Var tabide iste bilemiyorm.acikcasi esimede guvenemiyorm cunki ben evlendigimizden beri dkh ile korundum. Pek sevmiyor kendi yontemlerini adet bitmeden bir cozm bulmaliyim.Benim kadar korkamazsınzaten regl olmasak da hamile kalma ihtimali var Allah korusun
hayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. yarına bi şeycigı kalmazOğlum bugün sünnet olduküçük adamım ay ne ağladı ağladı içim parçalandı küçük kuşumun pipisi gitti. Yapılırken ağlamadı da iğnenin etkisi geçince baya acıklı acıklı ağladı. Ağrı kesici verdik biraz daha rahatladı. Şimdi oyun halısında oynuyor. Bakalım gecemiz nasıl geçicek
tamam canım çok teşekkür ederim bugün öyle deneyeyimGece cikar canm sicacik oluyo valla corapla yatrdgmda daha soguk oluyodu
Sağol cnm. Amin inşallah. Şu geceyi hayırsıyla atlatalımhayırlı olsun canım allah düğününude görmeni nasip eylesin. yarına bi şeycigı kalmaz
Ah ah dur yarama basma hala bir cozum bulamadmKızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Sende 3 tane yokmuydu niye baglamadilar ay napicaz fikrin varmiBenim kadar korkamazsınzaten regl olmasak da hamile kalma ihtimali var Allah korusun
Kiz ilahi ya.yani nasıl oluyor ya. yarın benle gitcek gene kaynanaya bakalım anneme yaptığı gibi ağlayacak mı ben varken! ya elimde değil takıyorum çok rahat onlar ben bakmam bile dedi çocuğa annen baksın onlara gidip anneme gitmemesi çok zoruma gitti. bi de utanmadan yeni doğduğu zaman annemler özel klima aldılar bebeğe ısıtmak için odayı. o zamanlar böyle bi muhabet geçti yok neymiş klima rahatsız ediyormuş bebeği o yüzden ağlıyorMuş odanın nemi kalmazmis bilmem ne. ay benimkiler kendilerini bana karşı iyi yaparlar saf kocam arabadan inmedigini bile görmüyor söylesem üzeri musait değildi falan der.
ay sağol canım inşallah hayırlı olur buraya daha az geleceğime Sevinıyorum
Hayirli olsun kuzuya.rahat atlatrsnz umarimSağol cnm. Amin inşallah. Şu geceyi hayırsıyla atlatalım
Ben 26 yasimdayim baglattimKızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Evet doğru söylüyorsun kendi hislerimızi karıştırmamak gerek ama sinir oldum anlatamam elimde değil.ama anneme daha çok alışmasi gerekmez mi? sonra kocam diyo bi sevmedi senin annenin evine benim annemin evinde nasıl duruyor.daha sinir oluyorum. orda elden ele dolaşıyor. foto çekip attı gülen fotoğraflarını zaten tezimi curutmeye bayılır dediğin gibi. korktuğum iki de bir ver bebeği götüreyım demesi bi de bensiz kalsın istemiyorum yavrumKiz ilahi ya.
Cnm sen sevmeyebilirsn ama kuzunun babaannesi halalari sonucta.tabi ki sevsin onlari da gitsin de
Ne sansli ki akrabalari var
Kendi hislermzi karistrmamak gerek.ne olursa olsun kan baglari var
Ama ayip etmis senin sıpa.anneannede aglamak ne
benim ki yapiyo annemde agliyo.ama kv demde de agliyor.onda aglamasa da uzulmezdm.takma cnm ufak seyler bunlar
Hem belki oyle degildr sirf sen durmaz dedin diye esin abartiyo.durdu guldu diyor
Biliyosun bayilirlar bizim tezimizi çürütmeye
Oğlum bugün sünnet olduküçük adamım ay ne ağladı ağladı içim parçalandı küçük kuşumun pipisi gitti. Yapılırken ağlamadı da iğnenin etkisi geçince baya acıklı acıklı ağladı. Ağrı kesici verdik biraz daha rahatladı. Şimdi oyun halısında oynuyor. Bakalım gecemiz nasıl geçicek
Öyle mi canım hiç haberim yoktu ya peki neden ilac yazdı! teşekkür ederim cevabın için fizyoterapist olduğunu bilmiyordum. emziren kişilerde sırt düzlesmesi mı ne öyle bi şey oluyor dedi. emzirirken 15 dk dan fazla aynı pozisyonda durma dedi bi de ağrıyan bölgeye sıcak uygulama yap dedi. bi melhem verdi sürmek için ama üzerinde emzirirken kullanmayın yazıyor bende kullanmıyorum. Tüm bunlara rağmen gecmezse emar çekeriz dedi. emar dedi yanlış hatırlamıyorsam :) bi de yapmam için haraketler verdi. kusura bakma çok uzun yazdım:) yatma pozisyonu tam mı düz canım yoksa biraz oturur gibi mi?
Kızlar özel olacak ama nasıl korunuyorsunuz ben tüpleri bağlayacaktım ama de um yapmadı 40 yaş üstüne yapıyorum dedi çok korkuyorum yaa bida kalırım diye
Benimkine 30 defa söylediğim halde yapmıyor. Benimki de abuk sabuk şeylere para harcıyor. Düşün bi hangi evde poşet kapatici, kemer deliği açıcı gibi şeyler var? Bizde var. Elektronik eşyaları saymıyorum bile. Sanal gerçeklik gözlüğü aldı Allah.tan mercekleri çizik çıktı geri gönderdi de parayı iade ettiler hevesi geçti henüz almadı bi daha
Rica ederm canim afiyet olsun :)ilknurrr22 dünkü patates mantısı süper oldu canım, eşim de pek beğendi, tarif için teşekkürler
M mambia canım ben de bezeye dokununca kayıyo, elime geliyo, sizdekinin aynısı
misscaglayan geçmiş olsun canım darısı düğününe
Sağol cnm inşallah.Hayirli olsun kuzuya.rahat atlatrsnz umarim
Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.Canım cok geçmiş olsun..allah damatlığını da göstersin inşallah..
Kime yaptırdın ve ne kadar ödedin??söyleyebilir misin??
Teşekkürler canımilknurrr22 dünkü patates mantısı süper oldu canım, eşim de pek beğendi, tarif için teşekkürler
M mambia canım ben de bezeye dokununca kayıyo, elime geliyo, sizdekinin aynısı
misscaglayan geçmiş olsun canım darısı düğününe
Canım benim çok teşekkür ederim :) ne güzel mezun olup iş hayatına atılmışsın düzenin oturmuş :) eh bende elif asyam birazcık büyüynce çaılışırım artık :) minik yasemin elayı öpüyorum. Aynı gün doğmuştu bizim bebişler :) bu arada 4 aylık aşısını 11 nde yaptırıcaz siz canım?instagramda gördüm seni ve elif asyayı :) sınavlarında başarılar canım, ben 6 yıl önce mezun oldum, iş hayatına atıldım.
evett gerçekten çok zorluyor insanı , sınavlarıma girdim bakalım geçmişsem mezun olucam inşallah. Allah kimsenin emeğini boşa vermesn bizimkinide canımtatlım bende doktora öğrencisiyim. acayip boşladım.hocam tiriplerde. 2 sayfa yazıp 1 ay koyveriyorum tezi. anlayacağın öğrencilik ve annnelik bir gitmiyor
Sağol cnm inşallah.
Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.
Sağol cnm inşallah.
Teşekkür ederim cnm. Ben evde yaptırdım. Yıllardır sünnet yapan sağlık görevlisi bir tanıdığımız yaptı. 250 lira cnm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?