2016 Şubat Anneleri

Arkadaşlar bugün çok farklı bişey yaşadım.18+3 günlük hamileyim bebeğimi 1 haftadan fazladır hissediyordum zaten ama bugün ilk kez dışardan gördüm karnımı gözlerim doldu kıpırdadı resmen minik minik çıkıntılar oldu harika birşeydi

Canım aynı sorun bende oldu takip yapıldı ama ölçümler normal olunca Dr ilaca gerek görmedi sağlık Ocağı'na ve hastaneye gidince yüksek çıkıyor

Kizlar ben aradim zeynep kamili 182 den randevu aliniyormus detayli dopplerr icin,182 yi aradim en erken 30 eylule var onada yarin aramak gerekiyormus.

Merhaba kizlar ben aranisza yeni katildim 19+2haftalik hamileyim bugun ayrintiki usg cektirdim devlette 5dk surdu bu kadar kisa surermi birde . Pleksus kist cikti ayni sorun yasayanvarmi

Ben halen hissedemiyorum dün çok hasta oldum kızlar dua edin bebeklerim iyi olsun Salgın varmış ateş kusma vs geçti şükür ama

geçmiş olsun canım benim. Allah'ın izniyle çok sağlıklı bebişlerimiz olacak. hissedip hissedememe hamileden hamileye değişiyormuş. Bu bebeklerin durumu ile ilgili bi bilgi vermez yani endişe etme canım. Kendini de bebeciklerini de sıkma

Merhaba kizlar ben aranisza yeni katildim 19+2haftalik hamileyim bugun ayrintiki usg cektirdim devlette 5dk surdu bu kadar kisa surermi birde . Pleksus kist cikti ayni sorun yas
ayanvarmi
5 dk ayrintili usg icin fazla kisa gibi geldi canim,hangi hastanede yaptirdin

Kızlar bogazim dolmuş biraz. İlac alamam. Çorba dışında ne iyi gelir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…