2016 Şubat Anneleri

Ben de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
Biz pazar günü yaz indiriminden faydalandık 5takım zıbın aldık bide yazlık elbiseler ve şortlu takımlar aldık kuzuma kış içinse daha sonra kasım gibi tekrar çıkıcaz daha erken belki ama görünce dayanamıyo insan hepimizin miniklerine sağlıkla giymek nasip olur inşallah

2 yasindaki kizimi surekli tasiyorum ve ikiz geb
bende bugün bebişime kipadan tulum aldım. 5li satılıyor çok uygun oluyor o zaman. kıyafet meselesi kapandı gibi bende.çok şey aldım artık.sırada büyük parçalar var
Cok fazla tulum almayin bence. Sirin sirin bi suru hediye tulum geliyor cogunu cok fazla gitdiremiyorsunuz cocugun bacaklarini kasiyor alt ust ayri olunca boyu azcik kisa da gelse kullaniliyor tulumlari ilk 1yil en fazla 1er ay giyecek

Odayi ne alirsaniz alin en az 1ay havalandirmak gerekiyor cok kotu kokuyor yeni esyalar zaten bi de kucucuk bebislerimizi yatircaz

kraft calipso 70*120 cm olan oyun parki sizce nasil olur... 3 ay bebekleri birlikte yatirmayi planliyorum...o yuzden ilk 1 tane alayim dedim... sizce ne yapayim... bilemedim... 2 tane park yatak karyola aldiktan sonra bosa cikcak... bana bi arkadasim da aralik da fiyatlar dusuyor demisti.... bizde asil toplu alisverisi kasim sonu aralik basi gibi yapalim dedik... malum son haftalar zor olcak...

Benim heran adet olacak gibi çok sancım var kızlar bi iş falan yaparken daha da artıyor yattığım yerde bile çok fena sancı girdiği olur normal mı ki acaba yoksa olmaması mı gerekr
aynen canım benimde çok ağrı oluyor kasıklarımda korkuyorum sonra geçince unutuyorum ama sık sık oluyor netten baktım normal yazıyor rahim büyüdüğü için diyor umarım öyledir.

Kızlar merhabaaa sanırım bir çoğumuz artık bebişlerimizin hareketini hissediyoruz çok inanılmaz tuhaf bir duygu ve ben sürekli sağ tarafımda hissediyorum acaba Ayakları mı o tarafta

tulum demişim çıtçıtlı badi diyecektim. karıştırıyorum hala isimlerini

bende bugün bebişime kipadan tulum aldım. 5li satılıyor çok uygun oluyor o zaman. kıyafet meselesi kapandı gibi bende.çok şey aldım artık.sırada büyük parçalar var
Wow ne çabuk:) bence daha alırsın dayanamayıp :) Merak ettik cicilerinizi

Kızlar ben 1.5 kılo almısım toplamda 4.5 kılo aldm ay napcam ben bide iştahsızım yani

Canım Kraftın Genova modeli daha ferah diye hatırlıyorum ama bir bak istersen...3 aydan sonra napcaksın? Bir tane daha alacaksın dimi daha sonra? 2 bebek nasıl olur bilmem ki aynı yatakta,küçük de olsalar birbirlerini rahatsız edebilirler.bugün paylaştım ama hamak Beşik alabilirsin 2 adet.fiyatı bir oyun parkına denk gelir.bebişlere çok faydalıymış hem gaz hem de kemik Gelişimi açısından.yerin varsa öneririm.resmini de atayım.bunlar 50 kg ye kadar ağırlık taşıyor ve boyu da uzun.katlanıp götürülüyor her yere.

Eklentiler

• image.webp
    16,6 KB · Görüntüleme: 65
benide pantolon eşofman lastikleri rahatsız ediyor.bazen hiç bi kıyafet giyesim gelmiyor. Allahtan son aylarımız sıcaklara denk gelmiyor. Ne yapardık
canım Allah kabul etsın ama yapma sakın bı kaç kısıden duydum oyle ele ugrasmıs ve bebegını kayb etmıs sakın taze etı elleme
ayy benimde kurban var ne yapacagım. Yapacak kimsede yok. Doktor eldiveni giysem olurmu ki acaba??

Merhaba :) ben de artık doktordan şüphe etmeye başlamıştım acaba bu işleri bilmiyor mu diye :) şaka tabiki de. ama herkes o kadar şey söyledi ki insanın ister istemez kafası karışıyor. Ne mutlu sana, inşallah benimki de öyle güzel olur.

Merhaba Bayanlar, nasipse inşAllah şubat annesi olarak yazılarınızı okumak keyif verdi bana :)
18. haftamız hala hissetmiyorum hareketleri ve 4 gözle bekliyorum. Her ne kadar dayanamazsam da sabirlı bi şekilde bir çorap dahi almadım 7.ci ayımı bekliyorum. doktorum kesin gözüyle bakmasa da bebeğim erkekmiş :)
şimdilik en büyük sorun isim düşünmek oldu bana bakalım :)

Rabbim hepinizin evladını hayırlısı ile kucağınıza almayı nasip etsin inşAllah

Bunlarda bizim bebişime aldıklarımız kızlar 2yaş elbiselerini babannesi aldı kızçeme aslında ben okadar büyük istemiyordum ama begenince almak istedi saglıkla giydiği günleride görmek nasip olur inşallah

Wow ne çabuk:) bence daha alırsın dayanamayıp :) Merak ettik cicilerinizi
Cok aldım kıyafet artik almak istemiyorum.cok kullanilmayan kıyafet çıkıyor ortaya.cevremden biliyorum.cekerim resimlerini tatlim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…