- 30 Ağustos 2013
- 1.607
- 635
- 53
Dikkate alip almamak idareye kalmis ama ben ilk kizimda 22 haftalikken konustum idareyle hocam 24 haftalikken mi almam gerekiyor diye zorlaniyorsaniz bemen alin nobetten duselim demislerdi bence sen de bi sor benim ikiz oldugundan ve 22haftalikken okul basladigindan hic yazmamislar sasirdim bi sey soylemeden dusunebilmelerine Allah razi olsunHerkese merhaba arkadaşlar. İnşallah herkes iyidir. Şükür AFP testimiz normal geldi. Okulda da nöbeti hemen yazmışlar sağolsunlar...Bu arada 24. haftada nöbet tutamaz raporu alabiliyoruz.
canım bende vajinsmus problemi yaşıyorum o şekilde hamile kaldım ilişkiyi bir dönem yasakladı doktor risk taşıdığım bende sezaryen istiyorum bir yandan da normal olsun en azından bu dertten kurtulurum diyorumArkadaşlar malum yolu yarıladık doğum yaklaşıyor bu aralar sürekli bunu düşünüyorum ve sanırım sezaryen doğuma karar verdim çünkü zaten vaninusmus problemi yaşayan biriyim normal doğumu göze alamıyorum bilmiyorum erken mi davranıyorum ama
kızlar ya bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. sizinkiler nasıl ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi. ama yinede çok endişeleniyorum ben. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ?
15 gün sonraya aldım gece12 olur olmaz mhrsye girmen lazım ben 10 gün uğraştım. O poliklinikde hergün muaynesi yokmus ondan yığılma oluyormusIyi aksamlar kizlar zeynep kamil hastanesinden detayli ultrason icin randevu alan var mi kac gun sonrasina randevu veriyor
vitamin kilo aldırmaz ama sigrayı bırakman etkili olmuştur. çok takma kafaya belki ilerleyen günlerde hiç almayacaksınİşte benim metobolizmam çok yavas vermek zor. Birde ben sigarayı bıraktığım 2 hafta ve elevit kullandığım iki hafta içinde aldim 5 kilo zaten kalan kısmı da bence normal keşke o elevit ı hiç kullanmasaydim 6-8 hafta arası aldım 5 kiloyu
Anneler bi fikir aklıma geldi ama konu sahibine ayıp olur mu bilmiyorumbirçok kişi ilk sayfadaki tabloya isimlerinin eklenmediğinden yakınmıştı yeni bi konu açarak tablo oluşturabilirim bilgisayar öğretmeni olarak bu konuya bi el atsam mı bilemedim konu sahibinin de onayını almak isterim ama sizler ne diyorsunuz?
Mihrimah Hanım tabloyu yenileyemeyecekse birinin bu işe el atması iyi olur.
Günaydın taze anneler
vitamin kilo aldırmaz ama sigrayı bırakman etkili olmuştur. çok takma kafaya belki ilerleyen günlerde hiç almayacaksın
yeni konu açmak gereksiz, daha kolay yöntemler var. Yöneticiler konu aktarımı yapabiliyor.
Mart anneleri konusunda da bu şekilde olmuştu.
Sadece istekli birinin konuyu devralması yeterli.
Benim ikiz ve son kontrolde ikisinin kafası da aşağıdaydı ama problemli bir durum olduğunu sanmıyorum olsa söylerdi doktor. Benimki de perinotologkızlar ya bebeğin her şeyi çok iyi ama kafası aşağıda. dr.um perinatologdu, ama yinede içim rahat değil. sizinkiler nasıl ? dr. rahim ağzı kapalı, kapalı olduğu sürece problem değil dedi. ama yinede çok endişeleniyorum ben. var mı bizimki gibi aceleci olan bebiş ?
tartının doğru olduğuna emin misinAyy ne mümkün dün diyete basladim bütün gün yediklerimi toplasan 1000 kalori falan aksam tartildim 2 kilo almışım bu nedir yahu
tartının doğru olduğuna emin misin
akşamları tartılma ayrıca
iki bardak su içsen, 500gram, bir tabak yemek yesen 500gram. 1 kilo kafadan sende
ayrıca gebelikte 2000 kalori öneriyorlar.1200 kalori normal diyet yapanlar içinsen daha da altına inmişsin. hem kendine hem bebeğine zararlı olabilir.
bu kadar kafaya takıyorsan diyetisyen desteği alsan?
kendinde de o kdr kilo hissediyor musun?
Arkadaşlar konuyu devralmak isteyen var mı?Sayfayi devralmak isteyen arkadaşlar varsa yöneticilerle konussun alsın arkadaşlar malesef ilgilenemiyorum hakkınızı helal edin.
Ayy ne mümkün dün diyete basladim bütün gün yediklerimi toplasan 1000 kalori falan aksam tartildim 2 kilo almışım bu nedir yahu
Mihrimah ben devrederim yoneticiyle konussun devralmak isteyen desi listeyi güncellemeyi bilsem ben alırdım da bu arkadaş hemen alsada yeni listede ismimizi görsek ve bebislerin isimleriniArkadaşlar konuyu devralmak isteyen var mı?ES-ER sen yeni konu açabilirim demiştin. Onun yerine konuyu devralamaz mısın? uzun sürecek ise bu işlem, yeni konu da açılabilir bence sonuçta hepimiz birbirimizi tanıyoruz orada devam ederiz. bu konunun da kilitlenmesini ister konu sahibi direkt kitliyorlar zaten.
konu devrolması çok çabuk gerçekleşiyor. gün içinde hatta saatler içinde.Arkadaşlar konuyu devralmak isteyen var mı?ES-ER sen yeni konu açabilirim demiştin. Onun yerine konuyu devralamaz mısın? uzun sürecek ise bu işlem, yeni konu da açılabilir bence sonuçta hepimiz birbirimizi tanıyoruz orada devam ederiz. bu konunun da kilitlenmesini ister konu sahibi direkt kitliyorlar zaten.
1000 kalorilik listeyi diyetisyenim vermedi kendim uyguluyorum onu.Canim diyetisyenin verdigi listeye uyuyorsun degil mi? 1000kalori cok az, bebegine zarari olabilir. Birde az yiyincede kilo veremiyor insan.
Kiyafetlerin falan oluyor mu? Acaba vucudun odem mi topluyor. Kilo aldigini sende hissediyor musun?
Tuzdan uzaklas bence ve bol su ic. Belki odem sorunun vardir. Diyetisyenine de bir sor bence.
Ilk oncekonu devrolması çok çabuk gerçekleşiyor. gün içinde hatta saatler içinde.
kk da tablo yapmayı bilen, veya becerebileceğine inanan birinin olması yeterli. zaten kk da konular içinde tablo yapmayı anlatıyor.
kiskiskis ben yaparım diyorsa Kazen'e veya yöneticilerden birine mj atabilirsin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?