2016 Şubat Anneleri

Kizlar ya tetanoz asisi için sağlık ocagina gittim.yapmadim ama
Valla bebis zaten kucagmda ve yoruyor.bir de 3 gun o kol agrisini goze alamadm.benim ki cok agirmisti ya.gebeyken yaptgimda
Gitmsken bebisi tartayim dedim.gecen hafta gitmstik.tartmistik ta yine bakalm dedim
250 gr vermis.niye acaba ya.sutum mu azaliyo acaba.artik akmiyor.ustum islanmiyo.oyle olurdu önceden

Benimkine 30 defa söylediğim halde yapmıyor. Benimki de abuk sabuk şeylere para harcıyor. Düşün bi hangi evde poşet kapatici, kemer deliği açıcı gibi şeyler var? Bizde var. Elektronik eşyaları saymıyorum bile. Sanal gerçeklik gözlüğü aldı Allah.tan mercekleri çizik çıktı geri gönderdi de parayı iade ettiler hevesi geçti henüz almadı bi daha

Ya cnm uzun sure vermiyorum o gogsu bekleteyim dolsun dedim 4 5 saat ama yine ayni.anlamadm yani
Bazen bi göğsümde süt kalmıyor mamayı kabul etmeyen kızım eme eme süt getiriyor ilk başta boş boş emiyor sonra cuk cuk yutuyor bebek emmediği için az gelmiştir belki

Bazen bi göğsümde süt kalmıyor mamayı kabul etmeyen kızım eme eme süt getiriyor ilk başta boş boş emiyor sonra cuk cuk yutuyor
Belki de emmelernde bi var hikmet
Gelmese emmez ama
Pompayla gelmiyo ama benimki de cuk cuk emiyor eme eme getriyo demek

Çok geçmiş olsun canım Allah damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah.. Kuzucuk oynamaya bile başlamış süperrr :))

Çoook geçmiş olsun canım büyük adamı öp kocamaaaan

O ev bizimmmmm evv

Kemer delik açıcı set var tchbo dan almıstı
Koçtaş dan poşet ağzı yapıştırıcı
Matkap seti
Tornavida seti
Dolu e adet alet çantası
Olta seti
Ney müzik aleti
Mızıka

Tahta set (doğum günümde almıştı düşünceli kocam içinde meyve tabağı çerezlik nihale var bide ne işe yaradığını anlamadığım bişiler var)

Daha neler neler ha bunlar kuşlnılmadı kutuda duruyoo

Ev ıvır zıvır dolu şuan daha ii anlıyorum hepsini atasım var

Nasıl bir saat öyle bence de israf... Benimki de sözde benim harcamama karışmaz ama kredi kartım çok gelse hemen bit bit... kendi kredi kartı olsa

Deneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum

Benimki de elini tamamen sokuyor kızıyor. Dış kasiyici aldık ona da sinir oluyor daha ne yapmam lazım bilmiyorum

Benimki o disliklere de sinir olduu :) ne istiyorsa

13.50 de doğdu benimki de s

Biz abiyiz

Benim hiç agrimamisti kolum bu aşıda canım. İhmal etme ama ol. Sonra tekrar gerekmez.

Benim de şu ara rizam olmadan aldığı yaptığı şeylerde hep sorun cikti ben hemen psikolojik baskı anayim ben ana rizami al diye... Bizimde evde garip garip şeyler var mesela demirlerden oluşmuş bir tezgah böyle garip bir sey. Ozel yaptilar vs. balkondaydi bir yıldır. Ev taşırken zorla depoya koydurdum

Ben tüpleri baglatsam da korkarım çünkü baglatip da hamile kalanı da duydum
Bağlayınca ihtimal varda kesip bağlarsa imkansız sadece tüp bebekle hamile kalabiliyosun. Annemde bağlattı adeti gecikmişti doktora gitti gebelik testi istedi yapmadı. Kesip bağladığım için olmaz öyle birşey dedi.
Çok geçmiş olsun canım Allah damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah.. Kuzucuk oynamaya bile başlamış süperrr :))
Sağol cnm. Amin inşallah. Darısı sizin başınıza :) şimdilik oynuyor bakalım gece neler olacak
Çoook geçmiş olsun canım büyük adamı öp kocamaaaan
Sağol cnm

Ay kızlar sinir oldum bugün memlekete getirdi eşim bizi her neyse akşam üstü alayım bebişi bizimkiler görsün dedi . Ben annemde o annesinde kalıyor bu arada. cok istekli diye reddedemedim ama içim gitti. ama ağlar orda dedim bensiz durmaz ağlarsa getiririm dedi. 40 ına kadar annem baktı arada geldim gene annemlerde kaldım bebis annemde ağladı ama nasıl kendini parçaladı babamı görüncede ağladı. ben dedim sanırım artık yabancılarda ağlıyor. Buna istinaden kaynanamGilde ağlar dedim. esim bebeği almaya geldi görümcemlerim ile arabadan inmeye tenezzül etmediler biri bebeğimi kucağına aldı ve gittiler. bebis orda hiic ağlamamis önce dudak bukmüs sonra Gülmus Eğlenmis delirecem ya nasıl olur. burda bütün gün ağladı orda nasıl öyle duruyor. esim saat sekizde getirdi uyku saati orda cit çıkarmamis annem aldı kucağına bi ağlıyor görseniz gözümün içine bakıyor yatır diye. neden öyle ya sinirlerim alt üst ve ben kaynanamgili görümcemlerimı hiç mi hiç sevmiyorum

Tamiri o kadarsa fiyatini düşün.bayiliyo markali pahali saatlere.
Agri eşigi farkli demek herkeste.benim cok agirmisti ya

Hayirrr o ortamda sen varsın canım. Yabancı ortam seni ister... O yüzden takma canım boş ver...

Hiç anlamıyorum böyle gorumceleri ( benimki uzak ondan mı bilmiyorum ama maşallah ablam gibidir...

Bu arada hayırlı olsun bakalım Ankara...

Kızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Ay bende korkuyorum ya geçen malum şey oldu hala korunmuyorum ben hamile miyim diye çok korkuyorum şimdi ya. umarim değilimdir

Tamiri o kadarsa fiyatini düşün.bayiliyo markali pahali saatlere.
Agri eşigi farkli demek herkeste.benim cok agirmisti ya

Ceo mu ne mesleği :) bizim bir aylık kira der tamirine eşim :))

Ağrı eşiği çok dusuktur. Popodan iğne olamam mesela :) korkarım. Oğlumun ikinci ay aşısı ile oldum onun derdine kendimi unuttum :)

Ben hiç corapla yatamam ayaklarım yanar uyurken vücut ısınır zaten. İçin rahat etmiyorsa patikli alt giydir
bende yatamam çorapla çıplaktir hep ayağım. bazen patikli alt giydiriyorum . normal pijama giydirdigimde çorap giydiriyorum. esim biraz karışan cinsten çok anlıyor gibi!

Kızlar sabahtan beri kızımın ateşi var. Bir düşüyor bir çıkıyor. Doktor boğazına baktı kulağına baktı vs. bir şeyi yok dedi. 4. ay aşısını olalı da epey oldu. Calpol verdim öğlen doktor 38 olunca tekrar ver dedi tekrar vereceğim şimdi. 37.8 şu an ateşi. Kompres yapamıyorum çok ağlıyor soğuğu hiç sevmiyor vücuduna değdiremiyorum.

yani nasıl oluyor ya. yarın benle gitcek gene kaynanaya bakalım anneme yaptığı gibi ağlayacak mı ben varken! ya elimde değil takıyorum çok rahat onlar ben bakmam bile dedi çocuğa annen baksın onlara gidip anneme gitmemesi çok zoruma gitti. bi de utanmadan yeni doğduğu zaman annemler özel klima aldılar bebeğe ısıtmak için odayı. o zamanlar böyle bi muhabet geçti yok neymiş klima rahatsız ediyormuş bebeği o yüzden ağlıyorMuş odanın nemi kalmazmis bilmem ne. ay benimkiler kendilerini bana karşı iyi yaparlar saf kocam arabadan inmedigini bile görmüyor söylesem üzeri musait değildi falan der.
ay sağol canım inşallah hayırlı olur buraya daha az geleceğime Sevinıyorum

İci sulu aldm isirio sonra sinirleniyo :) buzdolabina koymayi denemedm onuda denerim cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…