- 27 Mayıs 2014
- 1.802
- 1.198
- 133
Erkek anneleri.. yaa kizlar benim oglan sabah ereksiyon oluyor cok erken degil mi yaaa
Smdi bnmkide oyle yapiyo ama uyurken verince saatler ce emiyo cekincede uyanyoHadi ya o da kötü. Ben alsın çok istedim ama her seferinde öğürdü, hatta kustu. Sonunda pes ettim ben de
Her şeyi gelinden bekliyorlar gelin yapamayınca gelinin annesi yapacak diye düşünüyorlar heralde. Ama annemi de kendimi de yedirtmem onlaraBide misafirin yaninda soyluyo insan utanir yaa benm gunum var goturuyum sen yaparsn dedi direk kp cayi bitiyo oturuyodu annem dolduruyodu annemede kizdm sen niye dolduruyosn anne diye kenara cekip ee kendime doldrcam smdi almasam ayip olur diyodu olursa olsun dedm
Bi daha alır mı bilmiyorum benim cocuklar bi acayip ilk kızım da ilk basta tuttu hatta ni gün boyunca hiç düşürmedi ağzından. 3.aydan sonra bi daha tutmadıHadi canımm maşallahbenim kızım da ilk günden beri almıyor. 3 emzik denedik sonuç hüsran. Bu saatten sonra da alıyorsa ne güzel, bi daha deneyeyim,çok fena gaza geldim
sagolasin ya icim rahatladi valla. kaka yolu gozluyorum resmen...Cnm anne sutu alan bebekler 10 gune kadar yapmamalari normalmis.benim ki de haftada bir yapiyor.takma kafaya.
Ev tasıyorum kiradan kiraya master yaptım 6 senede 4. Ev
Biz bugün aldıkBenim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?
Biz geçen hafta ailece hastaydık.. Oglusun burnu şurup kullarak 5 günde geçti ancak10 gündğr oğlumun burnu mahvetti bizi,
fizyolojik serumda kullanıyorum, tuzlu suda kullanıyorum, odayı buharlada nemlendiriyorum, aspiratörlede alıyorum ama yok aşırı hırıltılı nefes alıyor ve geceleri en az 10 kere uyanıyorbu hep böyle mi devam edecek yaaaa
Benim bazen ilk başta aklima da gelmez 20günlük lohusayken tatile gitti o an gelmedi aklima bi şey. Ama grip olup da söylendiği zaman bi an noluyo dedim başkasından ne bekliyosan sen de aynısını yapacaksın. Eltim hasta olunca koşar gider kv hasta olunca ben gidecekmisim hastalık da grip. Küçük cocugum var bulasmasin gelmeyin demiyorlar da gripte bile gitmemizi bekliyorlar. Ustelik eltim calismiyor ben o sıralar 3e kadar okuldayim ve küçük cocugum var. Eltimin 2 cocugu da bütün gün okulda. Onlarla empati kurayim diyorum hiç bi taraftan anlayamıyorum yaptıklarını. Allah.tan o konuda eşim ve kp benden taraf ama kp.den de dogumlarimda bi çiçek görmedimSelam kizlarr cok ozledim sizlerri :)
Israrla baya bi. sayfa okuudumm.. Kizz anneleri cok farkli Allah onlar a saglikli uzun omurler versin ..kv gelince bizimkide ayni anlattiginiz gibi hep bi nazzzz acitasyon ve bol atmacaaasoyle yaparim boyle yaparim der ama hicbisey yapmazzz bari soyleme buarada S serapppp seni cok taktir ettim hani yazmissin ya esime soylemiyecektim ama coook sonra soyledim die aslinda dogrusu bu herhalde ben cok soyledim hemen esime hakliyken haksiz duruma dustum cok ozellikle hamileyken ayrica bende melek gorunumlu bide bonus gorumce varr su cene tutma olayini bi becerebilsem ve maske takip onlar gibi ahhh canim cicim desem ama arada laf caksam hic ilgilenmesem sonrada onlar gibi melek gozuksemm
Herhangi.biri kapalimi canim..? Bana dr rhinfant verdi ve okyanus suyu. Biz cok.sukur cozduk.10 gündğr oğlumun burnu mahvetti bizi,
fizyolojik serumda kullanıyorum, tuzlu suda kullanıyorum, odayı buharlada nemlendiriyorum, aspiratörlede alıyorum ama yok aşırı hırıltılı nefes alıyor ve geceleri en az 10 kere uyanıyorbu hep böyle mi devam edecek yaaaa
Benim gibi erkenden mama sandalyesi araştıranlar var mı bilmiyorum. E Bebek'e uğradığımda çalışan bir arkadaş - artık kanka olduk gide gele - bize uygun fiyat aralığında parasına göre en iyisi joie mizzy olanı önermişti. 300 TL fiyatı ve diğerleri gibi yatışı, eğimi, zırt pırt apartları var. Nasılsa zaman var diye almadık. Bugün bir bakayım dedim internetten. Chicconun 600tl mam sandalyesi 400'e üşmüş. Ablam 8 sene önce almıştı. Şimdi 2. bebeğine de kullanıyor. Çok memnun. Uzun süre balkonda atıl kaldığı halde ne soldu ne de başka bir sorun yaşadı. Siz baktınız mı bir şeyler?
Ev tasıyorum kiradan kiraya master yaptım 6 senede 4. Ev
Kızına da sana da maşallah canımBugun 10 kisi esimin okulundan bayanlar geldi..cok guzel gecti salatalar haric herseyi geceden yaptim..nasil yaptinz bebisle bunlari deyip durdular..birinin 6 aylik oglu vRdi benim tontis ona gire topik olunca mama verdinizmi bu baya kilolu dediler ki 4 aylik 6700 felan suan..bende verdim dedim..okudum nazar olmasin diye zaten totosu duzelmiyo..
Kizi ust komsuma verdim sagolsun uyutuverdi bende rahat rahat misafirleri agirladim..
İns vardir ya, yoksa kilo da veremicem, zaten midem de isyan ediyo artik bu saatte yemelereBenimkiler de yumuşak canım bende süt yok artık herhalde diyodum. ama süt var.bence artık yumuşak yada sert olmasıyla alakası yok sütün vardır.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?