Cnm bdt miz aynı, erken değil mi ayrıntılı usg için?
Benm drm 22den önce gitme 23te öneriyorum dedi. Zaten kalp gec gelişiyor, bence doğuma kadar toparlar. İçini ferah tutmaya çalış. İyi düşün iyi olsn cnmçocuk kalp dr bu durumda ne yapabilir, müdahalede bulunabiliyorlarmıymış?
Pffff...
Ben de çok kararsızım, bu ayrıntılı usg için. Doğuma kadar yapılacak birşey olmuyor, ama bu süreç anneye babaya zehir oluyor bir şey çıktıgında.
Ben mhrs den randevu almak için giriyorum bölümlerde ayrıntılı ultrason dopler yok canım. Sen nereden alıyorsun randevu..Yok ayrıntılı ultrason doppler yazıyo bende oraya gidecegim inşallah
merhaba arkadaşlar,
ayrıntılı usg yaptırdım, hiç beklemediğim bi sonuç oldu( bebeğimin kalbinde sıkıntı çıktı, çok mutsuzum, ,k, gündür ağlıyorum. bi bilen varsa böyle bi durum yaşayan varsa yardımedebilir mi?
ileri derecede triküspit yetmezliği yazıyor raporda, doktor kalp görüntüsü normal ama kapakçıların birinde kaçak var dedi, çocuk kalp doktoruna yönlendirdi.
lütfen yardımcı olun!
Etkilemez diye biliyorum. o su dolu kese içinde rahat rahat yatıyor. hiçbirşey olmaz ama dikkat etmekte de fayda var aldığın darbenin de önemi vardır.arkadaşlar ani sarsıntı, düşme, koşma vs hareketler bebeğin beynini ve diğer organlarını etkiler mi ?
canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acabaEtkilemez diye biliyorum. o su dolu kese içinde rahat rahat yatıyor. hiçbirşey olmaz ama dikkat etmekte de fayda var aldığın darbenin de önemi vardır.
Normal dogum yapmalisin bence.. Dilerim dogumla son bulur bu durum, cinsel hayat iliskide cok onemli bir yerde cunkuCanim en basit haliyle iliskiye giremiyoruz bacaklarimizi istemsiz olarak kasiyoruz acitmaycagini bildigim halde olmuyo psikolojik biraz . Yani acik yazicam biraz ama pen.s in sadece uc kismini alabildim ondada hamile kaldim zaten . Tam bir birliktelik yasayamiyoruz . Ilk gece de zaten tam bir felaketti o isi hallettik yuzeydeymis zaten hemen oluverdi ama yatak odasi = kabus benim icin . Krem jel yağ aparatlar parmak egzersizi hepsini denedim ama yenemedim maalesef evlilikten bise anlamadan da hamile kaldim . Esim cok istiyordu cocuk bense bu problemi cozmeden istemiyordum ama oldu iste . Ay uzun yazdim kusura bakmayin doluyum napayim .
Adre cnm sana bisey sormam lazim yardimci olursan sevinirim.. ben bu hafta dr a gittim rahim ağzı uzunlugu dedi 3cm bu okay dedi... gecen ay bu 3.2 cm di kısalmıs yani.. korkuyorum ben sence bu 3cm kısamı sence ?emınım kı zor zor bısey bu eger ilişki yasagınız yoksa denemelere yavas yavas devam edın zorlamadan bizim yasakgarıp hallerdeyız
canım bende aynı dertten muzdaribim.hatta bende buraya yazmıştm bnde iki hafta önce bindim şu çarpışan araba denen illette ve iki haftadır içim içimi yiyor bebeğime zarar verdimmi diyecanım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
cnm benim de oyle oluyor hemen bisey atistiriyorum... sonra da iyi kahvalti ediyorum...Sabahlari sanki bebegim uyandiriyo beni..aciktigini hissediyorum onun ben sabahlari ac bu kadar ac uyanmazdm kizlar..sizdede varmi boyle bi durum
Kuzum gecmis olsun, aman dikkat et canim benim.. Bol su ic virus filan varsada hemen atarsin..Kızlar ben hasta oluyorum sanırım. Terliyorum. Vucudumu ateş basıyor. Ustumu acarsam da donuyorum. Atesim var mi bilmiyorumbazen ateşim olsa da yüzden vs anlaşılmıyor ne yapcam bilmiyorum
Sertlik bebekten kaynaklaniyor olabilir bebek o tarafa kayiyorsa sertlik olusturur ozellikle bas ve popo kismi daha sert gelir ciddi bi sey oldugunu sanmiyorum ama cok rahatsizlik veriyorsa dr.una bi sor derimya benimde genelde sola yatin diyorlar... bu kez o taraftaki bebegime uzuluyorum biraz sag biraz sol idare ediyoruz da... yattigim tarafta uzun sure kalirsam cok sertlik hissediyorum... agrim oluyor o kisimda bu normal mi¿
Oooo adrecimmm nasılsın dostummm seni bi merak içinde gördüm eski tecrübelilerden olarak çooook kötü bi durum allah kimseye vermesin iki buçuk ay deli gibi acı çektimkastığım için eşim yazık halden hale girdi evlilik kabus gibiydi.. Sonra Aten burayla bununla mücadele iiçin üye oldum ve üç günde yendim tamamen psikolojik ve beyinde küçücük yer kocaman şey nasıl olacak oluyosuntamamen atlatırsın ınsallahhh cnm
kesın degıl ama kız heralde on gun falan sonra detaylıya gırcem orda kesınlescek cnmOooo adrecimmm nasılsın dostummm seni bi merak içinde gördüm eski tecrübelilerden olarak çooook kötü bi durum allah kimseye vermesin iki buçuk ay deli gibi acı çektimkastığım için eşim yazık halden hale girdi evlilik kabus gibiydi.. Sonra Aten burayla bununla mücadele iiçin üye oldum ve üç günde yendim tamamen psikolojik ve beyinde küçücük yer kocaman şey nasıl olacak oluyosun
İnanıyosun ve istemsiz orayı kapatıyordum hem de deli gibi istek varken...
Eeee senin bebiş nasıl kızmıydı
yanlış ölçmustur cnm oyle bır ayda 3mm kısalmıo o bı anda 2 3 cm kısalıyo rahat ol merak etmeAdre cnm sana bisey sormam lazim yardimci olursan sevinirim.. ben bu hafta dr a gittim rahim ağzı uzunlugu dedi 3cm bu okay dedi... gecen ay bu 3.2 cm di kısalmıs yani.. korkuyorum ben sence bu 3cm kısamı sence ?
Ayyy ben ilk gece Çığlık atıp daha o yanaşmadan istemiyorum diye bağırdım şok oldu...kesın degıl ama kız heralde on gun falan sonra detaylıya gırcem orda kesınlescek cnm
ya ne bılım merak ettım hanım benım de acımıstı cok rahat oldu dıyemem ama ılk gece olmustu yanı bı hafta sureklı acıdı sonra gectı been de orada hanı bı kalınlık var erkek asamıo sanıordum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?