2016 Şubat Anneleri

amın cnmmm ayy bız cocuk yapacaz dıye hemennn sanırım ondan dlayı beyın hemen actı endını basarılı bı ılk gece oldu

Maşallah maşallah bunu başarabilen kadınlar gözümde çok yücelmişlerdi o zamanlar
ne bılım yaaa bız oncesınde dırek cocuk dusunduk gercı 5 yıl oldu anca baakalım o da olacak mı bızım de sınav bu ondeymıs

Ben mhrs den randevu almak için giriyorum bölümlerde ayrıntılı ultrason dopler yok canım. Sen nereden alıyorsun randevu..
Canım Zeynep kâmilden detaylı usg randevusu almak için hastaneyi arıyorsun seni yönlendiriyorlar internetten fln alınmıyor randevu haberin olsun

23. Haftaya kadar yapılıyor canım. Daha sonra yapılmıyormuş
Sabahlari sanki bebegim uyandiriyo beni..aciktigini hissediyorum onun ben sabahlari ac bu kadar ac uyanmazdm kizlar..sizdede varmi boyle bi durum
Benim bir arkadaşımda durum böyleydi. Geceleri acıkarak uyanıyordu ve yiyordu.Hamileliğinde 35 kg aldı canım. Dikkatli ol. Gece uyanıyorsan çok hafif bişeyler atıştır
Kizlar sabah bi kalktim bademciklerim sismis biraz da atesim var limonla bal yaptim ama fayda etmedi pazar gunu de nerden bulcam doktoru . Evde var ilaclarim ama hamilelikten dolayi kulkanamam. Napcam ben basina gelen var mi hic
Canım doktora git mutlaka. Hiçbir ilacı içmiyoruz diye bi durum yok. Gribin ilerlerse daha kötü antibiyotiklik olursan biraz daha zor. Git bence.. bende ilaç kullanıyorum vertigo için .. yapacak bişey yok. Çocuklarımıza saglam lazımız
Korkma canım Allah yardımcın olsun. Ablamın kızındada doğduğunda kalbimde delik vardı. 2 yaşına geldiğinde kapanmazsa ameliyat ederiz dediler. Kendi kendine kapandı. Git bakalım bi kalp doktorına ne diyecek sana.. Allah şifa versin.
Merhaba anneler,
Birkaç gün önce biz de cinsiyeti öğrendik. İkinci erkeğimiz geliyor
Hayırlı olsun. Benimde ikinci erkegim yolda. Bakalım ne yapacagız. İlki 5 yaşında. Seninkinin yaşı kaç?
canım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
canım zarar verdimmi diye korkma kafaya takma ama lütfen binmeyin şu lunapark oyuncaklarına. Sarsıntıya dikkat etmek lazım. oyuncakların üzerinde hamilelerin binmesi tehlikeli ve yasaktır yazıyoor zaten. Bundan sonra daha dikkatli ol böylece kafaya bişeyi takmazsın. Hamileyiz diye herşeyi kısııtlamayacagız ama sarsıntılı ve aşırı heyecan verici durumlar yok.
Canım Zeynep kâmilden detaylı usg randevusu almak için hastaneyi arıyorsun seni yönlendiriyorlar internetten fln alınmıyor randevu haberin olsun
sagol canım
sen aldinmi randevu canim,bende mi ordan alsam 200 tl istiyorlar ozelde
bugün bi arayayım bakayım alabilecekmiyim randevu haber veririrm. Aynı şeyi yapıyorlarsa o kadar paraya gerek yokki. Birde orası zaten kadın ve çocuk hastanesi doktorlar iyidir. Bi probkem çıkarsa tekrar özele gidip baktırırız

gunaydin anneler... bebekler annenin uyandigini anlayip uyanir mi yoksa free mi takiliyorlar ¿ :))

ogretmen arkadaslar... bizim iki haftalik yariyil tatili sanirim dogum iznine gidiyor... ancak 3 saatlik sut izni durumu da ortalama mayis sonu gibi annelik iznimiz bittigi icin basliyor... raporla kapasak da hazirandan eylule kadar olan surede 3 saatlik izni kullanmadigimiz icin yaniyor mu ¿ 6 ay 3 saat ama 3 ayi rapor ve yaz tatile gittigi icin biz o hakkimizin sadece 3 ayini mi kullanacagiz...

Evet balim bnm doktorm uzun sure devam edecegimizi soylemieti 19 unda randevum bakalim o zamn ne diyecek

Konfokun bir farki yok canim. Kayganlastirici ozellikte olani alabilirsin ama o da zararli olabilir yine ayni sey cunku. Kondomla daha zor hatta

Yavas yavas deneyin bence acele etmeden. Sonucta acilacak bir sekilde.

Hangi hastaneye gidiyorsun canim. Icine sinmediyse gec kalmadan degistir doktorunu bence. Ilgilenmesi vok onemli

Hocam öyle oluyor sanırım. Ama uygulamada biraz idarenin insafına kalıyor. Benim bu yıl şubatta doğum yapan arkadaşım birinci dönem süt iznini öğleden sonra kullanacak. Yanı sadece sabahtan derse gidecek.

Bu arada kizlar c&A ve lcw.de bi indirm reyonu var bebisler icin...10 tl.ya takim aldm ben...normalde 25-30 tl...bilginiz olsun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…