- 20 Ekim 2013
- 1.068
- 734
- 123
Biz pazar günü yaz indiriminden faydalandık 5takım zıbın aldık bide yazlık elbiseler ve şortlu takımlar aldık kuzuma kış içinse daha sonra kasım gibi tekrar çıkıcaz daha erken belki ama görünce dayanamıyo insan hepimizin miniklerine sağlıkla giymek nasip olur inşallahBen de henuz hicbirsey almadim. İki ay daha gecsin oyle almayi dusunuyorum. Tabi zor tutuyorum kendimi :)
Kizlar bisi sorucam bu sağlik ocaklarinda idrar tahlilinde kum dokup dokmedigim anlasilir mi ?
ben aile hekimliğinde idrar tahlili yaptırdım hatta 10 dakika içinde çıktı sonucuCanım bildiğim kadarıyla sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor bana yapılmıyor dediler hastanede yaptırdm
2 yasindaki kizimi surekli tasiyorum ve ikiz gebKızlar bugün 3 yaşındaki yeğenimi kucağıma bir Sürü Çanta ıvır zıvırla diğer elimle Alıp arabaya kadar taşımak zorunda kaldım ve arabaya biner binmez sancılanmaya başladım akşam atlı buçuktan bellidir sancım var yatıyorum çok korktum Allahtan bebişin hareket ediyo hissediyorum ama sancım Geçmiyor bir sıkıntı olurmu acaba böyle bişey yaşayan varmı
Cok fazla tulum almayin bence. Sirin sirin bi suru hediye tulum geliyor cogunu cok fazla gitdiremiyorsunuz cocugun bacaklarini kasiyor alt ust ayri olunca boyu azcik kisa da gelse kullaniliyor tulumlari ilk 1yil en fazla 1er ay giyecekbende bugün bebişime kipadan tulum aldım. 5li satılıyor çok uygun oluyor o zaman. kıyafet meselesi kapandı gibi bende.çok şey aldım artık.sırada büyük parçalar var
Odayi ne alirsaniz alin en az 1ay havalandirmak gerekiyor cok kotu kokuyor yeni esyalar zaten bi de kucucuk bebislerimizi yatircazCanım ben de bu park yatağı düşünüyorum hatta bugün markafoni de de var ama daha erken diye acele etmiyorum. Ben hamak tarzı besikler den almamız lazım mi değil mi onu düşünüp duruyorum. Senin attığın çok hoşuma gitti aslında. Uygun da. Ben bunlara ek bir de dolap alicam 3 kapaklı. O kadar. Benimki erkek ilerde Arabalı oda filan alırız diyoruz . Sanırım seninki de erkek
aynen canım benimde çok ağrı oluyor kasıklarımda korkuyorum sonra geçince unutuyorum ama sık sık oluyor netten baktım normal yazıyor rahim büyüdüğü için diyor umarım öyledir.Benim heran adet olacak gibi çok sancım var kızlar bi iş falan yaparken daha da artıyor yattığım yerde bile çok fena sancı girdiği olur normal mı ki acaba yoksa olmaması mı gerekr
AA ne güzel canm bana yapılmıyor dediler hastanede yaptırdımben aile hekimliğinde idrar tahlili yaptırdım hatta 10 dakika içinde çıktı sonucu
aramızda hafta farkı var canım.bir kaç haftaya baya baya hissettirir kendiniO kadar şiddetli değildi ama ilk defa böyle bişey hissettim
tulum demişim çıtçıtlı badi diyecektim. karıştırıyorum hala isimlerini2 yasindaki kizimi surekli tasiyorum ve ikiz geb
Cok fazla tulum almayin bence. Sirin sirin bi suru hediye tulum geliyor cogunu cok fazla gitdiremiyorsunuz cocugun bacaklarini kasiyor alt ust ayri olunca boyu azcik kisa da gelse kullaniliyor tulumlari ilk 1yil en fazla 1er ay giyecek
Wow ne çabuk:) bence daha alırsın dayanamayıp :) Merak ettik cicilerinizibende bugün bebişime kipadan tulum aldım. 5li satılıyor çok uygun oluyor o zaman. kıyafet meselesi kapandı gibi bende.çok şey aldım artık.sırada büyük parçalar var
Bana da yapilmiyo dedi yarin özelde gittigim dr kontrollum var buyuk ihtimal orda yaptiricam 10tl bir ucreti varAA ne güzel canm bana yapılmıyor dediler hastanede yaptırdım
Canım Kraftın Genova modeli daha ferah diye hatırlıyorum ama bir bak istersen...3 aydan sonra napcaksın? Bir tane daha alacaksın dimi daha sonra? 2 bebek nasıl olur bilmem ki aynı yatakta,küçük de olsalar birbirlerini rahatsız edebilirler.bugün paylaştım ama hamak Beşik alabilirsin 2 adet.fiyatı bir oyun parkına denk gelir.bebişlere çok faydalıymış hem gaz hem de kemik Gelişimi açısından.yerin varsa öneririm.resmini de atayım.bunlar 50 kg ye kadar ağırlık taşıyor ve boyu da uzun.katlanıp götürülüyor her yere.kraft calipso 70*120 cm olan oyun parki sizce nasil olur... 3 ay bebekleri birlikte yatirmayi planliyorum...o yuzden ilk 1 tane alayim dedim... sizce ne yapayim... bilemedim... 2 tane park yatak karyola aldiktan sonra bosa cikcak... bana bi arkadasim da aralik da fiyatlar dusuyor demisti.... bizde asil toplu alisverisi kasim sonu aralik basi gibi yapalim dedik... malum son haftalar zor olcak...
benide pantolon eşofman lastikleri rahatsız ediyor.bazen hiç bi kıyafet giyesim gelmiyor.Kızlar iki gündür bende de geçmeyen bi karın sertliği ve kasiklarimda ağrı varbugune kadar beni böyle etkileyen kasık agrm olmamıştı ama her ne kadar dikkat etmeye çalışsam da giydigim kiyafetin lastiği skyorda o mu beni bu kadar rahatsız ediyor diye de düşünüyorum çünkü gebelik den oncede giydigim kiyafet beni rahatsız etse midem hemen alarma geçer şişer ve sancılardm şimdi de ayırt edemiyorum
Var mi benim gibi bu haftalarda karın sertliği ve kasık ağrısı yaşayan?
ayy benimde kurban var ne yapacagım. Yapacak kimsede yok. Doktor eldiveni giysem olurmu ki acaba??canım Allah kabul etsın ama yapma sakın bı kaç kısıden duydum oyle ele ugrasmıs ve bebegını kayb etmıs sakın taze etı elleme
Canım ben de 4.5 aldım. doktora sordum çok aldım ne olacak böyle diye takma kafana çok falan değil gayet normal dedi. Sen de takma benceKızlar ben 1.5 kılo almısım toplamda 4.5 kılo aldm ay napcam ben bide iştahsızım yani
Cok aldım kıyafet artik almak istemiyorum.cok kullanilmayan kıyafet çıkıyor ortaya.cevremden biliyorum.cekerim resimlerini tatlimWow ne çabuk:) bence daha alırsın dayanamayıp :) Merak ettik cicilerinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?