2016 Şubat Anneleri

Aynen öyle yaptırmak bi dert yaptırmamak bi dert..18-23 GH Arasında Yapılıyormuş, doktor gel dedi biz de gittik , sonra tekrar bakayım demedi,
Çocuk kalp doktoru fetal ekoda daha deneyimli imiş, yani müdahale değil ama bi şey var yok mu ne yapılacak bu konularda daha Detaylı bilgi verecekmiş

merhaba kızlar bende ankarada yaşıyorum detaylı ultrasyonumu ali ipek e yaptırıcam 255tl inşallah sonuçlarmız güzel çıkar allah a emanet olun

arkadaşlar ani sarsıntı, düşme, koşma vs hareketler bebeğin beynini ve diğer organlarını etkiler mi ?

Öncelikle geçmiş olsun, canını sıkmamaya çalış. Bende Perşembe günü gideceğim. Hangi doktora gittin usg için ? Bu işin duayeni atıl Yüksel'dir. Tek doktorun söylemiyle kesinlikle hareket etme. Mutlaka başka bir doktora da git. ikinci bir doktordan teyit ettirdikten sonra nasıl hareket edeceğine karar verirsin.

arkadaşlar ani sarsıntı, düşme, koşma vs hareketler bebeğin beynini ve diğer organlarını etkiler mi ?
Etkilemez diye biliyorum. o su dolu kese içinde rahat rahat yatıyor. hiçbirşey olmaz ama dikkat etmekte de fayda var aldığın darbenin de önemi vardır.

Etkilemez diye biliyorum. o su dolu kese içinde rahat rahat yatıyor. hiçbirşey olmaz ama dikkat etmekte de fayda var aldığın darbenin de önemi vardır.
canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba

Normal dogum yapmalisin bence.. Dilerim dogumla son bulur bu durum, cinsel hayat iliskide cok onemli bir yerde cunku

Kizlar ya bayram temizligi yapiyorum iki gundur, geberiyorum yorgunluktan diyebilirim.. Kalcam filan agriyor o derecede iki haftadir ilaclarida biraktim, biraz karacigerim dinlensin diye neticede kimyasal aliyoruz, tekrar baslasammi bilemedim

emınım kı zor zor bısey bu eger ilişki yasagınız yoksa denemelere yavas yavas devam edın zorlamadan bizim yasak garıp hallerdeyız
Adre cnm sana bisey sormam lazim yardimci olursan sevinirim.. ben bu hafta dr a gittim rahim ağzı uzunlugu dedi 3cm bu okay dedi... gecen ay bu 3.2 cm di kısalmıs yani.. korkuyorum ben sence bu 3cm kısamı sence ?

canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
canım bende aynı dertten muzdaribim.hatta bende buraya yazmıştm bnde iki hafta önce bindim şu çarpışan araba denen illette ve iki haftadır içim içimi yiyor bebeğime zarar verdimmi diye demek sende bindin çoğu kişi bişey olmaz diyo ama baya sarsılmıştım ben daha su olan beyni etkilendimi diye çok korkuyorum detaylı ultrasona gircem bende bişey olsa orda çıkarmı ki Allahım korusun ben o vicdan azabıyla ne yaparım doktorunla konuşursan benide bilgilendir

Sabahlari sanki bebegim uyandiriyo beni..aciktigini hissediyorum onun ben sabahlari ac bu kadar ac uyanmazdm kizlar..sizdede varmi boyle bi durum
cnm benim de oyle oluyor hemen bisey atistiriyorum... sonra da iyi kahvalti ediyorum...

Kızlar ben hasta oluyorum sanırım. Terliyorum. Vucudumu ateş basıyor. Ustumu acarsam da donuyorum. Atesim var mi bilmiyorum bazen ateşim olsa da yüzden vs anlaşılmıyor ne yapcam bilmiyorum
Kuzum gecmis olsun, aman dikkat et canim benim.. Bol su ic virus filan varsada hemen atarsin..

ya benimde genelde sola yatin diyorlar... bu kez o taraftaki bebegime uzuluyorum biraz sag biraz sol idare ediyoruz da... yattigim tarafta uzun sure kalirsam cok sertlik hissediyorum... agrim oluyor o kisimda bu normal mi¿
Sertlik bebekten kaynaklaniyor olabilir bebek o tarafa kayiyorsa sertlik olusturur ozellikle bas ve popo kismi daha sert gelir ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum ama cok rahatsizlik veriyorsa dr.una bi sor derim

tamamen atlatırsın ınsallahhh cnm
Oooo adrecimmm nasılsın dostummm seni bi merak içinde gördüm eski tecrübelilerden olarak çooook kötü bi durum allah kimseye vermesin iki buçuk ay deli gibi acı çektimkastığım için eşim yazık halden hale girdi evlilik kabus gibiydi.. Sonra Aten burayla bununla mücadele iiçin üye oldum ve üç günde yendim tamamen psikolojik ve beyinde küçücük yer kocaman şey nasıl olacak oluyosun
İnanıyosun ve istemsiz orayı kapatıyordum hem de deli gibi istek varken...
Eeee senin bebiş nasıl kızmıydı

kesın degıl ama kız heralde on gun falan sonra detaylıya gırcem orda kesınlescek cnm

ya ne bılım merak ettım hanım benım de acımıstı cok rahat oldu dıyemem ama ılk gece olmustu yanı bı hafta sureklı acıdı sonra gectı been de orada hanı bı kalınlık var erkek asamıo sanıordum

Adre cnm sana bisey sormam lazim yardimci olursan sevinirim.. ben bu hafta dr a gittim rahim ağzı uzunlugu dedi 3cm bu okay dedi... gecen ay bu 3.2 cm di kısalmıs yani.. korkuyorum ben sence bu 3cm kısamı sence ?
yanlış ölçmustur cnm oyle bır ayda 3mm kısalmıo o bı anda 2 3 cm kısalıyo rahat ol merak etme

Ayyy ben ilk gece Çığlık atıp daha o yanaşmadan istemiyorum diye bağırdım şok oldu...
O Duvarı beyin koyuyor sende korktuğun için kapatıyorsun neyseki senelerce yaşayan varmış ben ilk aylarda hallettim
Hayırlısıyla kavuşalım inş bebişlere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…