- 21 Kasım 2013
- 2.603
- 1.856
- 178
Benimkine 30 defa söylediğim halde yapmıyor. Benimki de abuk sabuk şeylere para harcıyor. Düşün bi hangi evde poşet kapatici, kemer deliği açıcı gibi şeyler var? Bizde var. Elektronik eşyaları saymıyorum bile. Sanal gerçeklik gözlüğü aldı Allah.tan mercekleri çizik çıktı geri gönderdi de parayı iade ettiler hevesi geçti henüz almadı bi dahaBunlari hepsi mi boyle diyecegim hayir cunku istisnalar varr..hali olayina benzer olay bizde yasatik gecen bilerek sustum soylemedim gor iste dimiii..1 hafta durdu en son patladimm..illa soyleyeceksin..bide acimayacaksin demin gitmis acayip pahali ve gereksiz teknolojik bisey almiss yani suan ne gerek var bisuru para vermisss bazen bende cokk harciyooo
Bazen bi göğsümde süt kalmıyor mamayı kabul etmeyen kızım eme eme süt getiriyor ilk başta boş boş emiyor sonra cuk cuk yutuyor bebek emmediği için az gelmiştir belkiYa cnm uzun sure vermiyorum o gogsu bekleteyim dolsun dedim 4 5 saat ama yine ayni.anlamadm yani
Belki de emmelernde bi var hikmetBazen bi göğsümde süt kalmıyor mamayı kabul etmeyen kızım eme eme süt getiriyor ilk başta boş boş emiyor sonra cuk cuk yutuyor
Ben tüpleri baglatsam da korkarım çünkü baglatip da hamile kalanı da duydumCnm sen tüpleri bağlatmadın mı? İyi cesaretlisin. 3 çocuktan sonra gerçekten zor olur.
Çok geçmiş olsun canım Allah damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah.. Kuzucuk oynamaya bile başlamış süperrr :))Oğlum bugün sünnet olduküçük adamım ay ne ağladı ağladı içim parçalandı küçük kuşumun pipisi gitti. Yapılırken ağlamadı da iğnenin etkisi geçince baya acıklı acıklı ağladı. Ağrı kesici verdik biraz daha rahatladı. Şimdi oyun halısında oynuyor. Bakalım gecemiz nasıl geçicek
Çoook geçmiş olsun canım büyük adamı öp kocamaaaanOğlum bugün sünnet olduküçük adamım ay ne ağladı ağladı içim parçalandı küçük kuşumun pipisi gitti. Yapılırken ağlamadı da iğnenin etkisi geçince baya acıklı acıklı ağladı. Ağrı kesici verdik biraz daha rahatladı. Şimdi oyun halısında oynuyor. Bakalım gecemiz nasıl geçicek
O ev bizimmmmm evvBenimkine 30 defa söylediğim halde yapmıyor. Benimki de abuk sabuk şeylere para harcıyor. Düşün bi hangi evde poşet kapatici, kemer deliği açıcı gibi şeyler var? Bizde var. Elektronik eşyaları saymıyorum bile. Sanal gerçeklik gözlüğü aldı Allah.tan mercekleri çizik çıktı geri gönderdi de parayı iade ettiler hevesi geçti henüz almadı bi daha
Ayy yarama dokundun resmen.benimki de bayilir teknolojik pahali seyler almaya
Ben bisey alirken bin kere dusunrum.fuzuli sey almam.aldgimda da bircok yere bakar uygununu alirim.biraz kacirsam hemen söylenir ama beyefendi dün saatinin sadece tamiratina 900 tl verdi cildrdim resmen.gunah ya
Deneyimli anneler oglus 4 aylik oldu dis sikintimiz var acaba meyve filesi alsam kemirse erkenmi daha elleri agzinda surekli napicam bilemiyorum
Rica ederim canım. Evet insanın ısırası geliyor o kolları bacakları minik ayakları
Elbise olmuyor yabende sıfır kollu üstler aldım onları giyiyorum
Öff sorma bilmiyorum. 2 çocukla bize pek vakit kalmıyor ayda yılda bir ama ya tutarsa
Canım içi sulu dişliklerden al şimdi öyle veriyorum iyice sıkıntı yapmaya başladığında buzdolabına koyuyorsun serinliyor öyle veriyorsun. İyi geliyor kaşıntıya
13.50 de doğdu benimki de s
Kizlar ya tetanoz asisi için sağlık ocagina gittim.yapmadim ama
Valla bebis zaten kucagmda ve yoruyor.bir de 3 gun o kol agrisini goze alamadm.benim ki cok agirmisti ya.gebeyken yaptgimda
Gitmsken bebisi tartayim dedim.gecen hafta gitmstik.tartmistik ta yine bakalm dedim
250 gr vermis.niye acaba ya.sutum mu azaliyo acaba.artik akmiyor.ustum islanmiyo.oyle olurdu önceden
Benimkine 30 defa söylediğim halde yapmıyor. Benimki de abuk sabuk şeylere para harcıyor. Düşün bi hangi evde poşet kapatici, kemer deliği açıcı gibi şeyler var? Bizde var. Elektronik eşyaları saymıyorum bile. Sanal gerçeklik gözlüğü aldı Allah.tan mercekleri çizik çıktı geri gönderdi de parayı iade ettiler hevesi geçti henüz almadı bi daha
Bağlayınca ihtimal varda kesip bağlarsa imkansız sadece tüp bebekle hamile kalabiliyosun. Annemde bağlattı adeti gecikmişti doktora gitti gebelik testi istedi yapmadı. Kesip bağladığım için olmaz öyle birşey dedi.Ben tüpleri baglatsam da korkarım çünkü baglatip da hamile kalanı da duydum
Sağol cnm. Amin inşallah. Darısı sizin başınıza :) şimdilik oynuyor bakalım gece neler olacakÇok geçmiş olsun canım Allah damatlığınıda görmeyi nasip eder inşallah.. Kuzucuk oynamaya bile başlamış süperrr :))
Sağol cnmÇoook geçmiş olsun canım büyük adamı öp kocamaaaan
Tamiri o kadarsa fiyatini düşün.bayiliyo markali pahali saatlere.Nasıl bir saat öylebence de israf... Benimki de sözde benim harcamama karışmaz ama kredi kartım çok gelse hemen bit bit... kendi kredi kartı olsa
Benimki de elini tamamen sokuyor kızıyor. Dış kasiyici aldık ona da sinir oluyor daha ne yapmam lazım bilmiyorum
Benimki o disliklere de sinir olduu :) ne istiyorsa
Biz abiyiz
Benim hiç agrimamisti kolum bu aşıda canım. İhmal etme ama ol. Sonra tekrar gerekmez.
Benim de şu ara rizam olmadan aldığı yaptığı şeylerde hep sorun ciktiben hemen psikolojik baskı anayim ben ana rizami al diye... Bizimde evde garip garip şeyler var mesela demirlerden oluşmuş bir tezgah böyle garip bir sey. Ozel yaptilar vs. balkondaydi bir yıldır. Ev taşırken zorla depoya koydurdum
Ay kızlar sinir oldumbugün memlekete getirdi eşim bizi her neyse akşam üstü alayım bebişi bizimkiler görsün dedi . Ben annemde o annesinde kalıyor bu arada. cok istekli diye reddedemedim ama içim gitti. ama ağlar orda dedim bensiz durmaz ağlarsa getiririm dedi. 40 ına kadar annem baktı arada geldim gene annemlerde kaldım bebis annemde ağladı ama nasıl kendini parçaladı babamı görüncede ağladı. ben dedim sanırım artık yabancılarda ağlıyor. Buna istinaden kaynanamGilde ağlar dedim. esim bebeği almaya geldi görümcemlerim ile arabadan inmeye tenezzül etmediler biri bebeğimi kucağına aldı ve gittiler. bebis orda hiic ağlamamis önce dudak bukmüs sonra Gülmus Eğlenmis delirecem ya nasıl olur. burda bütün gün ağladı orda nasıl öyle duruyor. esim saat sekizde getirdi uyku saati orda cit çıkarmamis annem aldı kucağına bi ağlıyor görseniz gözümün içine bakıyor yatır diye. neden öyle ya sinirlerim alt üst ve ben kaynanamgili görümcemlerimı hiç mi hiç sevmiyorum
Ay bende korkuyorum ya geçen malum şey oldu hala korunmuyorum ben hamile miyim diye çok korkuyorum şimdi ya. umarim değilimdirKızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Tamiri o kadarsa fiyatini düşün.bayiliyo markali pahali saatlere.
Agri eşigi farkli demek herkeste.benim cok agirmisti ya
bende yatamam çorapla çıplaktir hep ayağım. bazen patikli alt giydiriyorum . normal pijama giydirdigimde çorap giydiriyorum. esim biraz karışan cinsten çok anlıyor gibi!Ben hiç corapla yatamam ayaklarım yanar uyurken vücut ısınır zaten. İçin rahat etmiyorsa patikli alt giydir
Jel hicbi ise yaramio dr verdi tın.. dis kasiyiciyada sinir okuyor bilmiyorm napica ya.Cnm erken bence.dis kasiyicilardan dene.jel de var
yani nasıl oluyor ya. yarın benle gitcek gene kaynanaya bakalım anneme yaptığı gibi ağlayacak mı ben varken! ya elimde değil takıyorum çok rahat onlar ben bakmam bile dedi çocuğa annen baksın onlara gidip anneme gitmemesi çok zoruma gitti. bi de utanmadan yeni doğduğu zaman annemler özel klima aldılar bebeğe ısıtmak için odayı. o zamanlar böyle bi muhabet geçti yok neymiş klima rahatsız ediyormuş bebeği o yüzden ağlıyorMuş odanın nemi kalmazmis bilmem ne. ay benimkiler kendilerini bana karşı iyi yaparlar saf kocam arabadan inmedigini bile görmüyor söylesem üzeri musait değildi falan der.Hayirrr o ortamda sen varsın canım. Yabancı ortam seni ister... O yüzden takma canım boş ver...
Hiç anlamıyorum böyle gorumceleri( benimki uzak ondan mı bilmiyorum ama maşallah ablam gibidir...
Bu arada hayırlı olsun bakalım Ankara...
İci sulu aldm isirio sonra sinirleniyo :) buzdolabina koymayi denemedm onuda denerim cnmRica ederim canım. Evet insanın ısırası geliyor o kolları bacakları minik ayakları
Elbise olmuyor yabende sıfır kollu üstler aldım onları giyiyorum
Öff sorma bilmiyorum. 2 çocukla bize pek vakit kalmıyor ayda yılda bir ama ya tutarsa
Canım içi sulu dişliklerden al şimdi öyle veriyorum iyice sıkıntı yapmaya başladığında buzdolabına koyuyorsun serinliyor öyle veriyorsun. İyi geliyor kaşıntıya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?