında emziriyorum. Gündüz yok zaten. Gerçektende üzülüyor insan... ki ben kendisi bırakmadıkça sütten kesmem derdim ama yokk nasibimiz bu kadarmış
Ya çişini yeni yapmıştı yada yapacaktı demekki :) Pipimiz büyüdü haliyle göze çarpıyor bu haller :)))Çişi gelince yapıyorlar öyle ama bilemedim benim ki sünnet de öyle oldu doktor güldü kaçın çiş yapacak diye
Kanguru(Kraft Domino) bende biraz omuz ağrısı yapıyor, normal mi kızlar?
Kollarım yorulmasın diye aldım ama bu kez de omuzlarım musdarip.
Yanlış da giymiyorum oysaki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?