- 21 Ağustos 2015
- 696
- 407
- 53
- 34
Arkadaşlar merhaba bende dün doktoruma gittim ve kesin kızım oluyormuş sağlıkla inşallah doktora 3 lü ve 4 lü testi sordum 2 liyi yaptık onlara gerek yok dedi o testler daha eski dedi gerek görmüyorum dedi detaylı ultrason dedim ben yapıyorum dedi ama çok yoğun doktorum uzun süre bakamaz vakti olmaz en fazla 5 bilemedin 10 dk bakar birde 1 ay sonraya randevu verdi ben o zaman 21 haftalık olacağım bildiğim kadarıyla 17 ve 18 haftada oluyor detaylı ultrason başka bir yerde yaptırsam mı acaba diyorum sizler ne yapıyorsunuz
cnm özel olmazsa bu vajınısmus nasıl bısey yanı orda asamadıgınız bı et parcası mı var yoksa bekaretınız kalın mı nasıl bısey benım de acımıstı ılk gece ama bırlıkte olamamak gıbı bısey yasamadık
arkadaşlar ani sarsıntı, düşme, koşma vs hareketler bebeğin beynini ve diğer organlarını etkiler mi ?
Canim ikili test zaten tarama testi bir tani konamiyor. Usg'de tani kondugu gibi arastirilip bazi durumlarda onlemler alinabiliyor..Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Bende mhrsden alcam var kadın doğuma tıklıyorsunuz omdam sonra klinik seceneginde en baştaBen mhrs den randevu almak için giriyorum bölümlerde ayrıntılı ultrason dopler yok canım. Sen nereden alıyorsun randevu..
Valla bende şaşırdım özel mi ?? Hangu hastane acaba. Benim hastanede 253 tlKızlar günaydın. Biraz önce hastaneyi aradım detaylı ultrason yapılıyor mu fiyatı nedir diye sigortanız varsa eğer ücretsiz dediAcaba yanlış mı anlaşıldım diye intertte çok yüksek fiyatlar gördüm oyüzden bilgi almak istedim dedm o fiyatlar sigortasız hastalarımız içindir ücretsiz dedi kafam karıştı ay nasıl yani
Prensesimiz olacak kızlar
Çooook mutluyuz...
Sağlıkla doğsun yavrularımız
Yere göğe sığamıyoruz
benım de gonlum normalden yana ama aynen senın gıbıyım daha o işi yapamıyorken bu bebk nasıl cıkacak korkusu bazen kalbım delı gıbı carpıyo hıc dusunmuyorum oyuzden bu donemde kendımı
ama psıkolojım kotu yanı zaten bır bucuk yıllık evlıyız vajınısmustan dolayı cınsel yasantı %1 bıle degıldı sımdı bıde hamıle kaldım suanda 0 yanı :) Allahım gercekten kımseye vermesın bu ılletı bıran once cozerım ınsallah dogumdan sonra
zaten en olmazsa kredı cekıp gıdıcem o doktorlardan bırıne ne evlendıgımden bıse anladım ne de esım anladı yanı hıc bıse demıyo adamcagız ama erkek sonucta yanı :/
neresi orası canım?Kızlar günaydın. Biraz önce hastaneyi aradım detaylı ultrason yapılıyor mu fiyatı nedir diye sigortanız varsa eğer ücretsiz dediAcaba yanlış mı anlaşıldım diye intertte çok yüksek fiyatlar gördüm oyüzden bilgi almak istedim dedm o fiyatlar sigortasız hastalarımız içindir ücretsiz dedi kafam karıştı ay nasıl yani
Özel canm bodrumda İntertıp. Bence yanlış anladılar beni 17sinde hastaneye gideceğim ozaman tekrat sorarım.. Hiç sanmıyorum çünkü ücretsiz olacağınıValla bende şaşırdım özel mi ?? Hangu hastane acaba. Benim hastanede 253 tl
Bodrum özel İntertıp canmneresi orası canım?
Bodrum özel İntertıp canm
Yanlış anladıklarını düşünüyorm bencevay canına.... benim gittiğim yerde tıp merkezi, 300 tl fiyat verdiler
kızlar bu illeti bende yaşadım evliliğim ilk 6 ayı kabus gibiydi.sonra birden bire kendiliğinden geçti kendinizle yenebilirsin bence bu hastalığı zor ama inanın herşey kafada bitiyor hiçte öle para pulla olaçak bişey değil.benım de gonlum normalden yana ama aynen senın gıbıyım daha o işi yapamıyorken bu bebk nasıl cıkacak korkusu bazen kalbım delı gıbı carpıyo hıc dusunmuyorum oyuzden bu donemde kendımı
ama psıkolojım kotu yanı zaten bır bucuk yıllık evlıyız vajınısmustan dolayı cınsel yasantı %1 bıle degıldı sımdı bıde hamıle kaldım suanda 0 yanı :) Allahım gercekten kımseye vermesın bu ılletı bıran once cozerım ınsallah dogumdan sonra
zaten en olmazsa kredı cekıp gıdıcem o doktorlardan bırıne ne evlendıgımden bıse anladım ne de esım anladı yanı hıc bıse demıyo adamcagız ama erkek sonucta yanı :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?