Günaydın kızlar :)
Allahım hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıkla kolaylıkla Doğuralım inşallah :)
Ben Ankara'da GATA'ya gidiyorum bebiş için. 17. Haftada kontrole gittiğim zaman doktor rutin olarak çocuk kardiyolojisine gönderip bebeğin kalp eko'sunu istiyoruz randevu al dedi. Ben önce korktum ancak herkes için istiyorlarmış başka kimsede de duymamıştım. Başka var mı benim gibi doktoru bunu isteyen? Ya da duyan :)
Bir de benim asıl sorunum ne hamilelik öncesi ne hamilelikte hiç tansiyon sorunum olmadı ancak ne zaman ki kadın doğuma gidip ultrasona gireceğim aşırı heyecan ve içten içe de korku sarıyor tansiyonumu bir ölçüyorlar 14-15-16 civarısa çıkıyor doktor takip istedi 11-7, 12-8 den yukarı çıkmıyor tansiyonum. Nefrolojiye yönlendirdi doktor sende tansiyon yok dedi geri gönderdi.
Ama yine kadın soğuma gidince aşırı heyecanlanıyorum artık psikolojik oldu tansiyonum yüksek çıkacak diye iyice heyecanlanıyorum kadın doğum doktorum bence tansiyon ilacı kullanman gerekiyor dedi ama normalde böyle bir sorunum yok Boşu boşuna da ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım valla :/