2016 Şubat Anneleri

Benim kadar korkamazsın zaten regl olmasak da hamile kalma ihtimali var Allah korusun
Var tabide iste bilemiyorm.acikcasi esimede guvenemiyorm cunki ben evlendigimizden beri dkh ile korundum. Pek sevmiyor kendi yontemlerini adet bitmeden bir cozm bulmaliyim.

hayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. yarına bi şeycigı kalmaz

Kızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Ah ah dur yarama basma hala bir cozum bulamadm sutu etkilemeyen sadece 3 aylik igne spiral yada cerazette dkh var ama oda sutun tadini bozuomus adet bitmeden birseu bulmam lazm

Kiz ilahi ya.
Cnm sen sevmeyebilirsn ama kuzunun babaannesi halalari sonucta.tabi ki sevsin onlari da gitsin de
Ne sansli ki akrabalari var
Kendi hislermzi karistrmamak gerek.ne olursa olsun kan baglari var
Ama ayip etmis senin sıpa.anneannede aglamak ne
benim ki yapiyo annemde agliyo.ama kv demde de agliyor.onda aglamasa da uzulmezdm.takma cnm ufak seyler bunlar
Hem belki oyle degildr sirf sen durmaz dedin diye esin abartiyo.durdu guldu diyor
Biliyosun bayilirlar bizim tezimizi çürütmeye

Evet doğru söylüyorsun kendi hislerimızi karıştırmamak gerek ama sinir oldum anlatamam elimde değil.ama anneme daha çok alışmasi gerekmez mi? sonra kocam diyo bi sevmedi senin annenin evine benim annemin evinde nasıl duruyor.daha sinir oluyorum. orda elden ele dolaşıyor. foto çekip attı gülen fotoğraflarını zaten tezimi curutmeye bayılır dediğin gibi. korktuğum iki de bir ver bebeği götüreyım demesi bi de bensiz kalsın istemiyorum yavrum

Kizlar demir damlasi kullanmaya başlayan var mi onu kullanan var onu kullandgmdan beri kakasinda kirmizi kan gbi nokta seyleer oldu

Canım cok geçmiş olsun..allah damatlığını da göstersin inşallah..
Kime yaptırdın ve ne kadar ödedin??söyleyebilir misin??

Valla neden ilaç yazdı ben de anlam veremedim, kas gevşetici jel veya merhem bile vermemesi gerekir, sadece tavsiyede bulunabilir, fizik tedavi dru reçete yazar. Sıcak uygulama elbette ağrıya, spazma, sırt yorgunluğuna iyi gelir, zararı yok. Sürekli aynı pozisyonda olmanın zararı zaten her iş için geçerli, ben de sık sık değiştiriyorum. Valla ben fzt olmama rağmen kendime bazen faydam olmuyo, ergonomik tutuşlar bebek huzursuzken işe yaramıyo, bazen ben dahi hiç dikkat edemiyorum

Ha unutmadan egzersiz programı vermek bizim işimiz, o hareketleri düzenli yap

Mama sandalyesi hafif yatıyo canım, tam sırtüstü değil

Kızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye

O işi yapmayarak canım bebek sağolsun bize fırsat vermiyo

Ayy benim eşim gibiymiş bazen ıvır zıvırlarından öyle bıkıyorum ki, ev dubleks, yukarıdaki ardiyenin çoğu onun alet edavatları, matkap tornavida seti, levye, takım çantası, dremel, silikon ve tabanca,adını bilmediğim bisürü teknolojik elektronik bişeyler, kablolar, modemler, antenler, koçtaştan o da poşet kapatıcı aldı hiçbişeye yaramadı

ilknurrr22 dünkü patates mantısı süper oldu canım, eşim de pek beğendi, tarif için teşekkürler

M mambia canım ben de bezeye dokununca kayıyo, elime geliyo, sizdekinin aynısı

misscaglayan geçmiş olsun canım darısı düğününe

Hayirli olsun kuzuya.rahat atlatrsnz umarim
Sağol cnm inşallah.
Canım cok geçmiş olsun..allah damatlığını da göstersin inşallah..
Kime yaptırdın ve ne kadar ödedin??söyleyebilir misin??
Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.

Arkadaşlar takipteyim yazamıyorum yüksek lisans sınavlarım vardı bitti şükür. Bebek'le zor da olsa çalıştım
Arkadaşlar Bi sorum olacak 28 nisanda adet oldum ilk kez doğum dan sonra şimdi ise 6 gün geçti ve hala olmadım eşim korundu öyle sıkta birliktelik olmadı korkutorum benimki çok şaşmazdı acaba emzirmede düzensizleşen var mı düzenli olupta önceden

instagramda gördüm seni ve elif asyayı :) sınavlarında başarılar canım, ben 6 yıl önce mezun oldum, iş hayatına atıldım.
Canım benim çok teşekkür ederim :) ne güzel mezun olup iş hayatına atılmışsın düzenin oturmuş :) eh bende elif asyam birazcık büyüynce çaılışırım artık :) minik yasemin elayı öpüyorum. Aynı gün doğmuştu bizim bebişler :) bu arada 4 aylık aşısını 11 nde yaptırıcaz siz canım?
tatlım bende doktora öğrencisiyim. acayip boşladım.hocam tiriplerde. 2 sayfa yazıp 1 ay koyveriyorum tezi. anlayacağın öğrencilik ve annnelik bir gitmiyor
evett gerçekten çok zorluyor insanı , sınavlarıma girdim bakalım geçmişsem mezun olucam inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa vermesn bizimkinide canım

Sağol cnm inşallah.

Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.
Sağol cnm inşallah.

Hadi yaa..fiyat iyimiş..hastaneler 750 den asagı yapmıyor cnk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…