- 7 Nisan 2015
- 3.750
- 2.777
- 333
Alış veriş patlaması olacak biz bekleyelim biraz kışlıklar indirimede girecek
Kizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
Seninki erkekmi canımAynen. :) şimdi etrafta doğum yapan arkadaşlara bir şeyler alıyorumo kadar çok ki hepsi de kız :) ilerde gelinim olur filan :)
Kizlar birsey sorucam, kayinvalidemler bize geldi ve kurban kesicez kismetse.. ya kurban etinde cok parazit olur diye tahmin ediyorum, etin ufaltilmasina yardim etmiyim dimi, yada kestirdigimiz yerdemi yaparlar.. kafamda deli sorular
Canlar Allah kabul etsin ibadetinizi niyetinizi. benim arkadaşım 3 sene önce kurbanda et ayıkladığı için kanında toksoplazma çıktı ve bebeği aldırmak zorunda kaldı. ben kasaptan aldığım ete bile dokunmamaya çalışıyorum. elinizi bile sürmeyin. biz bu sene kendimize pay almadan dağıtıcaz artık. yoksa eşim tek başına halledemez. o nedenle uzak durabildiğiniz kadar uzak durun kesilen yere bile gitmeyin. bahaneniz var. eleştirilere kulak asmayın "bizim zamanımızda böyle miydi" lafları dolaşır "sizin zamanınızda dünya bu kadar kirli değildi" geçinAynı şey benim de aklımda vardi. Dokunmamış sanırım. Gerçi daha belli değil kesip kesmememiz. Dokunma ama yine de. Yapsınlar canım onlar.
Seninki erkekmi canım
Arkadaşlar ben kamuda çalışıyorum veteriner hekimle görüştüm bu konuyu... toksoplazma virüsü çiğ et yemek veya az pişmiş et yemekle geçen bir virüsmüş yani dokunmakla geçmez.. internettende araştırabilirsinizCanlar Allah kabul etsin ibadetinizi niyetinizi. benim arkadaşım 3 sene önce kurbanda et ayıkladığı için kanında toksoplazma çıktı ve bebeği aldırmak zorunda kaldı. ben kasaptan aldığım ete bile dokunmamaya çalışıyorum. elinizi bile sürmeyin. biz bu sene kendimize pay almadan dağıtıcaz artık. yoksa eşim tek başına halledemez. o nedenle uzak durabildiğiniz kadar uzak durun kesilen yere bile gitmeyin. bahaneniz var. eleştirilere kulak asmayın "bizim zamanımızda böyle miydi" lafları dolaşır "sizin zamanınızda dünya bu kadar kirli değildi" geçin))
Bende kullsnıyırum ama eşim hep göbekten vuruyo bi sağ bi sol vuruyoz beze oluşmadı oluşunca oraya birkaç gün vurmuyoCanım ben kendi kendime yapıyorum gündüz sen akşam mi vurunuyorsun igneyi bezeler oluştu ağrıyor bide
Canım bildiğim kadarıyla sağlık ocağında idrar tahlili yapılmıyor bana yapılmıyor dediler hastanede yaptırdmKizlar bisi sorucam bu sağlik ocaklarinda idrar tahlilinde kum dokup dokmedigim anlasilir mi ?
Canım ben de bu park yatağı düşünüyorum hatta bugün markafoni de de var ama daha erken diye acele etmiyorum. Ben hamak tarzı besikler den almamız lazım mi değil mi onu düşünüp duruyorum. Senin attığın çok hoşuma gitti aslında. Uygun da. Ben bunlara ek bir de dolap alicam 3 kapaklı. O kadar. Benimki erkek ilerde Arabalı oda filan alırız diyoruz . Sanırım seninki de erkekFotolarını yükliyim ihtimallerimin.belki size de fikir olur.
slm.kesinlikle park yatak öneririm.kızımda park yatak aldım.şimdi oğluma devir olacak kızıma güzel bir yatak ve dolap alıcam kızım 2 yaşında.mobilya yatak alan arkadaşlarım hep pişmandı.Günaydın kızlarbugün nasılsınız? Mide yanmalarım var benim...meşin yutmuşum gibi midemde bişey oturuyor sanki...
Alışveriş durumunu önce bir uzaktan tartıyorum bu aralarşimdi atlarsam gereksiz şeyler alabilirim ve evim bunu kaldırmaz artık yani :)
Çok güzel şeyler var ama kendimi tutuyorum.hele ki büyük eşyalar,ana kucağı,Beşik,hamak Beşik,oyun Park'ı,mobilya yataklar...harika modeller var ama tek atımlık kurşunum var,hedefi 12den vurmalıyım) oyun parkı olarak Pierre cardinin karolin modelini düşünüyorum.
Eğer mobilya yatak alırsam yine masraf yapıp Yanıma bir de hamak Beşik almak zorunda kalcam?
Evde yalnız kaldığımızda mutfakta iş yaparken veya salona yanımıza almamız gerekebilir.o yüzden de liteway plus travel system düşündüm.pusetini kullanırım diye...
Siz ne düşünüyorsunuz ?
Aynen canım park yatak en iyisi.doluya koyuyorum almıyor,boşa koyuyorum dolmuyor.çünkü hamak Beşik Bebeğin omurgası ve kemik gelişimi için ayrıca da gazsız olması için çok iyiymiş.park yatak alıp deneyeceğim.mobilya Beşik taşınmıyor.tatilde falan ya da bayramlarda sağa sola giderken park yatak taşınıyor.gazlı bebiş olursa hamak Beşik düşünülebilir uyumazsa...Canım ben de bu park yatağı düşünüyorum hatta bugün markafoni de de var ama daha erken diye acele etmiyorum. Ben hamak tarzı besikler den almamız lazım mi değil mi onu düşünüp duruyorum. Senin attığın çok hoşuma gitti aslında. Uygun da. Ben bunlara ek bir de dolap alicam 3 kapaklı. O kadar. Benimki erkek ilerde Arabalı oda filan alırız diyoruz . Sanırım seninki de erkek
Bana da park yatak mantıklı geliyor. Hele ki memlekete uzak olunca. Her yere taşıyabiliriz. Paşa hamaga baktım uyumaya gazlı bebekler çok iyi gözüküyor. Ona dogunca karar vermek en iyisi. Bakalım. Huyu suyu nasıl olacak minnakların orta renkler mantıklı canım. Hem daha sık duruyor bence. Pembeye maviye boğmayi pek sevmiyorum benAynen canım park yatak en iyisi.doluya koyuyorum almıyor,boşa koyuyorum dolmuyor.çünkü hamak Beşik Bebeğin omurgası ve kemik gelişimi için ayrıca da gazsız olması için çok iyiymiş.park yatak alıp deneyeceğim.mobilya Beşik taşınmıyor.tatilde falan ya da bayramlarda sağa sola giderken park yatak taşınıyor.gazlı bebiş olursa hamak Beşik düşünülebilir uyumazsa...
Canım bu benim gönderdiğim Beşik çok satılanlardan fakat şimdi okudum Yorumları,Ayakları sağlam değilmiş...eğer sen de hamak düşünürsen bir tane daha buldum.hem sağlam hem de çok kullanışlı.paşa hamak diye geçiyor.
Canım benimki kız:)) ama Pahalı ürünlerin renklerini unisex seçicem ki Allah sonrakilere kullanmayı nasip etsin diye:)
Ben de şimdi bunu izledim. Sallanmak isteyen bebisler için harika
Bebeğime daha hiç birşey almadım. Benim gibi olan var mı?
Aynen. :) şimdi etrafta doğum yapan arkadaşlara bir şeyler alıyorumo kadar çok ki hepsi de kız :) ilerde gelinim olur filan :)
slm.kesinlikle park yatak öneririm.kızımda park yatak aldım.şimdi oğluma devir olacak kızıma güzel bir yatak ve dolap alıcam kızım 2 yaşında.mobilya yatak alan arkadaşlarım hep pişmandı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?