2016 Şubat Anneleri

ben yaparım yapmasına ama sürekli online olabileceğime garanti veremiyorum
Mihrimah ben devrederim yoneticiyle konussun devralmak isteyen desi listeyi güncellemeyi bilsem ben alırdım da bu arkadaş hemen alsada yeni listede ismimizi görsek ve bebislerin isimlerini
ti

rica ederim canım ben de hesapladım premium care almak isteyenler 40 kuruşa geliyor diğer sitelerde 45kuruş ve üzeri.

Ben hergün online oluyorum yazmasamda girip okuyorum konuşmaları bilgi edinmek adına. Zaten bilgisayardan da telden de girebilme imkanım var durumu kk bildirdim almak isteyen olmadığı takdirde bende Alabilirim yeterki güncel olsun liste.

ben yaparım yapmasına ama sürekli online olabileceğime garanti veremiyorum

ti
Ben aman aman olmasa da evde olduğum için hep giriyorum . Konulardan insanlardan haberdarim diyeyim yani ama tablo filan yapmayı bilmiyorum .
O arkadaş alırsa sevinirim .

ben de her gün giriyorum mutlaka yazmasam da okuyup çıkıyorumkonuyu devralabilirim

• Kazen, mune, veya egunal'a mj atmanız gerekiyor arkadaşlar...

ben tedavıden dolayı kılo aldım gobek vardı zaten ama hamıle kalınca almadım 3 kılo almısım henuz daha sertlestı tekmeler her gecen gun daha net hıssedıyorum

Canim, doktorda bana seker yuklemesi yapmayacagim icin bir liste verdi.. unlu mamuller, beyaz ekmek, pirinc, tatli ve fazla meyve tuketmememi tavsiye etti.. benimde suan sanirsam 2 kilo fazlam var. Kurban bayraminda kacirdim biraz tabi :) .. ama dikkat ediyorum suan, diyete uyuyorum
Bundan sonra vermek yerine cok almamaya odaklan, illaki hep alicaksin bebek buyuyor cunku, ve bol yuruyusle sanirim fazla kalorilerinide eritmis olursun hemde saglikli olur.

canım 3/6 al mutlaka ılk bezını dıgerlerı kucuk kalıyor kuzenım rezıl oldu çişi hep dısına cıktı yıne de sen bılırsın tabi

Şükür :) yeni konu sahibimize hayırlı olsun ES-ER Şimdi herkes mesaj atabilir bilgilerini, listeye eklenmek için

günaydın canlar sızınde miniklerinz elınızı koyunca hareketsız duruyor mu ya kıpır kıpır elımı koyuyorum duruyor anlamadım yaaa

Canim benim bebegimin kafasida asagida. O yuzden cinsiyeti 20. haftaya kadar ogrenemedik hatta, ters durdugu icin gostermedi. Ama bir sorun yok dedi doktorum. Rahim agzi kapali. Agrim sizimda yok. Sen yine dikkat et ama biseycik olmaz merak etme
ben biraz ayakta fazla kalıyorum canım aslında endişem bu yüzden. bi süre rapor almalıyım belki istirahat için. o baskıyı hissediyorum çünkü gerçi bu sanırım 4-5 gündür böyle yani yeni döndü bence bebiş. bi zorlanma hissetmiyordum öncesinde. hayırlısı olsun inşallah.

Benim ikiz ve son kontrolde ikisinin kafası da aşağıdaydı ama problemli bir durum olduğunu sanmıyorum olsa söylerdi doktor. Benimki de perinotolog
banada problem yok dedi aslında canım. ben ayakta fazla kaldığım için korktum. dinlen dedide nerdeee :) neyse yolu yarıladık inşallah vaktinde gelirler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…