Ballı şerbet yap canım ılık suyla iyi gelir inşallah.geçmiş olsun.Kızlar bogazim dolmuş biraz. İlac alamam. Çorba dışında ne iyi gelir.
Radyoloji merkezimi sar hospitaldami acaba ozelde baska burda ozel hastane yok cunku kucuk sehirArkadasim rizede oturuyor suan hamile o da arastirmada yaptirmis 5 dk surdu dedi,radyoloji merkezinde yaptirmis diger gebeliginde 1 saat surmus
Radyoloji merkezi dedi 750 liraymis ama onun anlasmali doktoruna gidip 350 tl vermisRadyoloji merkezimi sar hospitaldami acaba ozelde baska burda ozel hastane yok cunku kucuk sehir
Bende mhrsden alcam var kadın doğuma tıklıyorsunuz omdam sonra klinik seceneginde en başta
.
petunya_love
@MANAVGAT60
Kızlar diğer doktordan geldim.iyi ki gitmişim:) o kadar ilgilendi ki ve o kadar Detaylı baktı ki...ve ultrasonu yeni gelmiş.diğerinden daha iyi ve anlaşılır bir çıktı aldım.kız kesin dedi12.haftada gelseydiniz de öğrenirdiniz dedi hatta.
İçimize sindi.çok şükür:)
Her hastane farkli sanirim ben bakirkoyegitim arastirma hastanesini aradim kadin dogum icin randevu almaniz yeterli dediler anadolu yakasinda umraniye egitim ve aratisma hastanesine baktiniz mi ?merhabakiskiskis ; Zeynep Kamil de doppler (ayrıntılı ultrasyon) fiyatı nedir? bilginiz var mı. bir de kolay randevu alınabiliyor mu? yoğunluk durumu?
Her hastane farkli sanirim ben bakirkoyegitim arastirma hastanesini aradim kadin dogum icin randevu almaniz yeterli dediler anadolu yakasinda umraniye egitim ve aratisma hastanesine baktiniz mi ?
Sagol canımVanim ben rad istanbul a gidecegim. 200 tl
bir daha deneyeyim bakalım bulabilecek miyim??Eki Görüntüle 1631394
Bende mhrsden alcam var kadın doğuma tıklıyorsunuz omdam sonra klinik seceneginde en başta
.
Âmin inşallah 19-20. Hafta net hissediliyormuş sanırımgeçmiş olsun canım benim. Allah'ın izniyle çok sağlıklı bebişlerimiz olacak. hissedip hissedememe hamileden hamileye değişiyormuş. Bu bebeklerin durumu ile ilgili bi bilgi vermez yani endişe etme canım. Kendini de bebeciklerini de sıkma
Ücretsizdir herald3 sonucta devlet hastanesihayır bakmadım, yani bunu devlet hastaneleri ücretsiz mi yapıyor, yoksa az da olsa ücret alınıyor mu? onu merak ettim.
her hastanede yapılmıyor diye duydum.
Çok sagol yardımın için buldum canım sagol.. ama randevu saatleri full dolu herhalde.çünküseçtiğiniz kriterlere uygun randevu bulunmamaktadır diyor. Hergün girer denerim bakalım bulabilecekmiyim. Sen alabildinmi randevu??Eki Görüntüle 1631394
.
Canım tansiyon rahatsızlığın var ama demekkiheyecan ve strese baglı demekki. Ama hamilelikte olur böyle. Sadece sakin olmaya çalış.Günaydın kızlar :)
Allahım hepimizin bebişlerini korusun. Sağlıkla kolaylıkla Doğuralım inşallah :)
Ben Ankara'da GATA'ya gidiyorum bebiş için. 17. Haftada kontrole gittiğim zaman doktor rutin olarak çocuk kardiyolojisine gönderip bebeğin kalp eko'sunu istiyoruz randevu al dedi. Ben önce korktum ancak herkes için istiyorlarmış başka kimsede de duymamıştım. Başka var mı benim gibi doktoru bunu isteyen? Ya da duyan :)
Bir de benim asıl sorunum ne hamilelik öncesi ne hamilelikte hiç tansiyon sorunum olmadı ancak ne zaman ki kadın doğuma gidip ultrasona gireceğim aşırı heyecan ve içten içe de korku sarıyor tansiyonumu bir ölçüyorlar 14-15-16 civarısa çıkıyor doktor takip istedi 11-7, 12-8 den yukarı çıkmıyor tansiyonum. Nefrolojiye yönlendirdi doktor sende tansiyon yok dedi geri gönderdi.
Ama yine kadın soğuma gidince aşırı heyecanlanıyorum artık psikolojik oldu tansiyonum yüksek çıkacak diye iyice heyecanlanıyorum kadın doğum doktorum bence tansiyon ilacı kullanman gerekiyor dedi ama normalde böyle bir sorunum yok Boşu boşuna da ilaç kullanmak istemiyorum ne yapacağımı şaşırdım valla :/
Var tabi canım en azından böbreklerinde kalbinde bi rahatsızlık varmı öğreniyorsun. Ve doğduktan sonra hemen müdahale ediyorlar. O yüzden önemli detaylı ultrason..Günaydın annelerr. Ayrıntılı usg çok önemlimi sizce. Yani kötü bi sonuç çıksa Allah korusun yapılabilecek bişey varmı.? Yoksa aynen ikili testte olduğu gibi bilgimi verecekler sadece
Neden iki kere girmek zorundasınki. Aldığın raporu iki doktorada göster.slm arkadaslar.kafama takildi yardimci olursaniz sevinirim.ben kontrole iki dr.a gidiyorum.biri bana rapor verecek digerinde dogumu dusunuyorum.dogumu dusundugum dr rapor vermiyor.sorum ikiside bayramdan sonraki hafta ayrintili ultrason dedi.5gun arayla iki kez ayrintiliya girersem zarari olur mu?ne yapmaliyim
Çok geçmiş olsun. Dikkat et kendineBen halen hissedemiyorum dün çok hasta oldum kızlar dua edin bebeklerim iyi olsun Salgın varmış ateş kusma vs geçti şükür ama
Bende bulamadım randevu full dolu..nettende mhrs ye girebiliyorsun randevu için. Ama bazı arkadaşlar devlet hastanesinde 5 dk baktı yazmış. O yüzden fikrim degişti ben yine özele gidecegim herhalde Afiyet has. 195 tl miş en uygun o şimdilik birde bayan doktor çekiyormuş. Ona giderim herhalde.Kizlar ben aradim zeynep kamili 182 den randevu aliniyormus detayli dopplerr icin,182 yi aradim en erken 30 eylule var onada yarin aramak gerekiyormus.
devlet hastanelerinde herşey ücretsiz canım.hayır bakmadım, yani bunu devlet hastaneleri ücretsiz mi yapıyor, yoksa az da olsa ücret alınıyor mu? onu merak ettim.
her hastanede yapılmıyor diye duydum.
Benimde öyle canım :) hatta kaşlarımı en son o kadar kötü aldılar ki uzağım diye bekliyorum 1 buçuk aydir ama uzamıyor :)Kızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi
Ewet artik nasil bir baskiyla yasiyorsak buyuyorsak cok kotu birsey diye korkudan yapamiyoruzVajinusmus tamamen psikolojik canim. Girerken aciyacak ya da birsey olacak baskisini cok fazla hissediyorsun. Ve iliskiye giremiyorsun. Bacakladin kasiliyor ittiriyorsun. Bende ayni durumdaydim. Internette arastira arastira sadece psikolojik birsey olmayacak diye kendime baski kurarak girebildik iliskiye. Ilk 1 ay hic giremedik. Sonrasinda da icime girdi ama ben kendimi kasmaktan hic birsey hissedemiyordum. Zamanla astik. Hala ilk basta tedirgin oluyorum ama sonra rahatlatiyorum. Hersey beynimde diye dusunerek :) vajijusmus cok beter brsey. Ama Turk toplumundaki iliskiye girmenin sanki kotu birsey gibi yansitilmasindan kaynaklaniyor bence. Beyin ister istemez kotu algiliyor.
Canimm renkli de gorebildin mi peki :)kac dakika surduGüzeller güzeli hokka burunlu kizimla biz geldik ayrintilidan.cok mutlu olduk.bu sefer hemen ben kizimmmm dedi meleğim :*
canım göbeginin üzerindeki tüyleri alma sakın. Doğumdan sonra dökülüyor. Hatta son zamanlara doğru yukardan aşagıya çizgi şeklinde kıllanma olacak onlarıda alma sakın. Alırsan devamı çıkar. Almazsan dökülürKızlar bi sorum olcak.tüyleriniz hamilelik öncesiyle aynı mı bnm göbeğimde tüylenme oldu ama diğer bölgelerde tüylerim eskiye nazaran daha yavaş uzuyor bu durum dikkatimi çekti sizdede böyle mi
Şansa bak ya neyseki daha çok zaman var iyi bir doktor bukursun inş. Ya son zamanında ayrılsaydı .. daha zor olurdu. İyi tarafından düşün..Doktorum hastaneden ayriliyormus. Ne kadar sanssizim ya. Sırf doktor degistirmemek için devlet hastanesine gitmedim.uzuldum ya
evet onuda gördüm bugün aradım randevu durumuda musaitmiş. Geleceginiz zaman 1 hafta önceden randevu alın dedi. Yalnız erkekmiş doktor. Erkek doktor pek istemiyorum ama bulamazsam giderim ona..firkan Kesin sana dedigim bayan bakiyor canim :)radistanbula baksana 200 e bakiyo 2 kere de ucretsiz gidebiliyosun hem 4 boyutlu hem ayrintili bakiyor :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?