Selam canım az önce bebitoftan aldığım hastane çıkışı ve bornoz seti geldi gayet güzel kalitesi de çok aman aman değil tabi ama %100 pamuk ve yumuşacık gönül rahatlığıyla giyebilir bebisler sadece içinden kısa kollu ve yarım kollu iki citcitli badi çıktı onlar bizim için çok uygun değil o kadar bornozda harika görünüyor tavsiye ederimKızlar ben de yarın Sivas Cumhuriyet Üniversitesinde detaylı ultrasona gireceğim,2 hafta önce randevu almıştık, yarın 20+0 oluyoruz,bu hafta içinde aşımı da olacağım inş
Selam canım az önce bebitoftan aldığım hastane çıkışı ve bornoz seti geldi gayet güzel kalitesi de çok aman aman değil tabi ama %100 pamuk ve yumuşacık gönül rahatlığıyla giyebilir bebisler sadece içinden kısa kollu ve yarım kollu iki citcitli badi çıktı onlar bizim için çok uygun değil o kadar bornozda harika görünüyor tavsiye ederim
40lı kilolari görünce kendime ne desem bilemedim
85.2 kilo ile hamile kaldim 20ci haftamiz 86.3 oldum ve 95i gecmek istemiyorum :O
Bu arafaaa oğlum ilk defa kıpır kıpır. Mutlu oldummm
malesef bilmiyorum :-(Şişme ve ateş olduğunda ne yapmak lazım canım. Biliyor musun
bende tam bunu soracaktım şimdi. aslında benim meleğimin ilk tekmesini göbek hizasında hissettim. dışarıdan görülüyor zaten yatarsam eğer. videoyaya çektim. çok net görülüyor. ama 2-3 gündür bende göbek deliğimin altında hissediyorum. bende korktum biraz dahada var randevuya. inşallah sıkıntı yoktur.kızlar bişi soracam ben kızımı hep kasıklarıma yakın hatta kasıkta gıbı hıssedıyorum acaba noral mı yoksa bı aksılıkmı var anlamadım kı sızın durumlar nasıl
benimki nedense ben yorulunca vuruyor. ama sürekli değil. vurduğunda üstüste oluyor. 2 gündür her yattığımda vuruyor. maşallah. hatta benimki dışardan görülüyor babası okadar şaşkınki. yatınca sürekli karnım açık görmek için can atıyorum. en güzel zamanlarmış meğer :)Arkadaşlar bebeğini daha hissedemeyenler var biliyoruzki bu normal ama benim bebeğim gibi sürekli hareket edende varmı bazen çok sert bile vuruyor tabi bu beni çok mutlu ediyoama azıcık hareket etmese merakta kalıyorum sürekli hareketli olduğu için. 20+ 2 günlük olduk benim gibi bebeği çok hareketli olan var mı
bence çok pahalı canım ya. zaten hastane çıkışı dediğini çok fazla giyemiyor. bence onu biraz ucuza al, diğerlerine daha çok varirsin. 25 tl dan başlıyor hastane çıkışları. özeldeysen hastane giydiriyor zaten ama tabi fazlası bulunsun yinede. tabi 25 tl dediğim bizim yeğenime bulduğumuz en ucuz yer :) mesela ben ankarada bulamadım okadr ucuz. anneme gitmiştim bikaç ucuz şey aldım öyle. az giyeceği için.hastane çıkışını kaça aldınız?
bende mamino'dan bir takım beğenmiştim, meğer organil ürünmüş, 189tl dediler.
indirim olur mu bilmiyorum onu mu gözlesem acaba, yoksa normal mi?
yapı meselesi, sen kendi aldıığın kiloyu takip et boşver
bence gayet de kontrollü gidiyorsun. ben 3 kilo aldım bile
bi kere giyilecek dimi. çok çok 3 kere de üst zıbını. görünce bayıldım ona. sade olduğu için beğendim. Organik olması bu kadar pahalı yapan zaten. yoksa aziz bebedeki 20 li takımlar bile daha uygun.bence çok pahalı canım ya. zaten hastane çıkışı dediğini çok fazla giyemiyor. bence onu biraz ucuza al, diğerlerine daha çok varirsin. 25 tl dan başlıyor hastane çıkışları. özeldeysen hastane giydiriyor zaten ama tabi fazlası bulunsun yinede. tabi 25 tl dediğim bizim yeğenime bulduğumuz en ucuz yer :) mesela ben ankarada bulamadım okadr ucuz. anneme gitmiştim bikaç ucuz şey aldım öyle. az giyeceği için.
evet büyük ihtimalle organik olduğu içindir. bencede çok giyilmez. 1 ayda bile maşallah epey büyüyorlar. ilk 3 ay için çok pahalı şeylere gerek yok bence tabi içinde kaldıysa sen bilirsin :) ama yorganı var mesela o kullanılır.bi kere giyilecek dimi. çok çok 3 kere de üst zıbını. görünce bayıldım ona. sade olduğu için beğendim. Organik olması bu kadar pahalı yapan zaten. yoksa aziz bebedeki 20 li takımlar bile daha uygun.
Hımm teşekkür ederim canım haber verdiğin için ben de n11den sipariş vereyim o zaman:)) bebişin de güle güle kullansın inş, Allah sağlıkla giydirmek nasip etsinSelam canım az önce bebitoftan aldığım hastane çıkışı ve bornoz seti geldi gayet güzel kalitesi de çok aman aman değil tabi ama %100 pamuk ve yumuşacık gönül rahatlığıyla giyebilir bebisler sadece içinden kısa kollu ve yarım kollu iki citcitli badi çıktı onlar bizim için çok uygun değil o kadar bornozda harika görünüyor tavsiye ederim
bugun yaptırdım... 18+6 acımadı ama bı kac gun agrı yapabılır dedı sımdılık agrı yok...Kızlar ben yarin aşı yaptıracağım, acıyor mu? Ben korkuyorum
Daha uygun organik ürünlerde var 70-90 gibi fiyatlı hastane çıkışı bebek caddesi diye bir siteden aldım 54.90hastane çıkışını kaça aldınız?
peki seninki nekadr canım ? benim dr.um oradaki prof. e yönlendirdi. eski dr.umdu zaten o prof. de. 650 tl. ben vermek istemiyorum okdar parayı. araştırma hasatnesindede nasıl hiç bilgim yok. az ucuz bi özel olsa oda olur ama hiç araştırma vaktim olmadı.
hastane çıkışını kaça aldınız?
ayyy cok tatlılar.... gule gule gıysın kucuk prens :):)Arkadaşlar bizde bugün aşımızı olduk. Hemşire yan etki olarak ağrı,ateş hafif görülebilir, soğuk uygulama ve kolonya ile rahatlatabilirsin dedi. Yan etki yaşayanlara bilgi olsun..
Ben hastane cıkısımı butik bebeden aldım. %100 pamuk 99tl yerine 60tl kapıda ödeme aldım. Geldiğindede kutusunda gayet yumuşacık güzeldi. Daha uygunada 10lu setler var pamuk ama ben kötü çıkar diye risk almak istemedim. Hastane cıkısımızda bu şekilde ;Eki Görüntüle 1642246
kızlar benim gibi 85 kg ile hamile kalan var mı acaba ? almam gereken kilo 8 - 10 arası ama zor görünüyor
kaç kilo üzeri sezer yapıyorlar, çünkü normal doğum istiyorum inşAllah
Bi dönem nasıl bitecek bakalım. Erken kalk, okula git filan... Allah kolaylik versin bizeBen lisedeyim inan dun birbirini hic tanimayan 9larda oturamadim ilk gunden kaynasmislar dinlememeye baslamislar ilk gunden tavrimi koymak zorunda kaldim bi de ders anlatcaz daha oturarak ne mumkun
Asi yerim zonklamaya basladi bugun. Vece ustune yatmisim uyusukluk gecer gecmez agrisi basladi agrimadi diye seviniyordumYorum yazan arkadaslar a coook tskler
Bende bugun asi olacagm bakalim :)
Kizlar onceden de bahsetmistim birden asiri kilo aldm ben her tartiya cikista artiyoooo
Canan karatayin kitabi varmis hamileler icin alan okuyan varmi????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?