2016 Şubat Anneleri

Annişler uzun zaman oldu, nasılsınız bebişler nasıl? Biz 28 Eylülde ayrıntılı ultrasonumuzu çektireceğiz üç haftadır cimcimemi göremiyorum çok özledim çok heyecanlıyım. Bebişimin hareketlerinde artış var iyice hissediyorum artık o hareket ettikçe içim rahat ediyor yoksa bir bahane bulup hemen doktora koşardım. :) Hareketler haricinde ağrım sızım hiçbir şeyim yok çok şükür hamile olduğumu unutacağım nerdeyse. :) Bir de karnım azıcık da olsa çıksa çok mutlu olacağım. :)

bende hani dıs dunyaya alisirken birlikte yatmalari iyi diye duydum... bakalim henuz karar veremedik... sizin oncesinde ilk bebeklerinizden bazi esyalar vardir... tecrubelisiniz.... ilk uc ay icin oneriniz nedir....

peki cnm bu besik guvenlik acisindan nasil ... bebekler duser mi biraz buyuyince 10 ayindan sonra....

arkadaslar midemi usuttum sanirim... agri var ve surekli siskinlik oluyor uc gundur... sizce ne yapmaliyim... evde yapabilecegim bi oneriniz var mi¿.... bayram sonrasina kadar beni rahatlatacak randevum bayram sonrasinda....

Kizlar e bebege col guzel kisliklar gelmisti,tulumlar,zibinlar,hastane cikislari falan ben erken daha diye almiyorum.Ama coook tatlilardi :)))

Kızlar uzun zamandır kusmuyodm biraz önce kustm ve kan geldi Allahm çok korktum hemen acile mi gitmeliym yoksa olabilecek bişey mi
Şimdi nasılsın canım bi doktora görünmende fayda var bebekle ilgili değildir büyük ihtimal ama senin için problem olabilir Allah korusun

Ayni kiloda hamile kalmisiz..bende 52 ile hamile kaldim suan sabahlari 55.5 oluyorum aksam 56.5....bence cok degil

Bulundugum ilçede renkli yok. Doktora sordum detaylı ultrason ne yapacağız diye. Ben bakıyorum burda. Bir sıkıntı gorursem renkli ayrıntıya yönlendiriyorum dedi. Ama yoksa gerek duymuyorum. Bir dahakinde inceleyelim iyice dedi. Ama o günde on dakika kontrol etti nerdeyse.

Kızlar ben hala bi türlü bu hamilelik moduna giremedim 21 haftalik olduk.. oyle hafif ayva gobgi gibi bisey var ama o onceden yemegi fazla kacirinca da oyle oluyordu.. :)) ekmek yememeye calisiyorum sadce kepek ekmek bir de yuruyus falan da yapiyorum simdilik 2 kilo aldim sadece.. hateketlerimi falan da hic kısıtlamıyorum dans ediyorum ev işleri falan hersey devam valla hamile olmayı seviyorum ama bir de şu göbiş bi çıksa :)

Ya gercekten hayret ediyorum benim daha ilk aylarda sismeye basladi hani o zamanlar gaz siskinlik falan diyordum simdi ise bircok kisi daha yeni cikmaya basladi diyo benim gobegim epey buyuk bol seyler giysem bile bilmeyen biri hamilemisin diye soruyo yatakta yatarken bile belli oluyo hatta kac aydir yastikla beraber uyuyorum karnimin ustune baski yapmamak icin

Şimdi nasılsın canım bi doktora görünmende fayda var bebekle ilgili değildir büyük ihtimal ama senin için problem olabilir Allah korusun
Uzun süre kusmaya devam ettim ama kan yok oldu ben çıkardkça eşim asker aksi gibi çok yoğun çalışıyor ilk boşlukta hemen doktora gideceğm

Uzun süre kusmaya devam ettim ama kan yok oldu ben çıkardkça eşim asker aksi gibi çok yoğun çalışıyor ilk boşlukta hemen doktora gideceğm

Canım geçmiş olsun
Büyük ihtimal kusarken boğazın tahriş oldu. O yüzden kan geldi. Yoğun bir kan değildir zaten. Dikkat et. Rabbim yardım etsin

Kizlar kramp skntısı olan varmi? Bende ara ara sabaha karsi oluyo ve bni mahvediyo nette 6. Aydan itibaren olabilr diyo ama erken basladi galiba. Randevum cumartesi gunudr da bi sorarim ama...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…