63 le basladm suann 70.6 yim .. boyum biraz uzun ama bu kadar hizla gidersem..
Bende hamurisi migdemi basiyo die biraz fazla tukettm ve hala hafifde olsa bulantilar var. Sen kac kilo aldn cnm
aslında mideyi bastırmıyor hamur işi :/ o anlık öyle hissettiriyor peşine tekrar başlıyor yanmalar kavrulmalar.
bulantı için bana yeşil elmayı önermişti bir arkadaşım. hatta tuz döküp yiyorum demişti. ben tuz dökmedim hele şu dönemde tuz dökmeden yemek gerek...
bu dönemden sonra daha fazla kilo alındığı için kilo yapıcı gıdalardan uzak durmak gerek.
ben sürekli meyve yiyorum. daha iyi geliyor mideme.
Kızlar aşımı yaptırdım çok sukur.. Hemşirenin eli çok hafifti hic acimadi çok sukur.. Yarin da kan vericem. 3 aydır kan değerlerine bakilmamis dedi. Şimdi havuzlu bir park var orada oturuyorum.. Oglumu parka getirdim diyorum kendi kendime
Kızlar aşımı yaptırdım çok sukur.. Hemşirenin eli çok hafifti hic acimadi çok sukur.. Yarin da kan vericem. 3 aydır kan değerlerine bakilmamis dedi. Şimdi havuzlu bir park var orada oturuyorum.. Oglumu parka getirdim diyorum kendi kendime
Erken değil canım 17. haftada aile hekimlerinin kullandığı sistem asi kaydını açıyor hemen cagiranda var bizimki mesela 20-24 üncü haftalarda çağırıyor takip etmesi daha kolay diye ilk 3 ayi geçirdiğinde asi yapılabilir sıkıntı olmaz
Annisler nasilsiniz bakalim?bizim dun kontrolumuz vardi her sey yolunda cok sukur idrar torbasindaki cisi bile gosterdi dr umuz :) kizim bu hafta baya kipirdak olmaya basladi hisetmiyorm diyenler sabredin azcik ic karinla alakalidir mutlaka bide bebislerimizin kaslari anca kuvvetleniyo 400gr olmus prensesim yolun yarisini gectik ya bundan snra gunle cabuk gecer insallah ve kavusuruz bebislerimize
Erken değil canım 17. haftada aile hekimlerinin kullandığı sistem asi kaydını açıyor hemen cagiranda var bizimki mesela 20-24 üncü haftalarda çağırıyor takip etmesi daha kolay diye ilk 3 ayi geçirdiğinde asi yapılabilir sıkıntı olmaz
Yaklaşık 3 saat önce vuruldum. Vurulurken azıcık sızladı ama sonrasında henüz ağrım sızım yok. Son 3 haftaya kadar 1 kilo almıştım, 3 hafta içinde 4 kilo almışım. Bu böyle katlanarak giderse ne olur halim :/
Kızlar ben de yarın Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde detaylı ultrasona gireceğim,2 hafta önce randevu almıştık, yarın 20+0 oluyoruz,bu hafta içinde aşımı da olacağım inş
Canım bildigim kadarıyla 2o. Ve 24. Haftalarda yapılıyor bu aşılar. Geçen hafta tatil olduğu için 1 hafta sarkti benim asim. Bence sağlık ocağı hemsireni ara. Haftani tekrar şöyle. Aklında soru kalmasin
Yaklaşık 3 saat önce vuruldum. Vurulurken azıcık sızladı ama sonrasında henüz ağrım sızım yok. Son 3 haftaya kadar 1 kilo almıştım, 3 hafta içinde 4 kilo almışım. Bu böyle katlanarak giderse ne olur halim :/
Bende yaptırdım canım.. Dün soyledikleriniz gibiydi.. Hatta hissetmrdim.. Su an biraz agri var.. Dayanilmicak birşey değil oda.. Ben 5 kilo aldım /dikkat etmek lazım ya
47 kilo muu.. Maşallah yaa.. Bebek sağlıklı olsun canjm, senin ki bünye meselesi de olabilir. Benim annemde o civarlarda hamile kalmış. Keşke alabilsen.. Bebis de alsa.. Doğumdan sonra kendine çok dikkat etmelisin
Benimkilerin de masallahi var kizimdan tecrubeliyim dogdugunda da ayni hareketlilige sahip olacak sirt ustunden yuz ustune donmeye basladiginda done done odalari gezmeye baslamisti 5bucuk aylikken
Selam kizlar bugun hem de hem saglik ocagina gittim bakirkoy egitim arastirmaya gittim cok yogunlarmis detayli ultrason icin randevu vermediler baska yere git dediler.saglik ocagina gittim hamileligimin basindan itibaren 3 kilo almisim kan tahlili verdik seker yuklemesi yapmiyacagimi soyledim hemsiriye oda sekere falan bakicaklarmis birde detayliya kesin gir dedi burda meltem hastanesine sordum muayne icinde 160tl dedi iyi gibi geldi bana ayrica asi oldum kolum biraz agriyo ama oyle kibildatamicak kadar degil