- 30 Haziran 2013
- 21.996
- En iyi cevaplar
- 1
- 18.147
- 498
amın cnmmm ayy bız cocuk yapacaz dıye hemennn sanırım ondan dlayı beyın hemen actı endını basarılı bı ılk gece olduAyyy ben ilk gece Çığlık atıp daha o yanaşmadan istemiyorum diye bağırdım şok oldu...
O Duvarı beyin koyuyor sende korktuğun için kapatıyorsun neyseki senelerce yaşayan varmış ben ilk aylarda hallettim
Hayırlısıyla kavuşalım inş bebişlere
Maşallah maşallah bunu başarabilen kadınlar gözümde çok yücelmişlerdi o zamanlaramın cnmmm ayy bız cocuk yapacaz dıye hemennn sanırım ondan dlayı beyın hemen actı endını basarılı bı ılk gece oldu
ne bılım yaaa bız oncesınde dırek cocuk dusunduk gercı 5 yıl oldu anca baakalım o da olacak mı bızım de sınav bu ondeymısMaşallah maşallah bunu başarabilen kadınlar gözümde çok yücelmişlerdi o zamanlar
Olur ini canım bu sefer inş hayırlısı ile kavuşursunne bılım yaaa bız oncesınde dırek cocuk dusunduk gercı 5 yıl oldu anca baakalım o da olacak mı bızım de sınav bu ondeymıs
amin cnm ınsallahhh yhaaa su ılışkı yasagı olmayaydı ıyıdıOlur ini canım bu sefer inş hayırlısı ile kavuşursun
Kuzum gecmis olsun, aman dikkat et canim benim.. Bol su ic virus filan varsada hemen atarsin..
Canım Zeynep kâmilden detaylı usg randevusu almak için hastaneyi arıyorsun seni yönlendiriyorlar internetten fln alınmıyor randevu haberin olsunBen mhrs den randevu almak için giriyorum bölümlerde ayrıntılı ultrason dopler yok canım. Sen nereden alıyorsun randevu..
sen aldinmi randevu canim,bende mi ordan alsam 200 tl istiyorlar ozeldeCanım Zeynep kâmilden detaylı usg randevusu almak için hastaneyi arıyorsun seni yönlendiriyorlar internetten fln alınmıyor randevu haberin olsun
23. Haftaya kadar yapılıyor canım. Daha sonra yapılmıyormuşArkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz
Benim bir arkadaşımda durum böyleydi. Geceleri acıkarak uyanıyordu ve yiyordu.Hamileliğinde 35 kg aldı canım. Dikkatli ol. Gece uyanıyorsan çok hafif bişeyler atıştırSabahlari sanki bebegim uyandiriyo beni..aciktigini hissediyorum onun ben sabahlari ac bu kadar ac uyanmazdm kizlar..sizdede varmi boyle bi durum
Canım doktora git mutlaka. Hiçbir ilacı içmiyoruz diye bi durum yok. Gribin ilerlerse daha kötü antibiyotiklik olursan biraz daha zor. Git bence.. bende ilaç kullanıyorum vertigo için .. yapacak bişey yok. Çocuklarımıza saglam lazımızKizlar sabah bi kalktim bademciklerim sismis biraz da atesim var limonla bal yaptim ama fayda etmedi pazar gunu de nerden bulcam doktoru . Evde var ilaclarim ama hamilelikten dolayi kulkanamam. Napcam ben basina gelen var mi hic
Korkma canım Allah yardımcın olsun. Ablamın kızındada doğduğunda kalbimde delik vardı. 2 yaşına geldiğinde kapanmazsa ameliyat ederiz dediler. Kendi kendine kapandı. Git bakalım bi kalp doktorına ne diyecek sana.. Allah şifa versin.merhaba arkadaşlar,
ayrıntılı usg yaptırdım, hiç beklemediğim bi sonuç oldu( bebeğimin kalbinde sıkıntı çıktı, çok mutsuzum, ,k, gündür ağlıyorum. bi bilen varsa böyle bi durum yaşayan varsa yardımedebilir mi?
ileri derecede triküspit yetmezliği yazıyor raporda, doktor kalp görüntüsü normal ama kapakçıların birinde kaçak var dedi, çocuk kalp doktoruna yönlendirdi.
lütfen yardımcı olun!
Hayırlı olsun. Benimde ikinci erkegim yolda. Bakalım ne yapacagız. İlki 5 yaşında. Seninkinin yaşı kaç?Merhaba anneler,
Birkaç gün önce biz de cinsiyeti öğrendik. İkinci erkeğimiz geliyor
canım zarar verdimmi diye korkma kafaya takma ama lütfen binmeyin şu lunapark oyuncaklarına. Sarsıntıya dikkat etmek lazım. oyuncakların üzerinde hamilelerin binmesi tehlikeli ve yasaktır yazıyoor zaten. Bundan sonra daha dikkatli olcanım lunaparka gittim biran hamileliğimi unutup dönme dolap ve çarpışan arabaya bindim hareketlerini hissediyorum ama beynine fln zarar vermiş miyimdir acaba
sagol canımCanım Zeynep kâmilden detaylı usg randevusu almak için hastaneyi arıyorsun seni yönlendiriyorlar internetten fln alınmıyor randevu haberin olsun
bugün bi arayayım bakayım alabilecekmiyim randevu haber veririrm. Aynı şeyi yapıyorlarsa o kadar paraya gerek yokki. Birde orası zaten kadın ve çocuk hastanesisen aldinmi randevu canim,bende mi ordan alsam 200 tl istiyorlar ozelde
Evet balim bnm doktorm uzun sure devam edecegimizi soylemieti 19 unda randevum bakalim o zamn ne diyecekteşekkür ederim canım clexan devam ediyorum ama coraspin i bıraktım ben doktorum bişi demedi bir ara tıp fakültesinde doçent e gitmiştim o demişti coraspin zaten 20 li bir hafta dedi unuttum ozamana kadar kullanılır ama iğne kullanıyorsun zaten gerek yok dedi bende bıraktım coraspin i sen devam ediyor musun canım
bende bide kuruluk sıkıntısı var çok canım yanıyor beş ay daha oyalayamam eşimi zaten sonra lohusalık falanda var.napcamı şaşırdm kayganlaştırıcı kullansam zararı olur mu.kondomu daha önce hiç denemedik onunla kolay olur mu ki.
Bende bilmiyirum henuz. Bayram oncesi randevumuz var :)bende sendenim canım sıkıntı etme..
Arkadaşlar anadolu yakasında detaylı ultrason çektirenler rica etsem fiyat yazabilirmi?
Ben yüzyıl hastanesine gidiyorum 255 TL. Daha uygun bi yer varmı acaba??
18 -22 dedi doktorum ama 20de baktirt gelisimi tamamlansin demistiDetatlı ultrasonla kaçıncı haftada bakılıyor 20. Hafta mı acaba
Gunaydiinn bunu bende mrk ediorun yaa..simdi uyanmismidir mesela ben uyandim diyegunaydin anneler... bebekler annenin uyandigini anlayip uyanir mi yoksa free mi takiliyorlar ¿ :))
Doktora da canım sıkıldı aslında.tam bişey söylüyorsun,daha lafımı bitirmeden bebeğe bakalım diyor.umursamaz biraz.
Zaman ayırmak istemiyor.zaten girdiğin ile çıktığın bir oluyor.şikayetimi veya birşey hakkında danışmak istediğimi dile getiremiyorum.bir doktor daha var bakalım onun tavırları nasıl olacak...deneyeceğim...
ogretmen arkadaslar... bizim iki haftalik yariyil tatili sanirim dogum iznine gidiyor... ancak 3 saatlik sut izni durumu da ortalama mayis sonu gibi annelik iznimiz bittigi icin basliyor... raporla kapasak da hazirandan eylule kadar olan surede 3 saatlik izni kullanmadigimiz icin yaniyor mu ¿ 6 ay 3 saat ama 3 ayi rapor ve yaz tatile gittigi icin biz o hakkimizin sadece 3 ayini mi kullanacagiz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?