2016 Şubat Anneleri

süper bir haber canım bu. hayırlı uğurlu, bereketli olsun.

bende Dr.dan kaynaklı olduğunu düşünüyorum. kalp atışı için gittiğimde cihaz kalp atışı vermiyor demişlerdi, çok üzülmüştüm. sonra değiştirmiştim o doktoru.

merhaba kiskiskis ; Zeynep Kamil de doppler (ayrıntılı ultrasyon) fiyatı nedir? bilginiz var mı. bir de kolay randevu alınabiliyor mu? yoğunluk durumu?
Her hastane farkli sanirim ben bakirkoyegitim arastirma hastanesini aradim kadin dogum icin randevu almaniz yeterli dediler anadolu yakasinda umraniye egitim ve aratisma hastanesine baktiniz mi ?

Her hastane farkli sanirim ben bakirkoyegitim arastirma hastanesini aradim kadin dogum icin randevu almaniz yeterli dediler anadolu yakasinda umraniye egitim ve aratisma hastanesine baktiniz mi ?

hayır bakmadım, yani bunu devlet hastaneleri ücretsiz mi yapıyor, yoksa az da olsa ücret alınıyor mu? onu merak ettim.

her hastanede yapılmıyor diye duydum.

Âmin inşallah 19-20. Hafta net hissediliyormuş sanırım

Eki Görüntüle 1631394
Bende mhrsden alcam var kadın doğuma tıklıyorsunuz omdam sonra klinik seceneginde en başta
.
Çok sagol yardımın için buldum canım sagol.. ama randevu saatleri full dolu herhalde.çünküseçtiğiniz kriterlere uygun randevu bulunmamaktadır diyor. Hergün girer denerim bakalım bulabilecekmiyim. Sen alabildinmi randevu??

Canım tansiyon rahatsızlığın var ama demekkiheyecan ve strese baglı demekki. Ama hamilelikte olur böyle. Sadece sakin olmaya çalış.
Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Var tabi canım en azından böbreklerinde kalbinde bi rahatsızlık varmı öğreniyorsun. Ve doğduktan sonra hemen müdahale ediyorlar. O yüzden önemli detaylı ultrason..

Neden iki kere girmek zorundasınki. Aldığın raporu iki doktorada göster. olmazmı?
Ben halen hissedemiyorum dün çok hasta oldum kızlar dua edin bebeklerim iyi olsun Salgın varmış ateş kusma vs geçti şükür ama
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendine
Kizlar ben aradim zeynep kamili 182 den randevu aliniyormus detayli dopplerr icin,182 yi aradim en erken 30 eylule var onada yarin aramak gerekiyormus.
Bende bulamadım randevu full dolu..nettende mhrs ye girebiliyorsun randevu için. Ama bazı arkadaşlar devlet hastanesinde 5 dk baktı yazmış. O yüzden fikrim degişti ben yine özele gidecegim herhalde Afiyet has. 195 tl miş en uygun o şimdilik birde bayan doktor çekiyormuş. Ona giderim herhalde.
hayır bakmadım, yani bunu devlet hastaneleri ücretsiz mi yapıyor, yoksa az da olsa ücret alınıyor mu? onu merak ettim.

her hastanede yapılmıyor diye duydum.
devlet hastanelerinde herşey ücretsiz canım.

Kızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi

Doktorum hastaneden ayriliyormus. Ne kadar sanssizim ya. Sırf doktor degistirmemek için devlet hastanesine gitmedim. uzuldum ya

firkan Kesin sana dedigim bayan bakiyor canim :)radistanbula baksana 200 e bakiyo 2 kere de ucretsiz gidebiliyosun hem 4 boyutlu hem ayrintili bakiyor :)

Kızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi
Benimde öyle canım :) hatta kaşlarımı en son o kadar kötü aldılar ki uzağım diye bekliyorum 1 buçuk aydir ama uzamıyor :)

Ewet artik nasil bir baskiyla yasiyorsak buyuyorsak cok kotu birsey diye korkudan yapamiyoruz

canım göbeginin üzerindeki tüyleri alma sakın. Doğumdan sonra dökülüyor. Hatta son zamanlara doğru yukardan aşagıya çizgi şeklinde kıllanma olacak onlarıda alma sakın. Alırsan devamı çıkar. Almazsan dökülür
Doktorum hastaneden ayriliyormus. Ne kadar sanssizim ya. Sırf doktor degistirmemek için devlet hastanesine gitmedim. uzuldum ya
Şansa bak ya neyseki daha çok zaman var iyi bir doktor bukursun inş. Ya son zamanında ayrılsaydı .. daha zor olurdu. İyi tarafından düşün..
firkan Kesin sana dedigim bayan bakiyor canim :)radistanbula baksana 200 e bakiyo 2 kere de ucretsiz gidebiliyosun hem 4 boyutlu hem ayrintili bakiyor :)
evet onuda gördüm bugün aradım randevu durumuda musaitmiş. Geleceginiz zaman 1 hafta önceden randevu alın dedi. Yalnız erkekmiş doktor. Erkek doktor pek istemiyorum ama bulamazsam giderim ona..
afiyetteki doktorun ismi Nurcanmış. O muydu hatırladınmı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…