2016 Şubat Anneleri

kiskiskis canim ben boyle bildiğin şişiyorum 7 aylık gbi oluyorum daha şimdiden. karnimn sişerek büyüdüğünü gormek agri yaparak bile olsa mutlu ediyo

bende anlamadım dokunarak nasıl kana geçtiğini.. çiğ et yemek zararlı olabiliyor. dikkatli olmak lazım.
lütfen yanlış yönlendirme yapmamaya çalışalım arkadaşlar.

hayırlı doğumlar diliyorum hepimize inş.

Canim benim kedim var, hayatim biyunca 10dan fazla kediye baktim ama nasil olduysa, toxoplazma negatif cikti. Daha once gecirmis olsam cok rahat edecektim. Doktorum kedimin diskisindan uzak durmam gerektigini. Kumunu degistirmemi soyledi. Hava yoluylada gecebiliyormus. Esim degistiriyor artik benim degistirmem gerekirsede agzimi burnumu kapatiyorum. Internetten arastirdigimda da cig ete dokunmamak gerektigi yaziyor. Sanirim ayni sebepten

şimdi anladım, doğrudur. yani dikkat etmek lazım. çok fazla şey yazılıyor burda bazen insanın aklı karışabiliyor

şimdi anladım, doğrudur. yani dikkat etmek lazım. çok fazla şey yazılıyor burda bazen insanın aklı karışabiliyor

Evet malesef. Ama toxoplazma bir kez gecirilen sonrasinda bagisiklik kazanilan birsey. Eger daha once gecirdiyseniz degeriniz pozitif ciktiysa hic tereddut etmenize gerek yok. Cig et yesenizde dokunsaniz da bisey olmuyormus. Tabi cig et yemek saglik degil yine yememek lazim :)

Canım olurda kazayla elimizi falan kesersek kana geçiyormuş.risk almamak gerek

Slm arkadaşlar bende şubatta anne olcam inşaallah bebeğinin hareketlerini hisseden var mı

canım tabi sen bilirsin tabii benim dr um da işyerindeki dr da beni özellikle uyardı. bebeğini kaybeden arkadaşın dr u da aynı şeyi söylemiş. açık yara vs sorun oluyor dedi. ben üzeime düşeni yapar uyarırım insanlar dilediklerini yaparlar...

kimseyi yanlış yönlendirmiyorum ben bana dr ların söylediğini söylüyorum. kardeşim de dr o da aynı şeyi söyledi gebeliğimin başından beri. ama siz bilirsiniz. ben dokunmayacağım çiğ ete

kedi dışkısı, kedi dışkısıyla temas eden diğer hayvanlar da bile olabiliyormuş hayvanları çok severim kurumun bahçesinde 6 tane yavru köpek var kendimi tutamam diye dışarıya bile çıkamıyorum.

yazan şeylerden daha çok konu hakkında insan anatomisiyle ilgilenen kişilerle görüşmek daha iyi olur diye düşünüyorum.

ben daha kurban gelmeden bugun parmagimi kestim .. ins kurban bayramini rahat atlatiriz... bu bayram biraz yorucu oluyor benim icin...
Ben ilk aylarda hiçbirşeye dikkat etmedim canım ilk hamileliğimdi bulantı ağrıda olmayınca kendimi koyuvermiştim.bebeğimin hareketlerini hissettiğimden beri hamileliğim bilincine vardım o yüzden kendimi yormuyorum artk sende bayramda yorucu işlerden uzak dur

Slm arkadaşlar bende şubatta anne olcam inşaallah bebeğinin hareketlerini hisseden var mı

Canim 22. Haftaya kadar hissedersin eger hissetmiyorsan henuz. Kisiden kisiye degisen bir durum cunku

Ben 16+1den beri hissediyorum. Her gecen gun daha siddetleniyor tekmeleri ve hareketleri

Bugün muayenem vardı.18+3 haftalık hamileyim şimdiden 3 kilo almışım bu normalmi az mı çok mu bilmiyorum paşamızda kıpır kıpırdı doktora 15. Haftadan beri hissediyorum dışardan bakınca bile belli oluyor dedim sıkıysa hissetme çok hareketli dedi :) 270 gr 18 cm olmuşuz detaylı ultrasonu sordum zaten her muayenede giriyorsun dedi gülerek bn farklı bişey sanmıştm doktorun cihazı zaten detaylı gösteriyormuş her muayenede bu beyni bu kalbi falan diyordu zaten iyi ek ücret ödemekten de Yırttk burda 350 tl 600 tl falan görünce tırsmadım değil çünkü çok şükür herşey yolunda oğlumla hasret giderdm bi sonraki görüşmemizi sabırsızlıkla bekliyorum

Bide doktor bana calsiyum ve d vitamini verdi.şuan demir ve folik asitte kullanıyorum kendi isteğim üzerine omega 3 te verdi ocean plus diye kendi çocuğumada bunu kullanıyorum dedi cıva içermiyormuş sanırım ama biraz pahalı işte 40 tl.sizlede paylaşayım dedim

Kizlar hepinize teker teker tesekkurler.. bende eti elleyemem zaten, kokusuna bile dayanabilicegimi sanmiyorum.. cok istediler kiramiyorum bende..

Bende geçen haftaya kadar kendi pantolonlarımdan esnek belli olanları kullanabiliyodum ama artk eşofmanlarmn belini bile göbeğimin üzerine çekiyorum göbek deliğimin altnda kalan iç çamaşrı bile rahatsz ediyo özellkle uzun süre oturunca ve sertlikte aynı senin tarifin gibi canım minikler hızla göbişlerimizi dolduruyo her anımıza bin şükür

Merhaba arkadaşlar...bugün bizim de kontrolümüz vardı bir ihtimal kız gibi gördÜm dedi ama bir dahaki kontrole belli olur dedi çünkü bnm sıpam ayakta duruyodu kafayı kaldırıp annesine baktı :) doktorun dediğine göre de gülümsemiş :)))) bem de heyecandan adama hııııı demiş bulundum!! Neyse dörtlü taramyı verdik tiroitim yine yükselmiş 4lerdeydi çok ağladım ama dr boş yere gem bebeği hem kendini üzüyorsun dedi artık büyüdü kendi tiroitleri var falan dedi de hala içim buruk biraz neyse ki biliyorum yavrum iyi olacak Allah ın izniyle. Kabızlık için ilaç verdi dr bir de idrar yolunda enfeksiyon varmış üromisin verdi dahiliyeci drumla tekrar konuşup öyle kullanacağım. Bizim gelişmeler bunlar bir de 1 hafta önden gidiyormuş kocaman göbeğimiz var:)) 195gr çıktı tosunum dr 175 diyelim dedi yanılma payı sanırım tahmini doğum tarihi de 3 mart dedi kısmet artık çok konuştum umarım herkes çok iyidir sevgiyle kalın:))))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…