2016 Şubat Anneleri

Kizlar Günaydın birsey danışmak istiyorum sizlere çünkü hiç bilgim yok bu konuda şimdi biz bakici bulduk fakat fiyat konuşmadık ne kadar olmalı bilemiyorum. Sadece bebege bakcak 8-3 arası bu arada yol parası yok ve köyde oturuyoruz.sizce ne kadar olmalı sadece h.ici olcak.ayrica tenefuslerde öğle arasında ve boş derslerde de eve gitcem yani dinlenmiş olcak engin bilgilerinizi bekliyorum güzel annisler

Ben de ilçede oturuyorum. Eve gelecek bakıcı bulamadım, kendisinin evine bırakıp öğle aramda evine gidiyorum emzirmek için. 8:30-16:00 arası bakıyor. Bakıcı görüşmeleri yaparken ilçedeki fiyat aralığı 550-600 TL olduğunu söylediler. Ben de bakıcımıza bu fiyata bakıyorlar, dedim. 600 TL ile başlayalım o zaman dedi. Belki fiyat konusunda sana yardımcı olur diye yazdım. Durumlarımız hemen hemen aynı çünkü.

Canım çok çok teşekkür ederim tabiki yardımın oldu

Kaç aylık canim benimkiler de 4.ay kontrolünde yaklaşık bu ölçülerde ydi

tatlım bende doktora öğrencisiyim. acayip boşladım.hocam tiriplerde. 2 sayfa yazıp 1 ay koyveriyorum tezi. anlayacağın öğrencilik ve annnelik bir gitmiyor

Ben 600 lira veriyorum canim.. tek cocuga bakiyor

tam dort aylik canim ya
Gayet iyi bence masaallah hem senin bebis bayagi hareketli masaallah bu ay 500 gr almasi da iyi bizde cuma gidecegiz bakalim ne kadar olduk dun bi komsum kizmin bebegi kanguruya sigmiyor dedi ayni gun dogum yaptik bide şok oldum kangiruya sigmayan bebek

Oyle ya yine bi gun bizdeler bu sefer kimse yok kp cayi bitti bkledm bekledm kvdenin kalkacagi yok kalktm doldrmk icn kp otur kizm dedi kvdeyede kizdi snra oda bn doldururum otur otur diyo yerimden kalkana kadar ne bkledin

Ayyy cidden ömrü boyunca gelinlerim hizmet etsin hayali kuran kaynana bu benim kp de hemen sen otur der bu yüzden kv çoğu zaman benden bir şey beklemez

İndirim kodunun belli bi süresi var mı canım, bana da geldi henüz kullanma fırsatım olmadı.

kizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum

Ya canim buyuk konusmayayimda ben obez bir bebek istemiyorum zaten

Dr una sor canım bize peditus verdi enjektorle 2 ml cekip sabah öğle akşam verdim

ahh ona ulaşabilsem keşke
ilçedeyiz doktırumuz merkezde bize sekreterinin numarasını verdi onu arıcaz o doktora söylicek doktor müsait ise bize dönecek öyle, bende uğraşmak istemiyorum

sağlık ocağına göre kilo almamışız ama boyuuz 63 cm miş
doktor muayenesinde 1 ay 600 gr almışız boyumuz 61 cm
gelişimi güzel ek gıda yok, yola deam dedi

canım biz cok kücük bir ilçede yaşıyoruz karşımızda ki hocanın 2 cocuğu var biri1 yaşında diğeri 2.5
sabah 9 akşam 6 ikisine toplam da 800 TL
köy gibi yerde 600 yeter cok bile derim

kizlar siz bebislere artik şort kisa kolllu falan giydiriyor musunuz sicak şehirlerdekiler benimki 3bucuk aylık hala uzunlarla geziyoruz sicakliyor mudur diye tereddüt ediyorum

cıııksssss biz doğuk yerdeyiz hala ince tayt üzerine pantolon giyoruz malesef
hatta su an yağmur yağıyor , şort takımı bize uzak

BEN de Ankara da yim buralarda soğuk ya akşamüstü yağmur yağıyor ev serin ben hala 2 kat giydiriyorum

İndirim kodunun belli bi süresi var mı canım, bana da geldi henüz kullanma fırsatım olmadı.
22-28 Mayıs diyodu cnm ama ben gecen haftaki programdan kod kazandım, ctesi gene kod veriliyodu, ona katılmadım, sen ne zaman katıldın

Bir de dedilerki bize fiyat arastircaklarmis çocuk bakmak zormuş sanki çocuğa o değil ben bakcam benim o kadar arastirmam gerekirken o arastircakmis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…