2016 Şubat Anneleri

Canim tam zamanina vermis. 20 haftadan once net olmuyormus. En optimum 20 ya da 21. Hafta dedi benim doktorum. Oncesinde gelisim tamamlanmadigindan net gorulmeyebilir diye.

Vajinusmus tamamen psikolojik canim. Girerken aciyacak ya da birsey olacak baskisini cok fazla hissediyorsun. Ve iliskiye giremiyorsun. Bacakladin kasiliyor ittiriyorsun. Bende ayni durumdaydim. Internette arastira arastira sadece psikolojik birsey olmayacak diye kendime baski kurarak girebildik iliskiye. Ilk 1 ay hic giremedik. Sonrasinda da icime girdi ama ben kendimi kasmaktan hic birsey hissedemiyordum. Zamanla astik. Hala ilk basta tedirgin oluyorum ama sonra rahatlatiyorum. Hersey beynimde diye dusunerek :) vajijusmus cok beter brsey. Ama Turk toplumundaki iliskiye girmenin sanki kotu birsey gibi yansitilmasindan kaynaklaniyor bence. Beyin ister istemez kotu algiliyor.

Günaydın kızlar :)
Allahım hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıkla kolaylıkla Doğuralım inşallah :)

Ben Ankara'da GATA'ya gidiyorum bebiş için. 17. Haftada kontrole gittiğim zaman doktor rutin olarak çocuk kardiyolojisine gönderip bebeğin kalp eko'sunu istiyoruz randevu al dedi. Ben önce korktum ancak herkes için istiyorlarmış başka kimsede de duymamıştım. Başka var mı benim gibi doktoru bunu isteyen? Ya da duyan :)

Bir de benim asıl sorunum ne hamilelik öncesi ne hamilelikte hiç tansiyon sorunum olmadı ancak ne zaman ki kadın doğuma gidip ultrasona gireceğim aşırı heyecan ve içten içe de korku sarıyor tansiyonumu bir ölçüyorlar 14-15-16 civarısa çıkıyor doktor takip istedi 11-7, 12-8 den yukarı çıkmıyor tansiyonum. Nefrolojiye yönlendirdi doktor sende tansiyon yok dedi geri gönderdi.
Ama yine kadın soğuma gidince aşırı heyecanlanıyorum artık psikolojik oldu tansiyonum yüksek çıkacak diye iyice heyecanlanıyorum kadın doğum doktorum bence tansiyon ilacı kullanman gerekiyor dedi ama normalde böyle bir sorunum yok Boşu boşuna da ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım valla :/

Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece

Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Canim ikili test zaten tarama testi bir tani konamiyor. Usg'de tani kondugu gibi arastirilip bazi durumlarda onlemler alinabiliyor..

Ben mhrs den randevu almak için giriyorum bölümlerde ayrıntılı ultrason dopler yok canım. Sen nereden alıyorsun randevu..
Bende mhrsden alcam var kadın doğuma tıklıyorsunuz omdam sonra klinik seceneginde en başta
.

Kızlar günaydın. Biraz önce hastaneyi aradım detaylı ultrason yapılıyor mu fiyatı nedir diye sigortanız varsa eğer ücretsiz dedi Acaba yanlış mı anlaşıldım diye intertte çok yüksek fiyatlar gördüm oyüzden bilgi almak istedim dedm o fiyatlar sigortasız hastalarımız içindir ücretsiz dedi kafam karıştı ay nasıl yani

Valla bende şaşırdım özel mi ?? Hangu hastane acaba. Benim hastanede 253 tl

Çok garip ama benim vajinusmus olan 2 arkadaşımında doğumdan sonra geçti rahatsızlıkları. Şu an hiç bir problemleri kalmamış. İnşallah seninkide öyle olur canım ya

neresi orası canım?

kızlar bu illeti bende yaşadım evliliğim ilk 6 ayı kabus gibiydi.sonra birden bire kendiliğinden geçti kendinizle yenebilirsin bence bu hastalığı zor ama inanın herşey kafada bitiyor hiçte öle para pulla olaçak bişey değil.

slm arkadaslar.kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim.ben kontrole iki dr.a gidiyorum.biri bana rapor verecek digerinde dogumu dusunuyorum.dogumu dusundugum dr rapor vermiyor.sorum ikiside bayramdan sonraki hafta ayrintili ultrason dedi.5gun arayla iki kez ayrintiliya girersem zarari olur mu?ne yapmaliyim

Herkese günaydınlar bebişlerimizide tabiki
Bazı şeyler hissediyorum ama bu bebek mi bilemiyorum

Merhaba kizlar ayrintili ultrasan icin en gec kacinci haftaya kadar gitmek gerekiyor bilen var mi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…