Mihrimah ben devrederim yoneticiyle konussun devralmak isteyen desi listeyi güncellemeyi bilsem ben alırdım da bu arkadaş hemen alsada yeni listede ismimizi görsek ve bebislerin isimlerini
Günaydın güzel hamişler... markofonideki indirimi kaçırmayın.. Bebişler için en çok alacagımız olan ürün tabiki de BEZ eğer prima kullanacaksanız en ucuz şuan orada.. başka sitelerle karşılaştırdım. 2 numaralar tanesi 0.26 kuruşa geliyor. Diğer yerlerde en uygun 0,37 kuruş. 75 TL üzeri ücretsiz kargo .. ES-ER
haber verdiğin için sagol
Ben hergün online oluyorum yazmasamda girip okuyorum konuşmaları bilgi edinmek adına. Zaten bilgisayardan da telden de girebilme imkanım var durumu kk bildirdim almak isteyen olmadığı takdirde bende Alabilirim yeterki güncel olsun liste.
Ben aman aman olmasa da evde olduğum için hep giriyorum . Konulardan insanlardan haberdarim diyeyim yani ama tablo filan yapmayı bilmiyorum .
O arkadaş alırsa sevinirim .
Ben hergün online oluyorum yazmasamda girip okuyorum konuşmaları bilgi edinmek adına. Zaten bilgisayardan da telden de girebilme imkanım var durumu kk bildirdim almak isteyen olmadığı takdirde bende Alabilirim yeterki güncel olsun liste.
iyi bari canım ben çok endişelendim. ama bazen altta bazen üstte. herhalde baş ayak mesafesi diyorum. ben hiç kilo almadım canım. göbek bölgem yağsız ama artık karnım kocaman ve tabi deri geriliyor. yatınca bende bitek görüyorum. ama açıp izlemen gerek ben gibi :)
ben tedavıden dolayı kılo aldım gobek vardı zaten ama hamıle kalınca almadım 3 kılo almısım henuz daha sertlestı tekmeler her gecen gun daha net hıssedıyorum
Gobegım büyüdüğü için kıyafetlerim olmuyor canım. Kontrole gidince soracağım artık diyetisyene bakalım hayırlısı.
Farklı rahatsızlıklarim da olduğu için kilo almak istemiyorum normal doğumu çok etkileyecektir
Canim, doktorda bana seker yuklemesi yapmayacagim icin bir liste verdi.. unlu mamuller, beyaz ekmek, pirinc, tatli ve fazla meyve tuketmememi tavsiye etti.. benimde suan sanirsam 2 kilo fazlam var. Kurban bayraminda kacirdim biraz tabi :) .. ama dikkat ediyorum suan, diyete uyuyorum
Bundan sonra vermek yerine cok almamaya odaklan, illaki hep alicaksin bebek buyuyor cunku, ve bol yuruyusle sanirim fazla kalorilerinide eritmis olursun hemde saglikli olur.
Anneler markofoni ve trendyolda prima kampanyası başlamış. İki siteyi ve başka siteleri de inceledim bez adet fiyatı olarak hesapladım. Başlangıç olarak premium care kullanmak istiyorum etrafımda birçok kişi tavsiye etti. Markofoniden 1 er tane 1 beden ve 2 beden aldım tanesi 40 kuruşa geldi. Ayrıca 75 tl ve üzeri alışverişe kargo bedava.1 paket de 3lü ıslak mendil aldım. Sizce çok mu erken? Küçük bi ilçede öğretmenlik yapıyorum alışveriş imkanı çok kısıtlı, fiyat da uygun gelince en azından 1er paket alayım dedim alerji ya da pişik yaparsa değiştiririm sonrasında
Canim benim bebegimin kafasida asagida. O yuzden cinsiyeti 20. haftaya kadar ogrenemedik hatta, ters durdugu icin gostermedi. Ama bir sorun yok dedi doktorum. Rahim agzi kapali. Agrim sizimda yok. Sen yine dikkat et ama biseycik olmaz merak etme
ben biraz ayakta fazla kalıyorum canım aslında endişem bu yüzden. bi süre rapor almalıyım belki istirahat için. o baskıyı hissediyorum çünkü gerçi bu sanırım 4-5 gündür böyle yani yeni döndü bence bebiş. bi zorlanma hissetmiyordum öncesinde. hayırlısı olsun inşallah.
banada problem yok dedi aslında canım. ben ayakta fazla kaldığım için korktum. dinlen dedide nerdeee :) neyse yolu yarıladık inşallah vaktinde gelirler