2016 Şubat Anneleri

Herkese merhaba arkadaşlar. İnşallah herkes iyidir. Şükür AFP testimiz normal geldi. Okulda da nöbeti hemen yazmışlar sağolsunlar...Bu arada 24. haftada nöbet tutamaz raporu alabiliyoruz.
Dikkate alip almamak idareye kalmis ama ben ilk kizimda 22 haftalikken konustum idareyle hocam 24 haftalikken mi almam gerekiyor diye zorlaniyorsaniz bemen alin nobetten duselim demislerdi bence sen de bi sor benim ikiz oldugundan ve 22haftalikken okul basladigindan hic yazmamislar sasirdim bi sey soylemeden dusunebilmelerine Allah razi olsun

canım bende vajinsmus problemi yaşıyorum o şekilde hamile kaldım ilişkiyi bir dönem yasakladı doktor risk taşıdığım bende sezaryen istiyorum bir yandan da normal olsun en azından bu dertten kurtulurum diyorum

Canim benim bebegimin kafasida asagida. O yuzden cinsiyeti 20. haftaya kadar ogrenemedik hatta, ters durdugu icin gostermedi. Ama bir sorun yok dedi doktorum. Rahim agzi kapali. Agrim sizimda yok. Sen yine dikkat et ama biseycik olmaz merak etme

Iyi aksamlar kizlar zeynep kamil hastanesinden detayli ultrason icin randevu alan var mi kac gun sonrasina randevu veriyor
15 gün sonraya aldım gece12 olur olmaz mhrsye girmen lazım ben 10 gün uğraştım. O poliklinikde hergün muaynesi yokmus ondan yığılma oluyormus

Günaydın güzel hamişler... markofonideki indirimi kaçırmayın.. Bebişler için en çok alacagımız olan ürün tabiki de BEZ eğer prima kullanacaksanız en ucuz şuan orada.. başka sitelerle karşılaştırdım. 2 numaralar tanesi 0.26 kuruşa geliyor. Diğer yerlerde en uygun 0,37 kuruş. 75 TL üzeri ücretsiz kargo ..
ES-ER haber verdiğin için sagol

Günaydın taze anneler
vitamin kilo aldırmaz ama sigrayı bırakman etkili olmuştur. çok takma kafaya belki ilerleyen günlerde hiç almayacaksın

yeni konu açmak gereksiz, daha kolay yöntemler var. Yöneticiler konu aktarımı yapabiliyor.
Mart anneleri konusunda da bu şekilde olmuştu.
Sadece istekli birinin konuyu devralması yeterli.

Mihrimah Hanım tabloyu yenileyemeyecekse birinin bu işe el atması iyi olur.

Günaydın kızlar,kötü bir geceydi.rüyalar rüyalar rüyalar...bebek kıyafetleri,yani tüm parçaları...önlükten tuluma bereden eldivene hepsi ağlıyordu.evet aynen...ağlıyordu.hem de haykırarak...Satıcı da sen ne kadar üzülürsen bunlar da o kadar üzülüyor dedi.ağlayarak uyandım.
Insan Kafası dolu yatınca işte...öyle yorgun bir gün geçiriyorum ki bugün...

Ayy ne mümkün dün diyete basladim bütün gün yediklerimi toplasan 1000 kalori falan aksam tartildim 2 kilo almışım bu nedir yahu

Benim ikiz ve son kontrolde ikisinin kafası da aşağıdaydı ama problemli bir durum olduğunu sanmıyorum olsa söylerdi doktor. Benimki de perinotolog

Günaydın herkese hastanın sonu yaklaşıyor artık haftasonu gelsin ve dinlenelim lütfen

Ayy ne mümkün dün diyete basladim bütün gün yediklerimi toplasan 1000 kalori falan aksam tartildim 2 kilo almışım bu nedir yahu
tartının doğru olduğuna emin misin
akşamları tartılma ayrıca
iki bardak su içsen, 500gram, bir tabak yemek yesen 500gram. 1 kilo kafadan sende

ayrıca gebelikte 2000 kalori öneriyorlar.1200 kalori normal diyet yapanlar için sen daha da altına inmişsin. hem kendine hem bebeğine zararlı olabilir.
bu kadar kafaya takıyorsan diyetisyen desteği alsan?
kendinde de o kdr kilo hissediyor musun?

Canim zaten diyetisyen eşliğinde aldım bu kiloları haftaya kontrolum var bakalım farklı bi Liste verir belki. 1000 kalori düşük biliyorum ama işte diyetisyenim de doktorum da duysa çok kızar eminim.

Ben kendimj kilolu hissetmiyorum normal görünüyorum aşırı bir kilo biriken bir yerim yok ama tartı öyle demiyor doktorun ki ile ayni canım tartım

Sayfayi devralmak isteyen arkadaşlar varsa yöneticilerle konussun alsın arkadaşlar malesef ilgilenemiyorum hakkınızı helal edin.
Arkadaşlar konuyu devralmak isteyen var mı? ES-ER sen yeni konu açabilirim demiştin. Onun yerine konuyu devralamaz mısın? uzun sürecek ise bu işlem, yeni konu da açılabilir bence sonuçta hepimiz birbirimizi tanıyoruz orada devam ederiz. bu konunun da kilitlenmesini ister konu sahibi direkt kitliyorlar zaten.

Canim diyetisyenin verdigi listeye uyuyorsun degil mi? 1000kalori cok az, bebegine zarari olabilir. Birde az yiyincede kilo veremiyor insan.

Kiyafetlerin falan oluyor mu? Acaba vucudun odem mi topluyor. Kilo aldigini sende hissediyor musun?

Tuzdan uzaklas bence ve bol su ic. Belki odem sorunun vardir. Diyetisyenine de bir sor bence.

Mihrimah ben devrederim yoneticiyle konussun devralmak isteyen desi listeyi güncellemeyi bilsem ben alırdım da bu arkadaş hemen alsada yeni listede ismimizi görsek ve bebislerin isimlerini

konu devrolması çok çabuk gerçekleşiyor. gün içinde hatta saatler içinde.

kk da tablo yapmayı bilen, veya becerebileceğine inanan birinin olması yeterli. zaten kk da konular içinde tablo yapmayı anlatıyor.

kiskiskis ben yaparım diyorsa Kazen'e veya yöneticilerden birine mj atabilirsin.

1000 kalorilik listeyi diyetisyenim vermedi kendim uyguluyorum onu.

Gobegım büyüdüğü için kıyafetlerim olmuyor canım. Kontrole gidince soracağım artık diyetisyene bakalım hayırlısı.
Farklı rahatsızlıklarim da olduğu için kilo almak istemiyorum normal doğumu çok etkileyecektir

Ilk once ES-ER arkadaş demiş ben yaparim diye o bi cevap versin yoksa ben alırım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…