2016 Şubat Anneleri

Kızlar uzun zamandır kusmuyodm biraz önce kustm ve kan geldi Allahm çok korktum hemen acile mi gitmeliym yoksa olabilecek bişey mi

Kızlar bende 3 kg almışım dr yorum yapmadı zaten ilk dr kontrolünde 53.4 çıkmıştım bugün 56.6 çıktım. Kendi tartımda hamile olduğumu öğrendiğimde 52 kg dım şimdi evde 56.2 falan geliyorum dolayısıyla 3 mü aldım 4 mü belli değil ama çok mu acaba bu kilolar şimdiden

İlk doktor kontrolümde 62 çıkmıştım iştahsızlık kusma derken 3 kilo verdim. En son kontrolümde de 62 kiloydum. Verdiğim kiloları aldım şuan için. Bana da normal dedi doktorum

Kızlar ayrıntılı ultrason çektirmeyecek olan var mı? Bugün doktoruma sordum gerek olmadığını söyledi zaten her muayenede detaylı incelediğini söyledi. Gene de çok istersen yaptır dedi. Sizce ne yapmalıyım?

Canım bende yaptırmayacagım..bnim de doktorum ben detaylı bakıyorum..gerek yok dedi...

Ben de birlikte yatirmayi dusunuyordum ama biraz arastirma yaptim ikizleri mumkunse ayri odada yatirin deniyor biri agladiginda digerini uyandirmasin diye benim ilk kizimdan bi park yatak var hala onda yatiyor bi tane daha park yatak alcaz ayni odada da olsa ayri yataklarda yatirmayi dusunuyorum

Keske tanidik bi kasaba verseydiniz biz bayramin 3.gunu kiyma kusbasi ve kemik olarak hazir alcaz sadece posetlemek kaliyor bana

Beni strese sokan doktorum ne cok aldn dıyıp duruyor acil diyete baslamalısın dırdırdır :)
Korkma belli bi zaman sonra soylemekten bikar ben de cok kilo aldim ama bayramdan sonra calisacagim icin daha hareketli az yemeli gunler beni beklediginden rahatim

beni dr.um hastanenin sahibi prof. e yönlendirdi. o bakıyormuş ve 650 tl. bende sırf bu yüzden ya yaptırmıcam ya da araştırma hastanesinde yaptırıcam. soygun gibi valla ya. zaten 2 li ve 4lü test iyi çıktı. şimdiye kadar gelişimide güzeldi. o yüzden yaptırmayabilirimde.

ben hiç kilo almadım dr. normal dedi. ama buna rağmen bebiş tombiş biraz fazlaydı gramı 16. haftada :)

Ay ne pahalı imiş ya nerde yaşıyorsun? Burda 100 tl renkli de var o da 150 sadece. DudağiM uçukladi resmen 650 tl niye! Benim de 2 li ve 3 lu tarama testim iyi çıktı allaha şükür. Doktor ayrıntılı ultrasondan hiç bahsetmedi bile ben bugun özellikle sordum o da ben gerek duymuyorum dedi

Kizlar Sakaryada yasayan varmi oglum icin oradan alirveris yapmak istiyorum park besik gardrop battaniye gibi ihtiyaclarmi alabilecegim yerler konusunsa yardimci olurmusunu?? İzmit te olur

Kizlar tokat medikal parka giden var mi yaa ? Detayli icin oraya gidicez doguma da oraya mi gitsek diye dusunuyorum

Hayrli aksamlar arastrma hastanesinden 3lu test icin sira aldim acaba ayni gun icersinde test yapilabiliyormu baska tarihe uzarmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…