2016 Şubat Anneleri

firkan haklisin son ay ayrılsa insan daha stres olur ama yine de tam alismisken olmadı neyse çok da alternatif yok napalim nasip

Kızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi

eveeeeeeeeeettt bende de . çoook garipp. göbeğimde uzun uzun tüyler var. Ama en son epilasyondan sonra uzun zaman geçmesine rağmen tek tük diğer yerler. çook ilginç

Sağol canım benim:) hem cihaz hem doktor ile ilgili...normalde anlaşılacak haftadayken diğer cihaz göremiyor veya doktor anlayamıyor.e Allah korusun sağlıksal sorunda da arada bırakır.
Iyi olmuş da değiştirmişsin.

Kızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi
Benimde göbeğinde tuylenme oldu snr oluyorm çok crkn duruyo bide bacagmdaki tüyler hızlı uzuyo her zamankinden

Canım sen karşıda oturuyorsun sanrm Ümraniye'de atlas hastanesi var ordada 150 aklında olsun

Canimm renkli de gorebildin mi peki :)kac dakika surdu
Yok canim renkliye girmedim.ama 3hafta sonra bir daha bakalim dedi.belki o zaman renkli icin cagirmistir.15dk filan sürdü. Baya herseyini inceledi doktor

Evet balim bnm doktorm uzun sure devam edecegimizi soylemieti 19 unda randevum bakalim o zamn ne diyecek

Hocam öyle oluyor sanırım. Ama uygulamada biraz idarenin insafına kalıyor. Benim bu yıl şubatta doğum yapan arkadaşım birinci dönem süt iznini öğleden sonra kullanacak. Yanı sadece sabahtan derse gidecek.
Ah ya ben de buna çok üzülüyorum maalesef((( idaremiz de tam idare.okulda plan program yapılırken mecburen bebek beklediğimi söyledim.tebrik etmeyi kenara çoktan bıraktım,ayıp bişey söylemişim gibi mimikler yaptı.yani Kadınlara pozitif ayrımcılığının olmadığı çok anı gördüm de buna çok şaşırdım.

firkan evet canim oydu galiba gerci bana kotu gelen sana iyi gelebilir,kisiden kisiye degisebilir bu durum,o yuzden sen bilirsinbende erkek dr tercih etmiyorum ama ayrintili icin oraya gidicem yine.

Ya çok üzüldüm. Maalesef ben de çok kez gordum. Hele birisinde tüm okul arkadaşın programını düzenlerken inisiyatif kullanılmasını rica ettik maalesef idarede bayanda olmasına rağmen böyle bir şey olmayacağı söylenmişti. Bu okulum daha iyi gibi şimdiki en azından mudur ilk hafta nasıl zor oluyor mu hocam diye sordu. Bunu bile sorması insanı mutlu ediyor. Bakalim nelerle karşılaşırız ilerleyen zamanda.

Canım aynı sorun bende oldu takip yapıldı ama ölçümler normal olunca Dr ilaca gerek görmedi sağlık Ocağı'na ve hastaneye gidince yüksek çıkıyor

Canım gözünaydın :) tansiyon için takibin nasıl yapıldı? Hangi bölüme gittin?

Canım tansiyon rahatsızlığın var ama demekkiheyecan ve strese baglı demekki. Ama hamilelikte olur böyle. Sadece sakin olmaya çalış.

.

Valla sakin olcam diye şartlandırdıkça iyice heyecanlanıyorum. Bakalım nolacak Allah sonumu hayır etsin :)

Canım gözünaydın :) tansiyon için takibin nasıl yapıldı? Hangi bölüme gittin?
Sağol canm herhangi bir bölüme gitmedim sağlık ocağından çizelge verdiler onla hergün yazdım sabah akşam sonra Dr baktı gayet normal dedi sadece hastane ve sağlık ocağındaki ölçümler yüksekti heyecandan oluyor sanrm dedi Dr

Müd. Yardımcısı gereken yardımı yapacak sanırım engel çıkmazsa canım ama o ifade yanlış bişey söylemiş gibi hissettirdi.halbuki kendimi açıklamaya çalışmıştım.çünkü ben hiç şu kadar ders istiyorum bile demedim.verilen programa hiç itiraz etmedim.
Aynen öyle...mutlu olur insan anlaşıldığını görünce tabii...artık herkes gibi oldum.işim hallolsun da nasıl karşılandığını takmıyorum

O güzel en azından. Biri yardımcı olacaksa. Ben 8. Sınıf istemiyordum olurda rahatsız olurum çocuklar sınavdan geri kalır diye verilmemiş. Ders saatimde 30 a yakındı. Arkadaş a alabilirsin istersen dedim onun ders saati azdı. Olur ben alirim dedi. Rica ettik mudur kabul etti. Valla yeni bir okul bir de. Elimden geldiğince her şeye tamam diyorum. Ama işte okul açılınca belli olacak. Bir de nöbeti 24 bitince mi bırakıyoruz. Doğru biliyorum değil mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…